aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:18 Η aalyah έγραψε: #14.741 16-10-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια μολις γυρισα απο πατρα........μου λειψατε......καλε τρελαθηκα χωρις ιντερνετ.....κλαψ..και επισης με τρελαναν και κατι καθηγητες που δεν ηξεραν τι ηθελαν...........απο την αλλη τεταρτη παλι.........και ξανα πισω......... Click για ανάπτυξη... Αντε βρε Ria!!! Ειδες πηγες Πατρα και παει και ο μπουμπουκος!!! Μας τον πηραν!!! Τωρα θα πρεπει να περιμενουμε να ξαναγεννησει η Ραισα!! Παρεπιπτοντως καλως ορισες πισω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η ria23 έγραψε: #14.742 16-10-08 20:22 καλε ναι ?επρεπε να φυγω για να τον παρουν???????θα τρελαθω..βεβαια εχω κλεισει μοιρακι....ασε μεχρι το φλεβαρη θα πηγαινοερχομαι καθε βδομαδα για τη σχολη..και τα νευρα μου ειναι.....κροσιααααααααααα............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #14.743 16-10-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε ναι ?επρεπε να φυγω για να τον παρουν???????θα τρελαθω..βεβαια εχω κλεισει μοιρακι....ασε μεχρι το φλεβαρη θα πηγαινοερχομαι καθε βδομαδα για τη σχολη..και τα νευρα μου ειναι.....κροσιααααααααααα............. Click για ανάπτυξη... Υπομονη Ρια μου υπομονη! Ε τωρα και εσυ. Εκλεισες μοιρακι. Και τι εγινε? Τι να εχεις 2 τι 3? Παρε και μοιρακι και ραισακι. Δεν βλεπεις εμενα? Ακομα δεν εχω ερθει ελλαδα και εχω μαζεψει σχεδον ενα λοχο με τα γατια που σκοπευω να παρω!! Τώρα φυσικα οταν με το καλο ερθω πρεπει να βρω να κανω και σχεση με καποιον που ειναι φιλοζωος γιατι αλλιως το βλεπω σκουρο το μελλον...το δικο μου και αυτουνου ε! Τα γατια δεν πανε πουθενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Η ria23 έγραψε: #14.744 16-10-08 20:32 ευτυχως εμενα ο αρραβωνιαστικός μου ειναι καλόβολος.. του ξεκαθαρισα οταν τον γνωρισα..εχω πουλια,ψαρακια και κουνελι,τι να κανω?διαλεξε τι θελεις?και μου λεει δεν παιρνουμε και μια γατα?..ε!τοτε ειπα αυτον τον ανθρωπο θα τον παντρευτω...δεν τον πανρευτηκα ακομη..αλλα τωρα που λειπω εχω βαλει την ηρω να τον φυλαει..που θα βρω αλλον???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:35 Η aalyah έγραψε: #14.745 16-10-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευτυχως εμενα ο αρραβωνιαστικός μου ειναι καλόβολος.. του ξεκαθαρισα οταν τον γνωρισα..εχω πουλια,ψαρακια και κουνελι,τι να κανω?διαλεξε τι θελεις?και μου λεει δεν παιρνουμε και μια γατα?..ε!τοτε ειπα αυτον τον ανθρωπο θα τον παντρευτω...δεν τον πανρευτηκα ακομη..αλλα τωρα που λειπω εχω βαλει την ηρω να τον φυλαει..που θα βρω αλλον???????? Click για ανάπτυξη... Εγω εναν τετοιον που θα βρω?? Τους πουλανε καπου? Πραγματι Ρια αυτος ο αντρας ειναι για σπιτι. Και εγω εναν τετοιον θελω. Να μην μου γκρινιαζει αν μαζευω τ'αδεσποτα να τα φροντιζω. Ακομα καλυτερα να τα μαζευει και αυτος αν βρισκει κανενα. Και να τα φερνει σπιτι να τα φροντιζουμε και η να τα δινουμε για υιοθεσια η να τα κραταμε. Να μην δισανασχετει!!! Εναν τετοιον θελω καλε!! Ζηταω πολλα? Καθολου!! Αν εχετε κανεναν υποψην σας πειτε μου ποσο τον δινετε να τον αγορασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Η ria23 έγραψε: #14.746 16-10-08 20:39 καλε θα βρεις ..τωρα δεν ξερω αν τους πουλανε καπου..σε κανα pet shop ρωτησες?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:42 Η aalyah έγραψε: #14.747 16-10-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε θα βρεις ..τωρα δεν ξερω αν τους πουλανε καπου..σε κανα pet shop ρωτησες?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε εκει δεν ειναι καλης ποιοτητας. Θα μου βγει με αρρωστιες!! Κανα απο το δρομο λεω να μαζεψω. Συνηθως αυτα βγαινουν με τον καλυτερο χαρακτηρα! Και πιο ανθεκτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:45 Η ria23 έγραψε: #14.748 16-10-08 20:45 α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Η aalyah έγραψε: #14.749 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ria23: α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν... Click για ανάπτυξη... Το θελουμε (το αδεσποτακι) πανω απο 29 χρονων παρακαλω και αν εβγαινε και απο βορεια ελλαδα θα μας ηταν πολυ πιο βολικο. Αλλα δεν αποκλειουμε και το να ειναι απο νοτια ελλαδα. Ενταξει θα τον βαλουμε σε μια γατοφορο και θα τον στειλουμε πακετο Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η ria23 έγραψε: #14.750 16-10-08 21:41 ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:52 Η aalyah έγραψε: #14.751 16-10-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Click για ανάπτυξη... Καλε ναι δεν μασαμε. Μια γατοφορο υποθεση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #14.752 18-10-08 09:40 Καλημέρα κορίτσια αν και χάρηκα που βρήκαν σπιτάκι τα μικρούλια μου λείπουν λίγο θα μπορούσα να πω τα είχα συνηθήσει να είναι εκεί και να τα βλέπω και να τρέχουν για να χαιδευτουν λιγάκι !!!!! Αλλά όταν σκέφτομε ότι τα μωρουλια τώρα είναι στο σπιτάκι τους με τους νέους γατογονείς τους μου φεύγει η στενοχώρια!!!!!! Όλα καλά!!!!! Σήμερα άλλη μία τρελή μέρα για τρέξιμο και πολύ δουλειά!!!! Θα τα ξαναπουμε όμως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.753 18-10-08 09:43 Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η Raisa έγραψε: #14.754 18-10-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:49 Η μαγισσα έγραψε: #14.755 18-10-08 09:49 Ναι ήδη το συμφωνήσαμε αυτό και μίλησα και τηλεφωνικά μαζί τους τα παιδιά που πήραν τον Μπαγκίρα δεν έχουν νετ στο σπιτι αλλά είπαν ότι που και που θα μπαίνουν από καφέ !!!!! Της Ψιψίς οι γονείς έχουν στον σπίτι και μου υποσχέθηκαν ότι θα μπουν και θα μου στείλουν και φωτό για να την βλέπω πως μεγαλώνει!!!!! Ειδικά για την μικρή χάρηκα περισσότερο ο άλλος ήταν πιο μαχητής η μικρή όμως ήταν όλη μέρα στο κουτάκι της και ήθελε μόνο χάδια και αγκαλιές δεν θα επιζούσε έξω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #14.756 18-10-08 09:54 Καλημέρα! Περίεργα μου ξεκίνησε αυτό το σ/κ... Το πρωί είχα μια μονομαχία με ένα αδίσταχτο περιστέρι που κατσικώθηκε στο μπαλκόνι και δεν έλεγε να φύγει (τα γατιά είχαν ξετρελαθεί παρόλα αυτά, είχαν κολλήσει και τα δύο στο τζάμι και το κοιτούσαν ξελιγωμένα) και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:56 Η Desdemona: #14.757 18-10-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω Click για ανάπτυξη... Σχήμα οξύμωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #14.758 18-10-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:02 Η Desdemona: #14.759 18-10-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 736 737 738 739 740 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: παιδια μολις γυρισα απο πατρα........μου λειψατε......καλε τρελαθηκα χωρις ιντερνετ.....κλαψ..και επισης με τρελαναν και κατι καθηγητες που δεν ηξεραν τι ηθελαν...........απο την αλλη τεταρτη παλι.........και ξανα πισω......... Click για ανάπτυξη... Αντε βρε Ria!!! Ειδες πηγες Πατρα και παει και ο μπουμπουκος!!! Μας τον πηραν!!! Τωρα θα πρεπει να περιμενουμε να ξαναγεννησει η Ραισα!! Παρεπιπτοντως καλως ορισες πισω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:22 Η ria23 έγραψε: #14.742 16-10-08 20:22 καλε ναι ?επρεπε να φυγω για να τον παρουν???????θα τρελαθω..βεβαια εχω κλεισει μοιρακι....ασε μεχρι το φλεβαρη θα πηγαινοερχομαι καθε βδομαδα για τη σχολη..