Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:27 Η Vasiliki86: #14.401 27-09-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγω εχω κλειστη τουαλετα με πορτακι, αλλα εδω και κανα χρονο εχω βγαλει το πορτακι(σε μενα το πορτακι μπαινει και βγαινει πολυ ευκολα)και αυτο γιατι η Μυρτουλα εχει γινει τοοοσο τεραστια που δυσκολευοταν να γυρισει μεσα.Ειναι ο χωρος γυρω τετοιος που δεν με περνει να παρω μεγαλυτερη.Και φυσικα δεν το συζητω να μπει αλλου εκτος μπανιου. Click για ανάπτυξη... Και ο Τυμι ακριβως το ιδιο εχει παθει ειναι τοσο μεγαλος που απο τη στιγμη που εχει παρει το τελικο του μεγεθος δεν χωραει μεσα στην τουαλετα του, το κεφαλι του το εχει παντα εξω... Για το Σιμπα ειχαμε βρει μια πολυ ωραια μεγαλη τουαλετα και οικονομικη απο το Pet City. Αλλα δεν του παιρνουμε ομως καινουρια γιατι εχουμε ηδη 2, την παλια τι θα την κανουμε... Αφου εχει βρει κιολας και το κολπο... Ασε κιολας που αυτη που ειχε παρει η μαμα ηταν και ακριβη και μολις ειδε αυτη στο Pet City τραβαγε τα μαλλια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:31 Η Μυρτω4038: #14.402 28-09-08 07:31 Ενα μεγαλο καλημερα απο την βροχερη Θεσσαλονικη. Εφυγε χθες στα 83 ενας απο τους ζωντανους θρυλους του Χολιγουντ, ο Πωλ Νιουμαν.Μου ηταν ιδαιτερα συμπαθης (και ωραιος),αγαπημενες ταινιες το "Κεντρι" και το "Χρωμα του χρηματος" για το οποιο, αν δεν κανω λαθος, πηρε το Οσκαρ. Καλη Κυριακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:47 Η μαγισσα έγραψε: #14.403 28-09-08 08:47 Καλημέρα και από μενα σήμερα Κυριακή και ξύπνησα από τα άγρια χαράματα..... η μικρή αποφάσισε ότι θέλει παιχνίδια πρωί πρωί και έτσι εγώ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ άλλο.....Ελπίζω το υπόλοιπο της Κυριακής να κυλήσει καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:49 Η popitsa έγραψε: #14.404 28-09-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Είναι φυσικά λίγο αργά για "καλημέρα" τώρα, αλλά, βρε Πηνελόπη, όποτε βλέπω αυτή την υπέροχη κεφάλα στην υπογραφή σου, μου φτιάχνει η διάθεση!!! Click για ανάπτυξη... φαντασου φιλη μου,πως νιωθω εγω που τη βλεπω την κεφαλα καθε μερα!!!αλλα ειναι στριτζογατο,ουτε χαιδεμα δε θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:50 Η popitsa έγραψε: #14.405 28-09-08 09:50 ααα,ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:51 Η Nehalennia: #14.406 28-09-08 11:51 Καλημέρα κι από μένα!! Το πρωϊνό ξενίνησε με πολλά γουργουριτά και χτενίσματα μαλλιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:58 Η julia έγραψε: #14.407 28-09-08 11:58 Καλημέρα σκοτάδι παντού, μέχρι τις εννέα μας άφησαν τα παιδιά στην ησυχία μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:03 Η Raisa έγραψε: #14.408 28-09-08 12:03 Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Nehalennia: #14.409 28-09-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Να περάσεις καλά και σήμερα! Κάθε ταξιδάκι έχει κούραση αλλά είναι ευχάριστη κούραση! Υπομονί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:20 Η Μυρτω4038: #14.410 28-09-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Ραισακι αγαπη μου ,να περασεις καλα και ξεκουραζεσαι οταν γυρισειςΔωσε φιλακια σε ολες απο μας εδω!:kiss::kiss: Υ.Γ Για να πω την αληθεια το ψιλομετανιωσα που δεν ηρθα τελικα μαζι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #14.411 28-09-08 12:29 Καλα να περασετε Νικολεττα!Να μας βγαλετε και καμια φωτο να δουμε κι εμεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:34 Η Μυρτω4038: #14.412 28-09-08 12:34 Ραισακι απο που μπαινεις? Δεν επρεπε ηδη να ξεκινησετε για την συνσντηση? Στις μια δεν ειπατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η Nehalennia: #14.413 29-09-08 11:00 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #14.414 29-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και απο τον ζεστό Νότο!!! "Ντάλα" ο ήλιος όπως λέμε και στο χωριό μου... κοντομάνικο και σόρτς! Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλα τα παιδιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.415 29-09-08 11:29 Καλημέρα κορίτσια μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο στας Αθήνας,(Παρουσίασα, συνάντησα τις κοπέλες, ξεσάλωσα), επέστρεψα στην δουλειά μου και μισοκοιμάμαι. Φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41558jid593d4dn.gif 35,2 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η Nehalennia: #14.416 29-09-08 11:36 Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #14.417 29-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η κυριακή αρέσει στα στρουμφακια..Εμένα πάντα η πέμπτη και το σαββατο μου άρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.418 29-09-08 11:47 Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η katerina10: #14.419 29-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 719 720 721 722 723 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Και εγω εχω κλειστη τουαλετα με πορτακι, αλλα εδω και κανα χρονο εχω βγαλει το πορτακι(σε μενα το πορτακι μπαινει και βγαινει πολυ ευκολα)και αυτο γιατι η Μυρτουλα εχει γινει τοοοσο τεραστια που δυσκολευοταν να γυρισει μεσα.