Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ΔΩΡΑ έλα και εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!!! μόνο πες μου πότε.......

να σας αφήσω το παιδί και να έχω φύγει!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::up::up::up::up:
Εμείς αγαπητή,σκοπευαμε να πάμε Κρήτη,να δω και το κοριτσακι μου.Βέβαια,τώρα με το μουκο στη Σκύρο,δεν βλέπω να πηγαινω πουθενα...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άσε τώρα που το σκέφτομαι δε γίνεται. Έχω και κάτι δουλειές....
(σιγά μη μείνω με Κίκη και CD μόνη μου διακοπές του τρόμου:sick:)
Raisa και εσύ δεν είπες ότι θες να σε βοηθήσω σε κάτι:P; Και τελικά δεν μπορείς να πας στη Julia;:whistle::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εεεεμμμμμ...τι να σου κάνω Julia...ας πρόσεχες....:P:P:P
τώρα θα έρθουν όλοι εκτός από τη Νοτα:lol::lol::lol::lol:
έχει αρκετές ξαπλώστρες ο δικός σου στο beach bar?????:whistle::whistle::bleh::bleh::bleh::bleh:

μια φωτο 100000000000000 λέξεις μιλάμε γαι 4 χλμ παραλία και τωρα έχει 3 πλέον beach bar!!!!!! Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!!:P:P

και περισσότερα ΕΔΩ

Συνημμένα

• terpno.jpg
    terpno.jpg
    133 KB · Εμφανίσεις: 9
μπορούμε να πάρουμε και τις δικές μας γάτες μαζί?:hmm:

μια φωτο 100000000000000 λέξεις μιλάμε γαι 4 χλμ παραλία και τωρα έχει 3 πλέον beach bar!!!!!! Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!!:P:P

και περισσότερα ΕΔΩ
Μην τσιμπάτε θέλει να μας φορτώσει τον Κίκη και να πάει στο Σαλέ. Οργανωμένο σχέδιο:P:lol:.
Δεν κρατιέμαι θέλω να φύγω από τώρα. Ειδικά αφού η μάνα μου άρχισε και τις υποδείξεις πως να δίνω το χάπι στο CD, ότι εγώ δεν ξέρω, αυτή το δίνει καλύτερα:/:, το CD να μας κοιτάει και να κάνει ΜΙΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥ:lol:.

Καλαααααααααααααααααααααααααααα.....

ΕΓΩ εκει θα είμαι ...... αν δεν θετε. :P

Δέχομαι ήδη πμ... ... και οι γάτες καπαρώνονται σιγά σιγά....:P

τι να πεις με τόσες προσφορές?? όπου και να γυρίσω στην Ελλαδα φιλοξενούμαι...ευχαριστώ ολους...
(Τζουλια σου'ρχομαι).
Ραισα και Δωρα δεν θα την γλυτωσετε εννοείται!!
Επισης οποτε καποια βρεθει αθήνα ενα κρεββατι βρίσκεται βρε παιδι μου..

τι να πεις με τόσες προσφορές?? όπου και να γυρίσω στην Ελλαδα φιλοξενούμαι...ευχαριστώ ολους...
(Τζουλια σου'ρχομαι).
Ραισα και Δωρα δεν θα την γλυτωσετε εννοείται!!
Επισης οποτε καποια βρεθει αθήνα ενα κρεββατι βρίσκεται βρε παιδι μου..
Α δηλαδή αυτό είναι το κόλπο ε;Πρέπει να αυξήσω τον αριθμό των γατιών μου...:P:lol::lol::lol:

Εμείς αγαπητή,σκοπευαμε να πάμε Κρήτη,να δω και το κοριτσακι μου.Βέβαια,τώρα με το μουκο στη Σκύρο,δεν βλέπω να πηγαινω πουθενα...:(
Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος:).

Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος:).
Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον.:(

Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον.:(

Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/?:cool::cool::cool::cool:

Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/?:cool::cool::cool::cool:
Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος:lol:.
Να με ακούς εμένα:rolleyes:.
Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια;

Ξέμεινα απο μουκο,σας βρίσκεται κάτι;:(

Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος:lol:.
Να με ακούς εμένα:rolleyes:.
Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια;
Τωρα που ηταν Τριπολη έπαιρνε άδεια κάθε δευτερο Σαββατοκυριακο.Αλλά για να έρθει απο Σκυρο...:down::(

Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι.
Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε:).
Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός.

Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι.
Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε:).
Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός.
Κι εσας μεχρι τον Αυγουστο θα σας εχω...Μετα που ξερω αν θα εχει συνδεση εκει που θα με στειλουν...:(

Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα.
Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι;:)
Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε.
Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα:).

Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα.
Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι;:)
Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε.
Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα:).
Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...:(Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι!:lol:

Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ):mad: θα σου φτιάξουμε το κέφι...:D:up:

Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ):mad: θα σου φτιάξουμε το κέφι...:D:up:
Τολμάω να κάνω κι αλλιώς;:lol::lol::lol:
Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση...:rolleyes:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back