και τα νευρα μου ειναι.....κροσιααααααααααα............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #14.743 16-10-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε ναι ?επρεπε να φυγω για να τον παρουν???????θα τρελαθω..βεβαια εχω κλεισει μοιρακι....ασε μεχρι το φλεβαρη θα πηγαινοερχομαι καθε βδομαδα για τη σχολη..και τα νευρα μου ειναι.....κροσιααααααααααα............. Click για ανάπτυξη... Υπομονη Ρια μου υπομονη! Ε τωρα και εσυ. Εκλεισες μοιρακι. Και τι εγινε? Τι να εχεις 2 τι 3? Παρε και μοιρακι και ραισακι. Δεν βλεπεις εμενα? Ακομα δεν εχω ερθει ελλαδα και εχω μαζεψει σχεδον ενα λοχο με τα γατια που σκοπευω να παρω!! Τώρα φυσικα οταν με το καλο ερθω πρεπει να βρω να κανω και σχεση με καποιον που ειναι φιλοζωος γιατι αλλιως το βλεπω σκουρο το μελλον...το δικο μου και αυτουνου ε! Τα γατια δεν πανε πουθενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Η ria23 έγραψε: #14.744 16-10-08 20:32 ευτυχως εμενα ο αρραβωνιαστικός μου ειναι καλόβολος.. του ξεκαθαρισα οταν τον γνωρισα..εχω πουλια,ψαρακια και κουνελι,τι να κανω?διαλεξε τι θελεις?και μου λεει δεν παιρνουμε και μια γατα?..ε!τοτε ειπα αυτον τον ανθρωπο θα τον παντρευτω...δεν τον πανρευτηκα ακομη..αλλα τωρα που λειπω εχω βαλει την ηρω να τον φυλαει..που θα βρω αλλον???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:35 Η aalyah έγραψε: #14.745 16-10-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευτυχως εμενα ο αρραβωνιαστικός μου ειναι καλόβολος.. του ξεκαθαρισα οταν τον γνωρισα..εχω πουλια,ψαρακια και κουνελι,τι να κανω?διαλεξε τι θελεις?και μου λεει δεν παιρνουμε και μια γατα?..ε!τοτε ειπα αυτον τον ανθρωπο θα τον παντρευτω...δεν τον πανρευτηκα ακομη..αλλα τωρα που λειπω εχω βαλει την ηρω να τον φυλαει..που θα βρω αλλον???????? Click για ανάπτυξη... Εγω εναν τετοιον που θα βρω?? Τους πουλανε καπου? Πραγματι Ρια αυτος ο αντρας ειναι για σπιτι. Και εγω εναν τετοιον θελω. Να μην μου γκρινιαζει αν μαζευω τ'αδεσποτα να τα φροντιζω. Ακομα καλυτερα να τα μαζευει και αυτος αν βρισκει κανενα. Και να τα φερνει σπιτι να τα φροντιζουμε και η να τα δινουμε για υιοθεσια η να τα κραταμε. Να μην δισανασχετει!!! Εναν τετοιον θελω καλε!! Ζηταω πολλα? Καθολου!! Αν εχετε κανεναν υποψην σας πειτε μου ποσο τον δινετε να τον αγορασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Η ria23 έγραψε: #14.746 16-10-08 20:39 καλε θα βρεις ..τωρα δεν ξερω αν τους πουλανε καπου..σε κανα pet shop ρωτησες?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:42 Η aalyah έγραψε: #14.747 16-10-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε θα βρεις ..τωρα δεν ξερω αν τους πουλανε καπου..σε κανα pet shop ρωτησες?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε εκει δεν ειναι καλης ποιοτητας. Θα μου βγει με αρρωστιες!! Κανα απο το δρομο λεω να μαζεψω. Συνηθως αυτα βγαινουν με τον καλυτερο χαρακτηρα! Και πιο ανθεκτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:45 Η ria23 έγραψε: #14.748 16-10-08 20:45 α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Η aalyah έγραψε: #14.749 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ria23: α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν... Click για ανάπτυξη... Το θελουμε (το αδεσποτακι) πανω απο 29 χρονων παρακαλω και αν εβγαινε και απο βορεια ελλαδα θα μας ηταν πολυ πιο βολικο. Αλλα δεν αποκλειουμε και το να ειναι απο νοτια ελλαδα. Ενταξει θα τον βαλουμε σε μια γατοφορο και θα τον στειλουμε πακετο Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η ria23 έγραψε: #14.750 16-10-08 21:41 ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:52 Η aalyah έγραψε: #14.751 16-10-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Click για ανάπτυξη... Καλε ναι δεν μασαμε. Μια γατοφορο υποθεση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #14.752 18-10-08 09:40 Καλημέρα κορίτσια αν και χάρηκα που βρήκαν σπιτάκι τα μικρούλια μου λείπουν λίγο θα μπορούσα να πω τα είχα συνηθήσει να είναι εκεί και να τα βλέπω και να τρέχουν για να χαιδευτουν λιγάκι !!!!! Αλλά όταν σκέφτομε ότι τα μωρουλια τώρα είναι στο σπιτάκι τους με τους νέους γατογονείς τους μου φεύγει η στενοχώρια!!!!!! Όλα καλά!!!!! Σήμερα άλλη μία τρελή μέρα για τρέξιμο και πολύ δουλειά!!!! Θα τα ξαναπουμε όμως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.753 18-10-08 09:43 Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η Raisa έγραψε: #14.754 18-10-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:49 Η μαγισσα έγραψε: #14.755 18-10-08 09:49 Ναι ήδη το συμφωνήσαμε αυτό και μίλησα και τηλεφωνικά μαζί τους τα παιδιά που πήραν τον Μπαγκίρα δεν έχουν νετ στο σπιτι αλλά είπαν ότι που και που θα μπαίνουν από καφέ !!!!! Της Ψιψίς οι γονείς έχουν στον σπίτι και μου υποσχέθηκαν ότι θα μπουν και θα μου στείλουν και φωτό για να την βλέπω πως μεγαλώνει!!!!! Ειδικά για την μικρή χάρηκα περισσότερο ο άλλος ήταν πιο μαχητής η μικρή όμως ήταν όλη μέρα στο κουτάκι της και ήθελε μόνο χάδια και αγκαλιές δεν θα επιζούσε έξω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #14.756 18-10-08 09:54 Καλημέρα! Περίεργα μου ξεκίνησε αυτό το σ/κ... Το πρωί είχα μια μονομαχία με ένα αδίσταχτο περιστέρι που κατσικώθηκε στο μπαλκόνι και δεν έλεγε να φύγει (τα γατιά είχαν ξετρελαθεί παρόλα αυτά, είχαν κολλήσει και τα δύο στο τζάμι και το κοιτούσαν ξελιγωμένα) και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:56 Η Desdemona: #14.757 18-10-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω Click για ανάπτυξη... Σχήμα οξύμωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #14.758 18-10-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:02 Η Desdemona: #14.759 18-10-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 736 737 738 739 740 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλε ναι ?επρεπε να φυγω για να τον παρουν???????θα τρελαθω..βεβαια εχω κλεισει μοιρακι....ασε μεχρι το φλεβαρη θα πηγαινοερχομαι καθε βδομαδα για τη σχολη..και τα νευρα μου ειναι.....κροσιααααααααααα............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:25 Η aalyah έγραψε: #14.743 16-10-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε ναι ?επρεπε να φυγω για να τον παρουν???????θα τρελαθω..βεβαια εχω κλεισει μοιρακι....ασε μεχρι το φλεβαρη θα πηγαινοερχομαι καθε βδομαδα για τη σχολη..και τα νευρα μου ειναι.....κροσιααααααααααα............. Click για ανάπτυξη... Υπομονη Ρια μου υπομονη! Ε τωρα και εσυ. Εκλεισες μοιρακι. Και τι εγινε? Τι να εχεις 2 τι 3? Παρε και μοιρακι και ραισακι. Δεν βλεπεις εμενα? Ακομα δεν εχω ερθει ελλαδα και εχω μαζεψει σχεδον ενα λοχο με τα γατια που σκοπευω να παρω!! Τώρα φυσικα οταν με το καλο ερθω πρεπει να βρω να κανω και σχεση με καποιον που ειναι φιλοζωος γιατι αλλιως το βλεπω σκουρο το μελλον...το δικο μου και αυτουνου ε! Τα γατια δεν πανε πουθενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Η ria23 έγραψε: #14.744 16-10-08 20:32 ευτυχως εμενα ο αρραβωνιαστικός μου ειναι καλόβολος.. του ξεκαθαρισα οταν τον γνωρισα..εχω πουλια,ψαρακια και κουνελι,τι να κανω?διαλεξε τι θελεις?και μου λεει δεν παιρνουμε και μια γατα?..ε!τοτε ειπα αυτον τον ανθρωπο θα τον παντρευτω...δεν τον πανρευτηκα ακομη..αλλα τωρα που λειπω εχω βαλει την ηρω να τον φυλαει..που θα βρω αλλον???