moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:51 Η moukelis έγραψε: #13.641 27-06-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΔΩΡΑ έλα και εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!!! μόνο πες μου πότε....... να σας αφήσω το παιδί και να έχω φύγει!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς αγαπητή,σκοπευαμε να πάμε Κρήτη,να δω και το κοριτσακι μου.Βέβαια,τώρα με το μουκο στη Σκύρο,δεν βλέπω να πηγαινω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:55 Η gatouni έγραψε: #13.642 27-06-08 12:55 Άσε τώρα που το σκέφτομαι δε γίνεται. Έχω και κάτι δουλειές.... (σιγά μη μείνω με Κίκη και CD μόνη μου διακοπές του τρόμου) Raisa και εσύ δεν είπες ότι θες να σε βοηθήσω σε κάτι; Και τελικά δεν μπορείς να πας στη Julia; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η julia έγραψε: #13.643 27-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εεεεμμμμμ...τι να σου κάνω Julia...ας πρόσεχες.... τώρα θα έρθουν όλοι εκτός από τη Νοτα έχει αρκετές ξαπλώστρες ο δικός σου στο beach bar????? Click για ανάπτυξη... μια φωτο 100000000000000 λέξεις μιλάμε γαι 4 χλμ παραλία και τωρα έχει 3 πλέον beach bar!!!!!! Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!! και περισσότερα ΕΔΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα terpno.jpg 133 KB · Εμφανίσεις: 9 mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η mespairos: #13.644 27-06-08 13:00 μπορούμε να πάρουμε και τις δικές μας γάτες μαζί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η gatouni έγραψε: #13.645 27-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: μια φωτο 100000000000000 λέξεις μιλάμε γαι 4 χλμ παραλία και τωρα έχει 3 πλέον beach bar!!!!!! Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!! και περισσότερα ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Μην τσιμπάτε θέλει να μας φορτώσει τον Κίκη και να πάει στο Σαλέ. Οργανωμένο σχέδιο. Δεν κρατιέμαι θέλω να φύγω από τώρα. Ειδικά αφού η μάνα μου άρχισε και τις υποδείξεις πως να δίνω το χάπι στο CD, ότι εγώ δεν ξέρω, αυτή το δίνει καλύτερα, το CD να μας κοιτάει και να κάνει ΜΙΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η julia έγραψε: #13.646 27-06-08 13:12 Καλαααααααααααααααααααααααααααα..... ΕΓΩ εκει θα είμαι ...... αν δεν θετε. Δέχομαι ήδη πμ... ... και οι γάτες καπαρώνονται σιγά σιγά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Η RedCat έγραψε: #13.647 27-06-08 13:16 τι να πεις με τόσες προσφορές?? όπου και να γυρίσω στην Ελλαδα φιλοξενούμαι...ευχαριστώ ολους... (Τζουλια σου'ρχομαι). Ραισα και Δωρα δεν θα την γλυτωσετε εννοείται!! Επισης οποτε καποια βρεθει αθήνα ενα κρεββατι βρίσκεται βρε παιδι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #13.648 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: τι να πεις με τόσες προσφορές?? όπου και να γυρίσω στην Ελλαδα φιλοξενούμαι...ευχαριστώ ολους... (Τζουλια σου'ρχομαι). Ραισα και Δωρα δεν θα την γλυτωσετε εννοείται!! Επισης οποτε καποια βρεθει αθήνα ενα κρεββατι βρίσκεται βρε παιδι μου.. Click για ανάπτυξη... Α δηλαδή αυτό είναι το κόλπο ε;Πρέπει να αυξήσω τον αριθμό των γατιών μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η gatouni έγραψε: #13.649 27-06-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς αγαπητή,σκοπευαμε να πάμε Κρήτη,να δω και το κοριτσακι μου.Βέβαια,τώρα με το μουκο στη Σκύρο,δεν βλέπω να πηγαινω πουθενα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #13.650 27-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:33 Η julia έγραψε: #13.651 27-06-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η gatouni έγραψε: #13.652 27-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.653 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Ξέμεινα απο μουκο,σας βρίσκεται κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.654 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα που ηταν Τριπολη έπαιρνε άδεια κάθε δευτερο Σαββατοκυριακο.Αλλά για να έρθει απο Σκυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #13.655 27-06-08 13:47 Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #13.656 27-06-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Click για ανάπτυξη... Κι εσας μεχρι τον Αυγουστο θα σας εχω...Μετα που ξερω αν θα εχει συνδεση εκει που θα με στειλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #13.657 27-06-08 14:02 Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #13.658 27-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #13.659 27-06-08 14:45 Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 681 682 683 684 685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: ΔΩΡΑ έλα και εσύ!!!!!!!!!!!!!!!!!! μόνο πες μου πότε....... να σας αφήσω το παιδί και να έχω φύγει!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εμείς αγαπητή,σκοπευαμε να πάμε Κρήτη,να δω και το κοριτσακι μου.