Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι έχει πολύ όμορφα πραγματάκια.
Νομίζω το έχουν ανεβάσει και στη σελίδα του ικεα ρίξε μια ματιά:happy:

θα την ρίξω την ματιά....θα περάσω μια βόλτα από κει να τα δω λαιφ;)....τρελαίνομαι για βόλτες στο ΙΚΕΑ:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα την ρίξω την ματιά....θα περάσω μια βόλτα από κει να τα δω λαιφ;)....τρελαίνομαι για βόλτες στο ΙΚΕΑ:up::up:

:up::up: Κι εγώ τρελαίνομαι για κάτι τέτοια αλλά ξέρω πως αν πάω δεν θα αντισταθώ στον πειρασμό και θα γεμίσω το καλάθι :lol:

Αλλά παρόλα αυτά θα το τιμήσω ελπίζω σύντομα :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Ούτε χτες κερδίσαμε το joker:/:

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους...!!!:D Μην αγχωνεσαι Stellak μου, που θα παει καποια στιγμη θα το κερδισουμε και εμεις..!!:D:up:

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους...!!!:D Μην αγχωνεσαι Stellak μου, που θα παει καποια στιγμη θα το κερδισουμε και εμεις..!!:D:up:

Ας ποντάρουμε σ'αυτό λοιπόν!:D Χωρίς άγχος, ελπίζοντας:lol::rolleyes:
Ας πάει καλά η εβδομάδα τουλάχιστον...

Καλημερα και απο μενα και τα γατια μου.:D:D:D
Και καλη βδομαδα.:D

Καλημέρα κι απο μένα που όχι έχω απλά άγχος σήμερα περισσότερο δεν θα μπορούσε

Καλημέρα κι απο μένα που όχι έχω απλά άγχος σήμερα περισσότερο δεν θα μπορούσε
Καλημερα Ρανια μου και καλο κουραγιο...!:) Ο γατουλινος σου τι κανει..?

Καλημερα Ρανια μου και καλο κουραγιο...!:) Ο γατουλινος σου τι κανει..?

O γατουλίνος μου είναι μια χαρά:) εγώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη σήμερα. Αλλά σε αυτή την χώρα που ζούμε δεν μας προστατευει τίποτα

Καλησπέρα και από μας....και καλή βδομάδα!!!:)
Μόλις γύρισα από τα Jumbo, ΚουΚου και ΣΙΑ:|.....πήγαμε να δούμε για σχολική τσάντα, τετράδια, γόμες, μολύβια και και και .....άσε 50 ευρώ για μια τσάντα και μια κασετίνα + 20 για τα λοιπά:down:....που είσαι Αλογοσκούφηηηη:mad:..........και πάνω στο αυτοκίνητο ΤΙ μου λέει ο γιόκας (θα πάει 1η τώρα)....αναστενάζει και λέει με ύφος σοβαρό: Ααχχχχ...πάνε τα παιδικά μου χρόνια!(5,5 ετών παιδί):confused::confused::lol::lol:

Ααχχχχ...πάνε τα παιδικά μου χρόνια!(5,5 ετών παιδί):confused::confused::lol::lol:
Και πες εσύ τώρα, μάνα: είχε άδικο το παιδάκι; Από φέτος δεν ξεκινούν τα βάσανα που... "μεγαλώνουν - μεγαλώνουν - μεγαλώνουν γερά παιδιά"; (αν θυμάσαι και τη διαφήμιση της εποχής μας...:lol:)
Μωρέ δεν ξαναγυρνούσα...:rolleyes:

Και πες εσύ τώρα, μάνα: είχε άδικο το παιδάκι; Από φέτος δεν ξεκινούν τα βάσανα που... "μεγαλώνουν - μεγαλώνουν - μεγαλώνουν γερά παιδιά"; (αν θυμάσαι και τη διαφήμιση της εποχής μας...:lol:)

Μωρέ δεν έχει άδικο:/:....αλλά μου ήρθε κάπως να το ακούω από το στόμα του!:blink::lol:

Κορίτσια αυτή είναι η απάντηση που πήρα από την Aegean γραπτά όταν ρώτησα για την μεταφορά του μικρούλη μου

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας για πτήσεις εσωτερικού το microchip δεν είναι απαραίτητο. Προφανώς η συνάδελφος από κεκτημένη ταχύτητα σας έδωσε λανθασμένη ενημέρωση.

