Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πες το ψέματα. Και να φανταστείς εδώ ξεκίνησε από έναν ανεγκέφαλο που πήγε να κάψει ξερόχορτα με 6 μπροφόρ:mad:
Ουρανια μου κουραγιο.. Το ιδιο μου ειπε και ο φιλος μου που ειναι απο Ροδο και εχει παει για διακοπες.Απο οτι μου ειπε η πυροσβεστικη τους ειχε πει να μην το κανουν γιατι θα εχει αερα. Εκεινοι ομως δεν τους ακουσαν με το σκεπτικο πως ηταν η θαλασσα διπλα και αν γινοταν κατι θα εσβηνε αμεσως...;) Και το τρομερο ειναι οτι παρολο που πηγε η φωτια και πιο περα, δεν φωναξαν την πυροσβεστικη γιατι περιμεναν να δουν λεει αν θα σβισει μονη της... Τι να πω ... και τωρα πεθαινουν δεντρα και ζωακια εξαιτιας τους...:/::/: Να σου πω αφτο το δασος που λες οτι καηκε και ειχε ελαφακια ηταν ο Προφητης Ηλιας?
Αν και δεν ακουσα για αυτη την περιοχη αλλα καμια φορα κανουν λαθος τα ΜΜΕ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κουράγιο Ουρανία ...και σε όλη τη Ρόδο...
πάει το οξυγόνο μας...:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα εδώ και οι καπνοί έχουν φύγει. Η δε φωτιά σε όλο το μήκος της έχει ελεγθεί ολοκληρωτικά.
Όσο για τα μέρη που έκαψε μπορεί να πεί κανείς ένα τεράστιο μέρος της Ν. Ρόδου ξεκινώντας από τον Άγιο Ισίδωρο συνεχίζοντας στο βουνό Θάρι και από εκεί χάθηκε η μπάλα κατέβηκε σχεδόν μέχρι την θάλασσα σε κάποια σημεία. Αν και δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές λυπάμαι όλο αυτόν τον φυσικό πλούτο που κάηκε και τα ελαφάκια κι άλλα ζωάκια:(. Και να φανταστείται το σωφρονιστικό μας σύστημα σ αυτόν τον εγκληματία που ναι τον είχαν προειδοποίησει όπως γράψατε πιο πάνω επέβαλε χρηματική ποινή 15.000 ευρώ και 4 χρόνια μόνο φυλάκιση ποινή η οποία είναι γελία άν κάποιος τα έχει χώσει πολύ χοντρά σε αυτόν για να βάλει την φωτιά:mad:

Αυτά πάμε για πιο ευχάριστα τώρα:)

Δεν τους εφτανε το τεραστιο κομματι που καψανε... Χθες προς το μεσημερακι βαλανε και αλλη φωτια....! Κοντα στην Καλαθο... Με αυτη τι εγινε εχεις ακουσει τιποτα Ουρανια μου? Λογικα πρεπει να τη σβησανε, γιατι εδρασαν αμεσα... Και απο οτι μου ειπανε ηταν και τρια πυροσβεστικα αεροπλανα... Λογικα πρεπει να την προλαβανε...:/: Τι να πω... Ειναι τελειως αναισθητοι καποιοι ανθρωποι! Δεν τους ενδιαφερει καθολου η φυση...:(

Δεν τους εφτανε το τεραστιο κομματι που καψανε... Χθες προς το μεσημερακι βαλανε και αλλη φωτια....! Κοντα στην Καλαθο... Με αυτη τι εγινε εχεις ακουσει τιποτα Ουρανια μου? Λογικα πρεπει να τη σβησανε, γιατι εδρασαν αμεσα... Και απο οτι μου ειπανε ηταν και τρια πυροσβεστικα αεροπλανα... Λογικα πρεπει να την προλαβανε...:/: Τι να πω... Ειναι τελειως αναισθητοι καποιοι ανθρωποι! Δεν τους ενδιαφερει καθολου η φυση...:(

Είναι αλήθεια αλλά την ελέγξανε αμέσως:)

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα εδώ και οι καπνοί έχουν φύγει. Η δε φωτιά σε όλο το μήκος της έχει ελεγθεί ολοκληρωτικά.
Όσο για τα μέρη που έκαψε μπορεί να πεί κανείς ένα τεράστιο μέρος της Ν. Ρόδου ξεκινώντας από τον Άγιο Ισίδωρο συνεχίζοντας στο βουνό Θάρι και από εκεί χάθηκε η μπάλα κατέβηκε σχεδόν μέχρι την θάλασσα σε κάποια σημεία. Αν και δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές λυπάμαι όλο αυτόν τον φυσικό πλούτο που κάηκε και τα ελαφάκια κι άλλα ζωάκια:(. Και να φανταστείται το σωφρονιστικό μας σύστημα σ αυτόν τον εγκληματία που ναι τον είχαν προειδοποίησει όπως γράψατε πιο πάνω επέβαλε χρηματική ποινή 15.000 ευρώ και 4 χρόνια μόνο φυλάκιση ποινή η οποία είναι γελία άν κάποιος τα έχει χώσει πολύ χοντρά σε αυτόν για να βάλει την φωτιά:mad:

Αυτά πάμε για πιο ευχάριστα τώρα:)

