RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:07 Η RedCat έγραψε: #13.201 26-05-08 09:07 καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Εύχομαι το καλοκαιράκι που έρχεται να είναι ομορφο για μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:15 Η Desdemona: #13.202 26-05-08 09:15 Δεν θέλω καλοκαίριιιιιιιιιιι :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Θέλω το χειμώνα μου πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:22 Η georgia alex: #13.203 26-05-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δεν θέλω καλοκαίριιιιιιιιιιι :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Θέλω το χειμώνα μου πίσω Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Κι εγω μαζι σου Desdemona..Ειμαι του χειμωνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:36 Η NiaR έγραψε: #13.204 26-05-08 09:36 εγω τελωω ταλασσααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η aretha έγραψε: #13.205 26-05-08 09:38 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Κι εγώ του χειμώνα είμαι. Αλλά τώρα ακόμα, όσο είναι σχετικά ήπια τα πράγματα (κάτω από 35 βαθμούς δηλαδή), αντέχω ακόμα Μόλις χτυπήσουμε τα πρώτα 38άρια θ' αρχίσω κι εγώ να γκρινιάζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η Raisa έγραψε: #13.206 26-05-08 09:41 Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε! Και γω ψηφίζω χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 11:22 Η Havana έγραψε: #13.207 26-05-08 11:22 Καλημερα... διαβασα καλομοιρακι και μετα ειδα καλοκαιρακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 11:39 Η georgia alex: #13.208 26-05-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Καλημερα... διαβασα καλομοιρακι και μετα ειδα καλοκαιρακι..... Click για ανάπτυξη... Εισαι στο κλιμα των ημερων,HAVANA!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #13.209 26-05-08 14:17 Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η aretha έγραψε: #13.210 26-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Click για ανάπτυξη... Αχ, βρε μάγισσα, και ποιος δεν θέλει... Πώς είναι η Κλειώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η georgia alex: #13.211 26-05-08 14:54 Γεια σε ολους και καλη μας ξεκουραση!!!Πω,πω,ζεστη κανει..Κουραγιο,ερχονται δυσκολες μερες απ'ο,τι λενε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η stellak έγραψε: #13.212 27-05-08 11:12 Καλημέρα σε όλους! Χτες παρέδωσα το βιβλίο που είχα αναλάβει και πήρα κατευθείαν το επόμενο... το οποίο πρέπει να παραδοθεί τέλος Σεπτεμβρίου (σ.τ.μ: το μισό καλοκαίρι θα λείπω σε Ευρώπες κι Αμερικές...) Μήπως γίνεται να προσθέσουμε άλλον ένα μήνα στο φετινό καλοκαίρι; Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #13.213 27-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Can you afford me, dear? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #13.214 27-05-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Can you afford me, dear? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα (άντε να χαθείς, παλιοκόριτσο, που θες να γίνεις πλούσια στην ανάγκη του άλλου, που ΠΡΕΠΕΙ να λείψει για διακοπές στη ΝΥ... να'ταν η ζήλια ψώρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η gatouni έγραψε: #13.215 27-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η stellak έγραψε: #13.216 27-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Click για ανάπτυξη... Χα! Το ήξερα ότι ήσουν πολύ έξυπνο παιδί κι εσύ Σε είχα κόψει από όταν συναντηθήκαμε! Αλλά τέτοια βοήθεια νομίζω πως είναι απολύτως πρόθυμη να μου προσφέρει και η Αλίκη, οπότε... μονομαχήστε! Θα σε πικράνω όμως: πουθενά να μην ξαναταξιδέψω στη ζωή μου ολόκληρη, ΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.217 28-05-08 07:32 Καλημέρα γατόκοσμε!!! Τετάρτη σήμερα....άντε και τη φάγαμε τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η georgia alex: #13.218 28-05-08 09:32 Καλημερα!Ζεσταινομαι σημερα και απο πουρνο πουρνο..Εσεις πως αντιμετωπιζετε τη ζεστη στο δρομο;Εγω δεν την παλευω μ'εκνευριζει αφανταστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:21 Η julia έγραψε: #13.219 28-05-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 659 660 661 662 663 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Εύχομαι το καλοκαιράκι που έρχεται να είναι ομορφο για μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:15 Η Desdemona: #13.202 26-05-08 09:15 Δεν θέλω καλοκαίριιιιιιιιιιι :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Θέλω το χειμώνα μου πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:22 Η georgia alex: #13.203 26-05-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δεν θέλω καλοκαίριιιιιιιιιιι :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Θέλω το χειμώνα μου πίσω Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Κι εγω μαζι σου Desdemona..Ειμαι του χειμωνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:36 Η NiaR έγραψε: #13.204 26-05-08 09:36 εγω τελωω ταλασσααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η aretha έγραψε: #13.205 26-05-08 09:38 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Κι εγώ του χειμώνα είμαι. Αλλά τώρα ακόμα, όσο είναι σχετικά ήπια τα πράγματα (κάτω από 35 βαθμούς δηλαδή), αντέχω ακόμα Μόλις χτυπήσουμε τα πρώτα 38άρια θ' αρχίσω κι εγώ να γκρινιάζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η Raisa έγραψε: #13.206 26-05-08 09:41 Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε! Και γω ψηφίζω χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 11:22 Η Havana έγραψε: #13.207 26-05-08 11:22 Καλημερα... διαβασα καλομοιρακι και μετα ειδα καλοκαιρακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 11:39 Η georgia alex: #13.208 26-05-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Καλημερα... διαβασα καλομοιρακι και μετα ειδα καλοκαιρακι..... Click για ανάπτυξη... Εισαι στο κλιμα των ημερων,HAVANA!