Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημερα...ακομη νυσταζω....
παω να δω εμεινε καμια κυριακατικη εφημερης στο περιπετρο....
ζζζζζζζζζζ.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!
Εργασία και χαρά προς το παρόν, αλλά πήγαμε και για ένα μεσημεριανό καφεδάκι στον ήλιο. :)
Ελπίζω σε μια καλή βραδινή έξοδο για να πάρω δυνάμεις για την εβδομάδα που έρχεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα... και καλή Μ. Εβδομαδα να εχουμε...!
Πλησιαζει Πασχαααααααααα :up:

Καλημερα,καλημερα,2 και σημερα!!:up:Καλη Μ.Εβδομαδα,μεθαυριο φευγω για το χωριο και ανυπομονω..Σημερα και αυριο ψωνια,ψωνια και παλι ψωνια και πολλα δωρακια για τα ζουζουνια μου!!:PΑντε βρε παιδια να ξεκουραστουμε επιτελους..:bleh:

Καλημέρα σε όλες!!!!!
Έρχεται το Πάσχα σε λίγες μέρες ξεκινήσαμε νηστεία βεβαια αλλά δεν πειράζει να κάνουμε και λίγο διαιτα.Όλο βλακείες τρωμε!!!!!
Κορίτσια θέλω μία χάρη!Ξέρετε αν χαρίζεται κανένα γατάκι Περσίας ή γενικά μακρύτριχο?Στείλτε μου πμ γιατί ψάχνει μία φίλη μου για να υιοθετήσει ένα μικρό ζουζουνάκι!!!!

Kαλημέρα σε όλους εχθες΄ειχαμε την συνάντηση στην Θεσσαλονίκη για καφέ .......
Περάσαμε τέλεια εκτός από κάποιες παλιές και γνωστές είχαμε και νέα μέλη στην παρέα και διαπιστώσαμε ότι τελικά η γάτα μας ενώνει.....

Ηταν πολύ ωραία χωρίς απρόοπτα στην συντροφιά και με πολύ καλη διαάθεση.......

καλή μεγάλη βδομάδα σε όλους σας.....:up::up::up::up:

Καλημέρα σε όλες και καλή εβδομάδα:)

Kαλημερα και καλη Μ.εβδομαδα...Ερχεται Πασχα:up:

Καλημέρα...Πάλιστη δουλειά αλλά χωρίς δουλεια!!!!!:mad:Τι βαρεμάρα είναι αυτή!!!?????

Καλημέρα..... !!! :)

Κορίτσια θέλω μία χάρη!Ξέρετε αν χαρίζεται κανένα γατάκι Περσίας ή γενικά μακρύτριχο?Στείλτε μου πμ γιατί ψάχνει μία φίλη μου για να υιοθετήσει ένα μικρό ζουζουνάκι!!!!

Γιατί δεν κοιτάς την αγγελία που έχει βάλει η φρου φρου με τίτλο "Χαρίζεται σπάνιος κεραμιδόγατος (σχεδόν Αγκύρας)" να βρει το άμοιρο σπιτάκι; Είναι ανάγκη να είναι μωρούλι; Ας το σώσει από το δρόμο αφού θέλει γατάκι μακρύτριχο, και το μεγάλο δεν θα την παιδέψει κιόλας με "παραξενιές"!:)

Καλημέρα, για ρίξε μια ματιά στον μακρύτριχο γατούλη που βρήκα εγκαταλελειμένο στο δρόμο... Βέβαια δεν ειναι μικρός αλλά είναι πανέμορφος και φαίνεται να εχει πολυ καλό χαρακτήρα...https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=27549

Τον έχω δει τον γατούλη και είναι μια γλύκα!Αυτόν θα της προτείνω αν και δεν ξέρω αν θα την πειράξει η ηλικία!
Πάντως θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να την πείσω να τον πάρει γιατί δενμπορώ να βλέπω τέτοιες μουσούδες στον δρόμο!!!!
Και τον δικό μου απο τον δρόμο τον μάζεψα και τώραέγινε ένας θεός!!!!!!:D

Kαλημέρα σε όλους εχθες΄ειχαμε την συνάντηση στην Θεσσαλονίκη για καφέ .......
Περάσαμε τέλεια εκτός από κάποιες παλιές και γνωστές είχαμε και νέα μέλη στην παρέα και διαπιστώσαμε ότι τελικά η γάτα μας ενώνει.....