Ειναι ο χωρος γυρω τετοιος που δεν με περνει να παρω μεγαλυτερη.Και φυσικα δεν το συζητω να μπει αλλου εκτος μπανιου. Click για ανάπτυξη... Και ο Τυμι ακριβως το ιδιο εχει παθει ειναι τοσο μεγαλος που απο τη στιγμη που εχει παρει το τελικο του μεγεθος δεν χωραει μεσα στην τουαλετα του, το κεφαλι του το εχει παντα εξω... Για το Σιμπα ειχαμε βρει μια πολυ ωραια μεγαλη τουαλετα και οικονομικη απο το Pet City. Αλλα δεν του παιρνουμε ομως καινουρια γιατι εχουμε ηδη 2, την παλια τι θα την κανουμε... Αφου εχει βρει κιολας και το κολπο... Ασε κιολας που αυτη που ειχε παρει η μαμα ηταν και ακριβη και μολις ειδε αυτη στο Pet City τραβαγε τα μαλλια της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 07:31 Η Μυρτω4038: #14.402 28-09-08 07:31 Ενα μεγαλο καλημερα απο την βροχερη Θεσσαλονικη. Εφυγε χθες στα 83 ενας απο τους ζωντανους θρυλους του Χολιγουντ, ο Πωλ Νιουμαν.Μου ηταν ιδαιτερα συμπαθης (και ωραιος),αγαπημενες ταινιες το "Κεντρι" και το "Χρωμα του χρηματος" για το οποιο, αν δεν κανω λαθος, πηρε το Οσκαρ. Καλη Κυριακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:47 Η μαγισσα έγραψε: #14.403 28-09-08 08:47 Καλημέρα και από μενα σήμερα Κυριακή και ξύπνησα από τα άγρια χαράματα..... η μικρή αποφάσισε ότι θέλει παιχνίδια πρωί πρωί και έτσι εγώ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ άλλο.....Ελπίζω το υπόλοιπο της Κυριακής να κυλήσει καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:49 Η popitsa έγραψε: #14.404 28-09-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Είναι φυσικά λίγο αργά για "καλημέρα" τώρα, αλλά, βρε Πηνελόπη, όποτε βλέπω αυτή την υπέροχη κεφάλα στην υπογραφή σου, μου φτιάχνει η διάθεση!!! Click για ανάπτυξη... φαντασου φιλη μου,πως νιωθω εγω που τη βλεπω την κεφαλα καθε μερα!!!αλλα ειναι στριτζογατο,ουτε χαιδεμα δε θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:50 Η popitsa έγραψε: #14.405 28-09-08 09:50 ααα,ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:51 Η Nehalennia: #14.406 28-09-08 11:51 Καλημέρα κι από μένα!! Το πρωϊνό ξενίνησε με πολλά γουργουριτά και χτενίσματα μαλλιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:58 Η julia έγραψε: #14.407 28-09-08 11:58 Καλημέρα σκοτάδι παντού, μέχρι τις εννέα μας άφησαν τα παιδιά στην ησυχία μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:03 Η Raisa έγραψε: #14.408 28-09-08 12:03 Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Nehalennia: #14.409 28-09-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Να περάσεις καλά και σήμερα! Κάθε ταξιδάκι έχει κούραση αλλά είναι ευχάριστη κούραση! Υπομονί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:20 Η Μυρτω4038: #14.410 28-09-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Ραισακι αγαπη μου ,να περασεις καλα και ξεκουραζεσαι οταν γυρισειςΔωσε φιλακια σε ολες απο μας εδω!:kiss::kiss: Υ.Γ Για να πω την αληθεια το ψιλομετανιωσα που δεν ηρθα τελικα μαζι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #14.411 28-09-08 12:29 Καλα να περασετε Νικολεττα!Να μας βγαλετε και καμια φωτο να δουμε κι εμεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:34 Η Μυρτω4038: #14.412 28-09-08 12:34 Ραισακι απο που μπαινεις? Δεν επρεπε ηδη να ξεκινησετε για την συνσντηση? Στις μια δεν ειπατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η Nehalennia: #14.413 29-09-08 11:00 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #14.414 29-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και απο τον ζεστό Νότο!!! "Ντάλα" ο ήλιος όπως λέμε και στο χωριό μου... κοντομάνικο και σόρτς! Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλα τα παιδιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.415 29-09-08 11:29 Καλημέρα κορίτσια μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο στας Αθήνας,(Παρουσίασα, συνάντησα τις κοπέλες, ξεσάλωσα), επέστρεψα στην δουλειά μου και μισοκοιμάμαι. Φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41558jid593d4dn.gif 35,2 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η Nehalennia: #14.416 29-09-08 11:36 Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #14.417 29-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η κυριακή αρέσει στα στρουμφακια..Εμένα πάντα η πέμπτη και το σαββατο μου άρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.418 29-09-08 11:47 Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η katerina10: #14.419 29-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 719 720 721 722 723 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενα μεγαλο καλημερα απο την βροχερη Θεσσαλονικη. Εφυγε χθες στα 83 ενας απο τους ζωντανους θρυλους του Χολιγουντ, ο Πωλ Νιουμαν.Μου ηταν ιδαιτερα συμπαθης (και ωραιος),αγαπημενες ταινιες το "Κεντρι" και το "Χρωμα του χρηματος" για το οποιο, αν δεν κανω λαθος, πηρε το Οσκαρ. Καλη Κυριακη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:47 Η μαγισσα έγραψε: #14.403 28-09-08 08:47 Καλημέρα και από μενα σήμερα Κυριακή και ξύπνησα από τα άγρια χαράματα..... η μικρή αποφάσισε ότι θέλει παιχνίδια πρωί πρωί και έτσι εγώ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ άλλο.....