aalyah
Διάσημο μέλος
παιδια μολις γυρισα απο πατρα........μου λειψατε......καλε τρελαθηκα χωρις ιντερνετ.....κλαψ..και επισης με τρελαναν και κατι καθηγητες που δεν ηξεραν τι ηθελαν...........
απο την αλλη τεταρτη παλι.........και ξανα πισω.........
![]()
Αντε βρε Ria!!! Ειδες πηγες Πατρα και παει και ο μπουμπουκος!!! Μας τον πηραν!!! Τωρα θα πρεπει να περιμενουμε να ξαναγεννησει η Ραισα!!
Παρεπιπτοντως καλως ορισες πισω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
καλε ναι ?επρεπε να φυγω για να τον παρουν???????θα τρελαθω..βεβαια εχω κλεισει μοιρακι....ασε μεχρι το φλεβαρη θα πηγαινοερχομαι καθε βδομαδα για τη σχολη..και τα νευρα μου ειναι.....κροσιααααααααααα.............![]()
Υπομονη Ρια μου υπομονη!
Ε τωρα και εσυ. Εκλεισες μοιρακι. Και τι εγινε? Τι να εχεις 2 τι 3? Παρε και μοιρακι και ραισακι. Δεν βλεπεις εμενα? Ακομα δεν εχω ερθει ελλαδα και εχω μαζεψει σχεδον ενα λοχο με τα γατια που σκοπευω να παρω!! Τώρα φυσικα οταν με το καλο ερθω πρεπει να βρω να κανω και σχεση με καποιον που ειναι φιλοζωος γιατι αλλιως το βλεπω σκουρο το μελλον...το δικο μου και αυτουνου ε! Τα γατια δεν πανε πουθενα!!!

ria23
Διάσημο μέλος

δεν τον πανρευτηκα ακομη..αλλα τωρα που λειπω εχω βαλει την ηρω να τον φυλαει..που θα βρω αλλον????????

aalyah
Διάσημο μέλος
ευτυχως εμενα ο αρραβωνιαστικός μου ειναι καλόβολος.. του ξεκαθαρισα οταν τον γνωρισα..εχω πουλια,ψαρακια και κουνελι,τι να κανω?διαλεξε τι θελεις?και μου λεει δεν παιρνουμε και μια γατα?..ε!τοτε ειπα αυτον τον ανθρωπο θα τον παντρευτω...δεν τον πανρευτηκα ακομη..αλλα τωρα που λειπω εχω βαλει την ηρω να τον φυλαει..που θα βρω αλλον????????
![]()
Εγω εναν τετοιον που θα βρω?? Τους πουλανε καπου?

Πραγματι Ρια αυτος ο αντρας ειναι για σπιτι. Και εγω εναν τετοιον θελω. Να μην μου γκρινιαζει αν μαζευω τ'αδεσποτα να τα φροντιζω. Ακομα καλυτερα να τα μαζευει και αυτος αν βρισκει κανενα. Και να τα φερνει σπιτι να τα φροντιζουμε και η να τα δινουμε για υιοθεσια η να τα κραταμε. Να μην δισανασχετει!!!
Εναν τετοιον θελω καλε!! Ζηταω πολλα? Καθολου!! Αν εχετε κανεναν υποψην σας πειτε μου ποσο τον δινετε να τον αγορασω.

ria23
Διάσημο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
καλε θα βρεις ..τωρα δεν ξερω αν τους πουλανε καπου..σε κανα pet shop ρωτησες??????![]()
Οχι καλε εκει δεν ειναι καλης ποιοτητας. Θα μου βγει με αρρωστιες!! Κανα απο το δρομο λεω να μαζεψω. Συνηθως αυτα βγαινουν με τον καλυτερο χαρακτηρα! Και πιο ανθεκτικα!!!

ria23
Διάσημο μέλος

θα εχω και γω υποψιν...

aalyah
Διάσημο μέλος
α!για αδεσποτακι?????θα εχω και γω υποψιν...
![]()
Το θελουμε (το αδεσποτακι) πανω απο 29 χρονων παρακαλω και αν εβγαινε και απο βορεια ελλαδα θα μας ηταν πολυ πιο βολικο. Αλλα δεν αποκλειουμε και το να ειναι απο νοτια ελλαδα. Ενταξει θα τον βαλουμε σε μια γατοφορο και θα τον στειλουμε πακετο Θεσσαλονικη

ria23
Διάσημο μέλος

ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει????????????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
ειμαι γιαννιωτισσα βολευει κανεις απο κει????????????
Καλε ναι δεν μασαμε. Μια γατοφορο υποθεση ειναι

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Όλα καλά!!!!!
Σήμερα άλλη μία τρελή μέρα για τρέξιμο και πολύ δουλειά!!!!

Θα τα ξαναπουμε όμως!!!!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα Μαγισσούλα. Μην στεναχωριέσαι βρε θα είναι ευτυχισμένα τα γατάκια σε σπιτάκι από το να κρυώνουν στο δρόμο. Απλά η λύση είναι στο να τους βάλεις να κάνουν εγγραφή στο my cat για να μαθαίνεις νέα
![]()
Συμφωνώ

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Της Ψιψίς οι γονείς έχουν στον σπίτι και μου υποσχέθηκαν ότι θα μπουν και θα μου στείλουν και φωτό για να την βλέπω πως μεγαλώνει!!!!!

Ειδικά για την μικρή χάρηκα περισσότερο ο άλλος ήταν πιο μαχητής η μικρή όμως ήταν όλη μέρα στο κουτάκι της και ήθελε μόνο χάδια και αγκαλιές δεν θα επιζούσε έξω!!!!!

aretha
Περιβόητο μέλος

Περίεργα μου ξεκίνησε αυτό το σ/κ...
Το πρωί είχα μια μονομαχία με ένα αδίσταχτο περιστέρι που κατσικώθηκε στο μπαλκόνι και δεν έλεγε να φύγει (τα γατιά είχαν ξετρελαθεί παρόλα αυτά, είχαν κολλήσει και τα δύο στο τζάμι και το κοιτούσαν ξελιγωμένα
) και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. 
Τι άλλο θα δούμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σχήμα οξύμωρο...τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω

aretha
Περιβόητο μέλος
Βρε, άντε από κει, πρωί πρωίΣχήμα οξύμωρο...![]()

(μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις)
Desdemona
Διάσημο μέλος
Νομίζω ότι η αντίδρασή μου θα άρμοζε σε πετούμενο και όχι σε εξαφανισθέντα τυραννόσαυρο ΡεξΒρε, άντε από κει, πρωί πρωί![]()
(μη σου στείλω συστημένο το πετούμενο-νίντζα, να σε δω τι θα κάνεις)

aretha
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

απο την αλλη τεταρτη παλι.........και ξανα πισω.........