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:35 Η aalyah έγραψε: #14.745 16-10-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευτυχως εμενα ο αρραβωνιαστικός μου ειναι καλόβολος.. του ξεκαθαρισα οταν τον γνωρισα..εχω πουλια,ψαρακια και κουνελι,τι να κανω?διαλεξε τι θελεις?και μου λεει δεν παιρνουμε και μια γατα?..ε!τοτε ειπα αυτον τον ανθρωπο θα τον παντρευτω...δεν τον πανρευτηκα ακομη..αλλα τωρα που λειπω εχω βαλει την ηρω να τον φυλαει..που θα βρω αλλον???????? Click για ανάπτυξη... Εγω εναν τετοιον που θα βρω?? Τους πουλανε καπου? Πραγματι Ρια αυτος ο αντρας ειναι για σπιτι. Και εγω εναν τετοιον θελω. Να μην μου γκρινιαζει αν μαζευω τ'αδεσποτα να τα φροντιζω. Ακομα καλυτερα να τα μαζευει και αυτος αν βρισκει κανενα. Και να τα φερνει σπιτι να τα φροντιζουμε και η να τα δινουμε για υιοθεσια η να τα κραταμε. Να μην δισανασχετει!!! Εναν τετοιον θελω καλε!! Ζηταω πολλα? Καθολου!! Αν εχετε κανεναν υποψην σας πειτε μου ποσο τον δινετε να τον αγορασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Η ria23 έγραψε: #14.746 16-10-08 20:39 καλε θα βρεις ..τωρα δεν ξερω αν τους πουλανε καπου..σε κανα pet shop ρωτησες?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:42 Η aalyah έγραψε: #14.747 16-10-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε θα βρεις ..τωρα δεν ξερω αν τους πουλανε καπου..σε κανα pet shop ρωτησες?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε εκει δεν ειναι καλης ποιοτητας. Θα μου βγει με αρρωστιες!! Κανα απο το δρομο λεω να μαζεψω. Συνηθως αυτα βγαινουν με τον καλυτερο χαρακτηρα! Και πιο ανθεκτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:45 Η ria23 έγραψε: #14.748 16-10-08 20:45 α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Η aalyah έγραψε: #14.749 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ria23: α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν... Click για ανάπτυξη... Το θελουμε (το αδεσποτακι) πανω απο 29 χρονων παρακαλω και αν εβγαινε και απο βορεια ελλαδα θα μας ηταν πολυ πιο βολικο. Αλλα δεν αποκλειουμε και το να ειναι απο νοτια ελλαδα. Ενταξει θα τον βαλουμε σε μια γατοφορο και θα τον στειλουμε πακετο Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η ria23 έγραψε: #14.750 16-10-08 21:41 ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:52 Η aalyah έγραψε: #14.751 16-10-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Click για ανάπτυξη... Καλε ναι δεν μασαμε. Μια γατοφορο υποθεση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #14.752 18-10-08 09:40 Καλημέρα κορίτσια αν και χάρηκα που βρήκαν σπιτάκι τα μικρούλια μου λείπουν λίγο θα μπορούσα να πω τα είχα συνηθήσει να είναι εκεί και να τα βλέπω και να τρέχουν για να χαιδευτουν λιγάκι !!!!! Αλλά όταν σκέφτομε ότι τα μωρουλια τώρα είναι στο σπιτάκι τους με τους νέους γατογονείς τους μου φεύγει η στενοχώρια!!!!!! Όλα καλά!!!!! Σήμερα άλλη μία τρελή μέρα για τρέξιμο και πολύ δουλειά!!!! Θα τα ξαναπουμε όμως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.753 18-10-08 09:43 Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η Raisa έγραψε: #14.754 18-10-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:49 Η μαγισσα έγραψε: #14.755 18-10-08 09:49 Ναι ήδη το συμφωνήσαμε αυτό και μίλησα και τηλεφωνικά μαζί τους τα παιδιά που πήραν τον Μπαγκίρα δεν έχουν νετ στο σπιτι αλλά είπαν ότι που και που θα μπαίνουν από καφέ !!!!! Της Ψιψίς οι γονείς έχουν στον σπίτι και μου υποσχέθηκαν ότι θα μπουν και θα μου στείλουν και φωτό για να την βλέπω πως μεγαλώνει!!!!! Ειδικά για την μικρή χάρηκα περισσότερο ο άλλος ήταν πιο μαχητής η μικρή όμως ήταν όλη μέρα στο κουτάκι της και ήθελε μόνο χάδια και αγκαλιές δεν θα επιζούσε έξω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #14.756 18-10-08 09:54 Καλημέρα! Περίεργα μου ξεκίνησε αυτό το σ/κ... Το πρωί είχα μια μονομαχία με ένα αδίσταχτο περιστέρι που κατσικώθηκε στο μπαλκόνι και δεν έλεγε να φύγει (τα γατιά είχαν ξετρελαθεί παρόλα αυτά, είχαν κολλήσει και τα δύο στο τζάμι και το κοιτούσαν ξελιγωμένα) και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:56 Η Desdemona: #14.757 18-10-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω Click για ανάπτυξη... Σχήμα οξύμωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #14.758 18-10-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:02 Η Desdemona: #14.759 18-10-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 736 737 738 739 740 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε ναι ?επρεπε να φυγω για να τον παρουν???????θα τρελαθω..βεβαια εχω κλεισει μοιρακι....ασε μεχρι το φλεβαρη θα πηγαινοερχομαι καθε βδομαδα για τη σχολη..και τα νευρα μου ειναι.....κροσιααααααααααα............. Click για ανάπτυξη... Υπομονη Ρια μου υπομονη! Ε τωρα και εσυ. Εκλεισες μοιρακι. Και τι εγινε? Τι να εχεις 2 τι 3? Παρε και μοιρακι και ραισακι. Δεν βλεπεις εμενα? Ακομα δεν εχω ερθει ελλαδα και εχω μαζεψει σχεδον ενα λοχο με τα γατια που σκοπευω να παρω!! Τώρα φυσικα οταν με το καλο ερθω πρεπει να βρω να κανω και σχεση με καποιον που ειναι φιλοζωος γιατι αλλιως το βλεπω σκουρο το μελλον...το δικο μου και αυτουνου ε! Τα γατια δεν πανε πουθενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:32 Η ria23 έγραψε: #14.744 16-10-08 20:32 ευτυχως εμενα ο αρραβωνιαστικός μου ειναι καλόβολος.. του ξεκαθαρισα οταν τον γνωρισα..εχω πουλια,ψαρακια και κουνελι,τι να κανω?διαλεξε τι θελεις?και μου λεει δεν παιρνουμε και μια γατα?..ε!τοτε ειπα αυτον τον ανθρωπο θα τον παντρευτω...δεν τον πανρευτηκα ακομη..αλλα τωρα που λειπω εχω βαλει την ηρω να τον φυλαει..που θα βρω αλλον???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:35 Η aalyah έγραψε: #14.745 16-10-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευτυχως εμενα ο αρραβωνιαστικός μου ειναι καλόβολος.. του ξεκαθαρισα οταν τον γνωρισα..εχω πουλια,ψαρακια και κουνελι,τι να κανω?διαλεξε τι θελεις?και μου λεει δεν παιρνουμε και μια γατα?..ε!τοτε ειπα αυτον τον ανθρωπο θα τον παντρευτω...δεν τον πανρευτηκα ακομη..αλλα τωρα που λειπω εχω βαλει την ηρω να τον φυλαει..που θα βρω αλλον???????? Click για ανάπτυξη... Εγω εναν τετοιον που θα βρω?? Τους πουλανε καπου? Πραγματι Ρια αυτος ο αντρας ειναι για σπιτι. Και εγω εναν τετοιον θελω. Να μην μου γκρινιαζει αν μαζευω τ'αδεσποτα να τα φροντιζω. Ακομα καλυτερα να τα μαζευει και αυτος αν βρισκει κανενα. Και να τα φερνει σπιτι να τα φροντιζουμε και η να τα δινουμε για υιοθεσια η να τα κραταμε. Να μην δισανασχετει!!! Εναν τετοιον θελω καλε!! Ζηταω πολλα? Καθολου!! Αν εχετε κανεναν υποψην σας πειτε μου ποσο τον δινετε να τον αγορασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Η ria23 έγραψε: #14.746 16-10-08 20:39 καλε θα βρεις ..τωρα δεν ξερω αν τους πουλανε καπου..σε κανα pet shop ρωτησες?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:42 Η aalyah έγραψε: #14.747 16-10-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε θα βρεις ..τωρα δεν ξερω αν τους πουλανε καπου..σε κανα pet shop ρωτησες?