Ελπίζω το υπόλοιπο της Κυριακής να κυλήσει καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:49 Η popitsa έγραψε: #14.404 28-09-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Είναι φυσικά λίγο αργά για "καλημέρα" τώρα, αλλά, βρε Πηνελόπη, όποτε βλέπω αυτή την υπέροχη κεφάλα στην υπογραφή σου, μου φτιάχνει η διάθεση!!! Click για ανάπτυξη... φαντασου φιλη μου,πως νιωθω εγω που τη βλεπω την κεφαλα καθε μερα!!!αλλα ειναι στριτζογατο,ουτε χαιδεμα δε θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:50 Η popitsa έγραψε: #14.405 28-09-08 09:50 ααα,ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:51 Η Nehalennia: #14.406 28-09-08 11:51 Καλημέρα κι από μένα!! Το πρωϊνό ξενίνησε με πολλά γουργουριτά και χτενίσματα μαλλιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:58 Η julia έγραψε: #14.407 28-09-08 11:58 Καλημέρα σκοτάδι παντού, μέχρι τις εννέα μας άφησαν τα παιδιά στην ησυχία μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:03 Η Raisa έγραψε: #14.408 28-09-08 12:03 Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Nehalennia: #14.409 28-09-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Να περάσεις καλά και σήμερα! Κάθε ταξιδάκι έχει κούραση αλλά είναι ευχάριστη κούραση! Υπομονί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:20 Η Μυρτω4038: #14.410 28-09-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Ραισακι αγαπη μου ,να περασεις καλα και ξεκουραζεσαι οταν γυρισειςΔωσε φιλακια σε ολες απο μας εδω!:kiss::kiss: Υ.Γ Για να πω την αληθεια το ψιλομετανιωσα που δεν ηρθα τελικα μαζι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #14.411 28-09-08 12:29 Καλα να περασετε Νικολεττα!Να μας βγαλετε και καμια φωτο να δουμε κι εμεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:34 Η Μυρτω4038: #14.412 28-09-08 12:34 Ραισακι απο που μπαινεις? Δεν επρεπε ηδη να ξεκινησετε για την συνσντηση? Στις μια δεν ειπατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η Nehalennia: #14.413 29-09-08 11:00 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #14.414 29-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και απο τον ζεστό Νότο!!! "Ντάλα" ο ήλιος όπως λέμε και στο χωριό μου... κοντομάνικο και σόρτς! Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλα τα παιδιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.415 29-09-08 11:29 Καλημέρα κορίτσια μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο στας Αθήνας,(Παρουσίασα, συνάντησα τις κοπέλες, ξεσάλωσα), επέστρεψα στην δουλειά μου και μισοκοιμάμαι. Φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41558jid593d4dn.gif 35,2 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η Nehalennia: #14.416 29-09-08 11:36 Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #14.417 29-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η κυριακή αρέσει στα στρουμφακια..Εμένα πάντα η πέμπτη και το σαββατο μου άρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.418 29-09-08 11:47 Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η katerina10: #14.419 29-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 719 720 721 722 723 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και από μενα σήμερα Κυριακή και ξύπνησα από τα άγρια χαράματα..... η μικρή αποφάσισε ότι θέλει παιχνίδια πρωί πρωί και έτσι εγώ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ άλλο.....Ελπίζω το υπόλοιπο της Κυριακής να κυλήσει καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:49 Η popitsa έγραψε: #14.404 28-09-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Είναι φυσικά λίγο αργά για "καλημέρα" τώρα, αλλά, βρε Πηνελόπη, όποτε βλέπω αυτή την υπέροχη κεφάλα στην υπογραφή σου, μου φτιάχνει η διάθεση!!! Click για ανάπτυξη... φαντασου φιλη μου,πως νιωθω εγω που τη βλεπω την κεφαλα καθε μερα!!!αλλα ειναι στριτζογατο,ουτε χαιδεμα δε θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:50 Η popitsa έγραψε: #14.405 28-09-08 09:50 ααα,ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:51 Η Nehalennia: #14.406 28-09-08 11:51 Καλημέρα κι από μένα!! Το πρωϊνό ξενίνησε με πολλά γουργουριτά και χτενίσματα μαλλιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:58 Η julia έγραψε: #14.407 28-09-08 11:58 Καλημέρα σκοτάδι παντού, μέχρι τις εννέα μας άφησαν τα παιδιά στην ησυχία μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:03 Η Raisa έγραψε: #14.408 28-09-08 12:03 Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Nehalennia: #14.409 28-09-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Να περάσεις καλά και σήμερα! Κάθε ταξιδάκι έχει κούραση αλλά είναι ευχάριστη κούραση! Υπομονί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:20 Η Μυρτω4038: #14.410 28-09-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Ραισακι αγαπη μου ,να περασεις καλα και ξεκουραζεσαι οταν γυρισειςΔωσε φιλακια σε ολες απο μας εδω!:kiss::kiss: Υ.Γ Για να πω την αληθεια το ψιλομετανιωσα που δεν ηρθα τελικα μαζι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #14.411 28-09-08 12:29 Καλα να περασετε Νικολεττα!