Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ο Τυμι ακριβως το ιδιο εχει παθει ειναι τοσο μεγαλος που απο τη στιγμη που εχει παρει το τελικο του μεγεθος δεν χωραει μεσα στην τουαλετα του, το κεφαλι του το εχει παντα εξω...Και εγω εχω κλειστη τουαλετα με πορτακι, αλλα εδω και κανα χρονο εχω βγαλει το πορτακι(σε μενα το πορτακι μπαινει και βγαινει πολυ ευκολα)και αυτο γιατι η Μυρτουλα εχει γινει τοοοσο τεραστια που δυσκολευοταν να γυρισει μεσα.Ειναι ο χωρος γυρω τετοιος που δεν με περνει να παρω μεγαλυτερη.
Και φυσικα δεν το συζητω να μπει αλλου εκτος μπανιου.
![]()
Για το Σιμπα ειχαμε βρει μια πολυ ωραια μεγαλη τουαλετα και οικονομικη απο το Pet City. Αλλα δεν του παιρνουμε ομως καινουρια γιατι εχουμε ηδη 2, την παλια τι θα την κανουμε... Αφου εχει βρει κιολας και το κολπο... Ασε κιολας που αυτη που ειχε παρει η μαμα ηταν και ακριβη και μολις ειδε αυτη στο Pet City τραβαγε τα μαλλια της...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Εφυγε χθες στα 83 ενας απο τους ζωντανους θρυλους του Χολιγουντ,
ο Πωλ Νιουμαν.Μου ηταν ιδαιτερα συμπαθης (και ωραιος
),αγαπημενες ταινιες το "Κεντρι" και το "Χρωμα του χρηματος" για το οποιο, αν δεν κανω λαθος, πηρε το Οσκαρ.Καλη Κυριακη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
φαντασου φιλη μου,πως νιωθω εγω που τη βλεπω την κεφαλα καθε μερα!!!Είναι φυσικά λίγο αργά για "καλημέρα" τώρα, αλλά, βρε Πηνελόπη, όποτε βλέπω αυτή την υπέροχη κεφάλα στην υπογραφή σου, μου φτιάχνει η διάθεση!!!![]()

αλλα ειναι στριτζογατο,ουτε χαιδεμα δε θελει

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το πρωϊνό ξενίνησε με πολλά γουργουριτά και χτενίσματα μαλλιών

julia
Διακεκριμένο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά
, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους
....αλλά πολύ κούραση...είμαι με 8 ώρες ύπνο από την Παρασκευή
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!!
Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους
![]()

Να περάσεις καλά και σήμερα! Κάθε ταξιδάκι έχει κούραση αλλά είναι ευχάριστη κούραση! Υπομονί

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα και από μένα....από την πανέμορφη Αθήνα!!!!
Περνάω τέλεια παιδιά, χαϊδεψα πολλά ζουζούνια γατιά, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους ....σήμερα θα γνωρίσω κι άλλους
![]()
Ραισακι αγαπη μου ,να περασεις καλα και ξεκουραζεσαι οταν γυρισεις

Δωσε φιλακια σε ολες απο μας εδω!:kiss::kiss:

Υ.Γ Για να πω την αληθεια το ψιλομετανιωσα που δεν ηρθα τελικα μαζι σου.

moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα!
Κρύο σήμερα στην Θεσσαλονίκη μπρρρ καλή υπομονί στους εργαζόμενους!
Καλημέρα και απο τον ζεστό Νότο!!!

"Ντάλα" ο ήλιος όπως λέμε και στο χωριό μου... κοντομάνικο και σόρτς!
Καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλα τα παιδιά μας!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Φιλιά σε όλες
Συνημμένα
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπομονή σε όλες και όλους!Αφιερωμένο!
Δευτέρα κάτι έχω,
την Τρίτη δεν αντέχω.
Τετάρτη πώς βαριέμαι,
την Πέμπτη δεν κρατιέμαι.
Παρασκευή πρωί,
λα-λα-λα λα-λα λα-λα,
απ' όλες τις ημέρες
η Κυριακή μ' αρέσει.

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η κυριακή αρέσει στα στρουμφακια..Υπομονή σε όλες και όλους!
Αφιερωμένο!
Δευτέρα κάτι έχω,
την Τρίτη δεν αντέχω.
Τετάρτη πώς βαριέμαι,
την Πέμπτη δεν κρατιέμαι.
Παρασκευή πρωί,
λα-λα-λα λα-λα λα-λα,
απ' όλες τις ημέρες
η Κυριακή μ' αρέσει.
![]()

Εμένα πάντα η πέμπτη και το σαββατο μου άρεσαν!!

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Η λογική μου είναι η εξής..Πέμπτη=έξοδος και επίσης πλησιάζει το τέλος της βδομάδας..Σάββατο=η μόνη μέρα που μπορώ να κοιμηθώ χωρίς την έγνια να ξυπνήσω κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί!!!Εμένα πάντως μου αρέσει Παρασκευή απόγευμα γιατί τότε υπάρχει η πραγματική ανακούφιση και αγαλλίαση.![]()
Και το Σαββατοκύριακο είναι πάλι σχετικό και όπως σχεδιάζουμε με τον άντρα μου... μάλλον για μας τα Σαββατοκύριακα θα γίνουν οι πιό φορτισμένες μέρες της εβδομάδας αν όλα πάνε καλά.
Παρασκευή=η μέρα που όλοι βγαίνουν και εγώ μένω μέσα γιατί την επόμενη δουλεύω και Κυριακή...μετά από τόσο ύπνο είναι πολύ άθλιο που πρέπει να ξυπνήσω και πάλι πρωί την επόμενη!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην Αθηνα δεν εχει πολυ κρυο εχει ψυχρουλα... Nehalennia τι κανει το γατουλι σου?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool