drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 12:25 Η drusilia έγραψε: #13.261 31-05-08 12:25 Να ευχηθώ κι εγώ καλή επιτυχία στις εξεταζόμενες. Δύσκολη περίοδος για εμένα και πολύ πιεσμένη στην δουλειά, αλλά τουλάχιστον ήρθε το καλοκαίρι και θα κάνουμε κανένα μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 12:32 Η μαγισσα έγραψε: #13.262 31-05-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Να ευχηθώ κι εγώ καλή επιτυχία στις εξεταζόμενες. Δύσκολη περίοδος για εμένα και πολύ πιεσμένη στην δουλειά, αλλά τουλάχιστον ήρθε το καλοκαίρι και θα κάνουμε κανένα μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλή μου τί μου κάνεις εγώ μπορεί να μην γράφω εξετάσεις αλλά με την κόρη μου να γράφει τα έχω δει όλα..... Επίσης μετά από την προτροπή του ορθοπαίδικού κάνω και βελονισμό για τα πόδια μου..... Τι να πω περιμένω να περάσουν τα δύσκολα και να φύγω στην Χαλκιδική για να ηρεμήσω..... Φιλάκια και να είσαι καλά...:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 12:33 Η Raisa έγραψε: #13.263 31-05-08 12:33 Καλημέρα στο γατοφόρουμ!!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια....και εύχομαι να πιάσουν!!! Ευτυχώς γιός και αντρούλης την κοπάνησαν στο χωριό και έτσι θα είμαι μόνη και θα μπορώ να διαβάσω λίγο!!!....αααχχχ, απολαμβάνω την μοναξιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η μαγισσα έγραψε: #13.264 31-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στο γατοφόρουμ!!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια....και εύχομαι να πιάσουν!!! Ευτυχώς γιός και αντρούλης την κοπάνησαν στο χωριό και έτσι θα είμαι μόνη και θα μπορώ να διαβάσω λίγο!!!....αααχχχ, απολαμβάνω την μοναξιά μου Click για ανάπτυξη... Καλό κουράγιο Νικολέτα μου όλα οκ για άυριο???? θα τα πούμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η Raisa έγραψε: #13.265 31-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλό κουράγιο Νικολέτα μου όλα οκ για άυριο???? θα τα πούμε έτσι???? Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η Μυρτω4038: #13.266 31-05-08 19:31 Ρανια και Ραισα καλη επιτυχια και απο μενα.Ψυχραιμια και αυτοσυγκεντρωση και ολα θα πανε καλα.Να σκισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 20:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.267 31-05-08 20:43 Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες. Μου δίνετε τέτοια θετική ενέργεια που είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Να είστε καλά όλοι και όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:00 Η μαγισσα έγραψε: #13.268 31-05-08 21:00 Καλησπέρα σας τι μου κάνετε???? είστε όλοι καλά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:03 Η Havana έγραψε: #13.269 31-05-08 21:03 μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:06 Η μαγισσα έγραψε: #13.270 31-05-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι Κατερινα μου ζωή και γάτα...... Αλήθεια τι έγινε με την αδερφή σου που θα γεννούσε και θα ερχόσουν προς τα εδώ να σε δούμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η Havana έγραψε: #13.271 31-05-08 21:17 γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η μαγισσα έγραψε: #13.272 31-05-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Click για ανάπτυξη... Απλά υπολόγισα ότι ήταν Μάιος όπως μου είπες και μου έιχες υποσχεθεί ότι θα έρθεις και από εδώ για να γνωριστούμε και από κοντά και έτσι είπα τι έγινε που είναι η ΗΑVANOYLA ΜΑς δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:42 Η drusilia έγραψε: #13.273 31-05-08 21:42 Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η RedCat έγραψε: #13.274 31-05-08 21:46 ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #13.275 31-05-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Click για ανάπτυξη... Να σου πω προς τα εκεί την βλέπω να όχι στον γάμο στον αρραβώνα όμως.... θα ερθει δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:48 Η μαγισσα έγραψε: #13.276 31-05-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Click για ανάπτυξη... Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 00:37 Η Raisa έγραψε: #13.277 01-06-08 00:37 Καλέ πού πήγατε όλοι;;;; Μόνη μου θα τα λέω μόνη θα τα διαβάζωωωωω:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 01:51 Η Bobbie έγραψε: #13.278 01-06-08 01:51 Είδα φως και μπηκα! Είσαι ακόμα εδώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:45 Η RedCat έγραψε: #13.279 01-06-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 662 663 664 665 666 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ευχηθώ κι εγώ καλή επιτυχία στις εξεταζόμενες. Δύσκολη περίοδος για εμένα και πολύ πιεσμένη στην δουλειά, αλλά τουλάχιστον ήρθε το καλοκαίρι και θα κάνουμε κανένα μπάνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 12:32 Η μαγισσα έγραψε: #13.262 31-05-08 12:32 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Να ευχηθώ κι εγώ καλή επιτυχία στις εξεταζόμενες. Δύσκολη περίοδος για εμένα και πολύ πιεσμένη στην δουλειά, αλλά τουλάχιστον ήρθε το καλοκαίρι και θα κάνουμε κανένα μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλή μου τί μου κάνεις εγώ μπορεί να μην γράφω εξετάσεις αλλά με την κόρη μου να γράφει τα έχω δει όλα..... Επίσης μετά από την προτροπή του ορθοπαίδικού κάνω και βελονισμό για τα πόδια μου..... Τι να πω περιμένω να περάσουν τα δύσκολα και να φύγω στην Χαλκιδική για να ηρεμήσω..... Φιλάκια και να είσαι καλά...:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 12:33 Η Raisa έγραψε: #13.263 31-05-08 12:33 Καλημέρα στο γατοφόρουμ!!