Να μας βγαλετε και καμια φωτο να δουμε κι εμεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:34 Η Μυρτω4038: #14.412 28-09-08 12:34 Ραισακι απο που μπαινεις? Δεν επρεπε ηδη να ξεκινησετε για την συνσντηση? Στις μια δεν ειπατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η Nehalennia: #14.413 29-09-08 11:00 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #14.414 29-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και απο τον ζεστό Νότο!!! "Ντάλα" ο ήλιος όπως λέμε και στο χωριό μου... κοντομάνικο και σόρτς! Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλα τα παιδιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.415 29-09-08 11:29 Καλημέρα κορίτσια μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο στας Αθήνας,(Παρουσίασα, συνάντησα τις κοπέλες, ξεσάλωσα), επέστρεψα στην δουλειά μου και μισοκοιμάμαι. Φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41558jid593d4dn.gif 35,2 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η Nehalennia: #14.416 29-09-08 11:36 Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #14.417 29-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η κυριακή αρέσει στα στρουμφακια..Εμένα πάντα η πέμπτη και το σαββατο μου άρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.418 29-09-08 11:47 Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η katerina10: #14.419 29-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 719 720 721 722 723 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Είναι φυσικά λίγο αργά για "καλημέρα" τώρα, αλλά, βρε Πηνελόπη, όποτε βλέπω αυτή την υπέροχη κεφάλα στην υπογραφή σου, μου φτιάχνει η διάθεση!!! Click για ανάπτυξη... φαντασου φιλη μου,πως νιωθω εγω που τη βλεπω την κεφαλα καθε μερα!!!αλλα ειναι στριτζογατο,ουτε χαιδεμα δε θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:50 Η popitsa έγραψε: #14.405 28-09-08 09:50 ααα,ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:51 Η Nehalennia: #14.406 28-09-08 11:51 Καλημέρα κι από μένα!! Το πρωϊνό ξενίνησε με πολλά γουργουριτά και χτενίσματα μαλλιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:58 Η julia έγραψε: #14.407 28-09-08 11:58 Καλημέρα σκοτάδι παντού, μέχρι τις εννέα μας άφησαν τα παιδιά στην ησυχία μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:03 Η Raisa έγραψε: #14.408 28-09-08 12:03 Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Nehalennia: #14.409 28-09-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Να περάσεις καλά και σήμερα! Κάθε ταξιδάκι έχει κούραση αλλά είναι ευχάριστη κούραση! Υπομονί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:20 Η Μυρτω4038: #14.410 28-09-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Ραισακι αγαπη μου ,να περασεις καλα και ξεκουραζεσαι οταν γυρισειςΔωσε φιλακια σε ολες απο μας εδω!:kiss::kiss: Υ.Γ Για να πω την αληθεια το ψιλομετανιωσα που δεν ηρθα τελικα μαζι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #14.411 28-09-08 12:29 Καλα να περασετε Νικολεττα!Να μας βγαλετε και καμια φωτο να δουμε κι εμεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:34 Η Μυρτω4038: #14.412 28-09-08 12:34 Ραισακι απο που μπαινεις? Δεν επρεπε ηδη να ξεκινησετε για την συνσντηση? Στις μια δεν ειπατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η Nehalennia: #14.413 29-09-08 11:00 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #14.414 29-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και απο τον ζεστό Νότο!!! "Ντάλα" ο ήλιος όπως λέμε και στο χωριό μου... κοντομάνικο και σόρτς! Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλα τα παιδιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.415 29-09-08 11:29 Καλημέρα κορίτσια μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο στας Αθήνας,(Παρουσίασα, συνάντησα τις κοπέλες, ξεσάλωσα), επέστρεψα στην δουλειά μου και μισοκοιμάμαι. Φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41558jid593d4dn.gif 35,2 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η Nehalennia: #14.416 29-09-08 11:36 Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #14.417 29-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η κυριακή αρέσει στα στρουμφακια..Εμένα πάντα η πέμπτη και το σαββατο μου άρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.418 29-09-08 11:47 Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η katerina10: #14.419 29-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 719 720 721 722 723 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ααα,ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:51 Η Nehalennia: #14.406 28-09-08 11:51 Καλημέρα κι από μένα!! Το πρωϊνό ξενίνησε με πολλά γουργουριτά και χτενίσματα μαλλιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:58 Η julia έγραψε: #14.407 28-09-08 11:58 Καλημέρα σκοτάδι παντού, μέχρι τις εννέα μας άφησαν τα παιδιά στην ησυχία μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:03 Η Raisa έγραψε: #14.408 28-09-08 12:03 Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Nehalennia: #14.409 28-09-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Να περάσεις καλά και σήμερα! Κάθε ταξιδάκι έχει κούραση αλλά είναι ευχάριστη κούραση! Υπομονί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:20 Η Μυρτω4038: #14.410 28-09-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Ραισακι αγαπη μου ,να περασεις καλα και ξεκουραζεσαι οταν γυρισειςΔωσε φιλακια σε ολες απο μας εδω!:kiss::kiss: Υ.