Βέβαια,τώρα με το μουκο στη Σκύρο,δεν βλέπω να πηγαινω πουθενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:55 Η gatouni έγραψε: #13.642 27-06-08 12:55 Άσε τώρα που το σκέφτομαι δε γίνεται. Έχω και κάτι δουλειές.... (σιγά μη μείνω με Κίκη και CD μόνη μου διακοπές του τρόμου) Raisa και εσύ δεν είπες ότι θες να σε βοηθήσω σε κάτι; Και τελικά δεν μπορείς να πας στη Julia; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η julia έγραψε: #13.643 27-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εεεεμμμμμ...τι να σου κάνω Julia...ας πρόσεχες.... τώρα θα έρθουν όλοι εκτός από τη Νοτα έχει αρκετές ξαπλώστρες ο δικός σου στο beach bar????? Click για ανάπτυξη... μια φωτο 100000000000000 λέξεις μιλάμε γαι 4 χλμ παραλία και τωρα έχει 3 πλέον beach bar!!!!!! Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!! και περισσότερα ΕΔΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα terpno.jpg 133 KB · Εμφανίσεις: 9 mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η mespairos: #13.644 27-06-08 13:00 μπορούμε να πάρουμε και τις δικές μας γάτες μαζί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η gatouni έγραψε: #13.645 27-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: μια φωτο 100000000000000 λέξεις μιλάμε γαι 4 χλμ παραλία και τωρα έχει 3 πλέον beach bar!!!!!! Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!! και περισσότερα ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Μην τσιμπάτε θέλει να μας φορτώσει τον Κίκη και να πάει στο Σαλέ. Οργανωμένο σχέδιο. Δεν κρατιέμαι θέλω να φύγω από τώρα. Ειδικά αφού η μάνα μου άρχισε και τις υποδείξεις πως να δίνω το χάπι στο CD, ότι εγώ δεν ξέρω, αυτή το δίνει καλύτερα, το CD να μας κοιτάει και να κάνει ΜΙΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η julia έγραψε: #13.646 27-06-08 13:12 Καλαααααααααααααααααααααααααααα..... ΕΓΩ εκει θα είμαι ...... αν δεν θετε. Δέχομαι ήδη πμ... ... και οι γάτες καπαρώνονται σιγά σιγά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Η RedCat έγραψε: #13.647 27-06-08 13:16 τι να πεις με τόσες προσφορές?? όπου και να γυρίσω στην Ελλαδα φιλοξενούμαι...ευχαριστώ ολους... (Τζουλια σου'ρχομαι). Ραισα και Δωρα δεν θα την γλυτωσετε εννοείται!! Επισης οποτε καποια βρεθει αθήνα ενα κρεββατι βρίσκεται βρε παιδι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #13.648 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: τι να πεις με τόσες προσφορές?? όπου και να γυρίσω στην Ελλαδα φιλοξενούμαι...ευχαριστώ ολους... (Τζουλια σου'ρχομαι). Ραισα και Δωρα δεν θα την γλυτωσετε εννοείται!! Επισης οποτε καποια βρεθει αθήνα ενα κρεββατι βρίσκεται βρε παιδι μου.. Click για ανάπτυξη... Α δηλαδή αυτό είναι το κόλπο ε;Πρέπει να αυξήσω τον αριθμό των γατιών μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η gatouni έγραψε: #13.649 27-06-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς αγαπητή,σκοπευαμε να πάμε Κρήτη,να δω και το κοριτσακι μου.Βέβαια,τώρα με το μουκο στη Σκύρο,δεν βλέπω να πηγαινω πουθενα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #13.650 27-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:33 Η julia έγραψε: #13.651 27-06-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η gatouni έγραψε: #13.652 27-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.653 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Ξέμεινα απο μουκο,σας βρίσκεται κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.654 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα που ηταν Τριπολη έπαιρνε άδεια κάθε δευτερο Σαββατοκυριακο.Αλλά για να έρθει απο Σκυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #13.655 27-06-08 13:47 Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #13.656 27-06-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Click για ανάπτυξη... Κι εσας μεχρι τον Αυγουστο θα σας εχω...Μετα που ξερω αν θα εχει συνδεση εκει που θα με στειλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #13.657 27-06-08 14:02 Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #13.658 27-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #13.659 27-06-08 14:45 Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 681 682 683 684 685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άσε τώρα που το σκέφτομαι δε γίνεται. Έχω και κάτι δουλειές.... (σιγά μη μείνω με Κίκη και CD μόνη μου διακοπές του τρόμου) Raisa και εσύ δεν είπες ότι θες να σε βοηθήσω σε κάτι; Και τελικά δεν μπορείς να πας στη Julia; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:56 Η julia έγραψε: #13.643 27-06-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εεεεμμμμμ...τι να σου κάνω Julia...ας πρόσεχες.... τώρα θα έρθουν όλοι εκτός από τη Νοτα έχει αρκετές ξαπλώστρες ο δικός σου στο beach bar????? Click για ανάπτυξη... μια φωτο 100000000000000 λέξεις μιλάμε γαι 4 χλμ παραλία και τωρα έχει 3 πλέον beach bar!!!!!! Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!! και περισσότερα ΕΔΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα terpno.jpg 133 KB · Εμφανίσεις: 9 mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η mespairos: #13.644 27-06-08 13:00 μπορούμε να πάρουμε και τις δικές μας γάτες μαζί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η gatouni έγραψε: #13.645 27-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: μια φωτο 100000000000000 λέξεις μιλάμε γαι 4 χλμ παραλία και τωρα έχει 3 πλέον beach bar!!!!!! Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!! και περισσότερα ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Μην τσιμπάτε θέλει να μας φορτώσει τον Κίκη και να πάει στο Σαλέ. Οργανωμένο σχέδιο. Δεν κρατιέμαι θέλω να φύγω από τώρα. Ειδικά αφού η μάνα μου άρχισε και τις υποδείξεις πως να δίνω το χάπι στο CD, ότι εγώ δεν ξέρω, αυτή το δίνει καλύτερα, το CD να μας κοιτάει και να κάνει ΜΙΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η julia έγραψε: #13.646 27-06-08 13:12 Καλαααααααααααααααααααααααααααα..... ΕΓΩ εκει θα είμαι ...... αν δεν θετε. Δέχομαι ήδη πμ... ... και οι γάτες καπαρώνονται σιγά σιγά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Η RedCat έγραψε: #13.647 27-06-08 13:16 τι να πεις με τόσες προσφορές?? όπου και να γυρίσω στην Ελλαδα φιλοξενούμαι...ευχαριστώ ολους... (Τζουλια σου'ρχομαι). Ραισα και Δωρα δεν θα την γλυτωσετε εννοείται!! Επισης οποτε καποια βρεθει αθήνα ενα κρεββατι βρίσκεται βρε παιδι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #13.648 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: τι να πεις με τόσες προσφορές?? όπου και να γυρίσω στην Ελλαδα φιλοξενούμαι...ευχαριστώ ολους... (Τζουλια σου'ρχομαι). Ραισα και Δωρα δεν θα την γλυτωσετε εννοείται!! Επισης οποτε καποια βρεθει αθήνα ενα κρεββατι βρίσκεται βρε παιδι μου.. Click για ανάπτυξη... Α δηλαδή αυτό είναι το κόλπο ε;Πρέπει να αυξήσω τον αριθμό των γατιών μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η gatouni έγραψε: #13.649 27-06-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς αγαπητή,σκοπευαμε να πάμε Κρήτη,να δω και το κοριτσακι μου.Βέβαια,τώρα με το μουκο στη Σκύρο,δεν βλέπω να πηγαινω πουθενα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #13.650 27-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:33 Η julia έγραψε: #13.651 27-06-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η gatouni έγραψε: #13.652 27-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.653 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Ξέμεινα απο μουκο,σας βρίσκεται κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.654 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα που ηταν Τριπολη έπαιρνε άδεια κάθε δευτερο Σαββατοκυριακο.Αλλά για να έρθει απο Σκυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #13.655 27-06-08 13:47 Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #13.656 27-06-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Click για ανάπτυξη... Κι εσας μεχρι τον Αυγουστο θα σας εχω...Μετα που ξερω αν θα εχει συνδεση εκει που θα με στειλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #13.657 27-06-08 14:02 Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #13.658 27-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #13.659 27-06-08 14:45 Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 681 682 683 684 685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εεεεμμμμμ...τι να σου κάνω Julia...ας πρόσεχες.... τώρα θα έρθουν όλοι εκτός από τη Νοτα έχει αρκετές ξαπλώστρες ο δικός σου στο beach bar????? Click για ανάπτυξη... μια φωτο 100000000000000 λέξεις μιλάμε γαι 4 χλμ παραλία και τωρα έχει 3 πλέον beach bar!!!!!! Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!! και περισσότερα ΕΔΩ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:00 Η mespairos: #13.644 27-06-08 13:00 μπορούμε να πάρουμε και τις δικές μας γάτες μαζί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η gatouni έγραψε: #13.645 27-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: μια φωτο 100000000000000 λέξεις μιλάμε γαι 4 χλμ παραλία και τωρα έχει 3 πλέον beach bar!!!!!! Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!! και περισσότερα ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Μην τσιμπάτε θέλει να μας φορτώσει τον Κίκη και να πάει στο Σαλέ. Οργανωμένο σχέδιο. Δεν κρατιέμαι θέλω να φύγω από τώρα. Ειδικά αφού η μάνα μου άρχισε και τις υποδείξεις πως να δίνω το χάπι στο CD, ότι εγώ δεν ξέρω, αυτή το δίνει καλύτερα, το CD να μας κοιτάει και να κάνει ΜΙΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η julia έγραψε: #13.646 27-06-08 13:12 Καλαααααααααααααααααααααααααααα..... ΕΓΩ εκει θα είμαι ...... αν δεν θετε. Δέχομαι ήδη πμ... ... και οι γάτες καπαρώνονται σιγά σιγά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Η RedCat έγραψε: #13.647 27-06-08 13:16 τι να πεις με τόσες προσφορές?? όπου και να γυρίσω στην Ελλαδα φιλοξενούμαι...