Καλησπέρα και από μας....και καλή βδομάδα!!!:)
Μόλις γύρισα από τα Jumbo, ΚουΚου και ΣΙΑ:|.....πήγαμε να δούμε για σχολική τσάντα, τετράδια, γόμες, μολύβια και και και .....άσε 50 ευρώ για μια τσάντα και μια κασετίνα + 20 για τα λοιπά:down:....που είσαι Αλογοσκούφηηηη:mad:..........και πάνω στο αυτοκίνητο ΤΙ μου λέει ο γιόκας (θα πάει 1η τώρα)....αναστενάζει και λέει με ύφος σοβαρό: Ααχχχχ...πάνε τα παιδικά μου χρόνια!(5,5 ετών παιδί):confused::confused::lol::lol:

Αχ Αχ κι εμένα το καμάρι μου το μικρό την Πέμπτη ξεκινάει σχολείο :D 1η Δημοτικού κι εμείς αλλά για την ώρα ο μικρός είναι με τους γονείς μου λόγω κάποιον καταστάσεων. Άντε καλή αρχή σε όλα τα καμάρια :up:

Ο δικός μου πάντως έχει άλλο σύστημα με το παιδί κλπ. Όταν μας συμφέρει είμαστε παιδιά.. αλλιώς είμαστε μεγάλοι :lol: ξερόλας και υπολογιστάκιας ο δικός μου και μέλλοντας ιππέας :lol:

Κορίτσια αυτή είναι η απάντηση που πήρα από την Aegean γραπτά όταν ρώτησα για την μεταφορά του μικρούλη μου

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας για πτήσεις εσωτερικού το microchip δεν είναι απαραίτητο. Προφανώς η συνάδελφος από κεκτημένη ταχύτητα σας έδωσε λανθασμένη ενημέρωση.

Ουρανία μου ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!!!:)
Τώρα πάει....τα έβαλα τσιπάκι...δε βαριέσαι:happy:, θα ταξιδεύσουν και με ολυμπιακή κάποτε!:D

Αχ Αχ κι εμένα το καμάρι μου το μικρό την Πέμπτη ξεκινάει σχολείο :D 1η Δημοτικού κι εμείς αλλά για την ώρα ο μικρός είναι με τους γονείς μου λόγω κάποιον καταστάσεων. Άντε καλή αρχή σε όλα τα καμάρια :up:

Ο δικός μου πάντως έχει άλλο σύστημα με το παιδί κλπ. Όταν μας συμφέρει είμαστε παιδιά.. αλλιώς είμαστε μεγάλοι :lol: ξερόλας και υπολογιστάκιας ο δικός μου και μέλλοντας ιππέας :lol:

Άντε και καλή αρχή να έχουν τα καμάρια μας....αυτό είναι το πιο βασικό!!!!

Υ.Γ. Μου αρέσει το σύστημα του μικρού σου.....και γω έτσι ήμουν:up::up:

Άντε και καλή αρχή να έχουν τα καμάρια μας....αυτό είναι το πιο βασικό!!!!

Υ.Γ. Μου αρέσει το σύστημα του μικρού σου.....και γω έτσι ήμουν:up::up:

Ναι ναι δεν πιάνονται:up: αλλά και ο δικός σου κορυφαίος :up:

Άντε σε λίγο θα κάνουμε όπως οι μαμάδες σε μια διαφήμηση....

Θα μας τα πάρει η ΝΑΣΑ!!!! :lol: :lol: :lol:

Ναι ναι δεν πιάνονται:up: αλλά και ο δικός σου κορυφαίος :up:

Άντε σε λίγο θα κάνουμε όπως οι μαμάδες σε μια διαφήμηση....

Θα μας τα πάρει η ΝΑΣΑ!!!! :lol: :lol: :lol:
Και σας σας ειδοποίησαν από τη ΝΑΣΑ????:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχα και μετα πεφτει η διαφημιση του Τζαμπο... τοκ τοκ (χτυπα η πορτα)
-ποιος, ποιος ειναι??
- Τα βασανα!!!!!
καλα ο μικρος σου Νικολετα ειναι αστερακι!!!! :inlove:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back