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια....και εύχομαι να πιάσουν!!! Ευτυχώς γιός και αντρούλης την κοπάνησαν στο χωριό και έτσι θα είμαι μόνη και θα μπορώ να διαβάσω λίγο!!!....αααχχχ, απολαμβάνω την μοναξιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η μαγισσα έγραψε: #13.264 31-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στο γατοφόρουμ!!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια....και εύχομαι να πιάσουν!!! Ευτυχώς γιός και αντρούλης την κοπάνησαν στο χωριό και έτσι θα είμαι μόνη και θα μπορώ να διαβάσω λίγο!!!....αααχχχ, απολαμβάνω την μοναξιά μου Click για ανάπτυξη... Καλό κουράγιο Νικολέτα μου όλα οκ για άυριο???? θα τα πούμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η Raisa έγραψε: #13.265 31-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλό κουράγιο Νικολέτα μου όλα οκ για άυριο???? θα τα πούμε έτσι???? Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η Μυρτω4038: #13.266 31-05-08 19:31 Ρανια και Ραισα καλη επιτυχια και απο μενα.Ψυχραιμια και αυτοσυγκεντρωση και ολα θα πανε καλα.Να σκισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 20:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.267 31-05-08 20:43 Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες. Μου δίνετε τέτοια θετική ενέργεια που είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Να είστε καλά όλοι και όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:00 Η μαγισσα έγραψε: #13.268 31-05-08 21:00 Καλησπέρα σας τι μου κάνετε???? είστε όλοι καλά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:03 Η Havana έγραψε: #13.269 31-05-08 21:03 μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:06 Η μαγισσα έγραψε: #13.270 31-05-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι Κατερινα μου ζωή και γάτα...... Αλήθεια τι έγινε με την αδερφή σου που θα γεννούσε και θα ερχόσουν προς τα εδώ να σε δούμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η Havana έγραψε: #13.271 31-05-08 21:17 γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η μαγισσα έγραψε: #13.272 31-05-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Click για ανάπτυξη... Απλά υπολόγισα ότι ήταν Μάιος όπως μου είπες και μου έιχες υποσχεθεί ότι θα έρθεις και από εδώ για να γνωριστούμε και από κοντά και έτσι είπα τι έγινε που είναι η ΗΑVANOYLA ΜΑς δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:42 Η drusilia έγραψε: #13.273 31-05-08 21:42 Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η RedCat έγραψε: #13.274 31-05-08 21:46 ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #13.275 31-05-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Click για ανάπτυξη... Να σου πω προς τα εκεί την βλέπω να όχι στον γάμο στον αρραβώνα όμως.... θα ερθει δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:48 Η μαγισσα έγραψε: #13.276 31-05-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Click για ανάπτυξη... Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 00:37 Η Raisa έγραψε: #13.277 01-06-08 00:37 Καλέ πού πήγατε όλοι;;;; Μόνη μου θα τα λέω μόνη θα τα διαβάζωωωωω:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 01:51 Η Bobbie έγραψε: #13.278 01-06-08 01:51 Είδα φως και μπηκα! Είσαι ακόμα εδώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:45 Η RedCat έγραψε: #13.279 01-06-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 662 663 664 665 666 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Να ευχηθώ κι εγώ καλή επιτυχία στις εξεταζόμενες. Δύσκολη περίοδος για εμένα και πολύ πιεσμένη στην δουλειά, αλλά τουλάχιστον ήρθε το καλοκαίρι και θα κάνουμε κανένα μπάνιο! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλή μου τί μου κάνεις εγώ μπορεί να μην γράφω εξετάσεις αλλά με την κόρη μου να γράφει τα έχω δει όλα..... Επίσης μετά από την προτροπή του ορθοπαίδικού κάνω και βελονισμό για τα πόδια μου..... Τι να πω περιμένω να περάσουν τα δύσκολα και να φύγω στην Χαλκιδική για να ηρεμήσω..... Φιλάκια και να είσαι καλά...:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 12:33 Η Raisa έγραψε: #13.263 31-05-08 12:33 Καλημέρα στο γατοφόρουμ!!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια....και εύχομαι να πιάσουν!!! Ευτυχώς γιός και αντρούλης την κοπάνησαν στο χωριό και έτσι θα είμαι μόνη και θα μπορώ να διαβάσω λίγο!!!....αααχχχ, απολαμβάνω την μοναξιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η μαγισσα έγραψε: #13.264 31-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στο γατοφόρουμ!!