Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter NiaR
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Που να τους μαραθεί το πτηνόν, όλους τους γραφειοκράτες!
Στενοχωριέμαι γιατί από εκείνη τη μεριά (που είναι και πολύ όμορφη) το δάσος είναι δύσβατο...
....και πανεμορφο :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καιγεται η Χαλκιδικη :(:cry::cry::cry:
Κρίμα...:(
Μήπως έχει μιλήσει καμιά με τη Raisa και τη μάγισσα, που βρίσκονται στη Χαλκιδική;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κρίμα...:(
Μήπως έχει μιλήσει καμιά με τη Raisa και τη μάγισσα, που βρίσκονται στη Χαλκιδική;

Η μαγισσα μας και η Raisa ειναι Καλλικρατεια πολυ μακρια απο την Σιθωνια.(καμια ωρα με το αυτοκινητο τουλαχιστον)
Τι κριμα:( το δευτερο ποδι ηταν το πιο δασωμενο και ειχε εκπληκτικες φυσικες ομορφιες ακομη,δεν ξερω γιατι χρησιμοποιω παρελθοντα χρονο δεν ειδα ειδησεις και θελω να πιστευω οτι η ζημια ειναι περιορισμενη :hmm:
Το πρωτο ποδι(την Κασσανδρα) την εκαψαν πολλες φορες επανηλημενα στο παρελθον και την εχτισαν ασφυκτικα.
Η Σιθωνια ηταν παντα η μεγαλη μου αγαπη,την προτιμουσα παντα για διακοπες,αξιζει αν βρεθειτε ποτε κατα δω να κανεται τον γυρω της Σιθωνιας .:)

Πολύ κρίμα:(.
Είχα κάνει μια εκδρομή στα δύο πόδια πριν πέντε χρόνια, φανταστικά μέρη με πιάνει θλίψη να σκέφτομαι ότι τώρα εκεί καίγεται.

γεια !! καιρο ειχα να μπω..:redface: περασα να πω ενα ''γεια'':hello::hello: και να αφησω μια αγγελια:P φιλακια ελπιζω ολες να ειστε πολυ καλα:):) τα δικα μου τα νεα ειναι τοσο πολλαααα που σιγουρα θα βαριεστε να ακουσετε (ακομη κι εγω θα βαριομουν..χιχι:lol::lol:) τα λεμε..

γεια !! καιρο ειχα να μπω..:redface: περασα να πω ενα ''γεια'':hello::hello: και να αφησω μια αγγελια:P φιλακια ελπιζω ολες να ειστε πολυ καλα:):) τα δικα μου τα νεα ειναι τοσο πολλαααα που σιγουρα θα βαριεστε να ακουσετε (ακομη κι εγω θα βαριομουν..χιχι:lol::lol:) τα λεμε..

Καλως το μικρο μας Μελινακι:DΕλπιζω να εισαι καλα εσυ και ο γατουλης σου:D Τωρα αν θελεις μας κανεις και μια γρηγορη περιληψη,για να τα θυμηθεις και εσυ τοοοσα πολλα που θα ειναι;):lol::lol::lol:

Τελικα μολις ακουσα στις ειδησεις του MEGA οτι η φωτια που ειχε ξεσπασει σε πευτοφυτη περιοχη στην Τορωνη της Σιθωνιας(τελευταια τοποθεσια στην μυτη του δευτερου ποδιου) μετα απο δυο ωρες τεθηκε υπο ελεγχο.Η ευθυνη αποδωθηκε στους ελευθερους κατασκηνωτες στην περιοχη που ειχαν αναψει φωτια, δεδομενου οτι φυσουσε ημερα,δεν ηθελε και πολυ:hmm:Επιτρεπεται σημερα τετοια αμελεια?:(:hmm:

Τελικα μολις ακουσα στις ειδησεις του MEGA οτι η φωτια που ειχε ξεσπασει σε πευτοφυτη περιοχη στην Τορωνη της Σιθωνιας(τελευταια τοποθεσια στην μυτη του δευτερου ποδιου) μετα απο δυο ωρες τεθηκε υπο ελεγχο.Η ευθυνη αποδωθηκε στους ελευθερους κατασκηνωτες στην περιοχη που ειχαν αναψει φωτια, δεδομενου οτι φυσουσε ημερα,δεν ηθελε και πολυ:hmm:Επιτρεπεται σημερα τετοια αμελεια?:(:hmm:
E! Καλά κάθε καλοκαίρι αυτοί που καινε την Ελλάδα από άκρο σε άκρο κ την έχουν μετατρέψει σε κρανίου τόπο είναι "ελεύθεροι κατασκηνώτες":down::down:Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το πόσο δύσκολο είναι να βγει μια ανακοίνωση την επόμενη μέρα ότι όλα αυτά κρόνονται αναδασωτέα κ όποιος προσπαθήσει να χτίσει εκεί θα συλλαμβάνεται σαν συνένοχος στον εμπρησμό. Νομίζω ότι είμαστε πολύ μεγάλοι κ με στοιχειώδη λογική για να πιστέψουμε για μια ακόμη φορά το ίδιο παραμύθι

E! Καλά κάθε καλοκαίρι αυτοί που καινε την Ελλάδα από άκρο σε άκρο κ την έχουν μετατρέψει σε κρανίου τόπο είναι "ελεύθεροι κατασκηνώτες":down::down:Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το πόσο δύσκολο είναι να βγει μια ανακοίνωση την επόμενη μέρα ότι όλα αυτά κρόνονται αναδασωτέα κ όποιος προσπαθήσει να χτίσει εκεί θα συλλαμβάνεται σαν συνένοχος στον εμπρησμό. Νομίζω ότι είμαστε πολύ μεγάλοι κ με στοιχειώδη λογική για να πιστέψουμε για μια ακόμη φορά το ίδιο παραμύθι
Ναι,και μετά οι ελεύθεροι κατασκηνωτές πάνε και χτίζουν τις μεζονέττες,και έπειτα συνεχίζουν το ελεύθερο κάμπινγκ σε άλλα δάση!:lol::down:

Καλησπερα
Τζουλια μου το ξερω οτι το πες ειρωνικα :)
Νικι μου μονο ατυχημα που ΔΕΝ ηταν, καθως η φωτια ειχε 2 μετωπα, μην πανε να μαζεψουν τα ασυμαζευτα τωρα....
εφυα νωριτερα απο την δουλεια γιατι αδιαθετησα κ πονουσα πολυυυ
τωρα ειμαι πολυ καλυτερα αλλα με εχει πιασει μια καουρα στο στομαχι...δεν ξερω τι να κανω, να πιω μια σοδα???

Καλησπερα
Νικι μου μονο ατυχημα που ΔΕΝ ηταν, καθως η φωτια ειχε 2 μετωπα, μην πανε να μαζεψουν τα ασυμαζευτα τωρα....

Δυστυχως δικαιο εχετε και να σκεφτεις οτι αυτες τις μερες που θα φυσαει λιγο παραπανω ,θα ανοιξει παλι η ορεξη καποιων:(:hmm:

τωρα ειμαι πολυ καλυτερα αλλα με εχει πιασει μια καουρα στο στομαχι...δεν ξερω τι να κανω, να πιω μια σοδα???

Νανσουλινι μου περαστικα θα σου στειλω π.μ :D

Καλησπερα
Περαστικά, να πάρεις zantac
Ναι,και μετά οι ελεύθεροι κατασκηνωτές πάνε και χτίζουν τις μεζονέττες,και έπειτα συνεχίζουν το ελεύθερο κάμπινγκ σε άλλα δάση!:lol::down:
Το "ελεύθερο καμπινγκ" είναι τρόπος ζωής :D

σας ευχαριστω !
Ζαντακ εφαγα το σπιτι αλλα δεν εχω (σαματι εχω παρει κ ποτε αλλα ειπα μηπως υπαρχει καπου)θα παρω αυριο να εχω γιατι ποτε δεν ξερεις!
καλο βραδυ

Καλημέρα παιδιά :)
Τελευταία μέρα της εβδομάδας, πάντα είναι όμορφη .. :)
Θα πώ κάτι άσχετο τώρα αλλά μου έκανε εντύπωση. Πριν λίγο στην εταιρία μας παραλάβαμε αλουμίνιο από μία εταιρία στην αττική. Στο τιμολόγιο μας χρεώσανε ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ. Οφειλω να ομολογήσω ότι δεν έχω ξανα δεί παρόμοια χρέωση σε τιμολογίο (έχω δει φορτωτικά, μεταφορικά, χρήματα για τις παλέτες που έρχονται μαζί με την παραγγελία κλπ). Είναι μία κίνηση που σαφώς με εντυπωσίασε (αν και με χρεώνει την ανακύκλωση που θα κάνουν αυτοί) και έτσι αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας. Παραλαμβάνουμε πρώτες ύλες απο πολλες εταιρίες εδώ γυρω καμία όμως δεν κάνει παρόμοια κίνηση...

Καλησπέρα και εμας στην δουλειά που κάναμε μια παραγγελία με ψυγειάκια μίνι μπάρ μας χρεώσανε τέλος ανακύκλωσης και εντυπωσιάστηκα οφείλω να ομολογήσω:)

Χτες το βράδυ, καθόμασταν στη βεράντα και τρώγαμε ψάρι. Ήρθε η Αρηθούλα απαιτώντας τη μερίδα της, της έδωσα λίγο ψαχνό και μετά... έγλειψε και μαγιονέζα! :blink: Ήταν να μην της ανοίξει η όρεξη αυτής της γάτας τελικά...:happy:

Αχ φτύστη βρε Αλίκη.:)

Το "ελεύθερο καμπινγκ" είναι τρόπος ζωής :D
Το γνωρίζω αγαπητή,ειρωνικά για τους άρχοντες που μας περνούν για βλάκες ότι βάζουν οι ελευθεροι κατασκηνωτές τις φωτιές το είπα.;)

Το γνωρίζω αγαπητή,ειρωνικά για τους άρχοντες που μας περνούν για βλάκες ότι βάζουν οι ελευθεροι κατασκηνωτές τις φωτιές το είπα.;)
Και το δικό μου ειρωνικό ηταν "ελεύθερο καμπινγκ" εννοούσα τα χρήματα που θα βγάλουν από όλες αυτές τις φωτιες οι ξένιαστοι κατασκηνωτές

Και το δικό μου ειρωνικό ηταν "ελεύθερο καμπινγκ" εννοούσα τα χρήματα που θα βγάλουν από όλες αυτές τις φωτιες οι ξένιαστοι κατασκηνωτές
Άρα και οι δυο τους ίδιους ειρωνευόμαστε...;)

Αυπνίες βλέπω και σήμερα:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back