Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παιδιά καλημέρα σε όλους!! Επιτέλους θα φύγουμε και εμείς για διακοπές!! Βέβαια για μας διακοπές είναι η επιστροφή στην Αθήνα που μας έχει λείψει!! ( είμαστε κρήτη λόγω δουλειάς :( ) Θα μείνουμε 3 εβδομάδες περίπου, σίγουρα όμως θα πάμε και σε κανένα νησάκι για λίγες μέρες!! Θα διαβάσετε νέα μου όταν επιστρέψω!!! Να είστε όλοι καλά...πολλά φιλιά σε σας και στα γατάκια σας!!!
:) :) :) :) :) :) :) :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω εδω τωρα, στο χωριο, που ειμαι εχω στο οικοπεδο μονιμα 2μελη και εναν επισκεπτη ;):lol::lol:.Δηλαδη την Μυρτουλα,τον Αρουλη και ενας αρσενικος μπεζ με ραβδωσεις που μενει μονιμα στο οικοπεδο τις τελευταιες δυο βδομαδες.Του εχω κροκετες και νερακι αλλα ειναι αγριος και δεν μάφηνει να τον πλησιασω.Περιμενει να απομακρυνθω για να φαει.Τοσον καιρο προσπαθω να τον βγαλω εστω μια φωτο,αλλα δεν καθεται με τιποτα.Με την Μυρτουλα στην αρχη ειχανε κατι ψιλοκαυγαδες αλλα τωρα το ενα αποφευγει το αλλο.:D
Νοτα περαστικα και γρηγορα καλα για να χαρεις και τις διακοπες σου:D
gatoyni τυχερο το Σιντακι,βρηκε εναν κουκλο γαμπρο στις διακοπες του;):lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει:lol:
Καλέ ντροπή:redface::redface: το Σιντόνι αφήστε ήσυχο γιατί όπως είπε και κάποιος γνωστός. Έχει πια μηδενίσει και θα αρχίσει από την αρχή. Σε λίγο θα χρειαστεί να την πάμε ξανά για στείρωση:lol::lol:.

Του εχω κροκετες και νερακι αλλα ειναι αγριος και δεν μάφηνει να τον πλησιασω.Περιμενει να απομακρυνθω για να φαει.Τοσον καιρο προσπαθω να τον βγαλω εστω μια φωτο,αλλα δεν καθεται με τιποτα.Με την Μυρτουλα στην αρχη ειχανε κατι ψιλοκαυγαδες αλλα τωρα το ενα αποφευγει το αλλο.:D
Νοτα περαστικα και γρηγορα καλα για να χαρεις και τις διακοπες σου:D
gatoyni τυχερο το Σιντακι,βρηκε εναν κουκλο γαμπρο στις διακοπες του;):lol::lol:
Να σου στείλω τον Ταχ να σου τον κάνει χαλάκι. Εγώ είμαι η γατού αυτός τον έπιασε και του έκανε και πουρ πουρ. Το Σιντάκι δεν το είχαμε μαζί μας το αφήσαμε με τη μαμά μου.
Καλά να περνάς:).

Έχει πια μηδενίσει και θα αρχίσει από την αρχή. Σε λίγο θα χρειαστεί να την πάμε ξανά για στείρωση:lol::lol:.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ετοιμάστηκα,πακετάρισα,έβαλα ασύρματη σύνδεση,και ετοιμάζομαι για το σταθμό...Απο αυριο Καλύμνια!Με έχει πιάσει ένα ανάμεικτο συναίσθημα άγχους και στενοχώριας...Δεν είναι ότι θα μου λείψει κάτι συγκεκριμένο,δεν την πολυχωνευω έτσι κι αλλιώς την πόλη μου,αλλά δεν μου καλοκάθεται που φευγω.Δεν είμαι σίγουρη αν έχω αρκετά δικά μου αντικείμενα μαζί.Δε μ'αρεσει που θα αφήσω το Σειριάκι μου εδώ,έστω και για έναν μήνα.Παραλίγο να ξεχάσω το καλειδοσκόπιό μου...αν και δεν θα μπορώ να το βλέπω τώρα που θα έχει σκοτάδι στο λεωφορείο.Ουφ,πολυ μελόδραμα,δεν ξέρω τι με έπιασε,ούτε ποστ για το μπλογκ δεν κατάφερα να γράψω,δε μου βγαινει τιποτα.Άντε,πάω κι ελπιζω να είμαι καλυτερα άμα φτάσω...:(Μην γράφετε πολλά,η ασύρματη σύνδεση έχει ταχύτητα χελωνας!:P