ευχαριστώ ολους... (Τζουλια σου'ρχομαι). Ραισα και Δωρα δεν θα την γλυτωσετε εννοείται!! Επισης οποτε καποια βρεθει αθήνα ενα κρεββατι βρίσκεται βρε παιδι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #13.648 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: τι να πεις με τόσες προσφορές?? όπου και να γυρίσω στην Ελλαδα φιλοξενούμαι...ευχαριστώ ολους... (Τζουλια σου'ρχομαι). Ραισα και Δωρα δεν θα την γλυτωσετε εννοείται!! Επισης οποτε καποια βρεθει αθήνα ενα κρεββατι βρίσκεται βρε παιδι μου.. Click για ανάπτυξη... Α δηλαδή αυτό είναι το κόλπο ε;Πρέπει να αυξήσω τον αριθμό των γατιών μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η gatouni έγραψε: #13.649 27-06-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς αγαπητή,σκοπευαμε να πάμε Κρήτη,να δω και το κοριτσακι μου.Βέβαια,τώρα με το μουκο στη Σκύρο,δεν βλέπω να πηγαινω πουθενα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #13.650 27-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:33 Η julia έγραψε: #13.651 27-06-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η gatouni έγραψε: #13.652 27-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.653 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Ξέμεινα απο μουκο,σας βρίσκεται κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.654 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα που ηταν Τριπολη έπαιρνε άδεια κάθε δευτερο Σαββατοκυριακο.Αλλά για να έρθει απο Σκυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #13.655 27-06-08 13:47 Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #13.656 27-06-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Click για ανάπτυξη... Κι εσας μεχρι τον Αυγουστο θα σας εχω...Μετα που ξερω αν θα εχει συνδεση εκει που θα με στειλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #13.657 27-06-08 14:02 Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #13.658 27-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #13.659 27-06-08 14:45 Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 681 682 683 684 685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορούμε να πάρουμε και τις δικές μας γάτες μαζί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η gatouni έγραψε: #13.645 27-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από julia: μια φωτο 100000000000000 λέξεις μιλάμε γαι 4 χλμ παραλία και τωρα έχει 3 πλέον beach bar!!!!!! Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!! και περισσότερα ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Μην τσιμπάτε θέλει να μας φορτώσει τον Κίκη και να πάει στο Σαλέ. Οργανωμένο σχέδιο. Δεν κρατιέμαι θέλω να φύγω από τώρα. Ειδικά αφού η μάνα μου άρχισε και τις υποδείξεις πως να δίνω το χάπι στο CD, ότι εγώ δεν ξέρω, αυτή το δίνει καλύτερα, το CD να μας κοιτάει και να κάνει ΜΙΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η julia έγραψε: #13.646 27-06-08 13:12 Καλαααααααααααααααααααααααααααα..... ΕΓΩ εκει θα είμαι ...... αν δεν θετε. Δέχομαι ήδη πμ... ... και οι γάτες καπαρώνονται σιγά σιγά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Η RedCat έγραψε: #13.647 27-06-08 13:16 τι να πεις με τόσες προσφορές?? όπου και να γυρίσω στην Ελλαδα φιλοξενούμαι...ευχαριστώ ολους... (Τζουλια σου'ρχομαι). Ραισα και Δωρα δεν θα την γλυτωσετε εννοείται!! Επισης οποτε καποια βρεθει αθήνα ενα κρεββατι βρίσκεται βρε παιδι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #13.648 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: τι να πεις με τόσες προσφορές?? όπου και να γυρίσω στην Ελλαδα φιλοξενούμαι...ευχαριστώ ολους... (Τζουλια σου'ρχομαι). Ραισα και Δωρα δεν θα την γλυτωσετε εννοείται!! Επισης οποτε καποια βρεθει αθήνα ενα κρεββατι βρίσκεται βρε παιδι μου.. Click για ανάπτυξη... Α δηλαδή αυτό είναι το κόλπο ε;Πρέπει να αυξήσω τον αριθμό των γατιών μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η gatouni έγραψε: #13.649 27-06-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς αγαπητή,σκοπευαμε να πάμε Κρήτη,να δω και το κοριτσακι μου.Βέβαια,τώρα με το μουκο στη Σκύρο,δεν βλέπω να πηγαινω πουθενα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #13.650 27-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:33 Η julia έγραψε: #13.651 27-06-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η gatouni έγραψε: #13.652 27-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.653 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Ξέμεινα απο μουκο,σας βρίσκεται κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.654 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα που ηταν Τριπολη έπαιρνε άδεια κάθε δευτερο Σαββατοκυριακο.