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε εκει δεν ειναι καλης ποιοτητας. Θα μου βγει με αρρωστιες!! Κανα απο το δρομο λεω να μαζεψω. Συνηθως αυτα βγαινουν με τον καλυτερο χαρακτηρα! Και πιο ανθεκτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:45 Η ria23 έγραψε: #14.748 16-10-08 20:45 α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Η aalyah έγραψε: #14.749 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ria23: α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν... Click για ανάπτυξη... Το θελουμε (το αδεσποτακι) πανω απο 29 χρονων παρακαλω και αν εβγαινε και απο βορεια ελλαδα θα μας ηταν πολυ πιο βολικο. Αλλα δεν αποκλειουμε και το να ειναι απο νοτια ελλαδα. Ενταξει θα τον βαλουμε σε μια γατοφορο και θα τον στειλουμε πακετο Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η ria23 έγραψε: #14.750 16-10-08 21:41 ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:52 Η aalyah έγραψε: #14.751 16-10-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Click για ανάπτυξη... Καλε ναι δεν μασαμε. Μια γατοφορο υποθεση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #14.752 18-10-08 09:40 Καλημέρα κορίτσια αν και χάρηκα που βρήκαν σπιτάκι τα μικρούλια μου λείπουν λίγο θα μπορούσα να πω τα είχα συνηθήσει να είναι εκεί και να τα βλέπω και να τρέχουν για να χαιδευτουν λιγάκι !!!!! Αλλά όταν σκέφτομε ότι τα μωρουλια τώρα είναι στο σπιτάκι τους με τους νέους γατογονείς τους μου φεύγει η στενοχώρια!!!!!! Όλα καλά!!!!! Σήμερα άλλη μία τρελή μέρα για τρέξιμο και πολύ δουλειά!!!! Θα τα ξαναπουμε όμως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.753 18-10-08 09:43 Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η Raisa έγραψε: #14.754 18-10-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:49 Η μαγισσα έγραψε: #14.755 18-10-08 09:49 Ναι ήδη το συμφωνήσαμε αυτό και μίλησα και τηλεφωνικά μαζί τους τα παιδιά που πήραν τον Μπαγκίρα δεν έχουν νετ στο σπιτι αλλά είπαν ότι που και που θα μπαίνουν από καφέ !!!!! Της Ψιψίς οι γονείς έχουν στον σπίτι και μου υποσχέθηκαν ότι θα μπουν και θα μου στείλουν και φωτό για να την βλέπω πως μεγαλώνει!!!!! Ειδικά για την μικρή χάρηκα περισσότερο ο άλλος ήταν πιο μαχητής η μικρή όμως ήταν όλη μέρα στο κουτάκι της και ήθελε μόνο χάδια και αγκαλιές δεν θα επιζούσε έξω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #14.756 18-10-08 09:54 Καλημέρα! Περίεργα μου ξεκίνησε αυτό το σ/κ... Το πρωί είχα μια μονομαχία με ένα αδίσταχτο περιστέρι που κατσικώθηκε στο μπαλκόνι και δεν έλεγε να φύγει (τα γατιά είχαν ξετρελαθεί παρόλα αυτά, είχαν κολλήσει και τα δύο στο τζάμι και το κοιτούσαν ξελιγωμένα) και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:56 Η Desdemona: #14.757 18-10-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω Click για ανάπτυξη... Σχήμα οξύμωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #14.758 18-10-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:02 Η Desdemona: #14.759 18-10-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 736 737 738 739 740 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευτυχως εμενα ο αρραβωνιαστικός μου ειναι καλόβολος.. του ξεκαθαρισα οταν τον γνωρισα..εχω πουλια,ψαρακια και κουνελι,τι να κανω?διαλεξε τι θελεις?και μου λεει δεν παιρνουμε και μια γατα?..ε!τοτε ειπα αυτον τον ανθρωπο θα τον παντρευτω...δεν τον πανρευτηκα ακομη..αλλα τωρα που λειπω εχω βαλει την ηρω να τον φυλαει..που θα βρω αλλον???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:35 Η aalyah έγραψε: #14.745 16-10-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευτυχως εμενα ο αρραβωνιαστικός μου ειναι καλόβολος.. του ξεκαθαρισα οταν τον γνωρισα..εχω πουλια,ψαρακια και κουνελι,τι να κανω?διαλεξε τι θελεις?και μου λεει δεν παιρνουμε και μια γατα?..ε!τοτε ειπα αυτον τον ανθρωπο θα τον παντρευτω...δεν τον πανρευτηκα ακομη..αλλα τωρα που λειπω εχω βαλει την ηρω να τον φυλαει..που θα βρω αλλον???????? Click για ανάπτυξη... Εγω εναν τετοιον που θα βρω?? Τους πουλανε καπου? Πραγματι Ρια αυτος ο αντρας ειναι για σπιτι. Και εγω εναν τετοιον θελω. Να μην μου γκρινιαζει αν μαζευω τ'αδεσποτα να τα φροντιζω. Ακομα καλυτερα να τα μαζευει και αυτος αν βρισκει κανενα. Και να τα φερνει σπιτι να τα φροντιζουμε και η να τα δινουμε για υιοθεσια η να τα κραταμε. Να μην δισανασχετει!!! Εναν τετοιον θελω καλε!! Ζηταω πολλα? Καθολου!! Αν εχετε κανεναν υποψην σας πειτε μου ποσο τον δινετε να τον αγορασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Η ria23 έγραψε: #14.746 16-10-08 20:39 καλε θα βρεις ..τωρα δεν ξερω αν τους πουλανε καπου..σε κανα pet shop ρωτησες?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:42 Η aalyah έγραψε: #14.747 16-10-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε θα βρεις ..τωρα δεν ξερω αν τους πουλανε καπου..σε κανα pet shop ρωτησες?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε εκει δεν ειναι καλης ποιοτητας. Θα μου βγει με αρρωστιες!! Κανα απο το δρομο λεω να μαζεψω. Συνηθως αυτα βγαινουν με τον καλυτερο χαρακτηρα! Και πιο ανθεκτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:45 Η ria23 έγραψε: #14.748 16-10-08 20:45 α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Η aalyah έγραψε: #14.749 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ria23: α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν... Click για ανάπτυξη... Το θελουμε (το αδεσποτακι) πανω απο 29 χρονων παρακαλω και αν εβγαινε και απο βορεια ελλαδα θα μας ηταν πολυ πιο βολικο. Αλλα δεν αποκλειουμε και το να ειναι απο νοτια ελλαδα. Ενταξει θα τον βαλουμε σε μια γατοφορο και θα τον στειλουμε πακετο Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η ria23 έγραψε: #14.750 16-10-08 21:41 ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:52 Η aalyah έγραψε: #14.751 16-10-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Click για ανάπτυξη... Καλε ναι δεν μασαμε. Μια γατοφορο υποθεση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #14.752 18-10-08 09:40 Καλημέρα κορίτσια αν και χάρηκα που βρήκαν σπιτάκι τα μικρούλια μου λείπουν λίγο θα μπορούσα να πω τα είχα συνηθήσει να είναι εκεί και να τα βλέπω και να τρέχουν για να χαιδευτουν λιγάκι !!!!! Αλλά όταν σκέφτομε ότι τα μωρουλια τώρα είναι στο σπιτάκι τους με τους νέους γατογονείς τους μου φεύγει η στενοχώρια!!!!!! Όλα καλά!!!!! Σήμερα άλλη μία τρελή μέρα για τρέξιμο και πολύ δουλειά!!!! Θα τα ξαναπουμε όμως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.753 18-10-08 09:43 Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η Raisa έγραψε: #14.754 18-10-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:49 Η μαγισσα έγραψε: #14.755 18-10-08 09:49 Ναι ήδη το συμφωνήσαμε αυτό και μίλησα και τηλεφωνικά μαζί τους τα παιδιά που πήραν τον Μπαγκίρα δεν έχουν νετ στο σπιτι αλλά είπαν ότι που και που θα μπαίνουν από καφέ !!!!! Της Ψιψίς οι γονείς έχουν στον σπίτι και μου υποσχέθηκαν ότι θα μπουν και θα μου στείλουν και φωτό για να την βλέπω πως μεγαλώνει!!!!! Ειδικά για την μικρή χάρηκα περισσότερο ο άλλος ήταν πιο μαχητής η μικρή όμως ήταν όλη μέρα στο κουτάκι της και ήθελε μόνο χάδια και αγκαλιές δεν θα επιζούσε έξω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #14.756 18-10-08 09:54 Καλημέρα! Περίεργα μου ξεκίνησε αυτό το σ/κ... Το πρωί είχα μια μονομαχία με ένα αδίσταχτο περιστέρι που κατσικώθηκε στο μπαλκόνι και δεν έλεγε να φύγει (τα γατιά είχαν ξετρελαθεί παρόλα αυτά, είχαν κολλήσει και τα δύο στο τζάμι και το κοιτούσαν ξελιγωμένα) και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:56 Η Desdemona: #14.757 18-10-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω Click για ανάπτυξη... Σχήμα οξύμωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #14.758 18-10-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:02 Η Desdemona: #14.759 18-10-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 736 737 738 739 740 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευτυχως εμενα ο αρραβωνιαστικός μου ειναι καλόβολος.. του ξεκαθαρισα οταν τον γνωρισα..