Γ Για να πω την αληθεια το ψιλομετανιωσα που δεν ηρθα τελικα μαζι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #14.411 28-09-08 12:29 Καλα να περασετε Νικολεττα!Να μας βγαλετε και καμια φωτο να δουμε κι εμεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:34 Η Μυρτω4038: #14.412 28-09-08 12:34 Ραισακι απο που μπαινεις? Δεν επρεπε ηδη να ξεκινησετε για την συνσντηση? Στις μια δεν ειπατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η Nehalennia: #14.413 29-09-08 11:00 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #14.414 29-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και απο τον ζεστό Νότο!!! "Ντάλα" ο ήλιος όπως λέμε και στο χωριό μου... κοντομάνικο και σόρτς! Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλα τα παιδιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.415 29-09-08 11:29 Καλημέρα κορίτσια μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο στας Αθήνας,(Παρουσίασα, συνάντησα τις κοπέλες, ξεσάλωσα), επέστρεψα στην δουλειά μου και μισοκοιμάμαι. Φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41558jid593d4dn.gif 35,2 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η Nehalennia: #14.416 29-09-08 11:36 Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #14.417 29-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η κυριακή αρέσει στα στρουμφακια..Εμένα πάντα η πέμπτη και το σαββατο μου άρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.418 29-09-08 11:47 Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η katerina10: #14.419 29-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 719 720 721 722 723 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κι από μένα!! Το πρωϊνό ξενίνησε με πολλά γουργουριτά και χτενίσματα μαλλιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:58 Η julia έγραψε: #14.407 28-09-08 11:58 Καλημέρα σκοτάδι παντού, μέχρι τις εννέα μας άφησαν τα παιδιά στην ησυχία μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:03 Η Raisa έγραψε: #14.408 28-09-08 12:03 Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Nehalennia: #14.409 28-09-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Να περάσεις καλά και σήμερα! Κάθε ταξιδάκι έχει κούραση αλλά είναι ευχάριστη κούραση! Υπομονί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:20 Η Μυρτω4038: #14.410 28-09-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Ραισακι αγαπη μου ,να περασεις καλα και ξεκουραζεσαι οταν γυρισειςΔωσε φιλακια σε ολες απο μας εδω!:kiss::kiss: Υ.Γ Για να πω την αληθεια το ψιλομετανιωσα που δεν ηρθα τελικα μαζι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #14.411 28-09-08 12:29 Καλα να περασετε Νικολεττα!Να μας βγαλετε και καμια φωτο να δουμε κι εμεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:34 Η Μυρτω4038: #14.412 28-09-08 12:34 Ραισακι απο που μπαινεις? Δεν επρεπε ηδη να ξεκινησετε για την συνσντηση? Στις μια δεν ειπατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η Nehalennia: #14.413 29-09-08 11:00 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #14.414 29-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και απο τον ζεστό Νότο!!! "Ντάλα" ο ήλιος όπως λέμε και στο χωριό μου... κοντομάνικο και σόρτς! Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλα τα παιδιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.415 29-09-08 11:29 Καλημέρα κορίτσια μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο στας Αθήνας,(Παρουσίασα, συνάντησα τις κοπέλες, ξεσάλωσα), επέστρεψα στην δουλειά μου και μισοκοιμάμαι. Φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41558jid593d4dn.gif 35,2 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η Nehalennia: #14.416 29-09-08 11:36 Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #14.417 29-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η κυριακή αρέσει στα στρουμφακια..Εμένα πάντα η πέμπτη και το σαββατο μου άρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.418 29-09-08 11:47 Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η katerina10: #14.419 29-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 719 720 721 722 723 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σκοτάδι παντού, μέχρι τις εννέα μας άφησαν τα παιδιά στην ησυχία μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:03 Η Raisa έγραψε: #14.408 28-09-08 12:03 Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Nehalennia: #14.409 28-09-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Να περάσεις καλά και σήμερα! Κάθε ταξιδάκι έχει κούραση αλλά είναι ευχάριστη κούραση! Υπομονί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:20 Η Μυρτω4038: #14.410 28-09-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Ραισακι αγαπη μου ,να περασεις καλα και ξεκουραζεσαι οταν γυρισειςΔωσε φιλακια σε ολες απο μας εδω!:kiss::kiss: Υ.