Αχ Ουρανία μου τουλάχιστον είσαι καλά..Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα ζούμε στην χώρα όχι του παραλόγου όπωες έχει πει κάποιος αλλά του άδικου και του "εαυτουλισμού":mad:!!!Πολλά φιλιά σε σένα και την γατούλα σου:)!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση αυτές τις μέρες:) Φιλάκια σε όλες από τον βουτυρομπεμπέ Αιμιλιάκο ο οποίος δεν κάθεται σε ησυχία

Καλημέρα και καλό μήνα.
Και επειδή ως γνωστό ο Αύγουστος είναι μήνας αδειών και διακοπών για πολλούς, πολύ καλές διακοπές σε όσους ξεκινά η άδεια και καλή ξεκούραση.
Εγώ πρέπει να κάνω υπομονή μια βδομαδούλα ακόμα και μετά...... άραγμα ως τέλος Αυγούστου:up:.

Καλό μήνα και από εμένα κορίτσια:)και αγόρια φυσικά

Καλό μήνα!
Παιδιά είναι και κανένας άλλος που να περιμένει διορισμό εδώ μέσα,ή μόνο εγώ κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα;:(

τι διορισμο??:hmm:

Ειμαι διοριστέα του ΑΣΕΠ και περιμένω την τοποθετηση μου.:)
Καλη επιτυχια!!Διαβασα οτι θα εχεις νεα σημερα!Ευχομαι να πανε ολα καλα κ να εχεις καλη αρχη οπου κι αν πας!:happy:

Καλη επιτυχια!!Διαβασα οτι θα εχεις νεα σημερα!Ευχομαι να πανε ολα καλα κ να εχεις καλη αρχη οπου κι αν πας!:happy:
Ευχαριστώ!Ναι ετσι ακουγεται,άντε να δούμε που θα ξενιτευτούμε με το Σειριάκι...

Αχ μπήκα για λίγα δευτερόλεπτα απλά να διαβάσω αλλά μόλις το είδα...Λοιπόν, ελπίζω να πάτε κάπου πολύ όμορφα με τον Σείριο και την Μόιρα σου..Δωράκι να στειλω νεραιδοσκονίτσα για καλή τύχη ή έχετε μυγάκια εκεί??:mad::P

Αχ μπήκα για λίγα δευτερόλεπτα απλά να διαβάσω αλλά μόλις το είδα...Λοιπόν, ελπίζω να πάτε κάπου πολύ όμορφα με τον Σείριο και την Μόιρα σου..Δωράκι να στειλω νεραιδοσκονίτσα για καλή τύχη ή έχετε μυγάκια εκεί??:mad::P
Στείλε καλύτερα στο Υπουργείο,εμείς έχουμε μουστακόσκονη και την πηγή της,αυτοί χρειάζονται φωτιση...:P

Έχει ακουστεί τίποτα??Για κανένα μέρος έτσι φαβορί???:hmm:Βρε σε αυτούς τους βλάκες δεν στέλνω νεραιδόσκονη !!!Να χαραμιστεί άδικα???Απαπα!

Έχει ακουστεί τίποτα??Για κανένα μέρος έτσι φαβορί???:hmm:Βρε σε αυτούς τους βλάκες δεν στέλνω νεραιδόσκονη !!!Να χαραμιστεί άδικα???Απαπα!
Μπα...Γίνεται σωστό μπάχαλο,άσε που δεν ξέρει κανείς ποσες θέσεις έχει σε κάθε μέρος...Στα κουτουρού δηλώνουμε.Ας ελπισουμε ότι θα βγάλουν έστω τις περιφέρειες σήμερα,να ξέρουμε αν θα καταλήξουμε Έβρο ή σε νησί τουλάχιστον...:/:

Μπα...Γίνεται σωστό μπάχαλο,άσε που δεν ξέρει κανείς ποσες θέσεις έχει σε κάθε μέρος...Στα κουτουρού δηλώνουμε.Ας ελπισουμε ότι θα βγάλουν έστω τις περιφέρειες σήμερα,να ξέρουμε αν θα καταλήξουμε Έβρο ή σε νησί τουλάχιστον...:/:
:blink::blink::blink::blink::blink::blink:Έβρο???Ούτε στρατό να πηγαίνατε ρε παιδί μου.Δώρα υπάρχει επρίπτωση να μην έχουν θέσεις?????Και να μείνει κανείς απ έξω???:(:/::hmm:

:blink::blink::blink::blink::blink::blink:Έβρο???Ούτε στρατό να πηγαίνατε ρε παιδί μου.Δώρα υπάρχει επρίπτωση να μην έχουν θέσεις?????Και να μείνει κανείς απ έξω???:(:/::hmm:
Απο τους διοριστέους,όχι.Αλλά απο αυτούς που πέρασαν στον ΑΣΕΠ απλά πάρα πολλοι μενουν έξω κάθε φορά.Αφού δίνουν εξετάσεις χιλιάδες άτομα,και σε μας για παράδειγμα πήραν μόνο 312 για 2 χρονια.:/:
Ναι,Έβρο,το ένα απο τα κενα μας είναι σε ένα χωριό στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.Πάνω στη γραμμούλα μάλιστα...:/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back