Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα κόσμε!
Εμείς εδώ τα ίδια,βράζουμε,τρέχουμε σε μαθήματα,μετράμε τις μέρες μέχρι να κάνουμε τα χαρτιά μας...Ο Σείριος είναι στον κόσμο του,το Αμελίνι μας ετοιμάζεται για την μεγάλη ώρα,και η μικρή μας Μόιρα περιμένει μαζί μας να δει αν θα καταλήξει στην αγκαλιά μας(αν και υπάρχει περίπτωση να τη γνωρίσουμε έτσι κι αλλιώς).Τι νέα;Πόπιιιιι ήρθαν τα πιτσάκια;Αμάν πια,έχουμε τόσες μέρες που τα παραγγείλαμε,ακόμα να ψηθούν;:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Παρασκευή και έχουν αρχίσει οι ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και από Θεσ/νίκη!!!!:)
Εκπτώσεις ξεκπτώσεις....εγώ ξέρω ότι τελείωσε η εξεταστική:up::up::up::lol::lol::lol:

Καλημέρα σε όλους!
Παρασκευή και από αύριο ΔΙΑΚΟΠΕΣ για μένα μέχρι το επόμενο Σαβ/κυριακο:D. Είμαι στην παραλία νοερά από σήμερα.
Raisa καλά αποτελέσματα από την εξεταστική σου.
Καλό Σαβ/κύριακο σε όλους και μην γράφετε πολλά όσο θα λείπω αν και θα προσπαθήσω να μαθαίνω τα νέα σας από κανένα internet cafe.

Καλημέρα κορίτσια και εγώ τελείωσα με διπλωματική την κατάθεσα και παρουσιάζω Σεπτέμβριο. Τώρα μόνο δουλειά:up:

Καλημέρα σε όλους!
Παρασκευή και από αύριο ΔΙΑΚΟΠΕΣ για μένα μέχρι το επόμενο Σαβ/κυριακο:D. Είμαι στην παραλία νοερά από σήμερα.
Raisa καλά αποτελέσματα από την εξεταστική σου.
Καλό Σαβ/κύριακο σε όλους και μην γράφετε πολλά όσο θα λείπω αν και θα προσπαθήσω να μαθαίνω τα νέα σας από κανένα internet cafe.

Ευχαριστώωωωωω γατούνι:D:D
Καλά να περάσεις όπου και αν πας....όσο για τα μηνύματα εεεε....δεν παίρνω και όρκο:D:lol::lol::lol::lol:....αλλά μη στενοχωριέσαι ...θα σου πούμε τα ΣΟΣ μόλις έρθεις πάλι:up::cool:

Ευχαριστώωωωωω γατούνι:D:D
Καλά να περάσεις όπου και αν πας....όσο για τα μηνύματα εεεε....δεν παίρνω και όρκο:D:lol::lol::lol::lol:....αλλά μη στενοχωριέσαι ...θα σου πούμε τα ΣΟΣ μόλις έρθεις πάλι:up::cool:
Ευχαριστώ πολύ. Ίο θα πάω.
Είδα και τις νέες φωτό απο τα μωρά σας. ΤΕΛΕΙΕΣ. Ζηλεύω θέλω νινάκια και γω:baby::baby::baby:. Και το συγκεκριμένο χρώμα είναι αδυναμία μεγάλη. όπως και το μαύρο.

Νεκταρίνι καλά να περάσεις!Ραισα καλα αποτελεσματα καλη μου,καιρός για χαλάρωση!Ουρανία μπράβο,άντε έφυγε και η διπλωματική απο τη μέση.:)

Καλημέρα σε όλους. Για πειτε τίποτα ιδεες για διακοπες βρεε..(τα πολυ κοσμικα αποκλείονται):):) Μπας και αρχιζω να κανονιζω τιποτα!!

Καλημέρα σε όλους. Για πειτε τίποτα ιδεες για διακοπες βρεε..(τα πολυ κοσμικα αποκλείονται):):) Μπας και αρχιζω να κανονιζω τιποτα!!