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #13.209 26-05-08 14:17 Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η aretha έγραψε: #13.210 26-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Click για ανάπτυξη... Αχ, βρε μάγισσα, και ποιος δεν θέλει... Πώς είναι η Κλειώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η georgia alex: #13.211 26-05-08 14:54 Γεια σε ολους και καλη μας ξεκουραση!!!Πω,πω,ζεστη κανει..Κουραγιο,ερχονται δυσκολες μερες απ'ο,τι λενε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η stellak έγραψε: #13.212 27-05-08 11:12 Καλημέρα σε όλους! Χτες παρέδωσα το βιβλίο που είχα αναλάβει και πήρα κατευθείαν το επόμενο... το οποίο πρέπει να παραδοθεί τέλος Σεπτεμβρίου (σ.τ.μ: το μισό καλοκαίρι θα λείπω σε Ευρώπες κι Αμερικές...) Μήπως γίνεται να προσθέσουμε άλλον ένα μήνα στο φετινό καλοκαίρι; Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #13.213 27-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Can you afford me, dear? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #13.214 27-05-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Can you afford me, dear? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα (άντε να χαθείς, παλιοκόριτσο, που θες να γίνεις πλούσια στην ανάγκη του άλλου, που ΠΡΕΠΕΙ να λείψει για διακοπές στη ΝΥ... να'ταν η ζήλια ψώρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η gatouni έγραψε: #13.215 27-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η stellak έγραψε: #13.216 27-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Click για ανάπτυξη... Χα! Το ήξερα ότι ήσουν πολύ έξυπνο παιδί κι εσύ Σε είχα κόψει από όταν συναντηθήκαμε! Αλλά τέτοια βοήθεια νομίζω πως είναι απολύτως πρόθυμη να μου προσφέρει και η Αλίκη, οπότε... μονομαχήστε! Θα σε πικράνω όμως: πουθενά να μην ξαναταξιδέψω στη ζωή μου ολόκληρη, ΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.217 28-05-08 07:32 Καλημέρα γατόκοσμε!!! Τετάρτη σήμερα....άντε και τη φάγαμε τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η georgia alex: #13.218 28-05-08 09:32 Καλημερα!Ζεσταινομαι σημερα και απο πουρνο πουρνο..Εσεις πως αντιμετωπιζετε τη ζεστη στο δρομο;Εγω δεν την παλευω μ'εκνευριζει αφανταστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:21 Η julia έγραψε: #13.219 28-05-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 659 660 661 662 663 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θέλω καλοκαίριιιιιιιιιιι :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Θέλω το χειμώνα μου πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:22 Η georgia alex: #13.203 26-05-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δεν θέλω καλοκαίριιιιιιιιιιι :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Θέλω το χειμώνα μου πίσω Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Κι εγω μαζι σου Desdemona..Ειμαι του χειμωνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:36 Η NiaR έγραψε: #13.204 26-05-08 09:36 εγω τελωω ταλασσααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η aretha έγραψε: #13.205 26-05-08 09:38 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Κι εγώ του χειμώνα είμαι. Αλλά τώρα ακόμα, όσο είναι σχετικά ήπια τα πράγματα (κάτω από 35 βαθμούς δηλαδή), αντέχω ακόμα Μόλις χτυπήσουμε τα πρώτα 38άρια θ' αρχίσω κι εγώ να γκρινιάζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η Raisa έγραψε: #13.206 26-05-08 09:41 Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε! Και γω ψηφίζω χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 11:22 Η Havana έγραψε: #13.207 26-05-08 11:22 Καλημερα... διαβασα καλομοιρακι και μετα ειδα καλοκαιρακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 11:39 Η georgia alex: #13.208 26-05-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Καλημερα... διαβασα καλομοιρακι και μετα ειδα καλοκαιρακι..... Click για ανάπτυξη... Εισαι στο κλιμα των ημερων,HAVANA!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #13.209 26-05-08 14:17 Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η aretha έγραψε: #13.210 26-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Click για ανάπτυξη... Αχ, βρε μάγισσα, και ποιος δεν θέλει... Πώς είναι η Κλειώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η georgia alex: #13.211 26-05-08 14:54 Γεια σε ολους και καλη μας ξεκουραση!!!Πω,πω,ζεστη κανει..Κουραγιο,ερχονται δυσκολες μερες απ'ο,τι λενε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η stellak έγραψε: #13.212 27-05-08 11:12 Καλημέρα σε όλους! Χτες παρέδωσα το βιβλίο που είχα αναλάβει και πήρα κατευθείαν το επόμενο... το οποίο πρέπει να παραδοθεί τέλος Σεπτεμβρίου (σ.τ.μ: το μισό καλοκαίρι θα λείπω σε Ευρώπες κι Αμερικές...) Μήπως γίνεται να προσθέσουμε άλλον ένα μήνα στο φετινό καλοκαίρι; Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #13.213 27-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Can you afford me, dear? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #13.214 27-05-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Can you afford me, dear? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα (άντε να χαθείς, παλιοκόριτσο, που θες να γίνεις πλούσια στην ανάγκη του άλλου, που ΠΡΕΠΕΙ να λείψει για διακοπές στη ΝΥ... να'ταν η ζήλια ψώρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η gatouni έγραψε: #13.215 27-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η stellak έγραψε: #13.216 27-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Click για ανάπτυξη... Χα! Το ήξερα ότι ήσουν πολύ έξυπνο παιδί κι εσύ Σε είχα κόψει από όταν συναντηθήκαμε! Αλλά τέτοια βοήθεια νομίζω πως είναι απολύτως πρόθυμη να μου προσφέρει και η Αλίκη, οπότε... μονομαχήστε! Θα σε πικράνω όμως: πουθενά να μην ξαναταξιδέψω στη ζωή μου ολόκληρη, ΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.217 28-05-08 07:32 Καλημέρα γατόκοσμε!!! Τετάρτη σήμερα....