Αλλά για να έρθει απο Σκυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #13.655 27-06-08 13:47 Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #13.656 27-06-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Click για ανάπτυξη... Κι εσας μεχρι τον Αυγουστο θα σας εχω...Μετα που ξερω αν θα εχει συνδεση εκει που θα με στειλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #13.657 27-06-08 14:02 Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #13.658 27-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #13.659 27-06-08 14:45 Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 681 682 683 684 685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: μια φωτο 100000000000000 λέξεις μιλάμε γαι 4 χλμ παραλία και τωρα έχει 3 πλέον beach bar!!!!!! Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!!! και περισσότερα ΕΔΩ Click για ανάπτυξη... Μην τσιμπάτε θέλει να μας φορτώσει τον Κίκη και να πάει στο Σαλέ. Οργανωμένο σχέδιο. Δεν κρατιέμαι θέλω να φύγω από τώρα. Ειδικά αφού η μάνα μου άρχισε και τις υποδείξεις πως να δίνω το χάπι στο CD, ότι εγώ δεν ξέρω, αυτή το δίνει καλύτερα, το CD να μας κοιτάει και να κάνει ΜΙΑΑΑΑΟΥΟΥΟΥΟΥ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η julia έγραψε: #13.646 27-06-08 13:12 Καλαααααααααααααααααααααααααααα..... ΕΓΩ εκει θα είμαι ...... αν δεν θετε. Δέχομαι ήδη πμ... ... και οι γάτες καπαρώνονται σιγά σιγά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Η RedCat έγραψε: #13.647 27-06-08 13:16 τι να πεις με τόσες προσφορές?? όπου και να γυρίσω στην Ελλαδα φιλοξενούμαι...ευχαριστώ ολους... (Τζουλια σου'ρχομαι). Ραισα και Δωρα δεν θα την γλυτωσετε εννοείται!! Επισης οποτε καποια βρεθει αθήνα ενα κρεββατι βρίσκεται βρε παιδι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #13.648 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: τι να πεις με τόσες προσφορές?? όπου και να γυρίσω στην Ελλαδα φιλοξενούμαι...ευχαριστώ ολους... (Τζουλια σου'ρχομαι). Ραισα και Δωρα δεν θα την γλυτωσετε εννοείται!! Επισης οποτε καποια βρεθει αθήνα ενα κρεββατι βρίσκεται βρε παιδι μου.. Click για ανάπτυξη... Α δηλαδή αυτό είναι το κόλπο ε;Πρέπει να αυξήσω τον αριθμό των γατιών μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η gatouni έγραψε: #13.649 27-06-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς αγαπητή,σκοπευαμε να πάμε Κρήτη,να δω και το κοριτσακι μου.Βέβαια,τώρα με το μουκο στη Σκύρο,δεν βλέπω να πηγαινω πουθενα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #13.650 27-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:33 Η julia έγραψε: #13.651 27-06-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η gatouni έγραψε: #13.652 27-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.653 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Ξέμεινα απο μουκο,σας βρίσκεται κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.654 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα που ηταν Τριπολη έπαιρνε άδεια κάθε δευτερο Σαββατοκυριακο.Αλλά για να έρθει απο Σκυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #13.655 27-06-08 13:47 Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #13.656 27-06-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Click για ανάπτυξη... Κι εσας μεχρι τον Αυγουστο θα σας εχω...Μετα που ξερω αν θα εχει συνδεση εκει που θα με στειλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #13.657 27-06-08 14:02 Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #13.658 27-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #13.659 27-06-08 14:45 Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 681 682 683 684 685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλαααααααααααααααααααααααααααα..... ΕΓΩ εκει θα είμαι ...... αν δεν θετε. Δέχομαι ήδη πμ... ... και οι γάτες καπαρώνονται σιγά σιγά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:16 Η RedCat έγραψε: #13.647 27-06-08 13:16 τι να πεις με τόσες προσφορές?? όπου και να γυρίσω στην Ελλαδα φιλοξενούμαι...ευχαριστώ ολους... (Τζουλια σου'ρχομαι). Ραισα και Δωρα δεν θα την γλυτωσετε εννοείται!! Επισης οποτε καποια βρεθει αθήνα ενα κρεββατι βρίσκεται βρε παιδι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #13.648 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: τι να πεις με τόσες προσφορές?? όπου και να γυρίσω στην Ελλαδα φιλοξενούμαι...ευχαριστώ ολους... (Τζουλια σου'ρχομαι). Ραισα και Δωρα δεν θα την γλυτωσετε εννοείται!! Επισης οποτε καποια βρεθει αθήνα ενα κρεββατι βρίσκεται βρε παιδι μου.. Click για ανάπτυξη... Α δηλαδή αυτό είναι το κόλπο ε;Πρέπει να αυξήσω τον αριθμό των γατιών μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η gatouni έγραψε: #13.649 27-06-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς αγαπητή,σκοπευαμε να πάμε Κρήτη,να δω και το κοριτσακι μου.