Ηταν πολύ ωραία χωρίς απρόοπτα στην συντροφιά και με πολύ καλη διαάθεση.......

καλή μεγάλη βδομάδα σε όλους σας.....:up::up::up::up:
Ναι οντος ηταν μια απο τις πιο πετυχημενες συναντησεις του myCat Θεσ/νικης.Περασαμε πολυ ωραια, με πολυ κεφι και με πολλα πολλα τρανταχτα γελια.:lol::lol::lol:Τα νεα μελη εναρμονιστηκαν και δεσαν παρα πολυ με το ξεχωριστο γατοπνευμα του myCat Θεσ/νικης.
Τρελλοκομειο να το επαναλαβουμε συντομα:up::up::up:

Ναι οντος ηταν μια απο τις πιο πετυχημενες συναντησεις του myCat Θεσ/νικης.Περασαμε πολυ ωραια, με πολυ κεφι και με πολλα πολλα τρανταχτα γελια.:lol::lol::lol:Τα νεα μελη εναρμονιστηκαν και δεσαν παρα πολυ με το ξεχωριστο γατοπνευμα του myCat Θεσ/νικης.
Τρελλοκομειο να το επαναλαβουμε συντομα:up::up::up:

Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω...ήταν πολύ όμορφα , περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ, ναι είμαστε τρελοκομείο και θα το επαναλάβουμε σύντομα:up:...κάτστε όμως να πάρουμε μια ανάσα από το χθεσινό!!!:lol::lol::lol::lol:

Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω...ήταν πολύ όμορφα , περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ, ναι είμαστε τρελοκομείο και θα το επαναλάβουμε σύντομα:up:...κάτστε όμως να πάρουμε μια ανάσα από το χθεσινό!!!:lol::lol::lol::lol:
Ωχ! Τέτοιο δράμα περάσατε που χρειάζεστε περίοδο ανάρρωσης;;;:P:P:P:P:P

Ωχ! Τέτοιο δράμα περάσατε που χρειάζεστε περίοδο ανάρρωσης;;;:P:P:P:P:P

μετά τον καφέ πιάσαμε τα σφινάκια και η βραδυά πήγε τέλεια κριμα που δεν ήρθες έιχαμε και ένα καινουριο μέλος που είχε το χιούμορ σου και θα έκανες πολυ καλή παρέα μαζί της τα καινουρια παιδιά ήταν τέλεια.......

μετά τον καφέ πιάσαμε τα σφινάκια και η βραδυά πήγε τέλεια κριμα που δεν ήρθες έιχαμε και ένα καινουριο μέλος που είχε το χιούμορ σου και θα έκανες πολυ καλή παρέα μαζί της τα καινουρια παιδιά ήταν τέλεια.......
Aν εννοείς τον ...'γλωσσοδέτη', ε, γνωριζόμαστε καμιά 12αριά χρόνια...:redface:

Aν εννοείς τον ...'γλωσσοδέτη', ε, γνωριζόμαστε καμιά 12αριά χρόνια...:redface:
Μπα, που "γλωσσοδέτη" να σε φωνάζει η γάτα σου η μπουμπουκωτή που βγαίνει καμαρωτή όποτε με παίρνεις τηλ στο κινητό! :lol:
Όχι 12, 10 χρόνια είναι. Γνωριστήκαμε το '98, χρονιά κατά την οποία γεννήθηκε και η Άσπρη μου...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back