άντε και τη φάγαμε τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η georgia alex: #13.218 28-05-08 09:32 Καλημερα!Ζεσταινομαι σημερα και απο πουρνο πουρνο..Εσεις πως αντιμετωπιζετε τη ζεστη στο δρομο;Εγω δεν την παλευω μ'εκνευριζει αφανταστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:21 Η julia έγραψε: #13.219 28-05-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 659 660 661 662 663 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Δεν θέλω καλοκαίριιιιιιιιιιι :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Θέλω το χειμώνα μου πίσω Click για ανάπτυξη... Καλημερα!Κι εγω μαζι σου Desdemona..Ειμαι του χειμωνα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:36 Η NiaR έγραψε: #13.204 26-05-08 09:36 εγω τελωω ταλασσααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η aretha έγραψε: #13.205 26-05-08 09:38 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Κι εγώ του χειμώνα είμαι. Αλλά τώρα ακόμα, όσο είναι σχετικά ήπια τα πράγματα (κάτω από 35 βαθμούς δηλαδή), αντέχω ακόμα Μόλις χτυπήσουμε τα πρώτα 38άρια θ' αρχίσω κι εγώ να γκρινιάζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η Raisa έγραψε: #13.206 26-05-08 09:41 Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε! Και γω ψηφίζω χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 11:22 Η Havana έγραψε: #13.207 26-05-08 11:22 Καλημερα... διαβασα καλομοιρακι και μετα ειδα καλοκαιρακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 11:39 Η georgia alex: #13.208 26-05-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Καλημερα... διαβασα καλομοιρακι και μετα ειδα καλοκαιρακι..... Click για ανάπτυξη... Εισαι στο κλιμα των ημερων,HAVANA!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #13.209 26-05-08 14:17 Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η aretha έγραψε: #13.210 26-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Click για ανάπτυξη... Αχ, βρε μάγισσα, και ποιος δεν θέλει... Πώς είναι η Κλειώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η georgia alex: #13.211 26-05-08 14:54 Γεια σε ολους και καλη μας ξεκουραση!!!Πω,πω,ζεστη κανει..Κουραγιο,ερχονται δυσκολες μερες απ'ο,τι λενε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η stellak έγραψε: #13.212 27-05-08 11:12 Καλημέρα σε όλους! Χτες παρέδωσα το βιβλίο που είχα αναλάβει και πήρα κατευθείαν το επόμενο... το οποίο πρέπει να παραδοθεί τέλος Σεπτεμβρίου (σ.τ.μ: το μισό καλοκαίρι θα λείπω σε Ευρώπες κι Αμερικές...) Μήπως γίνεται να προσθέσουμε άλλον ένα μήνα στο φετινό καλοκαίρι; Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #13.213 27-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Can you afford me, dear? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #13.214 27-05-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Can you afford me, dear? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα (άντε να χαθείς, παλιοκόριτσο, που θες να γίνεις πλούσια στην ανάγκη του άλλου, που ΠΡΕΠΕΙ να λείψει για διακοπές στη ΝΥ... να'ταν η ζήλια ψώρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η gatouni έγραψε: #13.215 27-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η stellak έγραψε: #13.216 27-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Click για ανάπτυξη... Χα! Το ήξερα ότι ήσουν πολύ έξυπνο παιδί κι εσύ Σε είχα κόψει από όταν συναντηθήκαμε! Αλλά τέτοια βοήθεια νομίζω πως είναι απολύτως πρόθυμη να μου προσφέρει και η Αλίκη, οπότε... μονομαχήστε! Θα σε πικράνω όμως: πουθενά να μην ξαναταξιδέψω στη ζωή μου ολόκληρη, ΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.217 28-05-08 07:32 Καλημέρα γατόκοσμε!!! Τετάρτη σήμερα....άντε και τη φάγαμε τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η georgia alex: #13.218 28-05-08 09:32 Καλημερα!Ζεσταινομαι σημερα και απο πουρνο πουρνο..Εσεις πως αντιμετωπιζετε τη ζεστη στο δρομο;Εγω δεν την παλευω μ'εκνευριζει αφανταστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:21 Η julia έγραψε: #13.219 28-05-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 659 660 661 662 663 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω τελωω ταλασσααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:38 Η aretha έγραψε: #13.205 26-05-08 09:38 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Κι εγώ του χειμώνα είμαι. Αλλά τώρα ακόμα, όσο είναι σχετικά ήπια τα πράγματα (κάτω από 35 βαθμούς δηλαδή), αντέχω ακόμα Μόλις χτυπήσουμε τα πρώτα 38άρια θ' αρχίσω κι εγώ να γκρινιάζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η Raisa έγραψε: #13.206 26-05-08 09:41 Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε! Και γω ψηφίζω χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 11:22 Η Havana έγραψε: #13.207 26-05-08 11:22 Καλημερα... διαβασα καλομοιρακι και μετα ειδα καλοκαιρακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 11:39 Η georgia alex: #13.208 26-05-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Καλημερα... διαβασα καλομοιρακι και μετα ειδα καλοκαιρακι..... Click για ανάπτυξη... Εισαι στο κλιμα των ημερων,HAVANA!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #13.209 26-05-08 14:17 Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η aretha έγραψε: #13.210 26-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Click για ανάπτυξη... Αχ, βρε μάγισσα, και ποιος δεν θέλει... Πώς είναι η Κλειώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η georgia alex: #13.211 26-05-08 14:54 Γεια σε ολους και καλη μας ξεκουραση!!!Πω,πω,ζεστη κανει..Κουραγιο,ερχονται δυσκολες μερες απ'ο,τι λενε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η stellak έγραψε: #13.212 27-05-08 11:12 Καλημέρα σε όλους! Χτες παρέδωσα το βιβλίο που είχα αναλάβει και πήρα κατευθείαν το επόμενο... το οποίο πρέπει να παραδοθεί τέλος Σεπτεμβρίου (σ.