Βέβαια,τώρα με το μουκο στη Σκύρο,δεν βλέπω να πηγαινω πουθενα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #13.650 27-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:33 Η julia έγραψε: #13.651 27-06-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η gatouni έγραψε: #13.652 27-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.653 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Ξέμεινα απο μουκο,σας βρίσκεται κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.654 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα που ηταν Τριπολη έπαιρνε άδεια κάθε δευτερο Σαββατοκυριακο.Αλλά για να έρθει απο Σκυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #13.655 27-06-08 13:47 Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #13.656 27-06-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Click για ανάπτυξη... Κι εσας μεχρι τον Αυγουστο θα σας εχω...Μετα που ξερω αν θα εχει συνδεση εκει που θα με στειλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #13.657 27-06-08 14:02 Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #13.658 27-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #13.659 27-06-08 14:45 Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 681 682 683 684 685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι να πεις με τόσες προσφορές?? όπου και να γυρίσω στην Ελλαδα φιλοξενούμαι...ευχαριστώ ολους... (Τζουλια σου'ρχομαι). Ραισα και Δωρα δεν θα την γλυτωσετε εννοείται!! Επισης οποτε καποια βρεθει αθήνα ενα κρεββατι βρίσκεται βρε παιδι μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η moukelis έγραψε: #13.648 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Nota: τι να πεις με τόσες προσφορές?? όπου και να γυρίσω στην Ελλαδα φιλοξενούμαι...ευχαριστώ ολους... (Τζουλια σου'ρχομαι). Ραισα και Δωρα δεν θα την γλυτωσετε εννοείται!! Επισης οποτε καποια βρεθει αθήνα ενα κρεββατι βρίσκεται βρε παιδι μου.. Click για ανάπτυξη... Α δηλαδή αυτό είναι το κόλπο ε;Πρέπει να αυξήσω τον αριθμό των γατιών μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η gatouni έγραψε: #13.649 27-06-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς αγαπητή,σκοπευαμε να πάμε Κρήτη,να δω και το κοριτσακι μου.Βέβαια,τώρα με το μουκο στη Σκύρο,δεν βλέπω να πηγαινω πουθενα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #13.650 27-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:33 Η julia έγραψε: #13.651 27-06-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η gatouni έγραψε: #13.652 27-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.653 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Ξέμεινα απο μουκο,σας βρίσκεται κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.654 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα που ηταν Τριπολη έπαιρνε άδεια κάθε δευτερο Σαββατοκυριακο.Αλλά για να έρθει απο Σκυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #13.655 27-06-08 13:47 Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #13.656 27-06-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Click για ανάπτυξη... Κι εσας μεχρι τον Αυγουστο θα σας εχω...Μετα που ξερω αν θα εχει συνδεση εκει που θα με στειλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #13.657 27-06-08 14:02 Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #13.658 27-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #13.659 27-06-08 14:45 Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 681 682 683 684 685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: τι να πεις με τόσες προσφορές?? όπου και να γυρίσω στην Ελλαδα φιλοξενούμαι...ευχαριστώ ολους... (Τζουλια σου'ρχομαι). Ραισα και Δωρα δεν θα την γλυτωσετε εννοείται!! Επισης οποτε καποια βρεθει αθήνα ενα κρεββατι βρίσκεται βρε παιδι μου.. Click για ανάπτυξη... Α δηλαδή αυτό είναι το κόλπο ε;Πρέπει να αυξήσω τον αριθμό των γατιών μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η gatouni έγραψε: #13.649 27-06-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς αγαπητή,σκοπευαμε να πάμε Κρήτη,να δω και το κοριτσακι μου.Βέβαια,τώρα με το μουκο στη Σκύρο,δεν βλέπω να πηγαινω πουθενα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #13.650 27-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:33 Η julia έγραψε: #13.651 27-06-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η gatouni έγραψε: #13.652 27-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.653 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Ξέμεινα απο μουκο,σας βρίσκεται κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.654 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα που ηταν Τριπολη έπαιρνε άδεια κάθε δευτερο Σαββατοκυριακο.Αλλά για να έρθει απο Σκυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #13.655 27-06-08 13:47 Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #13.656 27-06-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Click για ανάπτυξη... Κι εσας μεχρι τον Αυγουστο θα σας εχω...