Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
φυτεψα, καθαρισα, πηγα -ηρθα χωριο σε μνημοσυνα...
και ειμαι αυπνη γιατι το χαζο γατουδελι μου αποφασισε να μην κοιμηθει ολο το βραδυ να γκρινιαζει, να χοροπηδαει πανω μου κλπ... μετα το Πασχα βλεπω στειρωση.... :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!!!!!!!!!!
Σαν ΑΡΧΙ ΓΚΙΟΣΣΑ ανακυρύττω εσένα κατερινα10 σαν εμπιστη και ικανή βοηθό μου, ειδικά για τα ΣΚ.. να καλύπτης το κενό μου, και να αποστέλλεις την Νεραιδόσκονή σου!!! :up::up:

ΑΞΙΑ-ΑΞΙΑ

θα επανελθω, μολις αποκτήσω μια σφαιρική αποψη για τα τεκτενομενα του ΣΚ!! :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα :)
Το σκυλάκι ζει ακόμη.... Χάλια βέβαια. Του κάναμε μια ατροπίνη. Τρόπος να το πάω στο γιατρό, ουδείς. Κανένας δεν το βάζει στο αυτοκίνητό του. Θα δούμε τώρα..... Πάει το πρωινό με το σκυλάκι και είχα πολλά για σήμερα.
Ειμαι στο φροντιστήριο! Μπορώ να διαβάζω!!!
Τα cookies κλπ τα έσβησα στο laptop αλλά δεν έκανε καμία διαφορά. Σύνδεση έχω mobile και vodaphone και cosmote. Αλλά δεν κάνει διαφορά.
Γμτ και τυχαίνει σε εμενα που είμαι άσχετη.
Σας αφήνω να φτιαξω τις κάρτες γιατί πρέπει να τις στείλω. Την Πέμπτη πάιρνουν βαθμούς τα πτηνά και πρέπει να ενημερωθούν νωρίτερα.....
Καλημερα και πάλι :)

Καλημέρα συνάδελφε!:)
Βαθμοί ε;Κι εμάς γινόταν χαμός στο φροντιστήριο τέτοια εποχή...
Μπράβο σας για το σκυλόμπι,ελπίζω να τα πάει ακόμα καλύτερα!:up:
Μα κανείς για το γιατρό;Κανένα pet taxi;:hmm:

Καλημέρα σε όλες και όλους!!!
Μόλις κατάφερα να μπώ και θα βγώ αμέσως!
Έχω δουλειά και τρλλά νεύρα!!!!!!:mad:
Μπήκα για να μην φάω απουσία!!!!
Δεν έχω ιδέα τι έγινε το ΣΚ και δεν προλαβαίνω να δώ....
Θα προσπαθήσω να ξαναμπώ φιλάκια!!!!

Τρόπος να το πάω στο γιατρό, ουδείς. Κανένας δεν το βάζει στο αυτοκίνητό του. Θα δούμε τώρα.....
Μήπως υπάρχει κανένας κτηνίατρος που μπορεί να έρθει εκεί να το δει, χωρίς να το μεταφέρετε; Νομίζω είναι αρκετοί που κάνουν κατ' οίκον επισκέψεις... :hmm:

Τι λέτε να ανοίξουμε ένα θέμα έτσι για καλημέρα; Ξέρετε όταν κάποιος μπαίνει στο site πριν γράψει οπουδήποτε αλλού να περνάει και απο εδώ έτσι απλά να λέμε γειά, εαν θέλει βέβαια. Και άμα κάτσει να λέμε και περισσότερα απο γειά.
Κάνω εγώ την αρχή έστω και καθυστερημένα.
Καλημέρα σας. Είμαι σπίτι με τη μεγάλη μου κόρη (η δασκάλα της απεργεί), το γάτο που περνάει τη γνωστή πρωινή του φάση ("δέστε πόσο ψηλα πετάω και τι ωραία που γραπώνομαι απο πόδια") και προσπαθώ να πάρω τη ρημαδοαπόφαση να σιδερώσω.
Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε
thanks...
εγώ είμαι σε σεμινάριο και βαριέμαι

:hmm::hmm::hmm:

Κίκηηηηηηηηη βαριεμαι!!!! ελα πανω για καφεεε κερναω κονσερβα :P
ναι ξερω το χω χασει.... προ πολλου :cool:

φυτεψα, καθαρισα, πηγα -ηρθα χωριο σε μνημοσυνα...
και ειμαι αυπνη γιατι το χαζο γατουδελι μου αποφασισε να μην κοιμηθει ολο το βραδυ να γκρινιαζει, να χοροπηδαει πανω μου κλπ... μετα το Πασχα βλεπω στειρωση.... :(
Τι να γινει οσο παν λιγοστευουν οι αντρες;)
Νανσουλα ολα καλα πολυ κουρασμενη σε βλεπω:)

Νικουλα μου θελω υπνοοο...γενικα ηταν κουραστικο το ΣΚ και οχι ιδιαιτερα καλό ...αλλα αλπιζω αυτη η εβδομαδα να ειναι καλυτερη!!!! Η γλυκια σου αδεσποτουλα τι κανει????

Αχ κορίτσια δεν περνάνε οι ώρες...Άντε να έρθει ο μικρός μου...:D

Ωραια!!! Τώρα ούτε από το μέιλ δείχνει τις απαντήσεις :(:down:
Αν απαντήσατε, αύριο ελπίζω να διαβάσω σχετικά........
Απλά ήθελα να μοιραστω πως σήμερα βρέθηκε ενα σκυλάκι, μάλλον είχε φάει φόλα. Η φίλη μου που το είδε και με ειδοποίησε είπε πως ήταν καλά και μετα από καμια ώρα το βρήκε πεσμένο κάτω. Κυριακάτικα δεν μπορέσαμε να κάνουμε και πολλά. Εγώ το είδα κάτω, σχεδόν ετοιμοθάνατο, να κλαίει το ταλαίπωρο. Χτυπημένο δεν ήταν. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να το κάνω να κάνει εμετό ωστε αν ήταν φόλα να του δώσω μια ελπίδα. Τουλάχιστον βρηκα γιατρό και μου είπε πως να δώσω το γάλα με αλάτι ρισκάροντας λιγότερο να χάσω και κανενα χέρι από το φόβο και το πόνο του. Τα φοβάμαι τα σκυλάκια σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί από το πόνο θα αμυνθούν ακόμη κι αν είναι τα πιο καλά που υπάρχουν :(:(:( Τουλάχιστον αυτό το καταφεραμε, παρά το φόβο μας, κι έκανε εμετό. Κάτι άλλο δεν μπορούσα να κάνω σήμερα έστω. Το σπίτι της φίλης μου είναι δίπλα. Το σκέπασε και μεχρι πριν λίγο ζούσε και ήταν πιο ήρεμο. Τουλάχιστον δεν έκλαιγε..... Αύριο θα δω τι θα κάνω το πρωι. Δεν έχω και μεταφορικό μεσο γμτ και σιγά μην το δεχτεί ταξί έτσι :hmm::hmm: Να δουμε αν θα ζει το πρωι και βλέπουμε... Καημένο
Αυτα, αύριο ελπίζω να διαβάσω και καμιά απάντηση. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!
Καληνύχτα σε όλους

Χριστίνα ελπίζω να είναι καλά το σκυλάκι:(

Καλημέρα :)
Το σκυλάκι ζει ακόμη.... Χάλια βέβαια. Του κάναμε μια ατροπίνη. Τρόπος να το πάω στο γιατρό, ουδείς. Κανένας δεν το βάζει στο αυτοκίνητό του. Θα δούμε τώρα..... Πάει το πρωινό με το σκυλάκι και είχα πολλά για σήμερα.
Ειμαι στο φροντιστήριο! Μπορώ να διαβάζω!!!
Τα cookies κλπ τα έσβησα στο laptop αλλά δεν έκανε καμία διαφορά. Σύνδεση έχω mobile και vodaphone και cosmote. Αλλά δεν κάνει διαφορά.
Γμτ και τυχαίνει σε εμενα που είμαι άσχετη.
Σας αφήνω να φτιαξω τις κάρτες γιατί πρέπει να τις στείλω. Την Πέμπτη πάιρνουν βαθμούς τα πτηνά και πρέπει να ενημερωθούν νωρίτερα.....
Καλημερα και πάλι :)

Καλημερα Χριστινα!Πολυ λυπηθηκα για το σκυλακι:cry:,μακαρι να πανε ολα καλα..Οσον αφορα τη μετακινηση,κοιτα στο www.pettaxi.gr η' καλεσε στο 6945333218,ειναι ο κος.Νικος Πανουτσος(Ο Νικος ηταν εκπαιδευτης σκυλων,λατρευει τα σκυλια κι εδω και καποια χρονια ειναι ο πρωτος ταξιτζης σκυλων στην Ελλαδα και απο τους πρωτους στην Ευρωπη με κατοχυρωμενη την πατεντα του στο Υπουργειο Εμποριου.Ειδοποιησε τον μια μερα νωριτερα,αν και εξυπηρετει και εκτακτες περιπτωσεις.Μεταβιβαζει και δυο-τρια σκυλια μαζι και ''ασυνοδευτα''.Εντος Αττικης τιμες ραδιοταξι και 15%εκπτωση αν πας να αερισεις το ζωντανο στο εξοχικο σου!).Επισης,εξυπηρετουν με κατοικιδια στο ραδιοταξι ''ΕΥΡΩΠΗ'',τηλ.:210 5028741(το ξερω,γιατι δουλευα εκει,πειτε οτι σας εδωσε το τηλεφωνο η Γεωργια!;) )Ελπιζω να πανε ολα καλα!!!

γειά σας και από εμένα κορίτσια δεν είχα κοθόλου χρόνο το πρωί και έτσι δεν μπορεσα να μπω οπότε σας καλήμερίζω τώρα είστε όλες καλά ????

εγώ δεν έχω άλλες ενέσεις για τώρα τον Ιούνιο πάλι.....:up::up::up::up::up:

Γειά σας κορίτσια, γειά σου μαγισσούλα:hello:....τώρα γύρισα και γω απ΄την σχολή!!!
Τι κάνετε, πώς είστε....τα γατούνια σας τι κάνουν;

ειναι βραδακι, ο πετρος αποκοιμηθηκε στον καναπε και ροχαλιζει (πολυ ρομαντικο) η αβανα μου το παιζει μαγκας για αλλη μια φορα και δενε ρχετε για χαδακια, σε αντιθεση με την βανιλια που ειναι πανω στον ωμο μου...
σημερα ηρθε η καθοδος των κουμουνιτσων και εχω παθει και διαφορες κρυαδες επαγγελματικης φυσης , το τηλεφωνο βαραει συνεχως και ειναι στην κυρολεξια ο καθε πικραμενος που δεν ειναι αξιος να εχει φιλους και παιρνει οποιον βρει για να ζαλισει σε ανουσιες κουβεντες..
εχω στεναχωρηθει με το μπαλονακι μου , ειναι μακρια και ταλαιπορει τον κοσμο...
Ομως ....
μπαινω εδω και εκει που ολα μου φαινονται μια απτα ιδια
ακους μια καλη κουβεντα απο ανθρωπους που ειανι αντιαδιαμετρικα μακρυα και νομιζεις πως τωρα ξεκινησε η μερα και ζεστος αρωματικος καφες σε περιμενει...
τοσο καλα!!!!!
ευχαριστω!:)

Καλημέρα!!!!!!!!!!
Σαν ΑΡΧΙ ΓΚΙΟΣΣΑ ανακυρύττω εσένα κατερινα10 σαν εμπιστη και ικανή βοηθό μου, ειδικά για τα ΣΚ.. να καλύπτης το κενό μου, και να αποστέλλεις την Νεραιδόσκονή σου!!! :up::up:

ΑΞΙΑ-ΑΞΙΑ

θα επανελθω, μολις αποκτήσω μια σφαιρική αποψη για τα τεκτενομενα του ΣΚ!! :redface:

Ξέρω, ξέρω άργησα!!:redface:Αλλά η δουλειά μιας νεράιδας δεν τελειώνει και ποτέ!!!!

Σας ευχαριστούμε λοιπό, αρχιγκιόσα δασκάλα μας!!!:lol:Τα ΣΚ θα αφιερώνομαι αποκλειστικά στο mycat αλλά μου επιτρέπεις όταν δεν χρειάζεστε ,ω μέντορα μου, τις υπηρεσίες μιας νεραιδούλας, τις άλλες νεραιδοδουλειές μου να τις κάνω και άλλες μέρες ε ???:P

Μάκια σε όλους έχω πολύ διάβασμα για να δω τι γίνεται..στο site καλέ εννοώ!!:lol:

ειναι βραδακι, ο πετρος αποκοιμηθηκε στον καναπε και ροχαλιζει (πολυ ρομαντικο) η αβανα μου το παιζει μαγκας για αλλη μια φορα και δενε ρχετε για χαδακια, σε αντιθεση με την βανιλια που ειναι πανω στον ωμο μου...
σημερα ηρθε η καθοδος των κουμουνιτσων και εχω παθει και διαφορες κρυαδες επαγγελματικης φυσης , το τηλεφωνο βαραει συνεχως και ειναι στην κυρολεξια ο καθε πικραμενος που δεν ειναι αξιος να εχει φιλους και παιρνει οποιον βρει για να ζαλισει σε ανουσιες κουβεντες..
εχω στεναχωρηθει με το μπαλονακι μου , ειναι μακρια και ταλαιπορει τον κοσμο...
Ομως ....
μπαινω εδω και εκει που ολα μου φαινονται μια απτα ιδια
ακους μια καλη κουβεντα απο ανθρωπους που ειανι αντιαδιαμετρικα μακρυα και νομιζεις πως τωρα ξεκινησε η μερα και ζεστος αρωματικος καφες σε περιμενει...
τοσο καλα!!!!!
ευχαριστω!:)
:lol::lol::lol:Για αυτό εδώ είμαστε Αβανο-κατερινάκι..!!!Να σου πω κάτι για την Βανίλια???Είναι πανέμορφη!!!!:up:Επίσης πριν λίγο πήγα στο σπίτι του από πάνω μου και μόλις γέννησε η γατούλα του..Τα σιαμεζάκια είναι και αυτά όπως τα ραγκντολάκια????Φτυστά η βανίλια σου και μόλις 15 ημερών!!!!:blink:

Όσο για τα χθεσινά μηνύματα...το πετ σοπ είναι ΔΙΠΛΑ μου και αγόρασα και γατοδεντράκι(Αχ Τζούλια μου ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ!!!!!!!)και λεκανίτσα και όλα τα καλά!!!!:up::up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back