τ.μ: το μισό καλοκαίρι θα λείπω σε Ευρώπες κι Αμερικές...) Μήπως γίνεται να προσθέσουμε άλλον ένα μήνα στο φετινό καλοκαίρι; Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #13.213 27-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Can you afford me, dear? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #13.214 27-05-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Can you afford me, dear? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα (άντε να χαθείς, παλιοκόριτσο, που θες να γίνεις πλούσια στην ανάγκη του άλλου, που ΠΡΕΠΕΙ να λείψει για διακοπές στη ΝΥ... να'ταν η ζήλια ψώρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η gatouni έγραψε: #13.215 27-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η stellak έγραψε: #13.216 27-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Click για ανάπτυξη... Χα! Το ήξερα ότι ήσουν πολύ έξυπνο παιδί κι εσύ Σε είχα κόψει από όταν συναντηθήκαμε! Αλλά τέτοια βοήθεια νομίζω πως είναι απολύτως πρόθυμη να μου προσφέρει και η Αλίκη, οπότε... μονομαχήστε! Θα σε πικράνω όμως: πουθενά να μην ξαναταξιδέψω στη ζωή μου ολόκληρη, ΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.217 28-05-08 07:32 Καλημέρα γατόκοσμε!!! Τετάρτη σήμερα....άντε και τη φάγαμε τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η georgia alex: #13.218 28-05-08 09:32 Καλημερα!Ζεσταινομαι σημερα και απο πουρνο πουρνο..Εσεις πως αντιμετωπιζετε τη ζεστη στο δρομο;Εγω δεν την παλευω μ'εκνευριζει αφανταστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:21 Η julia έγραψε: #13.219 28-05-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 659 660 661 662 663 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και καλή βδομάδα! Κι εγώ του χειμώνα είμαι. Αλλά τώρα ακόμα, όσο είναι σχετικά ήπια τα πράγματα (κάτω από 35 βαθμούς δηλαδή), αντέχω ακόμα Μόλις χτυπήσουμε τα πρώτα 38άρια θ' αρχίσω κι εγώ να γκρινιάζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 09:41 Η Raisa έγραψε: #13.206 26-05-08 09:41 Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε! Και γω ψηφίζω χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 11:22 Η Havana έγραψε: #13.207 26-05-08 11:22 Καλημερα... διαβασα καλομοιρακι και μετα ειδα καλοκαιρακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 11:39 Η georgia alex: #13.208 26-05-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Καλημερα... διαβασα καλομοιρακι και μετα ειδα καλοκαιρακι..... Click για ανάπτυξη... Εισαι στο κλιμα των ημερων,HAVANA!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #13.209 26-05-08 14:17 Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η aretha έγραψε: #13.210 26-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Click για ανάπτυξη... Αχ, βρε μάγισσα, και ποιος δεν θέλει... Πώς είναι η Κλειώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η georgia alex: #13.211 26-05-08 14:54 Γεια σε ολους και καλη μας ξεκουραση!!!Πω,πω,ζεστη κανει..Κουραγιο,ερχονται δυσκολες μερες απ'ο,τι λενε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η stellak έγραψε: #13.212 27-05-08 11:12 Καλημέρα σε όλους! Χτες παρέδωσα το βιβλίο που είχα αναλάβει και πήρα κατευθείαν το επόμενο... το οποίο πρέπει να παραδοθεί τέλος Σεπτεμβρίου (σ.τ.μ: το μισό καλοκαίρι θα λείπω σε Ευρώπες κι Αμερικές...) Μήπως γίνεται να προσθέσουμε άλλον ένα μήνα στο φετινό καλοκαίρι; Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #13.213 27-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Can you afford me, dear? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #13.214 27-05-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Can you afford me, dear? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα (άντε να χαθείς, παλιοκόριτσο, που θες να γίνεις πλούσια στην ανάγκη του άλλου, που ΠΡΕΠΕΙ να λείψει για διακοπές στη ΝΥ... να'ταν η ζήλια ψώρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η gatouni έγραψε: #13.215 27-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η stellak έγραψε: #13.216 27-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Click για ανάπτυξη... Χα! Το ήξερα ότι ήσουν πολύ έξυπνο παιδί κι εσύ Σε είχα κόψει από όταν συναντηθήκαμε! Αλλά τέτοια βοήθεια νομίζω πως είναι απολύτως πρόθυμη να μου προσφέρει και η Αλίκη, οπότε... μονομαχήστε! Θα σε πικράνω όμως: πουθενά να μην ξαναταξιδέψω στη ζωή μου ολόκληρη, ΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.217 28-05-08 07:32 Καλημέρα γατόκοσμε!!! Τετάρτη σήμερα....άντε και τη φάγαμε τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η georgia alex: #13.218 28-05-08 09:32 Καλημερα!Ζεσταινομαι σημερα και απο πουρνο πουρνο..Εσεις πως αντιμετωπιζετε τη ζεστη στο δρομο;Εγω δεν την παλευω μ'εκνευριζει αφανταστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:21 Η julia έγραψε: #13.219 28-05-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 659 660 661 662 663 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε! Και γω ψηφίζω χειμώνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 11:22 Η Havana έγραψε: #13.207 26-05-08 11:22 Καλημερα... διαβασα καλομοιρακι και μετα ειδα καλοκαιρακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 11:39 Η georgia alex: #13.208 26-05-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Καλημερα... διαβασα καλομοιρακι και μετα ειδα καλοκαιρακι..... Click για ανάπτυξη... Εισαι στο κλιμα των ημερων,HAVANA!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #13.209 26-05-08 14:17 Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η aretha έγραψε: #13.210 26-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Click για ανάπτυξη... Αχ, βρε μάγισσα, και ποιος δεν θέλει... Πώς είναι η Κλειώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η georgia alex: #13.211 26-05-08 14:54 Γεια σε ολους και καλη μας ξεκουραση!!!