NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #14.441 30-09-08 10:13 Μπραβοοοο Ουρανια μου, τα καλυτερα σου ευχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:14 Η stellak έγραψε: #14.442 30-09-08 10:14 Ράνια, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρεις! Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η toulis έγραψε: #14.443 30-09-08 10:33 Ράνια συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:34 Η julia έγραψε: #14.444 30-09-08 10:34 Καλημέρα και απο μάς!!! Ήλιος άνοιξη, τα πουλάκια τιτιβίζουν.. κλπ κλπ Μπράβο Ράνια και απο μένα!!!! Τελικά μηπως να αρχίζω να χρεώνω τα Ομμμμ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.445 30-09-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μπράβο Ράνια!! Είσαι κι εσύ πια μια μαστόρισσα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Συγχαριτήρια Ράνια. Καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μπραβοοοο Ουρανια μου, τα καλυτερα σου ευχομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρεις! Συγχαρητήρια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toulis: Ράνια συγχαρητήρια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και απο μάς!!! Ήλιος άνοιξη, τα πουλάκια τιτιβίζουν.. κλπ κλπ Μπράβο Ράνια και απο μένα!!!! Τελικά μηπως να αρχίζω να χρεώνω τα Ομμμμ???? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ξανά σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ ΟΛΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:20 Η Nehalennia: #14.446 30-09-08 12:20 Μόλις γυρίσαμε από το κέντρο. Αποφασίσαμε να μην πάρουμε λεωφορείο αλλά να περπατήσουμε παραλιακά ως το σπίτι. Η μέρα είναι καταπληκτική και πρώτη φορά απόλαυσα τόσο πολύ περπατάδα στην παραλία. Μέχρι και η θάλασσα ήταν πιο καθαρή από όλες τις άλλες φορές που περπατήσαμε εκεί. Οπότε όποια/ος Θεσσαλονικιά/ός έχει χρόνο και όρεξη ας κάνει μια βόλτα και σίγουρα θα του φτιάξει τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #14.447 30-09-08 13:41 Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα? Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου. Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efterpi Νεοφερμένο μέλος Η efterpi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η efterpi έγραψε: #14.448 30-09-08 13:50 ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.449 30-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα? Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου. Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Νικάκι μου. Ο Αιμίλιος για ψυχολογική υποστήριξη δεν έχω καμμία ένσταση να τον ευχαριστήσω αλλά επί του πρακτικού μου άλλαξε τα φώτα δεν με διευκόλυνε. Τις περισσότερες των περιπτώσεων που έγραφα μου κηνυγούσε το ποντίκι μαζί με το χέρι μου συν ότι έπερνε φόρα και πηδούσε πάνω στο λάπτοπ με αποτέλεσμα να με λούζει κρύος ιδρώτας για το αν χάθηκαν αυτά που έγραφα Αρχική Δημοσίευση από efterpi: ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ efterpi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:44 Η moukelis έγραψε: #14.450 30-09-08 14:44 Συγχαρητηρια Ρανια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.451 30-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συγχαρητηρια Ρανια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Vasiliki86: #14.452 30-09-08 16:25 Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.453 30-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ κι εσένα κουκλίτσα μου και εσύ να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η popitsa έγραψε: #14.454 30-09-08 18:19 καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:57 Η aalyah έγραψε: #14.455 30-09-08 18:57 Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.456 30-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #14.457 30-09-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.458 30-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Click για ανάπτυξη... Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #14.459 30-09-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 721 722 723 724 725 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβοοοο Ουρανια μου, τα καλυτερα σου ευχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:14 Η stellak έγραψε: #14.442 30-09-08 10:14 Ράνια, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρεις! Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η toulis έγραψε: #14.443 30-09-08 10:33 Ράνια συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:34 Η julia έγραψε: #14.444 30-09-08 10:34 Καλημέρα και απο μάς!!! Ήλιος άνοιξη, τα πουλάκια τιτιβίζουν.. κλπ κλπ Μπράβο Ράνια και απο μένα!!!! Τελικά μηπως να αρχίζω να χρεώνω τα Ομμμμ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.445 30-09-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μπράβο Ράνια!! Είσαι κι εσύ πια μια μαστόρισσα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Συγχαριτήρια Ράνια. Καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μπραβοοοο Ουρανια μου, τα καλυτερα σου ευχομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρεις! Συγχαρητήρια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toulis: Ράνια συγχαρητήρια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και απο μάς!!! Ήλιος άνοιξη, τα πουλάκια τιτιβίζουν.. κλπ κλπ Μπράβο Ράνια και απο μένα!!!! Τελικά μηπως να αρχίζω να χρεώνω τα Ομμμμ???? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ξανά σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ ΟΛΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:20 Η Nehalennia: #14.446 30-09-08 12:20 Μόλις γυρίσαμε από το κέντρο. Αποφασίσαμε να μην πάρουμε λεωφορείο αλλά να περπατήσουμε παραλιακά ως το σπίτι. Η μέρα είναι καταπληκτική και πρώτη φορά απόλαυσα τόσο πολύ περπατάδα στην παραλία. Μέχρι και η θάλασσα ήταν πιο καθαρή από όλες τις άλλες φορές που περπατήσαμε εκεί. Οπότε όποια/ος Θεσσαλονικιά/ός έχει χρόνο και όρεξη ας κάνει μια βόλτα και σίγουρα θα του φτιάξει τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #14.447 30-09-08 13:41 Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα? Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου. Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efterpi Νεοφερμένο μέλος Η efterpi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η efterpi έγραψε: #14.448 30-09-08 13:50 ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.449 30-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα? Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου. Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Νικάκι μου. Ο Αιμίλιος για ψυχολογική υποστήριξη δεν έχω καμμία ένσταση να τον ευχαριστήσω αλλά επί του πρακτικού μου άλλαξε τα φώτα δεν με διευκόλυνε. Τις περισσότερες των περιπτώσεων που έγραφα μου κηνυγούσε το ποντίκι μαζί με το χέρι μου συν ότι έπερνε φόρα και πηδούσε πάνω στο λάπτοπ με αποτέλεσμα να με λούζει κρύος ιδρώτας για το αν χάθηκαν αυτά που έγραφα Αρχική Δημοσίευση από efterpi: ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ efterpi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:44 Η moukelis έγραψε: #14.450 30-09-08 14:44 Συγχαρητηρια Ρανια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.451 30-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συγχαρητηρια Ρανια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Vasiliki86: #14.452 30-09-08 16:25 Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.453 30-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ κι εσένα κουκλίτσα μου και εσύ να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η popitsa έγραψε: #14.454 30-09-08 18:19 καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:57 Η aalyah έγραψε: #14.455 30-09-08 18:57 Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.456 30-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #14.457 30-09-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.458 30-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Click για ανάπτυξη... Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #14.459 30-09-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 721 722 723 724 725 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ράνια, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρεις! Συγχαρητήρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis Εκκολαπτόμενο μέλος Η toulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 329 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η toulis έγραψε: #14.443 30-09-08 10:33 Ράνια συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:34 Η julia έγραψε: #14.444 30-09-08 10:34 Καλημέρα και απο μάς!!! Ήλιος άνοιξη, τα πουλάκια τιτιβίζουν.. κλπ κλπ Μπράβο Ράνια και απο μένα!!!! Τελικά μηπως να αρχίζω να χρεώνω τα Ομμμμ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.445 30-09-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μπράβο Ράνια!! Είσαι κι εσύ πια μια μαστόρισσα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Συγχαριτήρια Ράνια. Καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μπραβοοοο Ουρανια μου, τα καλυτερα σου ευχομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρεις! Συγχαρητήρια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toulis: Ράνια συγχαρητήρια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και απο μάς!!! Ήλιος άνοιξη, τα πουλάκια τιτιβίζουν.. κλπ κλπ Μπράβο Ράνια και απο μένα!!!! Τελικά μηπως να αρχίζω να χρεώνω τα Ομμμμ???? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ξανά σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ ΟΛΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:20 Η Nehalennia: #14.446 30-09-08 12:20 Μόλις γυρίσαμε από το κέντρο. Αποφασίσαμε να μην πάρουμε λεωφορείο αλλά να περπατήσουμε παραλιακά ως το σπίτι. Η μέρα είναι καταπληκτική και πρώτη φορά απόλαυσα τόσο πολύ περπατάδα στην παραλία. Μέχρι και η θάλασσα ήταν πιο καθαρή από όλες τις άλλες φορές που περπατήσαμε εκεί. Οπότε όποια/ος Θεσσαλονικιά/ός έχει χρόνο και όρεξη ας κάνει μια βόλτα και σίγουρα θα του φτιάξει τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #14.447 30-09-08 13:41 Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα? Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου. Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efterpi Νεοφερμένο μέλος Η efterpi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η efterpi έγραψε: #14.448 30-09-08 13:50 ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.449 30-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα? Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου. Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Νικάκι μου. Ο Αιμίλιος για ψυχολογική υποστήριξη δεν έχω καμμία ένσταση να τον ευχαριστήσω αλλά επί του πρακτικού μου άλλαξε τα φώτα δεν με διευκόλυνε. Τις περισσότερες των περιπτώσεων που έγραφα μου κηνυγούσε το ποντίκι μαζί με το χέρι μου συν ότι έπερνε φόρα και πηδούσε πάνω στο λάπτοπ με αποτέλεσμα να με λούζει κρύος ιδρώτας για το αν χάθηκαν αυτά που έγραφα Αρχική Δημοσίευση από efterpi: ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ efterpi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:44 Η moukelis έγραψε: #14.450 30-09-08 14:44 Συγχαρητηρια Ρανια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.451 30-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συγχαρητηρια Ρανια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Vasiliki86: #14.452 30-09-08 16:25 Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.453 30-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ κι εσένα κουκλίτσα μου και εσύ να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η popitsa έγραψε: #14.454 30-09-08 18:19 καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:57 Η aalyah έγραψε: #14.455 30-09-08 18:57 Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.456 30-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #14.457 30-09-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.458 30-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Click για ανάπτυξη... Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #14.459 30-09-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 721 722 723 724 725 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ράνια συγχαρητήρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:34 Η julia έγραψε: #14.444 30-09-08 10:34 Καλημέρα και απο μάς!!! Ήλιος άνοιξη, τα πουλάκια τιτιβίζουν.. κλπ κλπ Μπράβο Ράνια και απο μένα!!!! Τελικά μηπως να αρχίζω να χρεώνω τα Ομμμμ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.445 30-09-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μπράβο Ράνια!! Είσαι κι εσύ πια μια μαστόρισσα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Συγχαριτήρια Ράνια. Καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μπραβοοοο Ουρανια μου, τα καλυτερα σου ευχομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρεις! Συγχαρητήρια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toulis: Ράνια συγχαρητήρια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και απο μάς!!! Ήλιος άνοιξη, τα πουλάκια τιτιβίζουν.. κλπ κλπ Μπράβο Ράνια και απο μένα!!!! Τελικά μηπως να αρχίζω να χρεώνω τα Ομμμμ???? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ξανά σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ ΟΛΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:20 Η Nehalennia: #14.446 30-09-08 12:20 Μόλις γυρίσαμε από το κέντρο. Αποφασίσαμε να μην πάρουμε λεωφορείο αλλά να περπατήσουμε παραλιακά ως το σπίτι. Η μέρα είναι καταπληκτική και πρώτη φορά απόλαυσα τόσο πολύ περπατάδα στην παραλία. Μέχρι και η θάλασσα ήταν πιο καθαρή από όλες τις άλλες φορές που περπατήσαμε εκεί. Οπότε όποια/ος Θεσσαλονικιά/ός έχει χρόνο και όρεξη ας κάνει μια βόλτα και σίγουρα θα του φτιάξει τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #14.447 30-09-08 13:41 Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα? Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου. Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efterpi Νεοφερμένο μέλος Η efterpi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η efterpi έγραψε: #14.448 30-09-08 13:50 ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.449 30-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα? Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου. Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Νικάκι μου. Ο Αιμίλιος για ψυχολογική υποστήριξη δεν έχω καμμία ένσταση να τον ευχαριστήσω αλλά επί του πρακτικού μου άλλαξε τα φώτα δεν με διευκόλυνε. Τις περισσότερες των περιπτώσεων που έγραφα μου κηνυγούσε το ποντίκι μαζί με το χέρι μου συν ότι έπερνε φόρα και πηδούσε πάνω στο λάπτοπ με αποτέλεσμα να με λούζει κρύος ιδρώτας για το αν χάθηκαν αυτά που έγραφα Αρχική Δημοσίευση από efterpi: ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ efterpi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:44 Η moukelis έγραψε: #14.450 30-09-08 14:44 Συγχαρητηρια Ρανια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.451 30-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συγχαρητηρια Ρανια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Vasiliki86: #14.452 30-09-08 16:25 Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.453 30-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ κι εσένα κουκλίτσα μου και εσύ να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η popitsa έγραψε: #14.454 30-09-08 18:19 καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:57 Η aalyah έγραψε: #14.455 30-09-08 18:57 Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.456 30-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #14.457 30-09-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.458 30-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Click για ανάπτυξη... Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #14.459 30-09-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 721 722 723 724 725 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και απο μάς!!! Ήλιος άνοιξη, τα πουλάκια τιτιβίζουν.. κλπ κλπ Μπράβο Ράνια και απο μένα!!!! Τελικά μηπως να αρχίζω να χρεώνω τα Ομμμμ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:06 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.445 30-09-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μπράβο Ράνια!! Είσαι κι εσύ πια μια μαστόρισσα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Συγχαριτήρια Ράνια. Καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μπραβοοοο Ουρανια μου, τα καλυτερα σου ευχομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρεις! Συγχαρητήρια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toulis: Ράνια συγχαρητήρια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και απο μάς!!! Ήλιος άνοιξη, τα πουλάκια τιτιβίζουν.. κλπ κλπ Μπράβο Ράνια και απο μένα!!!! Τελικά μηπως να αρχίζω να χρεώνω τα Ομμμμ???? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ξανά σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ ΟΛΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:20 Η Nehalennia: #14.446 30-09-08 12:20 Μόλις γυρίσαμε από το κέντρο. Αποφασίσαμε να μην πάρουμε λεωφορείο αλλά να περπατήσουμε παραλιακά ως το σπίτι. Η μέρα είναι καταπληκτική και πρώτη φορά απόλαυσα τόσο πολύ περπατάδα στην παραλία. Μέχρι και η θάλασσα ήταν πιο καθαρή από όλες τις άλλες φορές που περπατήσαμε εκεί. Οπότε όποια/ος Θεσσαλονικιά/ός έχει χρόνο και όρεξη ας κάνει μια βόλτα και σίγουρα θα του φτιάξει τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #14.447 30-09-08 13:41 Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα? Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου. Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efterpi Νεοφερμένο μέλος Η efterpi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η efterpi έγραψε: #14.448 30-09-08 13:50 ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.449 30-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα? Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου. Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Νικάκι μου. Ο Αιμίλιος για ψυχολογική υποστήριξη δεν έχω καμμία ένσταση να τον ευχαριστήσω αλλά επί του πρακτικού μου άλλαξε τα φώτα δεν με διευκόλυνε. Τις περισσότερες των περιπτώσεων που έγραφα μου κηνυγούσε το ποντίκι μαζί με το χέρι μου συν ότι έπερνε φόρα και πηδούσε πάνω στο λάπτοπ με αποτέλεσμα να με λούζει κρύος ιδρώτας για το αν χάθηκαν αυτά που έγραφα Αρχική Δημοσίευση από efterpi: ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ efterpi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:44 Η moukelis έγραψε: #14.450 30-09-08 14:44 Συγχαρητηρια Ρανια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.451 30-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συγχαρητηρια Ρανια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Vasiliki86: #14.452 30-09-08 16:25 Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.453 30-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ κι εσένα κουκλίτσα μου και εσύ να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η popitsa έγραψε: #14.454 30-09-08 18:19 καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:57 Η aalyah έγραψε: #14.455 30-09-08 18:57 Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.456 30-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #14.457 30-09-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.458 30-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Click για ανάπτυξη... Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #14.459 30-09-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 721 722 723 724 725 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μπράβο Ράνια!! Είσαι κι εσύ πια μια μαστόρισσα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Συγχαριτήρια Ράνια. Καλή σταδιοδρομία. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μπραβοοοο Ουρανια μου, τα καλυτερα σου ευχομαι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρεις! Συγχαρητήρια Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από toulis: Ράνια συγχαρητήρια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και απο μάς!!! Ήλιος άνοιξη, τα πουλάκια τιτιβίζουν.. κλπ κλπ Μπράβο Ράνια και απο μένα!!!! Τελικά μηπως να αρχίζω να χρεώνω τα Ομμμμ???? Click για ανάπτυξη... Κορίτσια ξανά σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ ΟΛΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:20 Η Nehalennia: #14.446 30-09-08 12:20 Μόλις γυρίσαμε από το κέντρο. Αποφασίσαμε να μην πάρουμε λεωφορείο αλλά να περπατήσουμε παραλιακά ως το σπίτι. Η μέρα είναι καταπληκτική και πρώτη φορά απόλαυσα τόσο πολύ περπατάδα στην παραλία. Μέχρι και η θάλασσα ήταν πιο καθαρή από όλες τις άλλες φορές που περπατήσαμε εκεί. Οπότε όποια/ος Θεσσαλονικιά/ός έχει χρόνο και όρεξη ας κάνει μια βόλτα και σίγουρα θα του φτιάξει τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #14.447 30-09-08 13:41 Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα? Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου. Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efterpi Νεοφερμένο μέλος Η efterpi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η efterpi έγραψε: #14.448 30-09-08 13:50 ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.449 30-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα? Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου. Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Νικάκι μου. Ο Αιμίλιος για ψυχολογική υποστήριξη δεν έχω καμμία ένσταση να τον ευχαριστήσω αλλά επί του πρακτικού μου άλλαξε τα φώτα δεν με διευκόλυνε. Τις περισσότερες των περιπτώσεων που έγραφα μου κηνυγούσε το ποντίκι μαζί με το χέρι μου συν ότι έπερνε φόρα και πηδούσε πάνω στο λάπτοπ με αποτέλεσμα να με λούζει κρύος ιδρώτας για το αν χάθηκαν αυτά που έγραφα Αρχική Δημοσίευση από efterpi: ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ efterpi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:44 Η moukelis έγραψε: #14.450 30-09-08 14:44 Συγχαρητηρια Ρανια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.451 30-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συγχαρητηρια Ρανια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Vasiliki86: #14.452 30-09-08 16:25 Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.453 30-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ κι εσένα κουκλίτσα μου και εσύ να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η popitsa έγραψε: #14.454 30-09-08 18:19 καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:57 Η aalyah έγραψε: #14.455 30-09-08 18:57 Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.456 30-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #14.457 30-09-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.458 30-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Click για ανάπτυξη... Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #14.459 30-09-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 721 722 723 724 725 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις γυρίσαμε από το κέντρο. Αποφασίσαμε να μην πάρουμε λεωφορείο αλλά να περπατήσουμε παραλιακά ως το σπίτι. Η μέρα είναι καταπληκτική και πρώτη φορά απόλαυσα τόσο πολύ περπατάδα στην παραλία. Μέχρι και η θάλασσα ήταν πιο καθαρή από όλες τις άλλες φορές που περπατήσαμε εκεί. Οπότε όποια/ος Θεσσαλονικιά/ός έχει χρόνο και όρεξη ας κάνει μια βόλτα και σίγουρα θα του φτιάξει τη μέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:41 Η Μυρτω4038: #14.447 30-09-08 13:41 Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα? Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου. Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. efterpi Νεοφερμένο μέλος Η efterpi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η efterpi έγραψε: #14.448 30-09-08 13:50 ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.449 30-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα? Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου. Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Νικάκι μου. Ο Αιμίλιος για ψυχολογική υποστήριξη δεν έχω καμμία ένσταση να τον ευχαριστήσω αλλά επί του πρακτικού μου άλλαξε τα φώτα δεν με διευκόλυνε. Τις περισσότερες των περιπτώσεων που έγραφα μου κηνυγούσε το ποντίκι μαζί με το χέρι μου συν ότι έπερνε φόρα και πηδούσε πάνω στο λάπτοπ με αποτέλεσμα να με λούζει κρύος ιδρώτας για το αν χάθηκαν αυτά που έγραφα Αρχική Δημοσίευση από efterpi: ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ efterpi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:44 Η moukelis έγραψε: #14.450 30-09-08 14:44 Συγχαρητηρια Ρανια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.451 30-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συγχαρητηρια Ρανια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Vasiliki86: #14.452 30-09-08 16:25 Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.453 30-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ κι εσένα κουκλίτσα μου και εσύ να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η popitsa έγραψε: #14.454 30-09-08 18:19 καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:57 Η aalyah έγραψε: #14.455 30-09-08 18:57 Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.456 30-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #14.457 30-09-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.458 30-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Click για ανάπτυξη... Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #14.459 30-09-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 721 722 723 724 725 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα? Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου. Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efterpi Νεοφερμένο μέλος Η efterpi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 28 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:50 Η efterpi έγραψε: #14.448 30-09-08 13:50 ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.449 30-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα? Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου. Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Νικάκι μου. Ο Αιμίλιος για ψυχολογική υποστήριξη δεν έχω καμμία ένσταση να τον ευχαριστήσω αλλά επί του πρακτικού μου άλλαξε τα φώτα δεν με διευκόλυνε. Τις περισσότερες των περιπτώσεων που έγραφα μου κηνυγούσε το ποντίκι μαζί με το χέρι μου συν ότι έπερνε φόρα και πηδούσε πάνω στο λάπτοπ με αποτέλεσμα να με λούζει κρύος ιδρώτας για το αν χάθηκαν αυτά που έγραφα Αρχική Δημοσίευση από efterpi: ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ efterpi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:44 Η moukelis έγραψε: #14.450 30-09-08 14:44 Συγχαρητηρια Ρανια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.451 30-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συγχαρητηρια Ρανια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Vasiliki86: #14.452 30-09-08 16:25 Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.453 30-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ κι εσένα κουκλίτσα μου και εσύ να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η popitsa έγραψε: #14.454 30-09-08 18:19 καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:57 Η aalyah έγραψε: #14.455 30-09-08 18:57 Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.456 30-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #14.457 30-09-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.458 30-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Click για ανάπτυξη... Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #14.459 30-09-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 721 722 723 724 725 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.449 30-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα? Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου. Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Νικάκι μου. Ο Αιμίλιος για ψυχολογική υποστήριξη δεν έχω καμμία ένσταση να τον ευχαριστήσω αλλά επί του πρακτικού μου άλλαξε τα φώτα δεν με διευκόλυνε. Τις περισσότερες των περιπτώσεων που έγραφα μου κηνυγούσε το ποντίκι μαζί με το χέρι μου συν ότι έπερνε φόρα και πηδούσε πάνω στο λάπτοπ με αποτέλεσμα να με λούζει κρύος ιδρώτας για το αν χάθηκαν αυτά που έγραφα Αρχική Δημοσίευση από efterpi: ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ efterpi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:44 Η moukelis έγραψε: #14.450 30-09-08 14:44 Συγχαρητηρια Ρανια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.451 30-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συγχαρητηρια Ρανια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Vasiliki86: #14.452 30-09-08 16:25 Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.453 30-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ κι εσένα κουκλίτσα μου και εσύ να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η popitsa έγραψε: #14.454 30-09-08 18:19 καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:57 Η aalyah έγραψε: #14.455 30-09-08 18:57 Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.456 30-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #14.457 30-09-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.458 30-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Click για ανάπτυξη... Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #14.459 30-09-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 721 722 723 724 725 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουρανια ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ τωρα πια και μαστερουχος καλη σταδιοδρομια να εχεις στον τομεα που δφιαλεξες.Καλα εμεις θα τα πουμε και απο κοντα? Υ.Γ Παντος θα διαμαρτυρηθω για κατι.Ξεχασες να αναφερεις την ψυχολογικη υποστηρηξη του Αιμιλιακου στο δυσκολο αυτο εργο σου. Επρεπε πρωτα απ'ολα να ευχαριστησεις το παιδι που σου σταθηκε στις δυσκολες ωρες της συγραφης. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Νικάκι μου. Ο Αιμίλιος για ψυχολογική υποστήριξη δεν έχω καμμία ένσταση να τον ευχαριστήσω αλλά επί του πρακτικού μου άλλαξε τα φώτα δεν με διευκόλυνε. Τις περισσότερες των περιπτώσεων που έγραφα μου κηνυγούσε το ποντίκι μαζί με το χέρι μου συν ότι έπερνε φόρα και πηδούσε πάνω στο λάπτοπ με αποτέλεσμα να με λούζει κρύος ιδρώτας για το αν χάθηκαν αυτά που έγραφα Αρχική Δημοσίευση από efterpi: ωωωωωωωωωωωωωωω συγχαρητηρια μαστερουχααααααααααααα Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολύ efterpi Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:44 Η moukelis έγραψε: #14.450 30-09-08 14:44 Συγχαρητηρια Ρανια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.451 30-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συγχαρητηρια Ρανια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Vasiliki86: #14.452 30-09-08 16:25 Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.453 30-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ κι εσένα κουκλίτσα μου και εσύ να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η popitsa έγραψε: #14.454 30-09-08 18:19 καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:57 Η aalyah έγραψε: #14.455 30-09-08 18:57 Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.456 30-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #14.457 30-09-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.458 30-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Click για ανάπτυξη... Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #14.459 30-09-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 721 722 723 724 725 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγχαρητηρια Ρανια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.451 30-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συγχαρητηρια Ρανια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Vasiliki86: #14.452 30-09-08 16:25 Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.453 30-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ κι εσένα κουκλίτσα μου και εσύ να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η popitsa έγραψε: #14.454 30-09-08 18:19 καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:57 Η aalyah έγραψε: #14.455 30-09-08 18:57 Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.456 30-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #14.457 30-09-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.458 30-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Click για ανάπτυξη... Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #14.459 30-09-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 721 722 723 724 725 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συγχαρητηρια Ρανια! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Δωράκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:25 Η Vasiliki86: #14.452 30-09-08 16:25 Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.453 30-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ κι εσένα κουκλίτσα μου και εσύ να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η popitsa έγραψε: #14.454 30-09-08 18:19 καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:57 Η aalyah έγραψε: #14.455 30-09-08 18:57 Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.456 30-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #14.457 30-09-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.458 30-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Click για ανάπτυξη... Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #14.459 30-09-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 721 722 723 724 725 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.453 30-09-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ κι εσένα κουκλίτσα μου και εσύ να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η popitsa έγραψε: #14.454 30-09-08 18:19 καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:57 Η aalyah έγραψε: #14.455 30-09-08 18:57 Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.456 30-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #14.457 30-09-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.458 30-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Click για ανάπτυξη... Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #14.459 30-09-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 721 722 723 724 725 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Ουρανια μου συγχαρητηρια και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο....! Φιλακια πολλα και στον Αιμιλιακο σου..! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ κι εσένα κουκλίτσα μου και εσύ να χαίρεσαι τα γατουλίνια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η popitsa έγραψε: #14.454 30-09-08 18:19 καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:57 Η aalyah έγραψε: #14.455 30-09-08 18:57 Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.456 30-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #14.457 30-09-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.458 30-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Click για ανάπτυξη... Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #14.459 30-09-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 721 722 723 724 725 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:57 Η aalyah έγραψε: #14.455 30-09-08 18:57 Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.456 30-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #14.457 30-09-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.458 30-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Click για ανάπτυξη... Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #14.459 30-09-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 721 722 723 724 725 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.456 30-09-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #14.457 30-09-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.458 30-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Click για ανάπτυξη... Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #14.459 30-09-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 721 722 723 724 725 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πηνελόπη13: καλησπερα στην γατοπαρεα!!Ρανια,συγχαρητηρια κ απο εμενα κ ευχομαι παντα επιτυχιες (επαγγελματικες κ προσωπικες)!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Συγχαρητήρια και από μένα Ράνια. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Αχ ήρθα να ξεκουραστώ και εγώ μετά απο μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπροστά στο αγαπημένο μου site Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #14.457 30-09-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.458 30-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Click για ανάπτυξη... Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #14.459 30-09-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 721 722 723 724 725 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ευχαριστώ και εσάς κορίτσια με έχετε πραγματικά συγκινήσει όλες. Αυτή την επιτυχία την χάρηκα πιο πολύ από όλες μαζί σας. Εύχομαι σε όλες πάντα επιτυχίες και ευτυχία Click για ανάπτυξη... Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:54 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.458 30-09-08 23:54 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Click για ανάπτυξη... Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #14.459 30-09-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 721 722 723 724 725 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Να εισαι καλα Ρανια! Εγω μήπως να ζητήσω ένα Οοοομμμμ απο οποιον εχει την καλοσυνη μπας και γυρισω ελλαδα μια ωρα αρχιτερα? Ξέρω τετοια πραγματα δεν τα ζητανε αλλα έχω απηυδησει και δυστυχως τιποτα αλλο δεν πιανει Click για ανάπτυξη... Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #14.459 30-09-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 721 722 723 724 725 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 723 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Αχχχ ευχαριστωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2008 στις 08:38 Η Raisa έγραψε: #14.460 01-10-08 08:38 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Εννοείται άντε καλέ πάμε όλες τα μουγκρίσματά μας Ομμμμμμμμμμμμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ένα μεγαααααλοοοο Ομ και από μένα οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.