Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ναι ναι Στελλα μου (εμενα να δεις) ευχαριστως να αλλαξεις σειρα με την Νικουλα, την οποια εκτιμω ιδιαιτερα, και να παμε μαζι και μετα να σου ρθουμε κ μια επισκεψουλα στις ΗΠΑ εεΕ?? το σκεφτεσαι ??

Μαιρη γερα!!! ολα καλα θα πανε, παιξτο και λιγο τσαμπουκας στον πρωην

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μετα να σου ρθουμε κ μια επισκεψουλα στις ΗΠΑ εεΕ?? το σκεφτεσαι ??

Μωρέ, ας μου ήταν εμένανε η τύχη μου εκεί και θα σας έχτιζα ξενώνα με τα χέρια μου, αλλά... ας όψεται η ανεγκέφαλος κεφαλή μου. Ώστε είσαι μέσα για ΗΠΑ γενικότερα, χμμμμ:hmm:ίντρεστινγκ! Ήθελε και η Τζούλια μια ΝΥ την επόμενη φορά που θα πάω. Μήπως να σας μάζευα να πάμε νεχτ Τζουλάι;:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιεςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up:

Εγώ πάλι έχω άλλη ιδέα!!!
Πάμε όλες tour Rosario-Cordoba-Buenos Aires και να αποφασίσουμε να μην γυρίσουμε!!
Αχ να μπορούσα να πάω μόνιμα εκεί!!! Με το μηνιάτικο που έχω τώρα στην κυριολεξία θα ανοίκαμε στην elite κοινωνία και θα ήταν τόσο εύκολο να κάναμε τόοοοοοοσα πράγματα! (εκτώς φυσικά από αυτοκίνητα και τεχνολογία που πραγματικά είναι πανάκριβα εκεί).

Νάνσυ τον πρώην δεν μπαίνω καν στον κόπο να του μιλήσω. Ο πατέρας μου θα του μιλήσει που τον τρέμει γιατί εμένα δυστυχώς μου λέει όλο λαλακίες και δεν γουστάρω καυγάδες γιατί με βγάζει από τα ρούχα μου κανονικότατα.

Εγώ πάλι έχω άλλη ιδέα!!!
Πάμε όλες tour Rosario-Cordoba-Buenos Aires και να αποφασίσουμε να μην γυρίσουμε!!
Αχ να μπορούσα να πάω μόνιμα εκεί!!! Με το μηνιάτικο που έχω τώρα στην κυριολεξία θα ανοίκαμε στην elite κοινωνία και θα ήταν τόσο εύκολο να κάναμε τόοοοοοοσα πράγματα! (εκτώς φυσικά από αυτοκίνητα και τεχνολογία που πραγματικά είναι πανάκριβα εκεί).

Νάνσυ τον πρώην δεν μπαίνω καν στον κόπο να του μιλήσω. Ο πατέρας μου θα του μιλήσει που τον τρέμει γιατί εμένα δυστυχώς μου λέει όλο λαλακίες και δεν γουστάρω καυγάδες γιατί με βγάζει από τα ρούχα μου κανονικότατα.

καθολου κακη η ιδεα σου... μα καθολου! να δουλεψουμε δλδ κανα -δυο χρονια εδω να τα βαλουμε στην ακρη κ ν απαμε εκει πλουσιες???
(καλε εσυ δουλευεις??? λολ δεν το ξερα)

καθολου κακη η ιδεα σου... μα καθολου! να δουλεψουμε δλδ κανα -δυο χρονια εδω να τα βαλουμε στην ακρη κ ν απαμε εκει πλουσιες???
(καλε εσυ δουλευεις??? λολ δεν το ξερα)

Προς το παρόν συντηρούμαι με κάποια ενοίκια που παίρνω (προικα μου) και πηγαίνω σε σχολή για ένα συμπληρωματικό πτυχείο που θέλω και συγχρώνως οργανώνομαι να ξεκινίσουμε με τον Αριέλ κάτι δικό μας με βάση το πρώτο μου πτυχείο.

Ασχετο: μολις ειδα οτι ειχα ακριβως 666 μηνυματα κι ειπα να γραψω κατι εδω μην τυχον βγει ο εξαποδω...Μπουχαχαχα!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κουβεντιάζοντας για πολλά θέματα με έναν αστυνομικό μιλήσαμε για τις κυρώσεις στην κακοποίηση ζώων. χμ το ξέρετε ότι αυτός που κακοποιεί τα αδέσποτα στην ουσια προκαλεί φθορές σε δημοτική περιουσία. Πλέον δεν θεωρείται σκύλος ή γάτα. Είναι ιδιοκτησία δήμου και είναι η ποινή ισάξια με εκείνη που έχει η φθορά αγαλμάτον ή των διακοσμητικών λαμπτήρων. Δεν είναι αδέσποτο ζώο. Είναι δημοτική περιουσία μου είπε.