Πω,πω,ζεστη κανει..Κουραγιο,ερχονται δυσκολες μερες απ'ο,τι λενε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η stellak έγραψε: #13.212 27-05-08 11:12 Καλημέρα σε όλους! Χτες παρέδωσα το βιβλίο που είχα αναλάβει και πήρα κατευθείαν το επόμενο... το οποίο πρέπει να παραδοθεί τέλος Σεπτεμβρίου (σ.τ.μ: το μισό καλοκαίρι θα λείπω σε Ευρώπες κι Αμερικές...) Μήπως γίνεται να προσθέσουμε άλλον ένα μήνα στο φετινό καλοκαίρι; Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #13.213 27-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Can you afford me, dear? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #13.214 27-05-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Can you afford me, dear? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα (άντε να χαθείς, παλιοκόριτσο, που θες να γίνεις πλούσια στην ανάγκη του άλλου, που ΠΡΕΠΕΙ να λείψει για διακοπές στη ΝΥ... να'ταν η ζήλια ψώρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η gatouni έγραψε: #13.215 27-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η stellak έγραψε: #13.216 27-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Click για ανάπτυξη... Χα! Το ήξερα ότι ήσουν πολύ έξυπνο παιδί κι εσύ Σε είχα κόψει από όταν συναντηθήκαμε! Αλλά τέτοια βοήθεια νομίζω πως είναι απολύτως πρόθυμη να μου προσφέρει και η Αλίκη, οπότε... μονομαχήστε! Θα σε πικράνω όμως: πουθενά να μην ξαναταξιδέψω στη ζωή μου ολόκληρη, ΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.217 28-05-08 07:32 Καλημέρα γατόκοσμε!!! Τετάρτη σήμερα....άντε και τη φάγαμε τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η georgia alex: #13.218 28-05-08 09:32 Καλημερα!Ζεσταινομαι σημερα και απο πουρνο πουρνο..Εσεις πως αντιμετωπιζετε τη ζεστη στο δρομο;Εγω δεν την παλευω μ'εκνευριζει αφανταστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:21 Η julia έγραψε: #13.219 28-05-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 659 660 661 662 663 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα... διαβασα καλομοιρακι και μετα ειδα καλοκαιρακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 11:39 Η georgia alex: #13.208 26-05-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Καλημερα... διαβασα καλομοιρακι και μετα ειδα καλοκαιρακι..... Click για ανάπτυξη... Εισαι στο κλιμα των ημερων,HAVANA!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #13.209 26-05-08 14:17 Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η aretha έγραψε: #13.210 26-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Click για ανάπτυξη... Αχ, βρε μάγισσα, και ποιος δεν θέλει... Πώς είναι η Κλειώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η georgia alex: #13.211 26-05-08 14:54 Γεια σε ολους και καλη μας ξεκουραση!!!Πω,πω,ζεστη κανει..Κουραγιο,ερχονται δυσκολες μερες απ'ο,τι λενε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η stellak έγραψε: #13.212 27-05-08 11:12 Καλημέρα σε όλους! Χτες παρέδωσα το βιβλίο που είχα αναλάβει και πήρα κατευθείαν το επόμενο... το οποίο πρέπει να παραδοθεί τέλος Σεπτεμβρίου (σ.τ.μ: το μισό καλοκαίρι θα λείπω σε Ευρώπες κι Αμερικές...) Μήπως γίνεται να προσθέσουμε άλλον ένα μήνα στο φετινό καλοκαίρι; Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #13.213 27-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Can you afford me, dear? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #13.214 27-05-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Can you afford me, dear? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα (άντε να χαθείς, παλιοκόριτσο, που θες να γίνεις πλούσια στην ανάγκη του άλλου, που ΠΡΕΠΕΙ να λείψει για διακοπές στη ΝΥ... να'ταν η ζήλια ψώρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η gatouni έγραψε: #13.215 27-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η stellak έγραψε: #13.216 27-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Click για ανάπτυξη... Χα! Το ήξερα ότι ήσουν πολύ έξυπνο παιδί κι εσύ Σε είχα κόψει από όταν συναντηθήκαμε! Αλλά τέτοια βοήθεια νομίζω πως είναι απολύτως πρόθυμη να μου προσφέρει και η Αλίκη, οπότε... μονομαχήστε! Θα σε πικράνω όμως: πουθενά να μην ξαναταξιδέψω στη ζωή μου ολόκληρη, ΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.217 28-05-08 07:32 Καλημέρα γατόκοσμε!!! Τετάρτη σήμερα....άντε και τη φάγαμε τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η georgia alex: #13.218 28-05-08 09:32 Καλημερα!Ζεσταινομαι σημερα και απο πουρνο πουρνο..Εσεις πως αντιμετωπιζετε τη ζεστη στο δρομο;Εγω δεν την παλευω μ'εκνευριζει αφανταστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:21 Η julia έγραψε: #13.219 28-05-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 659 660 661 662 663 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: Καλημερα... διαβασα καλομοιρακι και μετα ειδα καλοκαιρακι..... Click για ανάπτυξη... Εισαι στο κλιμα των ημερων,HAVANA!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:17 Η μαγισσα έγραψε: #13.209 26-05-08 14:17 Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η aretha έγραψε: #13.210 26-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Click για ανάπτυξη... Αχ, βρε μάγισσα, και ποιος δεν θέλει... Πώς είναι η Κλειώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η georgia alex: #13.211 26-05-08 14:54 Γεια σε ολους και καλη μας ξεκουραση!!!Πω,πω,ζεστη κανει..Κουραγιο,ερχονται δυσκολες μερες απ'ο,τι λενε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η stellak έγραψε: #13.212 27-05-08 11:12 Καλημέρα σε όλους! Χτες παρέδωσα το βιβλίο που είχα αναλάβει και πήρα κατευθείαν το επόμενο... το οποίο πρέπει να παραδοθεί τέλος Σεπτεμβρίου (σ.τ.