Έχω Φολέγανδρο, Αίγηνα, Ίο, και το χωριό μου ( με μυστικές παραλίες κάνουμε και γυμ....μό:redface: παρέχονται φούλ έξτρα 4 γάτες ανα κρεβάτι!!! :happy:)

Επίσης παίζει και σαλέ στην Ελβετία.. για πιο δροσιά, ΧΑΙΝΤΗ, αγελάδες, λιβάδια, σοκολάτες και φοντού!!! :happy:

:lol::lol::lol: αυτό θα παρω

Μη βιάζεσαι να κλείσεις !!!!:whistle::whistle::whistle:
Υπάρχει και άλλη πρόταση....Χαλκιδική...400μ από τη θάλασσα....δωμάτιο με φουλ εξτρά, πλήρη διατροφή καιιιιιιι.......:rolleyes:
7+2 γατόνια στο κρεβάτι:P:D:D:D:D:D

(αυτό θα πει διαφήμιση):lol::lol::lol:

Μη βιάζεσαι να κλείσεις !!!!:whistle::whistle::whistle:
Υπάρχει και άλλη πρόταση....Χαλκιδική...400μ από τη θάλασσα....δωμάτιο με φουλ εξτρά, πλήρη διατροφή καιιιιιιι.......:rolleyes:
7+2 γατόνια στο κρεβάτι:P:D:D:D:D:D

(αυτό θα πει διαφήμιση):lol::lol::lol:
Και τι γατόνια!Υπέρδιπλα!:lol::lol::lol:
Αφήστε παιδιά,μόλις πήρε ο Μούκος ότι τον στέλνουν...Σκύρο.Ελπιζω να έχουν κάνει λάθος,αεροπορία είναι,όλους τους υπολοιπους τους έστειλαν στην πολη τους...:(:down:

Επανέρχομαι....:mad:

και θα κάνω θυσία να κοιμηθώ χωρίς γατιά.. οπότε έχεις 8. ... έχουμε και καβάντζα τις έξω.. που άλλο που δεν θέλουν να μπουν και αυτές μέσα!!!!:P
200μ απο την θάλασσα, beach bar - συγγενικό πάλι.. είναι φρεε, όπως και ξαπλώστρες, ομπρέλες κλπ κλπ... Το μόνο που θα πληρώσεις είναι να ΕΡΘΕΙΣ.. και άντε και κάνα κουβάλημα ψώνια!!!!

Βραδινή διασκέδαση πάλι.... κερνάμε!!!! Μεταφορικά έχουμε, έτσι και αλλιώς και επίσης ΟΛΟΙ μας ξέρουν οπότε απλά τους σταματάς....

Τί άλλο θελετε μανδάμ????

και θα κάνω θυσία να κοιμηθώ χωρίς γατιά.. οπότε έχεις 8. ... έχουμε και καβάντζα τις έξω.. που άλλο που δεν θέλουν να μπουν και αυτές μέσα!!!!:P
200μ απο την θάλασσα, beach bar - συγγενικό πάλι.. είναι φρεε, όπως και ξαπλώστρες, ομπρέλες κλπ κλπ... Το μόνο που θα πληρώσεις είναι να ΕΡΘΕΙΣ.. και άντε και κάνα κουβάλημα ψώνια!!!!

Βραδινή διασκέδαση πάλι.... κερνάμε!!!! Μεταφορικά έχουμε, έτσι και αλλιώς και επίσης ΟΛΟΙ μας ξέρουν οπότε απλά τους σταματάς....

ΟΚ...έκλεισε θα έρθω και γω αφού είναι έτσι:P:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπορώ να έρθω εγώ; Και άσε τη Νότα να το σκέφτεται....:bleh::bleh:. Άστη να πάει σε καμιά ερημική παραλία να μην ενοχλεί και τον κόσμο:bleh::bleh::lol:. Θα προσέχω και τον Κίκη (άρχισα το γλείψιμο, θα φέρω και το CD).

ΟΚ ΜΕΣΑ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up:

εγώ θα είμαι στο ΣΑΛΕ!!! :lol::lol::lol::lol:

Νότα,έχω να σου πω ότι ο Σείριος το πήρε πολύ κατάκαρδα που κοιτάς κι αλλού...Και ξέρεις τι είναι ικανός να κάνει ένας πληγωμένος μαφιόζος...

Εεεεμμμμμ...τι να σου κάνω Julia...ας πρόσεχες....:P:P:P
τώρα θα έρθουν όλοι εκτός από τη Νοτα:lol::lol::lol::lol:
έχει αρκετές ξαπλώστρες ο δικός σου στο beach bar?????:whistle::whistle::bleh::bleh::bleh::bleh:

Νότα,έχω να σου πω ότι ο Σείριος το πήρε πολύ κατάκαρδα που κοιτάς κι αλλού...Και ξέρεις τι είναι ικανός να κάνει ένας πληγωμένος μαφιόζος...

ΔΩΡΑ έλα και εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!!! μόνο πες μου πότε.......

να σας αφήσω το παιδί και να έχω φύγει!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::up::up::up::up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back