Τώρα αν το σκυλάκι που θα δεχτεί σφαίρα είναι στο μπαλκόνι σου θα πρέπει να πιέσεις πολύ για να λειτουργήσει ο μηχανισμός γιατί έχουν κι άλλες δουλειές.

Στην ερώτηση μου πώς μπορεί κάποιος να πυροβολεί σκυλάκι ή γατάκι στο δρόμο και να τρώει ποινή για φθορά ξένης περιουσίας σήκωσε τα χέρια ψηλά. Τον ρώτησα αν έχει ο καθένας δικαίωμα να βγαίνει έξω και να πυρόβολεί, αν δηλαδή διώκεται κάποιος που πέρνει ένα όπλο και όποιον παρει ο χάρος και χαμογέλασε.

Ένα περιπολικό βγαίνει να κάνει περιπολία ανα 8ωρο μου απάντησε. Αυτή είναι η εντολή από την πολιτεία. Τι περιμένεις. Και όταν του είπα ότι εγώ και τα 4/5 του ελληνικού λαού φορολογείται για να κάνουν τη δουλειά τους, μου είπε κάνουν ότι μπορούν. Αν υπάρχουν σοβαρότερα περιστατικά θα ασχοληθούν με εκείνα...

κουβεντιάζοντας για πολλά θέματα με έναν αστυνομικό μιλήσαμε για τις κυρώσεις στην κακοποίηση ζώων. χμ το ξέρετε ότι αυτός που κακοποιεί τα αδέσποτα στην ουσια προκαλεί φθορές σε δημοτική περιουσία. Πλέον δεν θεωρείται σκύλος ή γάτα. Είναι ιδιοκτησία δήμου και είναι η ποινή ισάξια με εκείνη που έχει η φθορά αγαλμάτον ή των διακοσμητικών λαμπτήρων. Δεν είναι αδέσποτο ζώο. Είναι δημοτική περιουσία μου είπε.

Τώρα αν το σκυλάκι που θα δεχτεί σφαίρα είναι στο μπαλκόνι σου θα πρέπει να πιέσεις πολύ για να λειτουργήσει ο μηχανισμός γιατί έχουν κι άλλες δουλειές.

Στην ερώτηση μου πώς μπορεί κάποιος να πυροβολεί σκυλάκι ή γατάκι στο δρόμο και να τρώει ποινή για φθορά ξένης περιουσίας σήκωσε τα χέρια ψηλά. Τον ρώτησα αν έχει ο καθένας δικαίωμα να βγαίνει έξω και να πυρόβολεί, αν δηλαδή διώκεται κάποιος που πέρνει ένα όπλο και όποιον παρει ο χάρος και χαμογέλασε.

Ένα περιπολικό βγαίνει να κάνει περιπολία ανα 8ωρο μου απάντησε. Αυτή είναι η εντολή από την πολιτεία. Τι περιμένεις. Και όταν του είπα ότι εγώ και τα 4/5 του ελληνικού λαού φορολογείται για να κάνουν τη δουλειά τους, μου είπε κάνουν ότι μπορούν. Αν υπάρχουν σοβαρότερα περιστατικά θα ασχοληθούν με εκείνα...

To θέμα ξέρεις ποιό είναι Σταυρούλα>? ότι δεν κάνουν δυστυχώς ότι μπορούν αλλά το μόνο που κάνουν είναι να τρομοκρατούν γυναίκες γιατί εκεί τους παίρνει.:mad: Δηλαδή πουλάνε μούρη κοινώς

βασικά την επόμενη φορά που θα πάτε σε αστυνομικό τμήμα για αδέσποτα καλό είναι να έχετε μαζί σας και τον νόμο 3170 και να έχετε μέλετήσει ότι όντως καλύπτει την περίπτωση την οποία καταγγέλετε.

Αν δουν την νομοθεσία στο χέρι θα κάνουν κάτι. Ο συγκεκριμένος αγνοούσε ότι υπήρχε νομοθεσία που να αφορά στα ζώα συντροφιάς. Γνώριζε μόνο ότι τα αδέσποτα είναι περιουσία του δήμου γιατί ο κύριος κυλτίδης τους έστειλε έγγραφο που αφορά το δήμο και τα αδέσποτα. (κοινώς όταν βλέπουν αδέσποτο ζωντανό τηλεφωνούν στο δήμο. ο δήμος υποχρεούτε να το πάρει να το μαζέψει, ταΐσει, εμβολιάσει, στειρώσει, και να του βρει μόνιμη τροφή και στέγη, αλλά κανα δυο τρεις φορές που το κάναν αντιμετώπισαν την έλειψη ρευστότητας του δήμου μας)

Κα λη με ραααα. Σήμερα νυστάζω και χασμουριέμαι διαρκώς:confused:. Πως θα βγει η μέρα, δεν ξέρω...