Δωράκι καλό ταξίδι σου εύχομαι. Όλα καλά θα πάνε. Μια νέα αρχή είναι. Νησάκι δωδεκάνησα θα περάσεις όμορφα. Το συναίσθημα που νιώθεις το ξέρω κι εγώ. Το Σειριάκι σου θα είναι σύντομα κοντά σου και θα είναι η καλύτερη παρέα σου. Φιλάκια από τον Αιμιλιάκο, Ελπίζω να ήμουν σύντομη:)

Καλημέρα και καλό χειμώνα σε όλους όσους τελείωσαν οι ολιγοήμερες διακοπές.... :(

Εγώ με το μικρό Prince παραθερίσαμε λευκάδα τελικά.. Ο Prince έγινε η μασκότ του ξενοδοχείου... Αγρίεψε το τσιουάουά του ξενοδόχου που τόλμησε να τον γαβγίσει.. χαϊδεύτικε σε κάθε παιδί που κυκλοφορούσε και μασουλούσε ότιδήποτε... Και εισέπραξε χάδια από τους πάντες...

Προβλήματα δεν είχα ιδιαίτερα μόνο μία που μου βγήκε στο μπαλκόνι χωρίς να τον προλάβω.. και καθώς τα μπαλκόνια επικοινωνούσαν από το κάτω μέρος όλα, έκανε το γύρω όλου του ορόφου, μπήκε σε όποιο δωμάτιο ήταν ανοιχτό (4 το μεσιμέρι) τρόμαξε κόσμο και λίγο μετά ήρθε να φάει πίσω... :Ρ

Πάω να διαβάσω τα νέα σας...

Καλό χειμώνα

Ετοιμάστηκα,πακετάρισα,έβαλα ασύρματη σύνδεση,και ετοιμάζομαι για το σταθμό...Απο αυριο Καλύμνια!

Αν και λογικα θα εχεις πια ξεκινησει Καλο Ταξιδι και καλη διαμονη στο νησακι των Δωδεκανησων.Γραφε μας τις εντυπωσεις σου απο το νησι αλλα και απο την καινουργια ζωη σου...Να περνας καλα:D:D:D

Καλημέρα και καλό χειμώνα σε όλους όσους τελείωσαν οι ολιγοήμερες διακοπές.... :(

Εγω δυστυχως ανηκω σ'αυτην την κατηγορια.Απο Δευτερα επιστροφη στην δουλεια:(
Χαιρομαι που ο πριγκιπακος απολαυσε τις διακοπες του στην ομορφη Λευκαδα και που εχει μαγεψει τους ενοικους του ξενοδοχειου:up::up:
Αν εισαστε ακομη εκει καλα να περνατε και να χαρειτε τις τελευταιες μερες των διακοπων:D
Για μας τους υπολοιπους που επιστρεψαμε καλη δυναμη και κουραγιο:D
Τι ειναι? Μονο 11μηνες εμειναν ως τον επομενο Αυγουστο:blink::lol: :lol:
Καλο χειμωνα:D:D:D