Μετα που ξερω αν θα εχει συνδεση εκει που θα με στειλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #13.657 27-06-08 14:02 Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #13.658 27-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #13.659 27-06-08 14:45 Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 681 682 683 684 685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς αγαπητή,σκοπευαμε να πάμε Κρήτη,να δω και το κοριτσακι μου.Βέβαια,τώρα με το μουκο στη Σκύρο,δεν βλέπω να πηγαινω πουθενα... Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #13.650 27-06-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:33 Η julia έγραψε: #13.651 27-06-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η gatouni έγραψε: #13.652 27-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.653 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Ξέμεινα απο μουκο,σας βρίσκεται κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.654 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα που ηταν Τριπολη έπαιρνε άδεια κάθε δευτερο Σαββατοκυριακο.Αλλά για να έρθει απο Σκυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #13.655 27-06-08 13:47 Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #13.656 27-06-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Click για ανάπτυξη... Κι εσας μεχρι τον Αυγουστο θα σας εχω...Μετα που ξερω αν θα εχει συνδεση εκει που θα με στειλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #13.657 27-06-08 14:02 Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #13.658 27-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #13.659 27-06-08 14:45 Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 681 682 683 684 685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Έλα βρε Δωράκι μη στεναχωριέσαι να δεις που κάτι καλό θα συμβεί στο τέλος. Click για ανάπτυξη... Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:33 Η julia έγραψε: #13.651 27-06-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η gatouni έγραψε: #13.652 27-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.653 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Ξέμεινα απο μουκο,σας βρίσκεται κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.654 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα που ηταν Τριπολη έπαιρνε άδεια κάθε δευτερο Σαββατοκυριακο.Αλλά για να έρθει απο Σκυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #13.655 27-06-08 13:47 Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #13.656 27-06-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Click για ανάπτυξη... Κι εσας μεχρι τον Αυγουστο θα σας εχω...Μετα που ξερω αν θα εχει συνδεση εκει που θα με στειλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #13.657 27-06-08 14:02 Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #13.658 27-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #13.659 27-06-08 14:45 Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 681 682 683 684 685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι καλό...Τρεις μήνες θα πρέπει να μείνει εκεί τουλάχιστον. Click για ανάπτυξη... Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η gatouni έγραψε: #13.652 27-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.653 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Ξέμεινα απο μουκο,σας βρίσκεται κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.654 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα που ηταν Τριπολη έπαιρνε άδεια κάθε δευτερο Σαββατοκυριακο.Αλλά για να έρθει απο Σκυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #13.655 27-06-08 13:47 Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #13.656 27-06-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Click για ανάπτυξη... Κι εσας μεχρι τον Αυγουστο θα σας εχω...Μετα που ξερω αν θα εχει συνδεση εκει που θα με στειλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #13.657 27-06-08 14:02 Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #13.658 27-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #13.659 27-06-08 14:45 Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 681 682 683 684 685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.653 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Ξέμεινα απο μουκο,σας βρίσκεται κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.654 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα που ηταν Τριπολη έπαιρνε άδεια κάθε δευτερο Σαββατοκυριακο.Αλλά για να έρθει απο Σκυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #13.655 27-06-08 13:47 Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #13.656 27-06-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Click για ανάπτυξη... Κι εσας μεχρι τον Αυγουστο θα σας εχω...