Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπραβοοοο Ουρανια μου, τα καλυτερα σου ευχομαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ράνια, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρεις! Συγχαρητήρια:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ράνια συγχαρητήρια!:D

Καλημέρα και απο μάς!!!
Ήλιος άνοιξη, τα πουλάκια τιτιβίζουν.. κλπ κλπ

Μπράβο Ράνια και απο μένα!!!!:up:
Τελικά μηπως να αρχίζω να χρεώνω τα Ομμμμ????:hmm:

Μπράβο Ράνια!! Είσαι κι εσύ πια μια μαστόρισσα! ;)

Συγχαριτήρια Ράνια.
Καλή σταδιοδρομία:).

Μπραβοοοο Ουρανια μου, τα καλυτερα σου ευχομαι!

Ράνια, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρεις! Συγχαρητήρια:)

Ράνια συγχαρητήρια!:D

Καλημέρα και απο μάς!!!
Ήλιος άνοιξη, τα πουλάκια τιτιβίζουν.. κλπ κλπ

Μπράβο Ράνια και απο μένα!!!!:up:
Τελικά μηπως να αρχίζω να χρεώνω τα Ομμμμ????:hmm:

Κορίτσια ξανά σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ ΟΛΕΣ:up:

Μόλις γυρίσαμε από το κέντρο. Αποφασίσαμε να μην πάρουμε λεωφορείο αλλά να περπατήσουμε παραλιακά ως το σπίτι.

Η μέρα είναι καταπληκτική και πρώτη φορά απόλαυσα τόσο πολύ περπατάδα στην παραλία. Μέχρι και η θάλασσα ήταν πιο καθαρή από όλες τις άλλες φορές που περπατήσαμε εκεί.

Οπότε όποια/ος Θεσσαλονικιά/ός έχει χρόνο και όρεξη ας κάνει μια βόλτα και σίγουρα θα του φτιάξει τη μέρα!:up::up:

Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα?

Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου.;)
Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης.:blink:;):lol::lol:

ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα

Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα?

Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου.;)
Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης.:blink:;):lol::lol:

Σε ευχαριστώ Νικάκι μου. Ο Αιμίλιος για ψυχολογική υποστήριξη δεν έχω καμμία ένσταση να τον ευχαριστήσω αλλά επί του πρακτικού μου άλλαξε τα φώτα δεν με διευκόλυνε. Τις περισσότερες των περιπτώσεων που έγραφα μου κηνυγούσε το ποντίκι μαζί με το χέρι μου συν ότι έπερνε φόρα και πηδούσε πάνω στο λάπτοπ με αποτέλεσμα να με λούζει κρύος ιδρώτας για το αν χάθηκαν αυτά που έγραφα:lol:

ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα

Σε ευχαριστώ πολύ efterpi:)

Συγχαρητηρια Ρανια!:up:

Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....!:D Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..!:)

Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....!:D Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..!:)

Σε ευχαριστώ κι εσένα κουκλίτσα μου και εσύ να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου:)

καλησπερα στην γατοπαρεα!!:)Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!!:D:up:

Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. :up:

Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site :D

καλησπερα στην γατοπαρεα!!:)Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!!:D:up:

Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. :up:

Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site :D

Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία:)

Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία:)

Να εισαι καλα Ρανια!

Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει :(

Να εισαι καλα Ρανια!

Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει :(

Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ:up:

Αχχχ ευχαριστωωωωω :up::up::up::up:

Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα:)

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back