Ωραια!!! Τώρα ούτε από το μέιλ δείχνει τις απαντήσεις

Αν απαντήσατε, αύριο ελπίζω να διαβάσω σχετικά........
Απλά ήθελα να μοιραστω πως σήμερα βρέθηκε ενα σκυλάκι, μάλλον είχε φάει φόλα. Η φίλη μου που το είδε και με ειδοποίησε είπε πως ήταν καλά και μετα από καμια ώρα το βρήκε πεσμένο κάτω. Κυριακάτικα δεν μπορέσαμε να κάνουμε και πολλά. Εγώ το είδα κάτω, σχεδόν ετοιμοθάνατο, να κλαίει το ταλαίπωρο. Χτυπημένο δεν ήταν. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να το κάνω να κάνει εμετό ωστε αν ήταν φόλα να του δώσω μια ελπίδα. Τουλάχιστον βρηκα γιατρό και μου είπε πως να δώσω το γάλα με αλάτι ρισκάροντας λιγότερο να χάσω και κανενα χέρι από το φόβο και το πόνο του. Τα φοβάμαι τα σκυλάκια σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί από το πόνο θα αμυνθούν ακόμη κι αν είναι τα πιο καλά που υπάρχουν

Τουλάχιστον αυτό το καταφεραμε, παρά το φόβο μας, κι έκανε εμετό. Κάτι άλλο δεν μπορούσα να κάνω σήμερα έστω. Το σπίτι της φίλης μου είναι δίπλα. Το σκέπασε και μεχρι πριν λίγο ζούσε και ήταν πιο ήρεμο. Τουλάχιστον δεν έκλαιγε..... Αύριο θα δω τι θα κάνω το πρωι. Δεν έχω και μεταφορικό μεσο γμτ και σιγά μην το δεχτεί ταξί έτσι

Να δουμε αν θα ζει το πρωι και βλέπουμε... Καημένο
Αυτα, αύριο ελπίζω να διαβάσω και καμιά απάντηση. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!
Καληνύχτα σε όλους