μ: το μισό καλοκαίρι θα λείπω σε Ευρώπες κι Αμερικές...) Μήπως γίνεται να προσθέσουμε άλλον ένα μήνα στο φετινό καλοκαίρι; Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #13.213 27-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Can you afford me, dear? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #13.214 27-05-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Can you afford me, dear? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα (άντε να χαθείς, παλιοκόριτσο, που θες να γίνεις πλούσια στην ανάγκη του άλλου, που ΠΡΕΠΕΙ να λείψει για διακοπές στη ΝΥ... να'ταν η ζήλια ψώρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η gatouni έγραψε: #13.215 27-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η stellak έγραψε: #13.216 27-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Click για ανάπτυξη... Χα! Το ήξερα ότι ήσουν πολύ έξυπνο παιδί κι εσύ Σε είχα κόψει από όταν συναντηθήκαμε! Αλλά τέτοια βοήθεια νομίζω πως είναι απολύτως πρόθυμη να μου προσφέρει και η Αλίκη, οπότε... μονομαχήστε! Θα σε πικράνω όμως: πουθενά να μην ξαναταξιδέψω στη ζωή μου ολόκληρη, ΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.217 28-05-08 07:32 Καλημέρα γατόκοσμε!!! Τετάρτη σήμερα....άντε και τη φάγαμε τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η georgia alex: #13.218 28-05-08 09:32 Καλημερα!Ζεσταινομαι σημερα και απο πουρνο πουρνο..Εσεις πως αντιμετωπιζετε τη ζεστη στο δρομο;Εγω δεν την παλευω μ'εκνευριζει αφανταστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:21 Η julia έγραψε: #13.219 28-05-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 659 660 661 662 663 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η aretha έγραψε: #13.210 26-05-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Click για ανάπτυξη... Αχ, βρε μάγισσα, και ποιος δεν θέλει... Πώς είναι η Κλειώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η georgia alex: #13.211 26-05-08 14:54 Γεια σε ολους και καλη μας ξεκουραση!!!Πω,πω,ζεστη κανει..Κουραγιο,ερχονται δυσκολες μερες απ'ο,τι λενε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η stellak έγραψε: #13.212 27-05-08 11:12 Καλημέρα σε όλους! Χτες παρέδωσα το βιβλίο που είχα αναλάβει και πήρα κατευθείαν το επόμενο... το οποίο πρέπει να παραδοθεί τέλος Σεπτεμβρίου (σ.τ.μ: το μισό καλοκαίρι θα λείπω σε Ευρώπες κι Αμερικές...) Μήπως γίνεται να προσθέσουμε άλλον ένα μήνα στο φετινό καλοκαίρι; Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #13.213 27-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Can you afford me, dear? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #13.214 27-05-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Can you afford me, dear? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα (άντε να χαθείς, παλιοκόριτσο, που θες να γίνεις πλούσια στην ανάγκη του άλλου, που ΠΡΕΠΕΙ να λείψει για διακοπές στη ΝΥ... να'ταν η ζήλια ψώρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η gatouni έγραψε: #13.215 27-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η stellak έγραψε: #13.216 27-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Click για ανάπτυξη... Χα! Το ήξερα ότι ήσουν πολύ έξυπνο παιδί κι εσύ Σε είχα κόψει από όταν συναντηθήκαμε! Αλλά τέτοια βοήθεια νομίζω πως είναι απολύτως πρόθυμη να μου προσφέρει και η Αλίκη, οπότε... μονομαχήστε! Θα σε πικράνω όμως: πουθενά να μην ξαναταξιδέψω στη ζωή μου ολόκληρη, ΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.217 28-05-08 07:32 Καλημέρα γατόκοσμε!!! Τετάρτη σήμερα....άντε και τη φάγαμε τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η georgia alex: #13.218 28-05-08 09:32 Καλημερα!Ζεσταινομαι σημερα και απο πουρνο πουρνο..Εσεις πως αντιμετωπιζετε τη ζεστη στο δρομο;Εγω δεν την παλευω μ'εκνευριζει αφανταστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:21 Η julia έγραψε: #13.219 28-05-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 659 660 661 662 663 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Γεια σας και από μένα θέλω διακοπές και γρήγορα.... Click για ανάπτυξη... Αχ, βρε μάγισσα, και ποιος δεν θέλει... Πώς είναι η Κλειώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 14:54 Η georgia alex: #13.211 26-05-08 14:54 Γεια σε ολους και καλη μας ξεκουραση!!!Πω,πω,ζεστη κανει..Κουραγιο,ερχονται δυσκολες μερες απ'ο,τι λενε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η stellak έγραψε: #13.212 27-05-08 11:12 Καλημέρα σε όλους! Χτες παρέδωσα το βιβλίο που είχα αναλάβει και πήρα κατευθείαν το επόμενο... το οποίο πρέπει να παραδοθεί τέλος Σεπτεμβρίου (σ.τ.μ: το μισό καλοκαίρι θα λείπω σε Ευρώπες κι Αμερικές...) Μήπως γίνεται να προσθέσουμε άλλον ένα μήνα στο φετινό καλοκαίρι; Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #13.213 27-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Can you afford me, dear? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #13.214 27-05-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Can you afford me, dear? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα (άντε να χαθείς, παλιοκόριτσο, που θες να γίνεις πλούσια στην ανάγκη του άλλου, που ΠΡΕΠΕΙ να λείψει για διακοπές στη ΝΥ... να'ταν η ζήλια ψώρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η gatouni έγραψε: #13.215 27-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η stellak έγραψε: #13.216 27-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Click για ανάπτυξη... Χα! Το ήξερα ότι ήσουν πολύ έξυπνο παιδί κι εσύ Σε είχα κόψει από όταν συναντηθήκαμε! Αλλά τέτοια βοήθεια νομίζω πως είναι απολύτως πρόθυμη να μου προσφέρει και η Αλίκη, οπότε... μονομαχήστε! Θα σε πικράνω όμως: πουθενά να μην ξαναταξιδέψω στη ζωή μου ολόκληρη, ΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.217 28-05-08 07:32 Καλημέρα γατόκοσμε!!! Τετάρτη σήμερα....