Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπορει,δεν ξερω...Οχι στο τραπεζι εχω βαλει φωτογραφιες που εχω τραβηξει και εκτυπωσει στο θαλαμο μονη μου.Το κοριτσακι της φωτογραφιας ειναι η Ελευθερια,η βαφτισιμια του μπαμπα μου.Εγω ημουν ξανθο με πολυ κατσαρα μαλλια μικρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι στο τραπεζι εχω βαλει φωτογραφιες που εχω τραβηξει και εκτυπωσει στο θαλαμο μονη μου.

Δωρακι ασχολεισαι ΚΑΙ με την φωτογραφια? Καλε αυτο το κοριτσι ειναι πολυταλαντο!:up:Με την φωτογραφια θα μου αρεσε και μενα να ασχοληθω.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δωρακι ασχολεισαι ΚΑΙ με την φωτογραφια? Καλε αυτο το κοριτσι ειναι πολυταλαντο!:up:Με την φωτογραφια θα μου αρεσε και μενα να ασχοληθω.:D
Ναι εχω κανει και σεμιναρια,εχω συμμετασχει και σε εκθεση,και δουλευω και σκοτεινο θάλαμο.Ειναι πολυ ωραια ενασχοληση,να βρεις κανενα τμημα να αρχισεις!

δώρα σε ζηλεύω. έχω να μπώ σε σκοτεινό θάλαμο από τότε που τελείωσα τη σχολή μου... ασπρόμαυρη φωτογραφεία κάνεις ή έγχρωμη;

Άσχετο.. ζητήται γάτος... εύσωμος... πάνω των 5 κιλών (σε 5 έχω).. μακρύς... (άνω των 60 πόντων σε πληρη τέντωμα)... με όρεξη για τρελούς ύπνους πάνω σε φρεσκομαζεμένη μπουγάδα.....

α! καλό είναι να μην μαδάει γιατί ε΄χω μια ώρα που σιδερώνω και αυτό που κάνω με αυτοσχέδια ρολέτα είναι να βγάζω τρίχες από τα φρεσκοπλυμένα ρούχα μου....

δώρα σε ζηλεύω. έχω να μπώ σε σκοτεινό θάλαμο από τότε που τελείωσα τη σχολή μου... ασπρόμαυρη φωτογραφεία κάνεις ή έγχρωμη;
Κάνω ασπρόμαυρη.Σχεδιάζω αν πάνε καλά τα πράγματα και βρω χρόνο,να κάνω κι έναν μικρό θάλαμο στο σπιτι εδώ στην Κάλυμνο.:)

Καλησπέρα... σήμερα δούλευα...το πρωί έξω, σκούπισα και ξεχορτάριασα αυλή και ετοίμασα τα χειμωνιάτικα σπιτάκια.. και μετά το μεσημέρι... στον υπολογιστή.. και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το περιβάλλον εργασίας μου...:P

Γιανα δούμε.....είναι το ιδανικό περιβάλλον εργασίας??:hmm:

P9210011.jpg

Μάλιστα.... ας πιάσουμε δουλειά...:happy::happy: Μας έχουν ζεστάνει και το ποντίκι!!!:up:
P9210016.jpg

Τελικά ΠΑΝΩ στην μαμά είναι καλύτερα!!!!!
P9210018.jpg

πώς το έχεις πετύχει και τα πάνε όλα καλά μεταξ'υ τους; τις πήρες όλες μαζί; ή μία μία προστίθονταν στην παρέα; πες μου το μυστικό της επιτυχίας σου μπας και το εφαρμόσω στα μικρά μου

Τυχερούλα....ένα τέτοιο περιβάλλον εργασίας νομίζω το θέλουμε όλοι μας!!!!!:up::up:

Υ.Γ. Μήπως σου λείπει κανένας υπάλληλος:hmm:....αν είναι να στείλω βιογραφικό!!!:cool:

πώς το έχεις πετύχει και τα πάνε όλα καλά μεταξ'υ τους; τις πήρες όλες μαζί; ή μία μία προστίθονταν στην παρέα; πες μου το μυστικό της επιτυχίας σου μπας και το εφαρμόσω στα μικρά μου

Υπομονή είναι το μυστικό... και να τα κουράζεις..!!!;) Το πρόβλημα είναι με τον δικό μου τον Αθηναίο (τον Κίκη- ασπρόμαυρος..) αυτός είναι ο νεος.. τα άλλα τα έχω μεγαλώσει απο μικρά...:happy:

Κουράζω λοιπόν τον δικό μου... (σήμερα ήμασταν όλη μέρα έξω)και μετά ξεραίνετε...και δεν τον νοιάζει τίποτα!!!:up::up::up::up:

Καλε πως μεγαλωσε έτσι το Τσαρακι;;;;;;;;;;;;;;

Τσαράκι?????? Βασικά γιατί ΕΣΕΙΣ το ζητήσατε.. πρίν μέρες...:redface:

Ραίσα παιδί μου... να σε πάρω βοηθό... αλλά θα φέρεις το δικό σου κρεβάτι!!!:happy::happy: γιατί εγω έκλεισα!!:up:

Συνημμένα

• P9210221.jpg
    P9210221.jpg
    207,1 KB · Εμφανίσεις: 6
  • P9210220.jpg
    P9210220.jpg
    106 KB · Εμφανίσεις: 6
  • P9210243.jpg
    P9210243.jpg
    164,6 KB · Εμφανίσεις: 8
Κουκλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!:D:up:Ευχαριστουμε που μας δωσατε τη δοση μας!

Ραίσα παιδί μου... να σε πάρω βοηθό... αλλά θα φέρεις το δικό σου κρεβάτι!!!:happy::happy: γιατί εγω έκλεισα!!:up:

Καλέ μόνο κρεβάτι.....όλη την επίπλωση θα σου φέρω αν χρειαστεί!!!:up::lol::lol:

Γιανα δούμε.....είναι το ιδανικό περιβάλλον εργασίας??:hmm:
Αμάν!

Julia, υποβάλλω κι εγώ βιογραφικό. Για να εξασφαλίσω, μάλιστα, την πρόσληψή μου, λέω να σε δωροδοκήσω εν ψυχρώ με τα δύο υποφαινόμενα γούνινα τερατόπουλα!
Τι λέει, αφεντικό, προσλήφθηκα;;; ;):lol::lol::lol::lol:

Μια μεγαλη ΚΑΛΗΜΕΡΑ:D απο μενα, λιγο πριν φυγω για την δουλεια.
Και καλη βδομαδα.:D:D:D

Καλημέρα και από μένα!!! Ωραία μέρα σήμερα... να και μια άποψη .. η θέα απο το ένα παράθυρο...

Όσο για την διαδικασία πρόσληψης θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.. και οι αιτήσεις να αποσταλούν στον Γ-ΑΣΕΠ!!!:cool:

Συνημμένα

• P9220002.jpg
    P9220002.jpg
    106,8 KB · Εμφανίσεις: 11
  • P9220003.jpg
    P9220003.jpg
    91,4 KB · Εμφανίσεις: 8
  • P9220004.jpg
    P9220004.jpg
    83,6 KB · Εμφανίσεις: 9
Καλημέρα και από μένα!!! Ωραία μέρα σήμερα... να και μια άποψη .. η θέα απο το ένα παράθυρο...

Julia που ειναι αυτο το μερος? Λεω να'ρθω να γνωρισω προσωπικα τον Κικη μια που και οι δυο ειμαστε φαν του mycat!;):P:lol:
Και μετα θα βαλω τον Κικη ως μεσο για την προσληψη στο ΑΣΕΠ!:blink::P

αααχ και γω μια τέτοια θέα θέλω να αντικρύζω κάθε πρωί και να σκοτώνομαι με τη γάτα μου ποιος θα πρωτοκαθήσει στο παράθυρο..:(:cry:

Εγώ και ξέρω που είναι και έχω πάει κιόλας αλλά νομίζω κορίτσια ότι για μας τις από πολύ πάνω είναι μακρυά Λεωνίδιο στην πελλοπόνησο λέγεται το ιδανικό μέρος για ξάπλες και γατοαγνιάντια:up::lol::lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back