Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα στην παρέα....ακόμα κοιμάμαιιιιιι....:greycat:
aretha καλώς μας ήρθες πάλι...άντε καιρός ήταν...μας έλλειψε η παρουσία σου!:rolleyes:
Ελπίζω να πάνε καλά οι εξετάσεις της Αρηθούλας...μόλις έχεις νεα να μας πεις.
Σείριε περαστικά και σε σένα...είπαμε: όποιος πηδάει πολλά παλούκια...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιας και αναφέρθηκε το μπαλκόνι βρήκα ευκαιρία να σας πω τον πόνο μου... Εγώ λοιπόν πάσχω από οξεία μπαλκονίαση!!!...:hmm:Μετά την τρίτη πτώση του Σίμπα, το μπαλκόνι είναι απαγορευμένο και για τους τρεις γάτους μου.:P Έχω κατηγορηθεί για άσπλαχνη, υστερική και καταπιεστική και δεν ξέρω αν είναι ο σωστός τόπος γιά το συγκεκριμένο θέμα αλλά, ζω ένα δράμα και μ΄ενδιαφέρει πολύ η άποψή σας.
:down:

Καλημέρα σε όλους!Περαστικα σε όλα τα γατάκια και μην ανησυχείτε εφτάψυχες είναι και πάντα τα καταφέρνουν!!!Ευτυχώς για όλους μας!
Το μπαλκόνι για εμάς είναι απαγορευμένο μιας και ο απο πάνω γάτος του γείτονα έπεσε και έσπασε το ποδαράκι του και τρομάξαμε όλοι!Πολύ Καλημέρα σας και καλό κουράγιο στη δουλεία σας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και απο μένα...προβλέπετε μια ακόμα ζεστή μέρα... για μένα θα είναι κόλαση...διότι χάλασε το αιρκοντίσιον στη δουλειά....και δεν το βλέπω να τη βγάζω καθαρή σήμερα....:blink:

Μια καλημέρα και από μένα... Είμαι καινούρια εδώ μέσα και πιο πολύ διαβάζω όσα έχουν ήδη γραφτεί.
Ζέστη σήμερα. Ελπίζω όλοι να είστε κάπου δροσερά. Αλίμονο από εμένα που πρέπει να κατέβω στο κέντρο μεσα στον ήλιο.... Κάτι τέτοιες ώρες ζηλεύω τους γάτους και τις γάτες που μένουν αραχτοί όλο το πρωινό. Ακόμα και το δικό μου που δεν διαφέρει σε τίποτε από τη φλοκάτη μπροστά στο τζάκι.
Περαστικά στα γατάκια. Πρέπει να βρώ τρόπο να αποτρέπω τον Prince να κάθεται στο μπαλκόνι μου φαίνεται. Έχει έρωτα. Στο μπροστά μπαλκόνι σκαρφαλώνει στο τραπεζάκι και κοιτάει από κάτω τα αυτοκίνητα... Στο πίσω παραφυλάει δύο κίσσες, που φτιάξανε τη φωλιά τους σε μια μανταρινιά στο εισόγειο, δύο ορόφους κάτω.
Την καλημέρα μου λοιπόν. Πνίγομαι στη δουλειά και δυστηχώς σήμερα έχω υποσθεθεί να κάνω και κανα σίδερο μπας και ανακαλύψω το γραφείο μου στο σπίτι, γιατί προς το παρόν χρειάζεται ανασκαφή για κάτι τέτοιο...
Καλημέρα σε όλα τα γατουνια....
Σταυρούλα (περίφανη γατομαμά του Prince)

Καλημέρα στην πατρίδα:) Κορίτσια, μήπως να σας στείλω λίγη αγγλική δροσούλα; Έχουμε μπόλικη από δαύτη... Απόψε το βράδυ έβρεξε όσο δεν είχε ρίξει όσες μέρες είμαι εδώ. Αλλά τώρα έχει μια πανέμορφη λιακάδα. Χτες γύρισα από το Εδιμβούργο στο Νιουκάσλ. Τα Χάιλαντς το καλοκαίρι είναι τόσο εντυπωσιακά όσο και το χειμώνα. Κι αύριο Λονδίνο πάλι και μετά επιστροφή.

Τζούλια, είσαι έτοιμη για Αμερική; :P Λίγες μέρες έμειναν.
Αλικάκι τι κάνει η κοπελιά μας;
Περαστικά στο Σείριο, Δώρα.
Φιλιά σε όλους.