Καλημέρα και από εμάς!:hello:
Σήμερα ξεκινάω να κάνω τα δόντια μου στην αγαπητή μας Νικι....έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας ...καλό κουράγιο και στις δυο μας!!!:/::)

Καλημέρα και από εμάς!:hello:
Σήμερα ξεκινάω να κάνω τα δόντια μου στην αγαπητή μας Νικι....έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας ...καλό κουράγιο και στις δυο μας!!!:/::)

Δεν θα το χρειαστεί καμία από εσάς γιατί το έχετε ήδη η Νίκη είναι ένα εκπληκτικά ήρεμο άτομο και πολύ καλό στην δουλειά του και εσύ γιατί θα σου δίνει κουράγιο η Νίκη που επίσης ειναι και πολύ καλό και σε αυτό :up::up::up::up:

Αν σε παρηγορει αυτο η Νικη ειναι η πρωτη γιατρος που παω με χαρα κ δνε με εχει πονεσει καθολου, και εχω περασει πολλα με τα δοντια μου :)

καλημερααααααα!!!!!!!αχ!ποναει η μεση μου ..........μαλλον χαλαει ο καιρος...παλι με voltaren θα τη βγαλουμε......:(:(:(:(

Καλημέρα!!
Συμερα ξύπνησα από το κουδούνι της εισόδου...:down:
Ο Αζραέλ ήταν από πρίν μάλλον πάνω μου και χαιδολογιόταν αλλά όπως φαίνεται ή τον συνήθησα ή κοιμόμουν πάρα πολύ βαριά.

Ρια γιατί σε πονάει η μέση σου με την αλλαγή του καιρού? (αν επιτρέπεται φυσικά).

ειμαι 24 χρονων και εχω κοιλη δισκου απο βαριες δουλειες που εκανα..δουλευα στον αστερα βουλιαγμενης και μολις τελειωσε η συμβαση μου εμφανιστηκε η κοιλη...και ο καιρος τα κανει χειροτερα...

Δεν θα το χρειαστεί καμία από εσάς γιατί το έχετε ήδη η Νίκη είναι ένα εκπληκτικά ήρεμο άτομο και πολύ καλό στην δουλειά του και εσύ γιατί θα σου δίνει κουράγιο η Νίκη που επίσης ειναι και πολύ καλό και σε αυτό :up::up::up::up:

Αν σε παρηγορει αυτο η Νικη ειναι η πρωτη γιατρος που παω με χαρα κ δνε με εχει πονεσει καθολου, και εχω περασει πολλα με τα δοντια μου :)
Μόλις γύρισα από Οδοντίατρο (Νικι):)....ακόμα είναι μουδιασμένο το ούλο μου....ούτε το καλαμάκι δεν μπορώ να κουμαντάρω για να πιω τον καφέ μου:mad::lol::lol:....κορίτσια έχετε δίκιο:up:....ποτέ δεν ήταν τόσο ανώδυνο όσο σήμερα....είμαι ενθουσιασμένη:up::up:...αν πάμε έτσι ως το τέλος θα συνεχίσω να πηγαίνω και αφού τελειώσουμε, χωρίς να έχω τίποτε....από συνήθεια :D:lol::lol::lol:

ειμαι 24 χρονων και εχω κοιλη δισκου απο βαριες δουλειες που εκανα..δουλευα στον αστερα βουλιαγμενης και μολις τελειωσε η συμβαση μου εμφανιστηκε η κοιλη...και ο καιρος τα κανει χειροτερα...

Περαστικά σου :/: έχεις κάνει φυσικοθεραπείες? Αν ναι σου έχει δώσει ο θεραπευτής ασκησούλες να κάνεις στο σπίτι?

Ένα πράγμα που μπορέι να σε βοηθήσει. Να πάρεις κρέμα Voltaren και να πάρεις θερμά επιθέματα με τζελ που ζεσταίνονται στον φούρνο μικροκυμάτων (κάποιο μεγάλο μέγεθος για να καλύπτει τη μέση σου), να βάλεις τη κρέμα στη μέση σου, να την καλύψεις με ζελατίνα και από πάνω να βάλεις το θερμό επίθεμα και να ξαπλώσεις για περίπου 20 λεπτά. Σίγουρα θα σε ανακουφίσει λιγάκι και θα σε χαλαρώσει την περιοχή εκείνη.

ασε εδω και 2 χρονια τρεχω με γιατρους..ειχα κανει περυσι φυσικοθεραπειες και ημουν καλυτερα φετος σαν χειροτερα τα βλεπω..κοιλιακους ειπε ο γιατρος κανω καθε βραδυ..αυτο με τα επιθεματα θα το δοκιμασω και θα σου πω..μωρε κανω ταξιδι καθε βδομαδα(σπουδαζω πατρα και πηγαινοερχομαι τον φλεβαρη τελειωνω επιτελους)και 3 ωρες μεσα στο λεωφορειο ειναι οτι χειροτερο για τη μεση..σηκωνομαι και με το ζορι κουνιεμαι παντου πιασμενη..καταγγελια χρειαζονται εμας δεν μας σκεφτονται οταν φτιαχνουν τα καθισματα..:(:(:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back