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια....και εύχομαι να πιάσουν!!! Ευτυχώς γιός και αντρούλης την κοπάνησαν στο χωριό και έτσι θα είμαι μόνη και θα μπορώ να διαβάσω λίγο!!!....αααχχχ, απολαμβάνω την μοναξιά μου Click για ανάπτυξη... Καλό κουράγιο Νικολέτα μου όλα οκ για άυριο???? θα τα πούμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η Raisa έγραψε: #13.265 31-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλό κουράγιο Νικολέτα μου όλα οκ για άυριο???? θα τα πούμε έτσι???? Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η Μυρτω4038: #13.266 31-05-08 19:31 Ρανια και Ραισα καλη επιτυχια και απο μενα.Ψυχραιμια και αυτοσυγκεντρωση και ολα θα πανε καλα.Να σκισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 20:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.267 31-05-08 20:43 Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες. Μου δίνετε τέτοια θετική ενέργεια που είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Να είστε καλά όλοι και όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:00 Η μαγισσα έγραψε: #13.268 31-05-08 21:00 Καλησπέρα σας τι μου κάνετε???? είστε όλοι καλά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:03 Η Havana έγραψε: #13.269 31-05-08 21:03 μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:06 Η μαγισσα έγραψε: #13.270 31-05-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι Κατερινα μου ζωή και γάτα...... Αλήθεια τι έγινε με την αδερφή σου που θα γεννούσε και θα ερχόσουν προς τα εδώ να σε δούμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η Havana έγραψε: #13.271 31-05-08 21:17 γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η μαγισσα έγραψε: #13.272 31-05-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Click για ανάπτυξη... Απλά υπολόγισα ότι ήταν Μάιος όπως μου είπες και μου έιχες υποσχεθεί ότι θα έρθεις και από εδώ για να γνωριστούμε και από κοντά και έτσι είπα τι έγινε που είναι η ΗΑVANOYLA ΜΑς δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:42 Η drusilia έγραψε: #13.273 31-05-08 21:42 Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η RedCat έγραψε: #13.274 31-05-08 21:46 ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #13.275 31-05-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Click για ανάπτυξη... Να σου πω προς τα εκεί την βλέπω να όχι στον γάμο στον αρραβώνα όμως.... θα ερθει δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:48 Η μαγισσα έγραψε: #13.276 31-05-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Click για ανάπτυξη... Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 00:37 Η Raisa έγραψε: #13.277 01-06-08 00:37 Καλέ πού πήγατε όλοι;;;; Μόνη μου θα τα λέω μόνη θα τα διαβάζωωωωω:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 01:51 Η Bobbie έγραψε: #13.278 01-06-08 01:51 Είδα φως και μπηκα! Είσαι ακόμα εδώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:45 Η RedCat έγραψε: #13.279 01-06-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 662 663 664 665 666 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα στο γατοφόρουμ!!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια....και εύχομαι να πιάσουν!!! Ευτυχώς γιός και αντρούλης την κοπάνησαν στο χωριό και έτσι θα είμαι μόνη και θα μπορώ να διαβάσω λίγο!!!....αααχχχ, απολαμβάνω την μοναξιά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η μαγισσα έγραψε: #13.264 31-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στο γατοφόρουμ!!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια....και εύχομαι να πιάσουν!!! Ευτυχώς γιός και αντρούλης την κοπάνησαν στο χωριό και έτσι θα είμαι μόνη και θα μπορώ να διαβάσω λίγο!!!....αααχχχ, απολαμβάνω την μοναξιά μου Click για ανάπτυξη... Καλό κουράγιο Νικολέτα μου όλα οκ για άυριο???? θα τα πούμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η Raisa έγραψε: #13.265 31-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλό κουράγιο Νικολέτα μου όλα οκ για άυριο???? θα τα πούμε έτσι???? Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η Μυρτω4038: #13.266 31-05-08 19:31 Ρανια και Ραισα καλη επιτυχια και απο μενα.Ψυχραιμια και αυτοσυγκεντρωση και ολα θα πανε καλα.Να σκισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 20:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.267 31-05-08 20:43 Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες. Μου δίνετε τέτοια θετική ενέργεια που είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Να είστε καλά όλοι και όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:00 Η μαγισσα έγραψε: #13.268 31-05-08 21:00 Καλησπέρα σας τι μου κάνετε???? είστε όλοι καλά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:03 Η Havana έγραψε: #13.269 31-05-08 21:03 μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:06 Η μαγισσα έγραψε: #13.270 31-05-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι Κατερινα μου ζωή και γάτα...... Αλήθεια τι έγινε με την