Καλησπέρα από Καλυμνο!
Φτάσαμε,βρήκαμε το ξενοδοχείο και κάναμε μια μικρή περιήγηση στην πολη.Ωραίο νησάκι,αν και τελειως άγονο,δεν έχει φυτα ουτε για δειγμα,μια σειρά απο καφέ βουνά...Βρήκα και σπιτι,αυτο που σας έλεγα,και το έκλεισα.Εχει υπνοδωμάτιο που κλεινει με πορτα,οποτε θα μπορω να έχω τα μικρά χωριστά τον πρώτο καιρό,και επισης θα μπορω ευκολα να τα περιορίζω αν χρειαστεί.Αυριο θα παμε να καθαρίσουμε και να το εξοπλισουμε με τα απαραίτητα,αν και ειναι επιπλωμένο.Οι ιδιοκτήτες μου φάνηκαν λίγο μανιακοί με την καθαριότητα,δεν ανέφεραν βέβαια τίποτα για ζωάκια όταν ρώτησα αν έχουν κάποιον συγκεκριμένο όρο,οποτε...έστω και πλαγίως εγώ είμαι καλυμμένη ότι δεν μου είπαν τίποτα.Τελικά το Μοιράκι μου θα έρθει στις 5 Σεπτέμβρη γιατί δε βρήκα ξενοδοχείο στη Ρόδο(όπου θα ειμαι για σεμινάρια)που να δέχεται ζωάκια.Σας αφήνω γιατί είμαι πτώμα απο το ταξίδι τόσων ορων,σας ευχαριστώ για τις ευχές και θα τα πούμε πολύ σύντομα!

Δώρα, καλή αρχή εύχομαι. Να θυμάσαι ότι "κάθε αρχή και δύσκολη" αλλά αυτό μπορούμε να το ανατρέψουμε, έτσι; :) Είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε πιο καλά από όσο τα περιμένεις!

Δωρακι καλη αρχη:D Ολα να σου πανε οπως τα θες και τα σχεδιαζεις:D

Δώρα μου μην στεναχωριέσαι καθόλου. Θα περάσεις πολύ καλά. Η Κος είναι δίπλα και έχει συνεχώς δρομολόγια. Μην αγχώνεσαι:) Σε λίγο θα δικτυωθείς κιόλας. Κι όσο για τα γατάκια δεν είναι ανάγκη να του το πεις. Όαο για την Μοϊρούλα ήταν το καλύτερο που μπορούσε να γίνει:)

Καλή αρχή, Δώρα! Και καλώς να δεχτείς τα αστεράκια σου, για να σου κάνουν παρέα :)

Και παλι Αθηνα..μπλιαχ!:mpliaks:Και παλι δουλεια...ξαναμπλιαχ!:mad::down:Επιτελους ολη η οικογενεια μαζεμενη σπιτι..!:PΑχχ...ποτε περασε ο καιρος της ξεκουρασης...:(Και κανει και μια κ...ζεστη..:mad:Σημερα,απ'το πρωι ολα στραβα μου πηγαν..αργησα να ξυπνησω..στο τσακ εχασα το τρολει..ταξι δεν υπηρχε ουτε για δειγμα..το τρολει δεν ειχε κλιματισμο και ιδροκοπησα πρωι-πρωι..το περιπτερο δεν ειχε τα τσιγαρα μου κ πηρα πιο βαρια..η αλλη κοπελα που ηταν να με βοηθησει στο σκαναρισμα,την εκανε με ελαφρα κοπανα κ τα σκαναρω ολα μονη μου..το κομπιουτερ κολησε 2 φορες ως τωρα κ αναγκαστηκα να του κανω restart 2 φορες κ ν'ανοιξω *2 ολα τα αρχεια κλπ..Γκρμφ!:mad::mad::mad:Μες στη γκρινια ειμαι,ε;Το μονο που μου δινει χαρα ειναι οτι με περιμενουν σπιτι τα μωρα μου..και ακουω και Διεση κ εχω παθει καταθλιψη...(Χατζηγιαννης-Ο Βυθος)...:/:Δωρα μου,καλη αρχη σου ευχομαι,ολα θα πανε καλα,θα δεις!;):)

