Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter drusilia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Να ευχηθώ κι εγώ καλή επιτυχία στις εξεταζόμενες. :)

Δύσκολη περίοδος για εμένα και πολύ πιεσμένη στην δουλειά, αλλά τουλάχιστον ήρθε το καλοκαίρι και θα κάνουμε κανένα μπάνιο! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ευχηθώ κι εγώ καλή επιτυχία στις εξεταζόμενες. :)

Δύσκολη περίοδος για εμένα και πολύ πιεσμένη στην δουλειά, αλλά τουλάχιστον ήρθε το καλοκαίρι και θα κάνουμε κανένα μπάνιο! :D

Καλημέρα καλή μου τί μου κάνεις εγώ μπορεί να μην γράφω εξετάσεις αλλά με την κόρη μου να γράφει τα έχω δει όλα.....

Επίσης μετά από την προτροπή του ορθοπαίδικού κάνω και βελονισμό για τα πόδια μου.....

Τι να πω περιμένω να περάσουν τα δύσκολα και να φύγω στην Χαλκιδική για να ηρεμήσω.....

Φιλάκια και να είσαι καλά...:inlove::inlove::inlove::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα στο γατοφόρουμ!!!:)

Ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια....και εύχομαι να πιάσουν!!!:)

Ευτυχώς γιός και αντρούλης την κοπάνησαν στο χωριό και έτσι θα είμαι μόνη και θα μπορώ να διαβάσω λίγο!!!....αααχχχ, απολαμβάνω την μοναξιά μου:D:D

Καλημέρα στο γατοφόρουμ!!!:)

Ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια....και εύχομαι να πιάσουν!!!:)

Ευτυχώς γιός και αντρούλης την κοπάνησαν στο χωριό και έτσι θα είμαι μόνη και θα μπορώ να διαβάσω λίγο!!!....αααχχχ, απολαμβάνω την μοναξιά μου:D:D

Καλό κουράγιο Νικολέτα μου όλα οκ για άυριο???? θα τα πούμε έτσι????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ρανια και Ραισα καλη επιτυχια και απο μενα.Ψυχραιμια και αυτοσυγκεντρωση και ολα θα πανε καλα.Να σκισετε :up::D

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες. Μου δίνετε τέτοια θετική ενέργεια που είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά. Να είστε καλά όλοι και όλες:)

Καλησπέρα σας τι μου κάνετε???? είστε όλοι καλά?????:up::up::up:

μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα...
η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες:P

μια χαρα τρωμε παγωτα...βραδιαζει, δροσιζει, τα γατια ρεκλιαζουν, το αρσενικο κοιμαται...το my cat στα τυμπανα...
η ζωη ειναι ωραια μερικες φορες:P

Αυτό είναι Κατερινα μου ζωή και γάτα...... Αλήθεια τι έγινε με την αδερφή σου που θα γεννούσε και θα ερχόσουν προς τα εδώ να σε δούμε?????:P:P:P:P

γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια...
αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο....:P
ευχαριστω που ρωτησες!!

γεννησε το σαββατο το προηγουμενο δυο υγιεστατα αγορακια...
αλλα ειχα γυρισμα και δουλευα ...και να σας πω την αληθεια δεν τα πολυμπορω τα ανθρωπινα μωρα και τα σογια....σιγουρα θα ανεβω στον βορρα αλλα στον δικο μου χρονο....:P
ευχαριστω που ρωτησες!!

Απλά υπολόγισα ότι ήταν Μάιος όπως μου είπες και μου έιχες υποσχεθεί ότι θα έρθεις και από εδώ για να γνωριστούμε και από κοντά και έτσι είπα τι έγινε που είναι η ΗΑVANOYLA ΜΑς δεν θα έρθει??????:lol::lol::lol::lol:

Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας...

ή οταν θα πανε φαντάροι:lol::lol:.
Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε..:blink:

Ναι αβανα παιδι μου, βλεπω να ανεβαίνεις οταν θα παντρευτούν τα δίδυμα έτσι οπως πας...

Να σου πω προς τα εκεί την βλέπω να όχι στον γάμο στον αρραβώνα όμως.... θα ερθει δεν θα έρθει??????

ή οταν θα πανε φαντάροι:lol::lol:.
Τι κανετε; καλα είσαστε; εγω ζεσταίνομαι αλλα μ'αρεσει καθότι δεν ειμαι καθολου του χειμώνα...επισης αντι να μου κλείσει η ορεξη με την ζέστη μου άνοιξε..:blink:

Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλέ πού πήγατε όλοι;;;; Μόνη μου θα τα λέω μόνη θα τα διαβάζωωωωω:cry::cry::cry:

Είδα φως και μπηκα!

Είσαι ακόμα εδώ;;;

Nota το νου αυτή η θεωρία είναι επικίνδυνη κορίτσι μου για την γραμμή σου!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

αμ το ξέρω μαγισσουλα, δεν το ξέρω; τι να κανω; Τωρα βεβαια με τα ηλιέλαια κομμένα τα έτοιμα και οι παραγγελίες απ'εξω οποτε οσο να πεις μια αναγκαστική διαίτα γίνεται!!:lol::lol:
Καλημέρα σε όλους!!! Κυριακή σήμερα (προσπαθω να ξεχασω οτι αύριο ειναι Δευτέρα και να μη με πιασει το "σχολικό σύνδρομο). Ελπίζω όλοι να πατε βολτίτσα έξω και να περάσετε ωραία..:D Εμείς εδω, απο το πρωι, προσπαθω να διαβασω (σπουδες στα γεραματα βλεπεις) και δεν τα καταφερνω, μιλάω με το Φαλντι και με τον Τσε και τωρα πριν λιγο επιασα κουβέντα και με την Πιτσίλω απο την πυλοτή, (ο Γιώργος με αποφεύγει το πρωι γιατί λεει ξυπναω με πολυ ορεξη και τον ζαλίζω:lol::lol:)

:mad: ετσι ξυπνησα σημερα , το σπιτι ηταν ετοιμο να πεσει απο το χαος που το δακυβερνουσε...
κκαι ο καλος μου εφερε τη γυναικα που βοηθαει τη μαμα του σπιτι...και με παρατησε εδω με εναν ξενο ανθρωπο ...και σηκωθηκε και εφιγε..ειλικρινα αν ηταν ερφασιμη θα αλαλζα την κελιδαρια.....γκρρρρρρ
καλημερα:confused:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back