αδερφή σου που θα γεννούσε και θα ερχόσουν προς τα εδώ να σε δούμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η Havana έγραψε: #13.271 31-05-08 21:17 γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η μαγισσα έγραψε: #13.272 31-05-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Click για ανάπτυξη... Απλά υπολόγισα ότι ήταν Μάιος όπως μου είπες και μου έιχες υποσχεθεί ότι θα έρθεις και από εδώ για να γνωριστούμε και από κοντά και έτσι είπα τι έγινε που είναι η ΗΑVANOYLA ΜΑς δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:42 Η drusilia έγραψε: #13.273 31-05-08 21:42 Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η RedCat έγραψε: #13.274 31-05-08 21:46 ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #13.275 31-05-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Click για ανάπτυξη... Να σου πω προς τα εκεί την βλέπω να όχι στον γάμο στον αρραβώνα όμως.... θα ερθει δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:48 Η μαγισσα έγραψε: #13.276 31-05-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Click για ανάπτυξη... Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 00:37 Η Raisa έγραψε: #13.277 01-06-08 00:37 Καλέ πού πήγατε όλοι;;;; Μόνη μου θα τα λέω μόνη θα τα διαβάζωωωωω:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 01:51 Η Bobbie έγραψε: #13.278 01-06-08 01:51 Είδα φως και μπηκα! Είσαι ακόμα εδώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:45 Η RedCat έγραψε: #13.279 01-06-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 662 663 664 665 666 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα στο γατοφόρουμ!!! Ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια....και εύχομαι να πιάσουν!!! Ευτυχώς γιός και αντρούλης την κοπάνησαν στο χωριό και έτσι θα είμαι μόνη και θα μπορώ να διαβάσω λίγο!!!....αααχχχ, απολαμβάνω την μοναξιά μου Click για ανάπτυξη... Καλό κουράγιο Νικολέτα μου όλα οκ για άυριο???? θα τα πούμε έτσι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 12:39 Η Raisa έγραψε: #13.265 31-05-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλό κουράγιο Νικολέτα μου όλα οκ για άυριο???? θα τα πούμε έτσι???? Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η Μυρτω4038: #13.266 31-05-08 19:31 Ρανια και Ραισα καλη επιτυχια και απο μενα.Ψυχραιμια και αυτοσυγκεντρωση και ολα θα πανε καλα.Να σκισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 20:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.267 31-05-08 20:43 Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες. Μου δίνετε τέτοια θετική ενέργεια που είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Να είστε καλά όλοι και όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:00 Η μαγισσα έγραψε: #13.268 31-05-08 21:00 Καλησπέρα σας τι μου κάνετε???? είστε όλοι καλά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:03 Η Havana έγραψε: #13.269 31-05-08 21:03 μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:06 Η μαγισσα έγραψε: #13.270 31-05-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι Κατερινα μου ζωή και γάτα...... Αλήθεια τι έγινε με την αδερφή σου που θα γεννούσε και θα ερχόσουν προς τα εδώ να σε δούμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η Havana έγραψε: #13.271 31-05-08 21:17 γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η μαγισσα έγραψε: #13.272 31-05-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Click για ανάπτυξη... Απλά υπολόγισα ότι ήταν Μάιος όπως μου είπες και μου έιχες υποσχεθεί ότι θα έρθεις και από εδώ για να γνωριστούμε και από κοντά και έτσι είπα τι έγινε που είναι η ΗΑVANOYLA ΜΑς δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:42 Η drusilia έγραψε: #13.273 31-05-08 21:42 Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η RedCat έγραψε: #13.274 31-05-08 21:46 ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #13.275 31-05-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Click για ανάπτυξη... Να σου πω προς τα εκεί την βλέπω να όχι στον γάμο στον αρραβώνα όμως.... θα ερθει δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:48 Η μαγισσα έγραψε: #13.276 31-05-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Click για ανάπτυξη... Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 00:37 Η Raisa έγραψε: #13.277 01-06-08 00:37 Καλέ πού πήγατε όλοι;;;; Μόνη μου θα τα λέω μόνη θα τα διαβάζωωωωω:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 01:51 Η Bobbie έγραψε: #13.278 01-06-08 01:51 Είδα φως και μπηκα! Είσαι ακόμα εδώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:45 Η RedCat έγραψε: #13.279 01-06-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 662 663 664 665 666 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλό κουράγιο Νικολέτα μου όλα οκ για άυριο???? θα τα πούμε έτσι???? Click για ανάπτυξη... Μα και βέβαια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 19:31 Η Μυρτω4038: #13.266 31-05-08 19:31 Ρανια και Ραισα καλη επιτυχια και απο μενα.