ΥΓ. Πόσο πεθύμησα τα γατιά μου...

καλημέρα και από εμένα δεν έχω υπολογιστή δεν έχω msn δεν έχω τίποτα τι θα κάνω δεν ξέρω και σε λίγο πρέπει να πάρω και την μεγάλη απόφαση να παρω την Κλειώ μαζί μου ή να την αφήσω στον άντρα μου στη Θεσσαλονίκη????:cool::cool::cool:οεο τι θα κανω με την γάτα?????:hmm::hmm::hmm::hmm:

Καλημέρα στην πατρίδα:) Κορίτσια, μήπως να σας στείλω λίγη αγγλική δροσούλα; Έχουμε μπόλικη από δαύτη... Απόψε το βράδυ έβρεξε όσο δεν είχε ρίξει όσες μέρες είμαι εδώ. Αλλά τώρα έχει μια πανέμορφη λιακάδα. Χτες γύρισα από το Εδιμβούργο στο Νιουκάσλ. Τα Χάιλαντς το καλοκαίρι είναι τόσο εντυπωσιακά όσο και το χειμώνα. Κι αύριο Λονδίνο πάλι και μετά επιστροφή.

Τζούλια, είσαι έτοιμη για Αμερική; :P Λίγες μέρες έμειναν.
Αλικάκι τι κάνει η κοπελιά μας;
Περαστικά στο Σείριο, Δώρα.
Φιλιά σε όλους.

ΥΓ. Πόσο πεθύμησα τα γατιά μου...

χχχχχχχχχχχχχχχχχ Για την δροσιά σας!!!!:mad::mad::mad::mad:

και next year...γιατί το πρόγραμμα έβγαλε Ελβετία!!!:up::up::cool:
Εχω να πάρω 5 κιλά.... απο τις χάλια σοκολάτες....

χχχχχχχχχχχχχχχχχ Για την δροσιά σας!!!!:mad::mad::mad::mad:

και next year...γιατί το πρόγραμμα έβγαλε Ελβετία!!!:up::up::cool:
Εχω να πάρω 5 κιλά.... απο τις χάλια σοκολάτες....

Για τη δροσιά μη μου κάνεις εμένανε χχχχχ γιατί προσφέρθηκα να στείλω, εντάξει;:P Μη φωνάξω κανένα Κίκη και σου ξηγηθεί όπως πρέπει...
Όσο για next year, φοβάμαι ότι δεν θα είναι πάλι ΝΥ, αλλά Las Vegas, για τις παραστάσεις της Bette Middler στο Ceasar's Palace. Ψήνεσαι;

Καλημέρα κι από μένα...
Σήμερα το πρωί άφησα την Αρηθούλα στον κτηνίατρο, για να της κάνει εξετάσεις: ακτινογραφίες, αίματος κ.λπ. Θα πάω μετά τη δουλειά να την πάρω.
Βρε παιδιά, δεν την έχω ξαναφήσει ποτέ μόνη της, μου 'ρθε πολύ άσχημα...:(:(:( Το ξέρω ότι θα την προσέχουν κι όλα αυτά, αλλά η καημενούλα θα φοβάται σε ξένο μέρος και με ξένους ανθρώπους. Μ' έχουνε φάει οι τύψεις :cry:

Καλημέρα κι από μένα...
Σήμερα το πρωί άφησα την Αρηθούλα στον κτηνίατρο, για να της κάνει εξετάσεις: ακτινογραφίες, αίματος κ.λπ. Θα πάω μετά τη δουλειά να την πάρω.
Βρε παιδιά, δεν την έχω ξαναφήσει ποτέ μόνη της, μου 'ρθε πολύ άσχημα...:(:(:( Το ξέρω ότι θα την προσέχουν κι όλα αυτά, αλλά η καημενούλα θα φοβάται σε ξένο μέρος και με ξένους ανθρώπους. Μ' έχουνε φάει οι τύψεις :cry:

Αλίκη μου είναι για το καλό της. Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και το απογευματάκι θα είσαστε πάλι αγκαλίτσα. Έγω αγωνία γ.....ο. Άντε κορίτσια αρχίστε να μουγκρίζετε βρε ΟΜΜΜΜΜ

Μίλησα πριν λίγο με τον γιατρό. Όλα πήγαν μια χαρά απ' ότι μου είπε, η Αρηθούλα ήταν κυρία, ούτε αγρίεψε ούτε τίποτα. Τώρα συνέρχεται σιγά σιγά από την ηρέμηση που της έκανε και στις 6 θα πάω να την πάρω.
Βάλτε μπρος μουστακόσκονες, ΟΜ και δε συμμαζεύεται, για να είναι καλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων!! :greycat:

Ψαλιδίσαμε και τα τελευταία μας μουστάκια για χαρη της χαριτωμένης μπικινοφορούσας σας!Περιμένουμε τα καλά νέα!:greycat:

Καλημέρα κι από μένα...