εχω πουλια,ψαρακια και κουνελι,τι να κανω?διαλεξε τι θελεις?και μου λεει δεν παιρνουμε και μια γατα?..ε!τοτε ειπα αυτον τον ανθρωπο θα τον παντρευτω...δεν τον πανρευτηκα ακομη..αλλα τωρα που λειπω εχω βαλει την ηρω να τον φυλαει..που θα βρω αλλον???????? Click για ανάπτυξη... Εγω εναν τετοιον που θα βρω?? Τους πουλανε καπου? Πραγματι Ρια αυτος ο αντρας ειναι για σπιτι. Και εγω εναν τετοιον θελω. Να μην μου γκρινιαζει αν μαζευω τ'αδεσποτα να τα φροντιζω. Ακομα καλυτερα να τα μαζευει και αυτος αν βρισκει κανενα. Και να τα φερνει σπιτι να τα φροντιζουμε και η να τα δινουμε για υιοθεσια η να τα κραταμε. Να μην δισανασχετει!!! Εναν τετοιον θελω καλε!! Ζηταω πολλα? Καθολου!! Αν εχετε κανεναν υποψην σας πειτε μου ποσο τον δινετε να τον αγορασω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:39 Η ria23 έγραψε: #14.746 16-10-08 20:39 καλε θα βρεις ..τωρα δεν ξερω αν τους πουλανε καπου..σε κανα pet shop ρωτησες?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:42 Η aalyah έγραψε: #14.747 16-10-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε θα βρεις ..τωρα δεν ξερω αν τους πουλανε καπου..σε κανα pet shop ρωτησες?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε εκει δεν ειναι καλης ποιοτητας. Θα μου βγει με αρρωστιες!! Κανα απο το δρομο λεω να μαζεψω. Συνηθως αυτα βγαινουν με τον καλυτερο χαρακτηρα! Και πιο ανθεκτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:45 Η ria23 έγραψε: #14.748 16-10-08 20:45 α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Η aalyah έγραψε: #14.749 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ria23: α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν... Click για ανάπτυξη... Το θελουμε (το αδεσποτακι) πανω απο 29 χρονων παρακαλω και αν εβγαινε και απο βορεια ελλαδα θα μας ηταν πολυ πιο βολικο. Αλλα δεν αποκλειουμε και το να ειναι απο νοτια ελλαδα. Ενταξει θα τον βαλουμε σε μια γατοφορο και θα τον στειλουμε πακετο Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η ria23 έγραψε: #14.750 16-10-08 21:41 ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:52 Η aalyah έγραψε: #14.751 16-10-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Click για ανάπτυξη... Καλε ναι δεν μασαμε. Μια γατοφορο υποθεση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #14.752 18-10-08 09:40 Καλημέρα κορίτσια αν και χάρηκα που βρήκαν σπιτάκι τα μικρούλια μου λείπουν λίγο θα μπορούσα να πω τα είχα συνηθήσει να είναι εκεί και να τα βλέπω και να τρέχουν για να χαιδευτουν λιγάκι !!!!! Αλλά όταν σκέφτομε ότι τα μωρουλια τώρα είναι στο σπιτάκι τους με τους νέους γατογονείς τους μου φεύγει η στενοχώρια!!!!!! Όλα καλά!!!!! Σήμερα άλλη μία τρελή μέρα για τρέξιμο και πολύ δουλειά!!!! Θα τα ξαναπουμε όμως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.753 18-10-08 09:43 Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η Raisa έγραψε: #14.754 18-10-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:49 Η μαγισσα έγραψε: #14.755 18-10-08 09:49 Ναι ήδη το συμφωνήσαμε αυτό και μίλησα και τηλεφωνικά μαζί τους τα παιδιά που πήραν τον Μπαγκίρα δεν έχουν νετ στο σπιτι αλλά είπαν ότι που και που θα μπαίνουν από καφέ !!!!! Της Ψιψίς οι γονείς έχουν στον σπίτι και μου υποσχέθηκαν ότι θα μπουν και θα μου στείλουν και φωτό για να την βλέπω πως μεγαλώνει!!!!! Ειδικά για την μικρή χάρηκα περισσότερο ο άλλος ήταν πιο μαχητής η μικρή όμως ήταν όλη μέρα στο κουτάκι της και ήθελε μόνο χάδια και αγκαλιές δεν θα επιζούσε έξω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #14.756 18-10-08 09:54 Καλημέρα! Περίεργα μου ξεκίνησε αυτό το σ/κ... Το πρωί είχα μια μονομαχία με ένα αδίσταχτο περιστέρι που κατσικώθηκε στο μπαλκόνι και δεν έλεγε να φύγει (τα γατιά είχαν ξετρελαθεί παρόλα αυτά, είχαν κολλήσει και τα δύο στο τζάμι και το κοιτούσαν ξελιγωμένα) και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:56 Η Desdemona: #14.757 18-10-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω Click για ανάπτυξη... Σχήμα οξύμωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #14.758 18-10-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:02 Η Desdemona: #14.759 18-10-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 736 737 738 739 740 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλε θα βρεις ..τωρα δεν ξερω αν τους πουλανε καπου..σε κανα pet shop ρωτησες?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:42 Η aalyah έγραψε: #14.747 16-10-08 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε θα βρεις ..τωρα δεν ξερω αν τους πουλανε καπου..σε κανα pet shop ρωτησες?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε εκει δεν ειναι καλης ποιοτητας. Θα μου βγει με αρρωστιες!! Κανα απο το δρομο λεω να μαζεψω. Συνηθως αυτα βγαινουν με τον καλυτερο χαρακτηρα! Και πιο ανθεκτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:45 Η ria23 έγραψε: #14.748 16-10-08 20:45 α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Η aalyah έγραψε: #14.749 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ria23: α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν... Click για ανάπτυξη... Το θελουμε (το αδεσποτακι) πανω απο 29 χρονων παρακαλω και αν εβγαινε και απο βορεια ελλαδα θα μας ηταν πολυ πιο βολικο. Αλλα δεν αποκλειουμε και το να ειναι απο νοτια ελλαδα. Ενταξει θα τον βαλουμε σε μια γατοφορο και θα τον στειλουμε πακετο Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η ria23 έγραψε: #14.750 16-10-08 21:41 ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:52 Η aalyah έγραψε: #14.751 16-10-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Click για ανάπτυξη... Καλε ναι δεν μασαμε. Μια γατοφορο υποθεση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #14.752 18-10-08 09:40 Καλημέρα κορίτσια αν και χάρηκα που βρήκαν σπιτάκι τα μικρούλια μου λείπουν λίγο θα μπορούσα να πω τα είχα συνηθήσει να είναι εκεί και να τα βλέπω και να τρέχουν για να χαιδευτουν λιγάκι !!!!! Αλλά όταν σκέφτομε ότι τα μωρουλια τώρα είναι στο σπιτάκι τους με τους νέους γατογονείς τους μου φεύγει η στενοχώρια!!!!!! Όλα καλά!!!!! Σήμερα άλλη μία τρελή μέρα για τρέξιμο και πολύ δουλειά!!!! Θα τα ξαναπουμε όμως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.753 18-10-08 09:43 Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η Raisa έγραψε: #14.754 18-10-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:49 Η μαγισσα έγραψε: #14.755 18-10-08 09:49 Ναι ήδη το συμφωνήσαμε αυτό και μίλησα και τηλεφωνικά μαζί τους τα παιδιά που πήραν τον Μπαγκίρα δεν έχουν νετ στο σπιτι αλλά είπαν ότι που και που θα μπαίνουν από καφέ !!!!! Της Ψιψίς οι γονείς έχουν στον σπίτι και μου υποσχέθηκαν ότι θα μπουν και θα μου στείλουν και φωτό για να την βλέπω πως μεγαλώνει!!!!! Ειδικά για την μικρή χάρηκα περισσότερο ο άλλος ήταν πιο μαχητής η μικρή όμως ήταν όλη μέρα στο κουτάκι της και ήθελε μόνο χάδια και αγκαλιές δεν θα επιζούσε έξω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #14.756 18-10-08 09:54 Καλημέρα! Περίεργα μου ξεκίνησε αυτό το σ/κ... Το πρωί είχα μια μονομαχία με ένα αδίσταχτο περιστέρι που κατσικώθηκε στο μπαλκόνι και δεν έλεγε να φύγει (τα γατιά είχαν ξετρελαθεί παρόλα αυτά, είχαν κολλήσει και τα δύο στο τζάμι και το κοιτούσαν ξελιγωμένα) και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:56 Η Desdemona: #14.757 18-10-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω Click για ανάπτυξη... Σχήμα οξύμωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #14.758 18-10-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:02 Η Desdemona: #14.759 18-10-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 736 737 738 739 740 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε θα βρεις ..