Μετα που ξερω αν θα εχει συνδεση εκει που θα με στειλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #13.657 27-06-08 14:02 Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #13.658 27-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #13.659 27-06-08 14:45 Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 681 682 683 684 685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι έγινε Δώρα ξέμεινες από γάτες???? Να σου στείλω τίποτα?/? Click για ανάπτυξη... Ξέμεινα απο μουκο,σας βρίσκεται κάτι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:41 Η moukelis έγραψε: #13.654 27-06-08 13:41 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα που ηταν Τριπολη έπαιρνε άδεια κάθε δευτερο Σαββατοκυριακο.Αλλά για να έρθει απο Σκυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #13.655 27-06-08 13:47 Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #13.656 27-06-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Click για ανάπτυξη... Κι εσας μεχρι τον Αυγουστο θα σας εχω...Μετα που ξερω αν θα εχει συνδεση εκει που θα με στειλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #13.657 27-06-08 14:02 Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #13.658 27-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #13.659 27-06-08 14:45 Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 681 682 683 684 685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Είδες που σου λέω κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Να με ακούς εμένα. Για να σοβαρευτούμε, δε θα πάρει καθόλου άδεια; Click για ανάπτυξη... Τωρα που ηταν Τριπολη έπαιρνε άδεια κάθε δευτερο Σαββατοκυριακο.Αλλά για να έρθει απο Σκυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:47 Η gatouni έγραψε: #13.655 27-06-08 13:47 Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #13.656 27-06-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Click για ανάπτυξη... Κι εσας μεχρι τον Αυγουστο θα σας εχω...Μετα που ξερω αν θα εχει συνδεση εκει που θα με στειλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #13.657 27-06-08 14:02 Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #13.658 27-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #13.659 27-06-08 14:45 Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 681 682 683 684 685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #13.656 27-06-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Click για ανάπτυξη... Κι εσας μεχρι τον Αυγουστο θα σας εχω...Μετα που ξερω αν θα εχει συνδεση εκει που θα με στειλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #13.657 27-06-08 14:02 Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #13.658 27-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #13.659 27-06-08 14:45 Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 681 682 683 684 685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ε βρε μήπως πάρει πιο πολλές μέρες. Θα τον πεθυμήσεις και πιο πολύ έτσι. Ε και έχεις και μας για παρηγορια να τα λέμε. Υπομονή τι να κάνουμε αυτά έχει ο στρατός. Click για ανάπτυξη... Κι εσας μεχρι τον Αυγουστο θα σας εχω...Μετα που ξερω αν θα εχει συνδεση εκει που θα με στειλουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:02 Η gatouni έγραψε: #13.657 27-06-08 14:02 Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #13.658 27-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #13.659 27-06-08 14:45 Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 681 682 683 684 685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η moukelis έγραψε: #13.658 27-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #13.659 27-06-08 14:45 Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 681 682 683 684 685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Πολύ μαυρίλα σε έχει πιάσει σήμερα Δωράκι. Μήπως να σου στείλω λίγες μέρες το CD να μην σε απασχολούν τέτοια ζητήματα; Και να έχεις άλλα. Π.χ. θα σταματήσει αυτή η γάτα να σκούζει συνέχεια; Να πάω να αγοράσω ωτοασπίδες για μένα και τους γείτονες; Θα με διώξουν από τη γειτονιά ή από το Βόλο αν συνεχίσει έτσι; Και σύνδεση θα έχεις και όλα καλά θα πάνε. Θέλω θετικές σκέψεις. Με αυτές πάντα βρίσκεται η άκρη για όλα. Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ,ξέρω,συνηθως δεν είμαι έτσι εγώ.Απλά μας ήρθε πολύ ξαφνικό...Θα μου περάσει και χωρίς CD,ελπίζω να έχω και δικιά μου σιαμέζα κανταδόρα απο Αυγουστο να ξεχνιέμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η Raisa έγραψε: #13.659 27-06-08 14:45 Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 681 682 683 684 685 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 683 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:04 Η moukelis έγραψε: #13.660 27-06-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου μην σκας....τις 7 Ιουλίου που θα έρθεις Θεσ/νίκη (ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ) θα σου φτιάξουμε το κέφι... Click για ανάπτυξη... Τολμάω να κάνω κι αλλιώς; Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τη συμπαράσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.