Ηθελα εδώ κ καιρό να κάνω αυτή την ερώτηση, ξέρει κανείς τι κάνει η Πόπη;

Καλησπέρα από Καλυμνο!
Φτάσαμε [...]
Σιδεροκέφαλη! Μέχρι να σου έρθουν τα ψιψίνια, είμαι σίγουρη ότι θα μάθεις να απολαμβάνεις το καινούργιο περιβάλλον. Κι αν βαρεθείς, σφύρα. Μπορεί να σου έρθουμε για επίσκεψη... :D

Καλησπέρα και από μάς!!!:)

Απόψε ψήνουμε στην αυλή και όσο οι άνδρες ετοιμάζουν εγώ βρήκα τυχαία ένα laptop....:redface: και ειπα να πω ένα γεια!!

Είμαστε όλοι καλά... Είμαι μόνη στη μικρή μας φάρμα μιάς και η μάνα την έκανε για δροσερότερα μέρη..(Ελβετία) ο πατέρας προτίμησε την άδεια Αθήνα και έμεινα εγώ εδώ με τα ζωντανά!!:hmm:(Πώς την πάτησα έτσι??)

Μπάνιο, γάτες, ύπνο, γάτες, φαί, γάτες, πότισμα, γάτες... ψώνια γάτες.... Σε συντομία το πρόγραμμά μου...:cool:

Απο εβδομάδα θα έρθω μια βόλτα αθήνα να ξεκουραστώ.. και να κοιμηθώ επιτέλους ΜΟΝΗ....:| Δεν πάει άλλο.... Όπως και να το κάνουμε πάνω απο 4 γατιά 2 απο μπροστά και 2 στην πλάτη... με 35-40 βαθμούς... λιώνει και ο πιο κρυουλιάρης .... ΈΛΕΟΣ..:down:

Και δεν χαμπαριάζουν.. με τίποτα... Σε 10 λεπτά πάλι όλα πανω μου είναι....

Ο δικός μου έγινε 1 έτους..:up:
και το γιόρτασε φέρνοντας μου στις 2 το πρωί μια ζωνανή νυχτερίδα....στο κρεβάτι. Που την έπιασε και απο που μπηκε μεσα στο σπίτι, με σιτες σε όλα τα παράθυρα.. ακόμα το ψάχνω.
Τελικά το έσωσα το κακόμοιρο το βαμπίρακι απο του δράκου τα δόντια.. και το πέταξα το φτερωτό ποντικάκι έξω, ελπίζω να σώθηκε και να πέταξε ψηλά γρήγορα πρίν το πιάσουν τα 10 πιράνχας που καραδοκούν στην αυλή....:hmm:

Αυτά, ελπίζω να είστε όλοι καλά... αρχίζουν και μυρίζουν οι μπριζόλες....και τα λουκάνικα!:)

Φιλιά!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Κικη και του ευχομαι πολλα,πολλα επιτυχημενα κυνηγια.:DΑντε και του χρονου να πιασει κανεναν ελεφαντα στα γεναθλια του :blink:;):lol::lol: μια και εχει τον τροπο του να καταφερνει τα αδυνατα!;)
Μια χαρα μου ακουγονται οι διακοπες σου Julia και εγω καπως ετσι περασα τις δικες μου:D
Λοιπον καλη ξεκουραση και ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΟΡΕΞΗ:P:lol::lol::lol:

ΧΡΟΝΙΑ Αντε και του χρονου να πιασει κανεναν ελεφαντα στα γεναθλια του/quote]
Του χρόνου θα πιάσει τον Joker :P. Χρόνια πολλά κ από μένα στον μεγάλο κυνηγό Κίκη, και πολλά φιλιά στον Τσάρο:kiss::kiss::kiss:

Ευχαριστώ!!!

Του χρόνου θα τον πάω στο Μασάι Μάρα... να πιάσει κανα Τάρανδο.... να βγάλει τα λεφτά για το ενοίκιο...:up::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back