τωρα δεν ξερω αν τους πουλανε καπου..σε κανα pet shop ρωτησες?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε εκει δεν ειναι καλης ποιοτητας. Θα μου βγει με αρρωστιες!! Κανα απο το δρομο λεω να μαζεψω. Συνηθως αυτα βγαινουν με τον καλυτερο χαρακτηρα! Και πιο ανθεκτικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:45 Η ria23 έγραψε: #14.748 16-10-08 20:45 α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Η aalyah έγραψε: #14.749 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ria23: α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν... Click για ανάπτυξη... Το θελουμε (το αδεσποτακι) πανω απο 29 χρονων παρακαλω και αν εβγαινε και απο βορεια ελλαδα θα μας ηταν πολυ πιο βολικο. Αλλα δεν αποκλειουμε και το να ειναι απο νοτια ελλαδα. Ενταξει θα τον βαλουμε σε μια γατοφορο και θα τον στειλουμε πακετο Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η ria23 έγραψε: #14.750 16-10-08 21:41 ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:52 Η aalyah έγραψε: #14.751 16-10-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Click για ανάπτυξη... Καλε ναι δεν μασαμε. Μια γατοφορο υποθεση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #14.752 18-10-08 09:40 Καλημέρα κορίτσια αν και χάρηκα που βρήκαν σπιτάκι τα μικρούλια μου λείπουν λίγο θα μπορούσα να πω τα είχα συνηθήσει να είναι εκεί και να τα βλέπω και να τρέχουν για να χαιδευτουν λιγάκι !!!!! Αλλά όταν σκέφτομε ότι τα μωρουλια τώρα είναι στο σπιτάκι τους με τους νέους γατογονείς τους μου φεύγει η στενοχώρια!!!!!! Όλα καλά!!!!! Σήμερα άλλη μία τρελή μέρα για τρέξιμο και πολύ δουλειά!!!! Θα τα ξαναπουμε όμως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.753 18-10-08 09:43 Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η Raisa έγραψε: #14.754 18-10-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:49 Η μαγισσα έγραψε: #14.755 18-10-08 09:49 Ναι ήδη το συμφωνήσαμε αυτό και μίλησα και τηλεφωνικά μαζί τους τα παιδιά που πήραν τον Μπαγκίρα δεν έχουν νετ στο σπιτι αλλά είπαν ότι που και που θα μπαίνουν από καφέ !!!!! Της Ψιψίς οι γονείς έχουν στον σπίτι και μου υποσχέθηκαν ότι θα μπουν και θα μου στείλουν και φωτό για να την βλέπω πως μεγαλώνει!!!!! Ειδικά για την μικρή χάρηκα περισσότερο ο άλλος ήταν πιο μαχητής η μικρή όμως ήταν όλη μέρα στο κουτάκι της και ήθελε μόνο χάδια και αγκαλιές δεν θα επιζούσε έξω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #14.756 18-10-08 09:54 Καλημέρα! Περίεργα μου ξεκίνησε αυτό το σ/κ... Το πρωί είχα μια μονομαχία με ένα αδίσταχτο περιστέρι που κατσικώθηκε στο μπαλκόνι και δεν έλεγε να φύγει (τα γατιά είχαν ξετρελαθεί παρόλα αυτά, είχαν κολλήσει και τα δύο στο τζάμι και το κοιτούσαν ξελιγωμένα) και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:56 Η Desdemona: #14.757 18-10-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω Click για ανάπτυξη... Σχήμα οξύμωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #14.758 18-10-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:02 Η Desdemona: #14.759 18-10-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 736 737 738 739 740 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 20:54 Η aalyah έγραψε: #14.749 16-10-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ria23: α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν... Click για ανάπτυξη... Το θελουμε (το αδεσποτακι) πανω απο 29 χρονων παρακαλω και αν εβγαινε και απο βορεια ελλαδα θα μας ηταν πολυ πιο βολικο. Αλλα δεν αποκλειουμε και το να ειναι απο νοτια ελλαδα. Ενταξει θα τον βαλουμε σε μια γατοφορο και θα τον στειλουμε πακετο Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η ria23 έγραψε: #14.750 16-10-08 21:41 ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:52 Η aalyah έγραψε: #14.751 16-10-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Click για ανάπτυξη... Καλε ναι δεν μασαμε. Μια γατοφορο υποθεση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #14.752 18-10-08 09:40 Καλημέρα κορίτσια αν και χάρηκα που βρήκαν σπιτάκι τα μικρούλια μου λείπουν λίγο θα μπορούσα να πω τα είχα συνηθήσει να είναι εκεί και να τα βλέπω και να τρέχουν για να χαιδευτουν λιγάκι !!!!! Αλλά όταν σκέφτομε ότι τα μωρουλια τώρα είναι στο σπιτάκι τους με τους νέους γατογονείς τους μου φεύγει η στενοχώρια!!!!!! Όλα καλά!!!!! Σήμερα άλλη μία τρελή μέρα για τρέξιμο και πολύ δουλειά!!!! Θα τα ξαναπουμε όμως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.753 18-10-08 09:43 Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η Raisa έγραψε: #14.754 18-10-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:49 Η μαγισσα έγραψε: #14.755 18-10-08 09:49 Ναι ήδη το συμφωνήσαμε αυτό και μίλησα και τηλεφωνικά μαζί τους τα παιδιά που πήραν τον Μπαγκίρα δεν έχουν νετ στο σπιτι αλλά είπαν ότι που και που θα μπαίνουν από καφέ !!!!! Της Ψιψίς οι γονείς έχουν στον σπίτι και μου υποσχέθηκαν ότι θα μπουν και θα μου στείλουν και φωτό για να την βλέπω πως μεγαλώνει!!!!! Ειδικά για την μικρή χάρηκα περισσότερο ο άλλος ήταν πιο μαχητής η μικρή όμως ήταν όλη μέρα στο κουτάκι της και ήθελε μόνο χάδια και αγκαλιές δεν θα επιζούσε έξω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #14.756 18-10-08 09:54 Καλημέρα! Περίεργα μου ξεκίνησε αυτό το σ/κ... Το πρωί είχα μια μονομαχία με ένα αδίσταχτο περιστέρι που κατσικώθηκε στο μπαλκόνι και δεν έλεγε να φύγει (τα γατιά είχαν ξετρελαθεί παρόλα αυτά, είχαν κολλήσει και τα δύο στο τζάμι και το κοιτούσαν ξελιγωμένα) και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:56 Η Desdemona: #14.757 18-10-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω Click για ανάπτυξη... Σχήμα οξύμωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #14.758 18-10-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:02 Η Desdemona: #14.759 18-10-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 736 737 738 739 740 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν... Click για ανάπτυξη... Το θελουμε (το αδεσποτακι) πανω απο 29 χρονων παρακαλω και αν εβγαινε και απο βορεια ελλαδα θα μας ηταν πολυ πιο βολικο. Αλλα δεν αποκλειουμε και το να ειναι απο νοτια ελλαδα. Ενταξει θα τον βαλουμε σε μια γατοφορο και θα τον στειλουμε πακετο Θεσσαλονικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:41 Η ria23 έγραψε: #14.750 16-10-08 21:41 ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:52 Η aalyah έγραψε: #14.751 16-10-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Click για ανάπτυξη... Καλε ναι δεν μασαμε. Μια γατοφορο υποθεση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #14.752 18-10-08 09:40 Καλημέρα κορίτσια αν και χάρηκα που βρήκαν σπιτάκι τα μικρούλια μου λείπουν λίγο θα μπορούσα να πω τα είχα συνηθήσει να είναι εκεί και να τα βλέπω και να τρέχουν για να χαιδευτουν λιγάκι !!!!! Αλλά όταν σκέφτομε ότι τα μωρουλια τώρα είναι στο σπιτάκι τους με τους νέους γατογονείς τους μου φεύγει η στενοχώρια!!!!!! Όλα καλά!!!!! Σήμερα άλλη μία τρελή μέρα για τρέξιμο και πολύ δουλειά!!!! Θα τα ξαναπουμε όμως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.753 18-10-08 09:43 Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η Raisa έγραψε: #14.754 18-10-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:49 Η μαγισσα έγραψε: #14.755 18-10-08 09:49 Ναι ήδη το συμφωνήσαμε αυτό και μίλησα και τηλεφωνικά μαζί τους τα παιδιά που πήραν τον Μπαγκίρα δεν έχουν νετ στο σπιτι αλλά είπαν ότι που και που θα μπαίνουν από καφέ !!!!! Της Ψιψίς οι γονείς έχουν στον σπίτι και μου υποσχέθηκαν ότι θα μπουν και θα μου στείλουν και φωτό για να την βλέπω πως μεγαλώνει!!!!! Ειδικά για την μικρή χάρηκα περισσότερο ο άλλος ήταν πιο μαχητής η μικρή όμως ήταν όλη μέρα στο κουτάκι της και ήθελε μόνο χάδια και αγκαλιές δεν θα επιζούσε έξω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #14.756 18-10-08 09:54 Καλημέρα! Περίεργα μου ξεκίνησε αυτό το σ/κ... Το πρωί είχα μια μονομαχία με ένα αδίσταχτο περιστέρι που κατσικώθηκε στο μπαλκόνι και δεν έλεγε να φύγει (τα γατιά είχαν ξετρελαθεί παρόλα αυτά, είχαν κολλήσει και τα δύο στο τζάμι και το κοιτούσαν ξελιγωμένα) και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:56 Η Desdemona: #14.757 18-10-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω Click για ανάπτυξη... Σχήμα οξύμωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #14.758 18-10-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:02 Η Desdemona: #14.759 18-10-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 736 737 738 739 740 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 21:52 Η aalyah έγραψε: #14.751 16-10-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Click για ανάπτυξη... Καλε ναι δεν μασαμε. Μια γατοφορο υποθεση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #14.752 18-10-08 09:40 Καλημέρα κορίτσια αν και χάρηκα που βρήκαν σπιτάκι τα μικρούλια μου λείπουν λίγο θα μπορούσα να πω τα είχα συνηθήσει να είναι εκεί και να τα βλέπω και να τρέχουν για να χαιδευτουν λιγάκι !!!!! Αλλά όταν σκέφτομε ότι τα μωρουλια τώρα είναι στο σπιτάκι τους με τους νέους γατογονείς τους μου φεύγει η στενοχώρια!!!!!! Όλα καλά!!!!! Σήμερα άλλη μία τρελή μέρα για τρέξιμο και πολύ δουλειά!!!! Θα τα ξαναπουμε όμως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.753 18-10-08 09:43 Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η Raisa έγραψε: #14.754 18-10-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:49 Η μαγισσα έγραψε: #14.755 18-10-08 09:49 Ναι ήδη το συμφωνήσαμε αυτό και μίλησα και τηλεφωνικά μαζί τους τα παιδιά που πήραν τον Μπαγκίρα δεν έχουν νετ στο σπιτι αλλά είπαν ότι που και που θα μπαίνουν από καφέ !!!!! Της Ψιψίς οι γονείς έχουν στον σπίτι και μου υποσχέθηκαν ότι θα μπουν και θα μου στείλουν και φωτό για να την βλέπω πως μεγαλώνει!!!!! Ειδικά για την μικρή χάρηκα περισσότερο ο άλλος ήταν πιο μαχητής η μικρή όμως ήταν όλη μέρα στο κουτάκι της και ήθελε μόνο χάδια και αγκαλιές δεν θα επιζούσε έξω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #14.756 18-10-08 09:54 Καλημέρα! Περίεργα μου ξεκίνησε αυτό το σ/κ... Το πρωί είχα μια μονομαχία με ένα αδίσταχτο περιστέρι που κατσικώθηκε στο μπαλκόνι και δεν έλεγε να φύγει (τα γατιά είχαν ξετρελαθεί παρόλα αυτά, είχαν κολλήσει και τα δύο στο τζάμι και το κοιτούσαν ξελιγωμένα) και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:56 Η Desdemona: #14.757 18-10-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω Click για ανάπτυξη... Σχήμα οξύμωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #14.758 18-10-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:02 Η Desdemona: #14.759 18-10-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 736 737 738 739 740 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει???????????? Click για ανάπτυξη... Καλε ναι δεν μασαμε. Μια γατοφορο υποθεση ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:40 Η μαγισσα έγραψε: #14.752 18-10-08 09:40 Καλημέρα κορίτσια αν και χάρηκα που βρήκαν σπιτάκι τα μικρούλια μου λείπουν λίγο θα μπορούσα να πω τα είχα συνηθήσει να είναι εκεί και να τα βλέπω και να τρέχουν για να χαιδευτουν λιγάκι !!!!! Αλλά όταν σκέφτομε ότι τα μωρουλια τώρα είναι στο σπιτάκι τους με τους νέους γατογονείς τους μου φεύγει η στενοχώρια!!!!!! Όλα καλά!!!!! Σήμερα άλλη μία τρελή μέρα για τρέξιμο και πολύ δουλειά!!!! Θα τα ξαναπουμε όμως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.753 18-10-08 09:43 Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η Raisa έγραψε: #14.754 18-10-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:49 Η μαγισσα έγραψε: #14.755 18-10-08 09:49 Ναι ήδη το συμφωνήσαμε αυτό και μίλησα και τηλεφωνικά μαζί τους τα παιδιά που πήραν τον Μπαγκίρα δεν έχουν νετ στο σπιτι αλλά είπαν ότι που και που θα μπαίνουν από καφέ !!!!! Της Ψιψίς οι γονείς έχουν στον σπίτι και μου υποσχέθηκαν ότι θα μπουν και θα μου στείλουν και φωτό για να την βλέπω πως μεγαλώνει!!!!! Ειδικά για την μικρή χάρηκα περισσότερο ο άλλος ήταν πιο μαχητής η μικρή όμως ήταν όλη μέρα στο κουτάκι της και ήθελε μόνο χάδια και αγκαλιές δεν θα επιζούσε έξω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #14.756 18-10-08 09:54 Καλημέρα! Περίεργα μου ξεκίνησε αυτό το σ/κ... Το πρωί είχα μια μονομαχία με ένα αδίσταχτο περιστέρι που κατσικώθηκε στο μπαλκόνι και δεν έλεγε να φύγει (τα γατιά είχαν ξετρελαθεί παρόλα αυτά, είχαν κολλήσει και τα δύο στο τζάμι και το κοιτούσαν ξελιγωμένα) και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:56 Η Desdemona: #14.757 18-10-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω Click για ανάπτυξη... Σχήμα οξύμωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #14.758 18-10-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:02 Η Desdemona: #14.759 18-10-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 736 737 738 739 740 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κορίτσια αν και χάρηκα που βρήκαν σπιτάκι τα μικρούλια μου λείπουν λίγο θα μπορούσα να πω τα είχα συνηθήσει να είναι εκεί και να τα βλέπω και να τρέχουν για να χαιδευτουν λιγάκι !!!!! Αλλά όταν σκέφτομε ότι τα μωρουλια τώρα είναι στο σπιτάκι τους με τους νέους γατογονείς τους μου φεύγει η στενοχώρια!!!!!! Όλα καλά!!!!! Σήμερα άλλη μία τρελή μέρα για τρέξιμο και πολύ δουλειά!!!! Θα τα ξαναπουμε όμως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.753 18-10-08 09:43 Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η Raisa έγραψε: #14.754 18-10-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:49 Η μαγισσα έγραψε: #14.755 18-10-08 09:49 Ναι ήδη το συμφωνήσαμε αυτό και μίλησα και τηλεφωνικά μαζί τους τα παιδιά που πήραν τον Μπαγκίρα δεν έχουν νετ στο σπιτι αλλά είπαν ότι που και που θα μπαίνουν από καφέ !!!!! Της Ψιψίς οι γονείς έχουν στον σπίτι και μου υποσχέθηκαν ότι θα μπουν και θα μου στείλουν και φωτό για να την βλέπω πως μεγαλώνει!!!!! Ειδικά για την μικρή χάρηκα περισσότερο ο άλλος ήταν πιο μαχητής η μικρή όμως ήταν όλη μέρα στο κουτάκι της και ήθελε μόνο χάδια και αγκαλιές δεν θα επιζούσε έξω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #14.756 18-10-08 09:54 Καλημέρα! Περίεργα μου ξεκίνησε αυτό το σ/κ... Το πρωί είχα μια μονομαχία με ένα αδίσταχτο περιστέρι που κατσικώθηκε στο μπαλκόνι και δεν έλεγε να φύγει (τα γατιά είχαν ξετρελαθεί παρόλα αυτά, είχαν κολλήσει και τα δύο στο τζάμι και το κοιτούσαν ξελιγωμένα) και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:56 Η Desdemona: #14.757 18-10-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω Click για ανάπτυξη... Σχήμα οξύμωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #14.758 18-10-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:02 Η Desdemona: #14.759 18-10-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 736 737 738 739 740 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:44 Η Raisa έγραψε: #14.754 18-10-08 09:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:49 Η μαγισσα έγραψε: #14.755 18-10-08 09:49 Ναι ήδη το συμφωνήσαμε αυτό και μίλησα και τηλεφωνικά μαζί τους τα παιδιά που πήραν τον Μπαγκίρα δεν έχουν νετ στο σπιτι αλλά είπαν ότι που και που θα μπαίνουν από καφέ !!!!! Της Ψιψίς οι γονείς έχουν στον σπίτι και μου υποσχέθηκαν ότι θα μπουν και θα μου στείλουν και φωτό για να την βλέπω πως μεγαλώνει!!!!! Ειδικά για την μικρή χάρηκα περισσότερο ο άλλος ήταν πιο μαχητής η μικρή όμως ήταν όλη μέρα στο κουτάκι της και ήθελε μόνο χάδια και αγκαλιές δεν θα επιζούσε έξω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #14.756 18-10-08 09:54 Καλημέρα! Περίεργα μου ξεκίνησε αυτό το σ/κ... Το πρωί είχα μια μονομαχία με ένα αδίσταχτο περιστέρι που κατσικώθηκε στο μπαλκόνι και δεν έλεγε να φύγει (τα γατιά είχαν ξετρελαθεί παρόλα αυτά, είχαν κολλήσει και τα δύο στο τζάμι και το κοιτούσαν ξελιγωμένα) και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:56 Η Desdemona: #14.757 18-10-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω Click για ανάπτυξη... Σχήμα οξύμωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #14.758 18-10-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:02 Η Desdemona: #14.759 18-10-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 736 737 738 739 740 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:49 Η μαγισσα έγραψε: #14.755 18-10-08 09:49 Ναι ήδη το συμφωνήσαμε αυτό και μίλησα και τηλεφωνικά μαζί τους τα παιδιά που πήραν τον Μπαγκίρα δεν έχουν νετ στο σπιτι αλλά είπαν ότι που και που θα μπαίνουν από καφέ !!!!! Της Ψιψίς οι γονείς έχουν στον σπίτι και μου υποσχέθηκαν ότι θα μπουν και θα μου στείλουν και φωτό για να την βλέπω πως μεγαλώνει!!!!! Ειδικά για την μικρή χάρηκα περισσότερο ο άλλος ήταν πιο μαχητής η μικρή όμως ήταν όλη μέρα στο κουτάκι της και ήθελε μόνο χάδια και αγκαλιές δεν θα επιζούσε έξω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #14.756 18-10-08 09:54 Καλημέρα! Περίεργα μου ξεκίνησε αυτό το σ/κ... Το πρωί είχα μια μονομαχία με ένα αδίσταχτο περιστέρι που κατσικώθηκε στο μπαλκόνι και δεν έλεγε να φύγει (τα γατιά είχαν ξετρελαθεί παρόλα αυτά, είχαν κολλήσει και τα δύο στο τζάμι και το κοιτούσαν ξελιγωμένα) και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:56 Η Desdemona: #14.757 18-10-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω Click για ανάπτυξη... Σχήμα οξύμωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #14.758 18-10-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:02 Η Desdemona: #14.759 18-10-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 736 737 738 739 740 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι ήδη το συμφωνήσαμε αυτό και μίλησα και τηλεφωνικά μαζί τους τα παιδιά που πήραν τον Μπαγκίρα δεν έχουν νετ στο σπιτι αλλά είπαν ότι που και που θα μπαίνουν από καφέ !!!!! Της Ψιψίς οι γονείς έχουν στον σπίτι και μου υποσχέθηκαν ότι θα μπουν και θα μου στείλουν και φωτό για να την βλέπω πως μεγαλώνει!!!!! Ειδικά για την μικρή χάρηκα περισσότερο ο άλλος ήταν πιο μαχητής η μικρή όμως ήταν όλη μέρα στο κουτάκι της και ήθελε μόνο χάδια και αγκαλιές δεν θα επιζούσε έξω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:54 Η aretha έγραψε: #14.756 18-10-08 09:54 Καλημέρα! Περίεργα μου ξεκίνησε αυτό το σ/κ... Το πρωί είχα μια μονομαχία με ένα αδίσταχτο περιστέρι που κατσικώθηκε στο μπαλκόνι και δεν έλεγε να φύγει (τα γατιά είχαν ξετρελαθεί παρόλα αυτά, είχαν κολλήσει και τα δύο στο τζάμι και το κοιτούσαν ξελιγωμένα) και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:56 Η Desdemona: #14.757 18-10-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω Click για ανάπτυξη... Σχήμα οξύμωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #14.758 18-10-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:02 Η Desdemona: #14.759 18-10-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 736 737 738 739 740 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Περίεργα μου ξεκίνησε αυτό το σ/κ... Το πρωί είχα μια μονομαχία με ένα αδίσταχτο περιστέρι που κατσικώθηκε στο μπαλκόνι και δεν έλεγε να φύγει (τα γατιά είχαν ξετρελαθεί παρόλα αυτά, είχαν κολλήσει και τα δύο στο τζάμι και το κοιτούσαν ξελιγωμένα) και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:56 Η Desdemona: #14.757 18-10-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από aretha: τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω Click για ανάπτυξη... Σχήμα οξύμωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #14.758 18-10-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:02 Η Desdemona: #14.759 18-10-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 736 737 738 739 740 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω Click για ανάπτυξη... Σχήμα οξύμωρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:00 Η aretha έγραψε: #14.758 18-10-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:02 Η Desdemona: #14.759 18-10-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 736 737 738 739 740 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:02 Η Desdemona: #14.759 18-10-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 736 737 738 739 740 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 738 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Βρε, άντε από κει, πρωί πρωί (μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις) Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο Ρεξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:06 Η aretha έγραψε: #14.760 18-10-08 10:06 ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΧΑ! Νομίζεις ότι πολύ απέχουν τα πετούμενα από τους εξαφανισθέντες τυρρανοσαύρους; Απατάσθε, είναι οι κοντινότεροι απόγονοί τους σας πληροφορώ δεσποινίς (και ως εκ τούτου, η αντίδρασή μου κρίνεται ως απολύτως λογική και δικαιολογημένη). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.