Ψυχραιμια και αυτοσυγκεντρωση και ολα θα πανε καλα.Να σκισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 20:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.267 31-05-08 20:43 Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες. Μου δίνετε τέτοια θετική ενέργεια που είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Να είστε καλά όλοι και όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:00 Η μαγισσα έγραψε: #13.268 31-05-08 21:00 Καλησπέρα σας τι μου κάνετε???? είστε όλοι καλά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:03 Η Havana έγραψε: #13.269 31-05-08 21:03 μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:06 Η μαγισσα έγραψε: #13.270 31-05-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι Κατερινα μου ζωή και γάτα...... Αλήθεια τι έγινε με την αδερφή σου που θα γεννούσε και θα ερχόσουν προς τα εδώ να σε δούμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η Havana έγραψε: #13.271 31-05-08 21:17 γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η μαγισσα έγραψε: #13.272 31-05-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Click για ανάπτυξη... Απλά υπολόγισα ότι ήταν Μάιος όπως μου είπες και μου έιχες υποσχεθεί ότι θα έρθεις και από εδώ για να γνωριστούμε και από κοντά και έτσι είπα τι έγινε που είναι η ΗΑVANOYLA ΜΑς δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:42 Η drusilia έγραψε: #13.273 31-05-08 21:42 Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η RedCat έγραψε: #13.274 31-05-08 21:46 ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #13.275 31-05-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Click για ανάπτυξη... Να σου πω προς τα εκεί την βλέπω να όχι στον γάμο στον αρραβώνα όμως.... θα ερθει δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:48 Η μαγισσα έγραψε: #13.276 31-05-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Click για ανάπτυξη... Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 00:37 Η Raisa έγραψε: #13.277 01-06-08 00:37 Καλέ πού πήγατε όλοι;;;; Μόνη μου θα τα λέω μόνη θα τα διαβάζωωωωω:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 01:51 Η Bobbie έγραψε: #13.278 01-06-08 01:51 Είδα φως και μπηκα! Είσαι ακόμα εδώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:45 Η RedCat έγραψε: #13.279 01-06-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 662 663 664 665 666 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρανια και Ραισα καλη επιτυχια και απο μενα.Ψυχραιμια και αυτοσυγκεντρωση και ολα θα πανε καλα.Να σκισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 20:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.267 31-05-08 20:43 Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες. Μου δίνετε τέτοια θετική ενέργεια που είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Να είστε καλά όλοι και όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:00 Η μαγισσα έγραψε: #13.268 31-05-08 21:00 Καλησπέρα σας τι μου κάνετε???? είστε όλοι καλά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:03 Η Havana έγραψε: #13.269 31-05-08 21:03 μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:06 Η μαγισσα έγραψε: #13.270 31-05-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι Κατερινα μου ζωή και γάτα...... Αλήθεια τι έγινε με την αδερφή σου που θα γεννούσε και θα ερχόσουν προς τα εδώ να σε δούμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η Havana έγραψε: #13.271 31-05-08 21:17 γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η μαγισσα έγραψε: #13.272 31-05-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Click για ανάπτυξη... Απλά υπολόγισα ότι ήταν Μάιος όπως μου είπες και μου έιχες υποσχεθεί ότι θα έρθεις και από εδώ για να γνωριστούμε και από κοντά και έτσι είπα τι έγινε που είναι η ΗΑVANOYLA ΜΑς δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:42 Η drusilia έγραψε: #13.273 31-05-08 21:42 Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η RedCat έγραψε: #13.274 31-05-08 21:46 ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #13.275 31-05-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Click για ανάπτυξη... Να σου πω προς τα εκεί την βλέπω να όχι στον γάμο στον αρραβώνα όμως.... θα ερθει δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:48 Η μαγισσα έγραψε: #13.276 31-05-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Click για ανάπτυξη... Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 00:37 Η Raisa έγραψε: #13.277 01-06-08 00:37 Καλέ πού πήγατε όλοι;;;; Μόνη μου θα τα λέω μόνη θα τα διαβάζωωωωω:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 01:51 Η Bobbie έγραψε: #13.278 01-06-08 01:51 Είδα φως και μπηκα! Είσαι ακόμα εδώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:45 Η RedCat έγραψε: #13.279 01-06-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 662 663 664 665 666 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες. Μου δίνετε τέτοια θετική ενέργεια που είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Να είστε καλά όλοι και όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:00 Η μαγισσα έγραψε: #13.268 31-05-08 21:00 Καλησπέρα σας τι μου κάνετε???? είστε όλοι καλά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:03 Η Havana έγραψε: #13.269 31-05-08 21:03 μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:06 Η μαγισσα έγραψε: #13.270 31-05-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι Κατερινα μου ζωή και γάτα...... Αλήθεια τι έγινε με την αδερφή σου που θα γεννούσε και θα ερχόσουν προς τα εδώ να σε δούμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η Havana έγραψε: #13.271 31-05-08 21:17 γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η μαγισσα έγραψε: #13.272 31-05-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Click για ανάπτυξη... Απλά υπολόγισα ότι ήταν Μάιος όπως μου είπες και μου έιχες υποσχεθεί ότι θα έρθεις και από εδώ για να γνωριστούμε και από κοντά και έτσι είπα τι έγινε που είναι η ΗΑVANOYLA ΜΑς δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:42 Η drusilia έγραψε: #13.273 31-05-08 21:42 Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η RedCat έγραψε: #13.274 31-05-08 21:46 ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #13.275 31-05-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Click για ανάπτυξη... Να σου πω προς τα εκεί την βλέπω να όχι στον γάμο στον αρραβώνα όμως.... θα ερθει δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:48 Η μαγισσα έγραψε: #13.276 31-05-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Click για ανάπτυξη... Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 00:37 Η Raisa έγραψε: #13.277 01-06-08 00:37 Καλέ πού πήγατε όλοι;;;; Μόνη μου θα τα λέω μόνη θα τα διαβάζωωωωω:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 01:51 Η Bobbie έγραψε: #13.278 01-06-08 01:51 Είδα φως και μπηκα! Είσαι ακόμα εδώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:45 Η RedCat έγραψε: #13.279 01-06-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 662 663 664 665 666 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σας τι μου κάνετε???? είστε όλοι καλά????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:03 Η Havana έγραψε: #13.269 31-05-08 21:03 μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:06 Η μαγισσα έγραψε: #13.270 31-05-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι Κατερινα μου ζωή και γάτα...... Αλήθεια τι έγινε με την αδερφή σου που θα γεννούσε και θα ερχόσουν προς τα εδώ να σε δούμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η Havana έγραψε: #13.271 31-05-08 21:17 γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η μαγισσα έγραψε: #13.272 31-05-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Click για ανάπτυξη... Απλά υπολόγισα ότι ήταν Μάιος όπως μου είπες και μου έιχες υποσχεθεί ότι θα έρθεις και από εδώ για να γνωριστούμε και από κοντά και έτσι είπα τι έγινε που είναι η ΗΑVANOYLA ΜΑς δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:42 Η drusilia έγραψε: #13.273 31-05-08 21:42 Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η RedCat έγραψε: #13.274 31-05-08 21:46 ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #13.275 31-05-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Click για ανάπτυξη... Να σου πω προς τα εκεί την βλέπω να όχι στον γάμο στον αρραβώνα όμως.... θα ερθει δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:48 Η μαγισσα έγραψε: #13.276 31-05-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Click για ανάπτυξη... Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 00:37 Η Raisa έγραψε: #13.277 01-06-08 00:37 Καλέ πού πήγατε όλοι;;;; Μόνη μου θα τα λέω μόνη θα τα διαβάζωωωωω:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 01:51 Η Bobbie έγραψε: #13.278 01-06-08 01:51 Είδα φως και μπηκα! Είσαι ακόμα εδώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:45 Η RedCat έγραψε: #13.279 01-06-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 662 663 664 665 666 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:06 Η μαγισσα έγραψε: #13.270 31-05-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι Κατερινα μου ζωή και γάτα...... Αλήθεια τι έγινε με την αδερφή σου που θα γεννούσε και θα ερχόσουν προς τα εδώ να σε δούμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η Havana έγραψε: #13.271 31-05-08 21:17 γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η μαγισσα έγραψε: #13.272 31-05-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Click για ανάπτυξη... Απλά υπολόγισα ότι ήταν Μάιος όπως μου είπες και μου έιχες υποσχεθεί ότι θα έρθεις και από εδώ για να γνωριστούμε και από κοντά και έτσι είπα τι έγινε που είναι η ΗΑVANOYLA ΜΑς δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:42 Η drusilia έγραψε: #13.273 31-05-08 21:42 Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η RedCat έγραψε: #13.274 31-05-08 21:46 ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #13.275 31-05-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Click για ανάπτυξη... Να σου πω προς τα εκεί την βλέπω να όχι στον γάμο στον αρραβώνα όμως.... θα ερθει δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:48 Η μαγισσα έγραψε: #13.276 31-05-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Click για ανάπτυξη... Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 00:37 Η Raisa έγραψε: #13.277 01-06-08 00:37 Καλέ πού πήγατε όλοι;;;; Μόνη μου θα τα λέω μόνη θα τα διαβάζωωωωω:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 01:51 Η Bobbie έγραψε: #13.278 01-06-08 01:51 Είδα φως και μπηκα! Είσαι ακόμα εδώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:45 Η RedCat έγραψε: #13.279 01-06-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 662 663 664 665 666 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα... η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι Κατερινα μου ζωή και γάτα...... Αλήθεια τι έγινε με την αδερφή σου που θα γεννούσε και θα ερχόσουν προς τα εδώ να σε δούμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:17 Η Havana έγραψε: #13.271 31-05-08 21:17 γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η μαγισσα έγραψε: #13.272 31-05-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Click για ανάπτυξη... Απλά υπολόγισα ότι ήταν Μάιος όπως μου είπες και μου έιχες υποσχεθεί ότι θα έρθεις και από εδώ για να γνωριστούμε και από κοντά και έτσι είπα τι έγινε που είναι η ΗΑVANOYLA ΜΑς δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:42 Η drusilia έγραψε: #13.273 31-05-08 21:42 Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η RedCat έγραψε: #13.274 31-05-08 21:46 ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #13.275 31-05-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Click για ανάπτυξη... Να σου πω προς τα εκεί την βλέπω να όχι στον γάμο στον αρραβώνα όμως.... θα ερθει δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:48 Η μαγισσα έγραψε: #13.276 31-05-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Click για ανάπτυξη... Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 00:37 Η Raisa έγραψε: #13.277 01-06-08 00:37 Καλέ πού πήγατε όλοι;;;; Μόνη μου θα τα λέω μόνη θα τα διαβάζωωωωω:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 01:51 Η Bobbie έγραψε: #13.278 01-06-08 01:51 Είδα φως και μπηκα! Είσαι ακόμα εδώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:45 Η RedCat έγραψε: #13.279 01-06-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 662 663 664 665 666 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:25 Η μαγισσα έγραψε: #13.272 31-05-08 21:25 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Click για ανάπτυξη... Απλά υπολόγισα ότι ήταν Μάιος όπως μου είπες και μου έιχες υποσχεθεί ότι θα έρθεις και από εδώ για να γνωριστούμε και από κοντά και έτσι είπα τι έγινε που είναι η ΗΑVANOYLA ΜΑς δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:42 Η drusilia έγραψε: #13.273 31-05-08 21:42 Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η RedCat έγραψε: #13.274 31-05-08 21:46 ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #13.275 31-05-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Click για ανάπτυξη... Να σου πω προς τα εκεί την βλέπω να όχι στον γάμο στον αρραβώνα όμως.... θα ερθει δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:48 Η μαγισσα έγραψε: #13.276 31-05-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Click για ανάπτυξη... Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 00:37 Η Raisa έγραψε: #13.277 01-06-08 00:37 Καλέ πού πήγατε όλοι;;;; Μόνη μου θα τα λέω μόνη θα τα διαβάζωωωωω:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 01:51 Η Bobbie έγραψε: #13.278 01-06-08 01:51 Είδα φως και μπηκα! Είσαι ακόμα εδώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:45 Η RedCat έγραψε: #13.279 01-06-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 662 663 664 665 666 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια... αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο.... ευχαριστω που ρωτησες!! Click για ανάπτυξη... Απλά υπολόγισα ότι ήταν Μάιος όπως μου είπες και μου έιχες υποσχεθεί ότι θα έρθεις και από εδώ για να γνωριστούμε και από κοντά και έτσι είπα τι έγινε που είναι η ΗΑVANOYLA ΜΑς δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:42 Η drusilia έγραψε: #13.273 31-05-08 21:42 Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η RedCat έγραψε: #13.274 31-05-08 21:46 ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #13.275 31-05-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Click για ανάπτυξη... Να σου πω προς τα εκεί την βλέπω να όχι στον γάμο στον αρραβώνα όμως.... θα ερθει δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:48 Η μαγισσα έγραψε: #13.276 31-05-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Click για ανάπτυξη... Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 00:37 Η Raisa έγραψε: #13.277 01-06-08 00:37 Καλέ πού πήγατε όλοι;;;; Μόνη μου θα τα λέω μόνη θα τα διαβάζωωωωω:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 01:51 Η Bobbie έγραψε: #13.278 01-06-08 01:51 Είδα φως και μπηκα! Είσαι ακόμα εδώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:45 Η RedCat έγραψε: #13.279 01-06-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 662 663 664 665 666 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η RedCat έγραψε: #13.274 31-05-08 21:46 ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #13.275 31-05-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Click για ανάπτυξη... Να σου πω προς τα εκεί την βλέπω να όχι στον γάμο στον αρραβώνα όμως.... θα ερθει δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:48 Η μαγισσα έγραψε: #13.276 31-05-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Click για ανάπτυξη... Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 00:37 Η Raisa έγραψε: #13.277 01-06-08 00:37 Καλέ πού πήγατε όλοι;;;; Μόνη μου θα τα λέω μόνη θα τα διαβάζωωωωω:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 01:51 Η Bobbie έγραψε: #13.278 01-06-08 01:51 Είδα φως και μπηκα! Είσαι ακόμα εδώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:45 Η RedCat έγραψε: #13.279 01-06-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 662 663 664 665 666 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:46 Η μαγισσα έγραψε: #13.275 31-05-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Click για ανάπτυξη... Να σου πω προς τα εκεί την βλέπω να όχι στον γάμο στον αρραβώνα όμως.... θα ερθει δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:48 Η μαγισσα έγραψε: #13.276 31-05-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Click για ανάπτυξη... Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 00:37 Η Raisa έγραψε: #13.277 01-06-08 00:37 Καλέ πού πήγατε όλοι;;;; Μόνη μου θα τα λέω μόνη θα τα διαβάζωωωωω:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 01:51 Η Bobbie έγραψε: #13.278 01-06-08 01:51 Είδα φως και μπηκα! Είσαι ακόμα εδώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:45 Η RedCat έγραψε: #13.279 01-06-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 662 663 664 665 666 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας... Click για ανάπτυξη... Να σου πω προς τα εκεί την βλέπω να όχι στον γάμο στον αρραβώνα όμως.... θα ερθει δεν θα έρθει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 31 Μαΐου 2008 στις 21:48 Η μαγισσα έγραψε: #13.276 31-05-08 21:48 Αρχική Δημοσίευση από Nota: ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Click για ανάπτυξη... Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 00:37 Η Raisa έγραψε: #13.277 01-06-08 00:37 Καλέ πού πήγατε όλοι;;;; Μόνη μου θα τα λέω μόνη θα τα διαβάζωωωωω:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 01:51 Η Bobbie έγραψε: #13.278 01-06-08 01:51 Είδα φως και μπηκα! Είσαι ακόμα εδώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:45 Η RedCat έγραψε: #13.279 01-06-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 662 663 664 665 666 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: ή οταν θα πανε φαντάροι. Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε.. Click για ανάπτυξη... Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 00:37 Η Raisa έγραψε: #13.277 01-06-08 00:37 Καλέ πού πήγατε όλοι;;;; Μόνη μου θα τα λέω μόνη θα τα διαβάζωωωωω:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 01:51 Η Bobbie έγραψε: #13.278 01-06-08 01:51 Είδα φως και μπηκα! Είσαι ακόμα εδώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:45 Η RedCat έγραψε: #13.279 01-06-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 662 663 664 665 666 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλέ πού πήγατε όλοι;;;; Μόνη μου θα τα λέω μόνη θα τα διαβάζωωωωω:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bobbie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bobbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 180 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 01:51 Η Bobbie έγραψε: #13.278 01-06-08 01:51 Είδα φως και μπηκα! Είσαι ακόμα εδώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:45 Η RedCat έγραψε: #13.279 01-06-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 662 663 664 665 666 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είδα φως και μπηκα! Είσαι ακόμα εδώ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 09:45 Η RedCat έγραψε: #13.279 01-06-08 09:45 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 662 663 664 665 666 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 664 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!! Click για ανάπτυξη... αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!! Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία.. Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2008 στις 10:02 Η Havana έγραψε: #13.280 01-06-08 10:02 ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε... κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.