Μην φοβάσαι καθόλου.. και εγώ είχα πάθει πλάκα, είναι λογικό...:)

Ειδικά να φεύγεις και να σε κοιτάει.. να φεύγεις....
ή όταν πηγαία και έβλεπα τι χαρούλες μου έκανε!!!!:(:(:(

Είναι για το καλό της το ξέρεις... απλά μην το πολυσκέφτεσαι αν γίνετε :/::/::/:

Και τον άφησα και μια ολόκληρη εβδομάδα....

Οπότε Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ και ολα θα πάνε καλά!!!!

Ο Αιμιλιάκος μου της στέλνει όλες του τις ευχές γιατί έβλεπε χτες την φωτογραφία της και πολύ του άρεσε καλέ. Όταν γίνει μεγάλος άντρας μου είπε ότι θα την φλερτάρει. Γι αυτό την θέλει στρουμπουλούλα:P

Ο Αιμιλιάκος μου της στέλνει όλες του τις ευχές γιατί έβλεπε χτες την φωτογραφία της και πολύ του άρεσε καλέ. Όταν γίνει μεγάλος άντρας μου είπε ότι θα την φλερτάρει. Γι αυτό την θέλει στρουμπουλούλα:P
Αααα...χρυση μου...μου φαινεται θα μουστακοχτυπηθουμε,γιατι κι ο Robertουλης ζαχαρωνει που την βλεπει!:lol::lol::lol:Αρηθακι,γινε εσυ καλα κ θα σου κανουμε γατοκανταδα!!!:lol::PΟοοομμμμμμμμ....

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους!
Πάλι καλά που είστε κι εσείς να λέω τον πόνο μου, γιατί θα τρελαινόμουν διαφορετικά. Και δεν περνάνε κι αυτές οι ρημαδο-ώρες με τίποτα σήμερα...:/:

Ιπτάμενε Σείριε, ευχαριστούμε πολύ για τα πολύτιμα μουστάκια σας, το εκτιμούμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα θυσιάσατε για χάρη μας!:rolleyes:

Αιμίλιε, σ' ευχαριστούμε κι εσένα για τις ερωτικές υποσχέσεις. Να έχεις υπόψη σου όμως ότι είμαστε ΠΟΛΥ δύσκολη γκόμενα, εε; ;)

...Αιμίλιε, σ' ευχαριστούμε κι εσένα για τις ερωτικές υποσχέσεις. Να έχεις υπόψη σου όμως ότι είμαστε ΠΟΛΥ δύσκολη γκόμενα, εε; ;)
Roberto:Εεεεε..!Ειμαι κι εγω εδω!!:mad::PΕγω εχω το μαγικο φιλτρο για να περασουν ολα της Αρηθουλας σου!Μ'ενα φιλακι θα περασουν ολα!;)

Roberto:Εεεεε..!Ειμαι κι εγω εδω!!:mad::P
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον έτερο υποψήφιο μνηστήρα για την παράβλεψη...:redface:
Ευχαριστούμε πολύ, Roberto, για το φιλάκι, να 'σαι σίγουρος ότι θα πιάσει τόπο! :happy:

Γινε εσυ καλα κ θα σε μουρλανουμε στα ψιψινοφιλακια!:kiss::kiss:

Αιμίλιε, σ' ευχαριστούμε κι εσένα για τις ερωτικές υποσχέσεις. Να έχεις υπόψη σου όμως ότι είμαστε ΠΟΛΥ δύσκολη γκόμενα, εε; ;)[/quote]

Αυτό ξαναπέστο αλλά ξέρω εγώ τον τρόπο ξέρω τις λιχουδίτσες που σου αρέσουν:lol: τι στο καλό θα πέσεις ώσπου να πεις.....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back