Γ Για να πω την αληθεια το ψιλομετανιωσα που δεν ηρθα τελικα μαζι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #14.411 28-09-08 12:29 Καλα να περασετε Νικολεττα!Να μας βγαλετε και καμια φωτο να δουμε κι εμεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:34 Η Μυρτω4038: #14.412 28-09-08 12:34 Ραισακι απο που μπαινεις? Δεν επρεπε ηδη να ξεκινησετε για την συνσντηση? Στις μια δεν ειπατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η Nehalennia: #14.413 29-09-08 11:00 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #14.414 29-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και απο τον ζεστό Νότο!!! "Ντάλα" ο ήλιος όπως λέμε και στο χωριό μου... κοντομάνικο και σόρτς! Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλα τα παιδιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.415 29-09-08 11:29 Καλημέρα κορίτσια μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο στας Αθήνας,(Παρουσίασα, συνάντησα τις κοπέλες, ξεσάλωσα), επέστρεψα στην δουλειά μου και μισοκοιμάμαι. Φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41558jid593d4dn.gif 35,2 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η Nehalennia: #14.416 29-09-08 11:36 Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #14.417 29-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η κυριακή αρέσει στα στρουμφακια..Εμένα πάντα η πέμπτη και το σαββατο μου άρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.418 29-09-08 11:47 Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η katerina10: #14.419 29-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 719 720 721 722 723 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Nehalennia: #14.409 28-09-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Να περάσεις καλά και σήμερα! Κάθε ταξιδάκι έχει κούραση αλλά είναι ευχάριστη κούραση! Υπομονί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:20 Η Μυρτω4038: #14.410 28-09-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Ραισακι αγαπη μου ,να περασεις καλα και ξεκουραζεσαι οταν γυρισειςΔωσε φιλακια σε ολες απο μας εδω!:kiss::kiss: Υ.Γ Για να πω την αληθεια το ψιλομετανιωσα που δεν ηρθα τελικα μαζι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #14.411 28-09-08 12:29 Καλα να περασετε Νικολεττα!Να μας βγαλετε και καμια φωτο να δουμε κι εμεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:34 Η Μυρτω4038: #14.412 28-09-08 12:34 Ραισακι απο που μπαινεις? Δεν επρεπε ηδη να ξεκινησετε για την συνσντηση? Στις μια δεν ειπατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η Nehalennia: #14.413 29-09-08 11:00 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #14.414 29-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και απο τον ζεστό Νότο!!! "Ντάλα" ο ήλιος όπως λέμε και στο χωριό μου... κοντομάνικο και σόρτς! Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλα τα παιδιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.415 29-09-08 11:29 Καλημέρα κορίτσια μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο στας Αθήνας,(Παρουσίασα, συνάντησα τις κοπέλες, ξεσάλωσα), επέστρεψα στην δουλειά μου και μισοκοιμάμαι. Φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41558jid593d4dn.gif 35,2 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η Nehalennia: #14.416 29-09-08 11:36 Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #14.417 29-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η κυριακή αρέσει στα στρουμφακια..Εμένα πάντα η πέμπτη και το σαββατο μου άρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.418 29-09-08 11:47 Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η katerina10: #14.419 29-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 719 720 721 722 723 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Να περάσεις καλά και σήμερα! Κάθε ταξιδάκι έχει κούραση αλλά είναι ευχάριστη κούραση! Υπομονί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:20 Η Μυρτω4038: #14.410 28-09-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Ραισακι αγαπη μου ,να περασεις καλα και ξεκουραζεσαι οταν γυρισειςΔωσε φιλακια σε ολες απο μας εδω!:kiss::kiss: Υ.Γ Για να πω την αληθεια το ψιλομετανιωσα που δεν ηρθα τελικα μαζι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #14.411 28-09-08 12:29 Καλα να περασετε Νικολεττα!Να μας βγαλετε και καμια φωτο να δουμε κι εμεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:34 Η Μυρτω4038: #14.412 28-09-08 12:34 Ραισακι απο που μπαινεις? Δεν επρεπε ηδη να ξεκινησετε για την συνσντηση? Στις μια δεν ειπατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η Nehalennia: #14.413 29-09-08 11:00 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #14.414 29-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και απο τον ζεστό Νότο!!! "Ντάλα" ο ήλιος όπως λέμε και στο χωριό μου... κοντομάνικο και σόρτς! Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλα τα παιδιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.415 29-09-08 11:29 Καλημέρα κορίτσια μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο στας Αθήνας,(Παρουσίασα, συνάντησα τις κοπέλες, ξεσάλωσα), επέστρεψα στην δουλειά μου και μισοκοιμάμαι. Φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41558jid593d4dn.gif 35,2 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η Nehalennia: #14.416 29-09-08 11:36 Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #14.417 29-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η κυριακή αρέσει στα στρουμφακια..Εμένα πάντα η πέμπτη και το σαββατο μου άρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.418 29-09-08 11:47 Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η katerina10: #14.419 29-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 719 720 721 722 723 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!! Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή Click για ανάπτυξη... Ραισακι αγαπη μου ,να περασεις καλα και ξεκουραζεσαι οταν γυρισειςΔωσε φιλακια σε ολες απο μας εδω!:kiss::kiss: Υ.Γ Για να πω την αληθεια το ψιλομετανιωσα που δεν ηρθα τελικα μαζι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:29 Η moukelis έγραψε: #14.411 28-09-08 12:29 Καλα να περασετε Νικολεττα!Να μας βγαλετε και καμια φωτο να δουμε κι εμεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:34 Η Μυρτω4038: #14.412 28-09-08 12:34 Ραισακι απο που μπαινεις? Δεν επρεπε ηδη να ξεκινησετε για την συνσντηση? Στις μια δεν ειπατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η Nehalennia: #14.413 29-09-08 11:00 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #14.414 29-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και απο τον ζεστό Νότο!!! "Ντάλα" ο ήλιος όπως λέμε και στο χωριό μου... κοντομάνικο και σόρτς! Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλα τα παιδιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.415 29-09-08 11:29 Καλημέρα κορίτσια μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο στας Αθήνας,(Παρουσίασα, συνάντησα τις κοπέλες, ξεσάλωσα), επέστρεψα στην δουλειά μου και μισοκοιμάμαι. Φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41558jid593d4dn.gif 35,2 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η Nehalennia: #14.416 29-09-08 11:36 Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #14.417 29-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η κυριακή αρέσει στα στρουμφακια..Εμένα πάντα η πέμπτη και το σαββατο μου άρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.418 29-09-08 11:47 Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η katerina10: #14.419 29-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 719 720 721 722 723 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα να περασετε Νικολεττα!Να μας βγαλετε και καμια φωτο να δουμε κι εμεις ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:34 Η Μυρτω4038: #14.412 28-09-08 12:34 Ραισακι απο που μπαινεις? Δεν επρεπε ηδη να ξεκινησετε για την συνσντηση? Στις μια δεν ειπατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η Nehalennia: #14.413 29-09-08 11:00 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #14.414 29-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και απο τον ζεστό Νότο!!! "Ντάλα" ο ήλιος όπως λέμε και στο χωριό μου... κοντομάνικο και σόρτς! Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλα τα παιδιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.415 29-09-08 11:29 Καλημέρα κορίτσια μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο στας Αθήνας,(Παρουσίασα, συνάντησα τις κοπέλες, ξεσάλωσα), επέστρεψα στην δουλειά μου και μισοκοιμάμαι. Φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41558jid593d4dn.gif 35,2 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η Nehalennia: #14.416 29-09-08 11:36 Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #14.417 29-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η κυριακή αρέσει στα στρουμφακια..Εμένα πάντα η πέμπτη και το σαββατο μου άρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.418 29-09-08 11:47 Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η katerina10: #14.419 29-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 719 720 721 722 723 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ραισακι απο που μπαινεις? Δεν επρεπε ηδη να ξεκινησετε για την συνσντηση? Στις μια δεν ειπατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η Nehalennia: #14.413 29-09-08 11:00 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #14.414 29-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και απο τον ζεστό Νότο!!! "Ντάλα" ο ήλιος όπως λέμε και στο χωριό μου... κοντομάνικο και σόρτς! Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλα τα παιδιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.415 29-09-08 11:29 Καλημέρα κορίτσια μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο στας Αθήνας,(Παρουσίασα, συνάντησα τις κοπέλες, ξεσάλωσα), επέστρεψα στην δουλειά μου και μισοκοιμάμαι. Φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41558jid593d4dn.gif 35,2 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η Nehalennia: #14.416 29-09-08 11:36 Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #14.417 29-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η κυριακή αρέσει στα στρουμφακια..