Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:lol::lol::lol: καλε εγω ξυπναω και εχω στο κρεβατι μου, ια γατα, 2-3 καλαμακια , 4-5 λαστιχακια, κορδελιτσες κλπ... θα παθω κανα ατυχημα καποια μερα με ολα αυτα :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειλικρινά δεν το πήρα είδηση το πότε ανέβηκε στο κρεβάτι... εμένα με ξύπνησε στις 4.30 για γουργουριτά και μετά λίγο πριν τις 6 για να τον βγάλω στο μπαλκόνι. δεν πήρα είδηση πότε θρονιάστηκε στο κρεβάτι. Δεν συνηθίζει να ανεβαίνει.
Αλλά είχε τεντώσει μέχρι και την ουρά και είχε πιάσει τα 2/3 του κρεβατιού (και περίσσευε κι όλασ ουρά κάτω από το κρεβάτι....)
ΤΙ να κάνω μέσα στον ύπνο μου και γώ;

(μακάρι να με ξύπναγε και μένα στις 8, δουλεύω δεν δουλεύω στις 6 το αργότερο εχει βγει μπαλκόνι.....)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν καταλαβες...κι εμενα στις 6 με ξυπναει συνηθως,απλα επειδη τωρα δε δουλευω,κοιμομαστε αργα το βραδυ κι ετσι ξυπναμε και πιο αργα..Απο Δευτερα που πιανω παλι δουλεια,θα ξυπναμε αξημερωτα!!

αχ ας μην έρθει αυτή η κακιά δευτέρα... μ'αρέσει που είμαι σπίτι με τον πρινς, αν και δεν έχω κανέναν να πάω για μπάνιο καθώς όλοι φαίνεται ότι δουλεύουν....

To ιδιο εχω παθει κι εγω..Ειμαι Αθηνα απο τις 12 Αυγουστου,δε δουλευω,ο αντρας δουλευει και υπερωριες κι εγω πηζω στο σπιτι γιατι μου παιρνει και το αμαξι!!!!Μεχρι και η γατα με βαρεθηκε και λεει να παει καμια βολτα(αλλα δεν την αφηνω;)).Χθες το απογευμα γυρισα απο ψωνια και την εκανε απο την πορτα την ωρα που εμπαινα..Ακουσε μια κατσαδα το στριτζογατο και μετα μου κραταγε μουτρα...

Και ο Prince το ίδιο.. αν και η βόλτα του είναι ή στον κάτω όροφο στη μητέρα μου ή στον πιο κάτω στον παππού και τη γιαγιά...

:D:Pθελει να βρεξει, δεν θελει να βρεξει...:hmm:
πτι πτι πτι....
μου εχουν τσακιστει τα νευρα με τη δουλεια...
εχω μπλεξει με μια τυπισσα που τα θελει ολα τσαμπα και εχθες..και δεν μπορω να καταλαβω αντι να με κανει κουρελι καθε φορα γιατι δεν απευθυνεται σε καποιον αλλον θεο-στυλιστα να της κανει τη δουλεια της:mad:, επισης με χουν πιασει τα διαολια μου που δεν την στελνω απο κει που ηρθε...
παραγωγος της κακιας συμφορας,
ο καλος μου εχει παει για σπορ...(τσ τσ τσ) ο πατερας μου με περιμενει για φαι αλαλ δενε χω καμια ορεξη να συρθω μεχρι εκει και να κουω παλι την ιδια safe ιστοριουλα, τα γατια χοροπηδαν σα τρελα μεσ την τρελη χαρα και συγκεκριμενα η blue θελει να στειλει απεγνωσμενα mail απο το laptop μου...:P
Λεω να αναρτησω τη ταμπελα "προσοχη Δαγκωνει" γιατι ειμαι ετοιμη να κανω μπουμ....
μαλλον επρεπε να ξεμεινω σε καμια παραλια κανα μηνα ακομη...:hmm:

:D:Pθελει να βρεξει, δεν θελει να βρεξει...:hmm:
πτι πτι πτι....
μου εχουν τσακιστει τα νευρα με τη δουλεια...
εχω μπλεξει με μια τυπισσα που τα θελει ολα τσαμπα και εχθες..και δεν μπορω να καταλαβω αντι να με κανει κουρελι καθε φορα γιατι δεν απευθυνεται σε καποιον αλλον θεο-στυλιστα να της κανει τη δουλεια της:mad:, επισης με χουν πιασει τα διαολια μου που δεν την στελνω απο κει που ηρθε...
παραγωγος της κακιας συμφορας,
ο καλος μου εχει παει για σπορ...(τσ τσ τσ) ο πατερας μου με περιμενει για φαι αλαλ δενε χω καμια ορεξη να συρθω μεχρι εκει και να κουω παλι την ιδια safe ιστοριουλα, τα γατια χοροπηδαν σα τρελα μεσ την τρελη χαρα και συγκεκριμενα η blue θελει να στειλει απεγνωσμενα mail απο το laptop μου...:P
Λεω να αναρτησω τη ταμπελα "προσοχη Δαγκωνει" γιατι ειμαι ετοιμη να κανω μπουμ....
μαλλον επρεπε να ξεμεινω σε καμια παραλια κανα μηνα ακομη...:hmm:

:D:D Καλό κουράγιο...!! Την καλύτερη δουλειά θα
είχες κάνει....! Ακόμα και αν κατασκήνωνες εκεί... :lol::lol:

ευχαριστω, τα χρειαζομαι και τις ευχες σας για κουραγιο και τη θετικη σας σκεψη γιατι νιωθω σαν ενα αδειο σακουλακι...απο τα νευρα...
Νιαου....:blink:

Αβανακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μπες msn να σου πω νεα να σου φτιαξω το κεφι!

Αβανακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μπες msn να σου πω νεα να σου φτιαξω το κεφι!

Εσύ κυρία μου δεν θα ετοιμαστείς για την συνάντηση?????:)

για τους crossers λες??

Θα ετοιμαστω μανδαμ,ακομα πεντεμισι ειναι,αμα σου πω απο κοντα γιατι αργω,θα καταλαβεις οτι αξιζε τον κοπο.:)

αχ ας μην έρθει αυτή η κακιά δευτέρα... μ'αρέσει που είμαι σπίτι με τον πρινς, αν και δεν έχω κανέναν να πάω για μπάνιο καθώς όλοι φαίνεται ότι δουλεύουν....
Nα και η καλή πλευρά:
Τα γατουλίνια ξυπνένε συνήθως στις 6.00π.μ. γιατί θα ξαναράξουν κατά τις 11!!
Αυτό μας κάνει καλό, γιατί ξυπνάς με τις γλυκοφατσούλες τους, κάνεις με την ησυχία σου το ντους και τρως το πρωϊνό σου, αν χρειαστεί μπορείς να πεταχτεις κι ως το σούπερ-μάρκετ για τα απαραίτητα, και πας ωραία και έγκαιρα και σαν κυρία στη δουλειά σου!!!!
Αν πάλι είναι Κυριακή ή αργία, μη σε νοιάζει, μόλις φας το πρωϊνό σου μπορείς να ποτίσεις τα λουλούδια σου και να χαρείς το ξύπνημα των δικών σου!!!
Τι λέτε?

Και εδώ τα ίδια από το Μεσημέρι μάυρισε ο τόπος.. σκοτείνιασε και μπουμπουνητά συνέχεια... τα ¨παιδιά" ειδικά τα μικρά που δεν έχουν ξαναζήσει μπουμπουνητά εξαφανήστηκαν σε διάφορα σημεία!!!:lol::lol:..
΄
Αλλά όλα ήταν ψεύτικα... κάτι ψιλές ψυχάλες.. μονο... δρόσισε βέβαια, αλλά ΒΑΡΕΘΗΚΑ να ποτίζω κάθε μέρα!!!!!!!!!! :mad::mad:

οι γατες μου τη χαρηκαν πολυ την αλλαγη του καιρου, εχουν απλωθει ολοχαρα και κανουν ρουθουνακια στον φρεσκο αερα που τους εχρεται...εχουμε ανοιξει παραθυρα να φρεσκαριστουμε καιε χουμε γινει το σπιτι των ανεμων...:P
σημερα ειναι μια αλλη μερα...:D

οι γατες μου τη χαρηκαν πολυ την αλλαγη του καιρου, εχουν απλωθει ολοχαρα και κανουν ρουθουνακια στον φρεσκο αερα που τους εχρεται...εχουμε ανοιξει παραθυρα να φρεσκαριστουμε καιε χουμε γινει το σπιτι των ανεμων...:P
σημερα ειναι μια αλλη μερα...:D
αγαπητή Scarlett Havana και εμείς αυτό κάνουμε σήμερα όλη μέρα:up::up:

Nα και η καλή πλευρά:
Τα γατουλίνια ξυπνένε συνήθως στις 6.00π.μ. γιατί θα ξαναράξουν κατά τις 11!!
Αυτό μας κάνει καλό, γιατί ξυπνάς με τις γλυκοφατσούλες τους, κάνεις με την ησυχία σου το ντους και τρως το πρωϊνό σου, αν χρειαστεί μπορείς να πεταχτεις κι ως το σούπερ-μάρκετ για τα απαραίτητα, και πας ωραία και έγκαιρα και σαν κυρία στη δουλειά σου!!!!
Αν πάλι είναι Κυριακή ή αργία, μη σε νοιάζει, μόλις φας το πρωϊνό σου μπορείς να ποτίσεις τα λουλούδια σου και να χαρείς το ξύπνημα των δικών σου!!!
Τι λέτε?

Anima συμφωνω μαζι σου.:D Και εγω αυτο λεω στον εαυτο μου, για να τον πεισω τι καλα που ειναι να εχεις γατοξυπνητηρια, σαν τα δικα μου, που σε ξυπναν απο τις εξι το πρωι.:D:D:D
Οπως ελεγε ενα παλια τραγουδακι που 'λεγαν τα Στρουμφακια
ΜΗ με ξυπνας απ'τις εξι....:blink::lol::lol::lol::lol:
Καλη Κυριακη σε ολους:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back