άντε και τη φάγαμε τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η georgia alex: #13.218 28-05-08 09:32 Καλημερα!Ζεσταινομαι σημερα και απο πουρνο πουρνο..Εσεις πως αντιμετωπιζετε τη ζεστη στο δρομο;Εγω δεν την παλευω μ'εκνευριζει αφανταστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:21 Η julia έγραψε: #13.219 28-05-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 659 660 661 662 663 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σε ολους και καλη μας ξεκουραση!!!Πω,πω,ζεστη κανει..Κουραγιο,ερχονται δυσκολες μερες απ'ο,τι λενε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:12 Η stellak έγραψε: #13.212 27-05-08 11:12 Καλημέρα σε όλους! Χτες παρέδωσα το βιβλίο που είχα αναλάβει και πήρα κατευθείαν το επόμενο... το οποίο πρέπει να παραδοθεί τέλος Σεπτεμβρίου (σ.τ.μ: το μισό καλοκαίρι θα λείπω σε Ευρώπες κι Αμερικές...) Μήπως γίνεται να προσθέσουμε άλλον ένα μήνα στο φετινό καλοκαίρι; Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #13.213 27-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Can you afford me, dear? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #13.214 27-05-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Can you afford me, dear? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα (άντε να χαθείς, παλιοκόριτσο, που θες να γίνεις πλούσια στην ανάγκη του άλλου, που ΠΡΕΠΕΙ να λείψει για διακοπές στη ΝΥ... να'ταν η ζήλια ψώρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η gatouni έγραψε: #13.215 27-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η stellak έγραψε: #13.216 27-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Click για ανάπτυξη... Χα! Το ήξερα ότι ήσουν πολύ έξυπνο παιδί κι εσύ Σε είχα κόψει από όταν συναντηθήκαμε! Αλλά τέτοια βοήθεια νομίζω πως είναι απολύτως πρόθυμη να μου προσφέρει και η Αλίκη, οπότε... μονομαχήστε! Θα σε πικράνω όμως: πουθενά να μην ξαναταξιδέψω στη ζωή μου ολόκληρη, ΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.217 28-05-08 07:32 Καλημέρα γατόκοσμε!!! Τετάρτη σήμερα....άντε και τη φάγαμε τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η georgia alex: #13.218 28-05-08 09:32 Καλημερα!Ζεσταινομαι σημερα και απο πουρνο πουρνο..Εσεις πως αντιμετωπιζετε τη ζεστη στο δρομο;Εγω δεν την παλευω μ'εκνευριζει αφανταστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:21 Η julia έγραψε: #13.219 28-05-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 659 660 661 662 663 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους! Χτες παρέδωσα το βιβλίο που είχα αναλάβει και πήρα κατευθείαν το επόμενο... το οποίο πρέπει να παραδοθεί τέλος Σεπτεμβρίου (σ.τ.μ: το μισό καλοκαίρι θα λείπω σε Ευρώπες κι Αμερικές...) Μήπως γίνεται να προσθέσουμε άλλον ένα μήνα στο φετινό καλοκαίρι; Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 11:47 Η aretha έγραψε: #13.213 27-05-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Can you afford me, dear? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #13.214 27-05-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Can you afford me, dear? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα (άντε να χαθείς, παλιοκόριτσο, που θες να γίνεις πλούσια στην ανάγκη του άλλου, που ΠΡΕΠΕΙ να λείψει για διακοπές στη ΝΥ... να'ταν η ζήλια ψώρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η gatouni έγραψε: #13.215 27-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η stellak έγραψε: #13.216 27-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Click για ανάπτυξη... Χα! Το ήξερα ότι ήσουν πολύ έξυπνο παιδί κι εσύ Σε είχα κόψει από όταν συναντηθήκαμε! Αλλά τέτοια βοήθεια νομίζω πως είναι απολύτως πρόθυμη να μου προσφέρει και η Αλίκη, οπότε... μονομαχήστε! Θα σε πικράνω όμως: πουθενά να μην ξαναταξιδέψω στη ζωή μου ολόκληρη, ΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.217 28-05-08 07:32 Καλημέρα γατόκοσμε!!! Τετάρτη σήμερα....άντε και τη φάγαμε τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η georgia alex: #13.218 28-05-08 09:32 Καλημερα!Ζεσταινομαι σημερα και απο πουρνο πουρνο..Εσεις πως αντιμετωπιζετε τη ζεστη στο δρομο;Εγω δεν την παλευω μ'εκνευριζει αφανταστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:21 Η julia έγραψε: #13.219 28-05-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 659 660 661 662 663 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, Αλίκη... να σας το μοιράσω να ασχοληθείτε εσείς; Click για ανάπτυξη... Can you afford me, dear? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:04 Η stellak έγραψε: #13.214 27-05-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Can you afford me, dear? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα (άντε να χαθείς, παλιοκόριτσο, που θες να γίνεις πλούσια στην ανάγκη του άλλου, που ΠΡΕΠΕΙ να λείψει για διακοπές στη ΝΥ... να'ταν η ζήλια ψώρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η gatouni έγραψε: #13.215 27-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η stellak έγραψε: #13.216 27-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Click για ανάπτυξη... Χα! Το ήξερα ότι ήσουν πολύ έξυπνο παιδί κι εσύ Σε είχα κόψει από όταν συναντηθήκαμε! Αλλά τέτοια βοήθεια νομίζω πως είναι απολύτως πρόθυμη να μου προσφέρει και η Αλίκη, οπότε... μονομαχήστε! Θα σε πικράνω όμως: πουθενά να μην ξαναταξιδέψω στη ζωή μου ολόκληρη, ΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.217 28-05-08 07:32 Καλημέρα γατόκοσμε!!! Τετάρτη σήμερα....άντε και τη φάγαμε τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η georgia alex: #13.218 28-05-08 09:32 Καλημερα!Ζεσταινομαι σημερα και απο πουρνο πουρνο..