Εμένα πάντα η πέμπτη και το σαββατο μου άρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.418 29-09-08 11:47 Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η katerina10: #14.419 29-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 719 720 721 722 723 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #14.414 29-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και απο τον ζεστό Νότο!!! "Ντάλα" ο ήλιος όπως λέμε και στο χωριό μου... κοντομάνικο και σόρτς! Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλα τα παιδιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.415 29-09-08 11:29 Καλημέρα κορίτσια μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο στας Αθήνας,(Παρουσίασα, συνάντησα τις κοπέλες, ξεσάλωσα), επέστρεψα στην δουλειά μου και μισοκοιμάμαι. Φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41558jid593d4dn.gif 35,2 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η Nehalennia: #14.416 29-09-08 11:36 Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #14.417 29-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η κυριακή αρέσει στα στρουμφακια..Εμένα πάντα η πέμπτη και το σαββατο μου άρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.418 29-09-08 11:47 Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η katerina10: #14.419 29-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 719 720 721 722 723 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα και απο τον ζεστό Νότο!!! "Ντάλα" ο ήλιος όπως λέμε και στο χωριό μου... κοντομάνικο και σόρτς! Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλα τα παιδιά μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.415 29-09-08 11:29 Καλημέρα κορίτσια μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο στας Αθήνας,(Παρουσίασα, συνάντησα τις κοπέλες, ξεσάλωσα), επέστρεψα στην δουλειά μου και μισοκοιμάμαι. Φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 41558jid593d4dn.gif 35,2 KB · Εμφανίσεις: 9 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η Nehalennia: #14.416 29-09-08 11:36 Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #14.417 29-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η κυριακή αρέσει στα στρουμφακια..Εμένα πάντα η πέμπτη και το σαββατο μου άρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.418 29-09-08 11:47 Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η katerina10: #14.419 29-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 719 720 721 722 723 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα κορίτσια μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο στας Αθήνας,(Παρουσίασα, συνάντησα τις κοπέλες, ξεσάλωσα), επέστρεψα στην δουλειά μου και μισοκοιμάμαι. Φιλιά σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η Nehalennia: #14.416 29-09-08 11:36 Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #14.417 29-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η κυριακή αρέσει στα στρουμφακια..Εμένα πάντα η πέμπτη και το σαββατο μου άρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.418 29-09-08 11:47 Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η katerina10: #14.419 29-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 719 720 721 722 723 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η katerina10: #14.417 29-09-08 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η κυριακή αρέσει στα στρουμφακια..Εμένα πάντα η πέμπτη και το σαββατο μου άρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.418 29-09-08 11:47 Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η katerina10: #14.419 29-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 719 720 721 722 723 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Υπομονή σε όλες και όλους! Αφιερωμένο! Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω. Τετάρτη πώς βαριέμαι, την Πέμπτη δεν κρατιέμαι. Παρασκευή πρωί, λα-λα-λα λα-λα λα-λα, απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει. Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η κυριακή αρέσει στα στρουμφακια..Εμένα πάντα η πέμπτη και το σαββατο μου άρεσαν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η Nehalennia: #14.418 29-09-08 11:47 Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η katerina10: #14.419 29-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 719 720 721 722 723 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:53 Η katerina10: #14.419 29-09-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 719 720 721 722 723 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 721 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση. Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά. Click για ανάπτυξη... Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η Vasiliki86: #14.420 29-09-08 11:57 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα...! Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.