Εσεις πως αντιμετωπιζετε τη ζεστη στο δρομο;Εγω δεν την παλευω μ'εκνευριζει αφανταστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:21 Η julia έγραψε: #13.219 28-05-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 659 660 661 662 663 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Can you afford me, dear? Click για ανάπτυξη... ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα (άντε να χαθείς, παλιοκόριτσο, που θες να γίνεις πλούσια στην ανάγκη του άλλου, που ΠΡΕΠΕΙ να λείψει για διακοπές στη ΝΥ... να'ταν η ζήλια ψώρα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:16 Η gatouni έγραψε: #13.215 27-05-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η stellak έγραψε: #13.216 27-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Click για ανάπτυξη... Χα! Το ήξερα ότι ήσουν πολύ έξυπνο παιδί κι εσύ Σε είχα κόψει από όταν συναντηθήκαμε! Αλλά τέτοια βοήθεια νομίζω πως είναι απολύτως πρόθυμη να μου προσφέρει και η Αλίκη, οπότε... μονομαχήστε! Θα σε πικράνω όμως: πουθενά να μην ξαναταξιδέψω στη ζωή μου ολόκληρη, ΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.217 28-05-08 07:32 Καλημέρα γατόκοσμε!!! Τετάρτη σήμερα....άντε και τη φάγαμε τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η georgia alex: #13.218 28-05-08 09:32 Καλημερα!Ζεσταινομαι σημερα και απο πουρνο πουρνο..Εσεις πως αντιμετωπιζετε τη ζεστη στο δρομο;Εγω δεν την παλευω μ'εκνευριζει αφανταστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:21 Η julia έγραψε: #13.219 28-05-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 659 660 661 662 663 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΟΚ, κατοχυρώθηκε στη Ρούλα. Ρούλα... είσαι η μόνη μου ελπίδα Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 27 Μαΐου 2008 στις 12:26 Η stellak έγραψε: #13.216 27-05-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Click για ανάπτυξη... Χα! Το ήξερα ότι ήσουν πολύ έξυπνο παιδί κι εσύ Σε είχα κόψει από όταν συναντηθήκαμε! Αλλά τέτοια βοήθεια νομίζω πως είναι απολύτως πρόθυμη να μου προσφέρει και η Αλίκη, οπότε... μονομαχήστε! Θα σε πικράνω όμως: πουθενά να μην ξαναταξιδέψω στη ζωή μου ολόκληρη, ΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.217 28-05-08 07:32 Καλημέρα γατόκοσμε!!! Τετάρτη σήμερα....άντε και τη φάγαμε τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η georgia alex: #13.218 28-05-08 09:32 Καλημερα!Ζεσταινομαι σημερα και απο πουρνο πουρνο..Εσεις πως αντιμετωπιζετε τη ζεστη στο δρομο;Εγω δεν την παλευω μ'εκνευριζει αφανταστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:21 Η julia έγραψε: #13.219 28-05-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 659 660 661 662 663 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ευχαρίστως να σε βοηθήσω και γω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να πάω Αμερική στη θέση σου και να μείνεις εσύ εδώ και να δουλέψεις το βιβλίο και έτσι σου λύνω κατά ένα τμήμα το πρόβλημα χρόνου που έχεις. Μόλις γυρίσω θα σου κάνω μια ζωντανή περιγραφή και έτσι.... θα είναι σαν πήγες. Click για ανάπτυξη... Χα! Το ήξερα ότι ήσουν πολύ έξυπνο παιδί κι εσύ Σε είχα κόψει από όταν συναντηθήκαμε! Αλλά τέτοια βοήθεια νομίζω πως είναι απολύτως πρόθυμη να μου προσφέρει και η Αλίκη, οπότε... μονομαχήστε! Θα σε πικράνω όμως: πουθενά να μην ξαναταξιδέψω στη ζωή μου ολόκληρη, ΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 07:32 Η Raisa έγραψε: #13.217 28-05-08 07:32 Καλημέρα γατόκοσμε!!! Τετάρτη σήμερα....άντε και τη φάγαμε τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η georgia alex: #13.218 28-05-08 09:32 Καλημερα!Ζεσταινομαι σημερα και απο πουρνο πουρνο..Εσεις πως αντιμετωπιζετε τη ζεστη στο δρομο;Εγω δεν την παλευω μ'εκνευριζει αφανταστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:21 Η julia έγραψε: #13.219 28-05-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 659 660 661 662 663 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα γατόκοσμε!!! Τετάρτη σήμερα....άντε και τη φάγαμε τη βδομάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η georgia alex: #13.218 28-05-08 09:32 Καλημερα!Ζεσταινομαι σημερα και απο πουρνο πουρνο..Εσεις πως αντιμετωπιζετε τη ζεστη στο δρομο;Εγω δεν την παλευω μ'εκνευριζει αφανταστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:21 Η julia έγραψε: #13.219 28-05-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 659 660 661 662 663 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα!Ζεσταινομαι σημερα και απο πουρνο πουρνο..Εσεις πως αντιμετωπιζετε τη ζεστη στο δρομο;Εγω δεν την παλευω μ'εκνευριζει αφανταστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:21 Η julia έγραψε: #13.219 28-05-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 659 660 661 662 663 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 661 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από stellak: εσύΑΥΤΟ το ταξίδι στη ΝΥ δεν το χάνω για όλα τα χρυσάφια του κόσμου! Επίσης, είναι που έχω εισιτήρια για 2 συναυλίες στο MSG και είναι ονομαστικά, μην πάνε χαμένα, κρίμα... αλλιώς... το συζητούσαμε (σιγά μην το διαπραγματευόμουν κιόλας, παλιοκόριτσο κι εσύ!!!) Click για ανάπτυξη... Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η stellak έγραψε: #13.220 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από julia: Στέλλα ΜΟΥ!!!! στο έχω πει πόσο σε συμπαθώ?????? !!!!!! Εκεί μια γωνιούλα, σε μια γατοφόρο.... δεν πιάνω και πολύ χόρο.....και στις αποσκευές, αν είναι θα φορέσω τα ρούχα του σκι.... Click για ανάπτυξη... Θα περάσω από το Βαγγέλη να τον μαλώσω που δεν σε πάει πουθενά... Κοίτα, μέχρι Αγγλία μπορώ να σε πάρω και να σε αφήσω στο σπίτι της ξαδέρφης μου να ξελυσσάξετε. Αμερική ΔΕΝ παίρνω καμιά σας φέτος. Αν θέλετε κανονίζουμε επόμενο τα Χριστούγεννα Διαλέξτε πολιτεία, πόλη, κάντε κομπόδεμα και κανονίζω εγώ τα διαδικαστικά. Επίσης να δηλώσω ότι η μέρα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά: τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.