julia
Διακεκριμένο μέλος

θα τα γράψω σε νεο θέμα γιατί έσωσα μια γατούλα μου!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Σχήμα οξύμωρο...![]()
Καλημέρα στην κυρία Γραμματική πως την έχετε σήμερα?.........την διάθεσή σας....

Desdemona
Διάσημο μέλος
Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος...Καλημέρα στην κυρία Γραμματική πως την έχετε σήμερα?.........την διάθεσή σας....![]()

aretha
Περιβόητο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά
Εγώ μόνο ρούχα άπλωσα πρωί πρωί.....

και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά.Τι άλλο θα δούμε...
δύσκολη δουλειά ομολογώ

Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος...![]()

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπΌταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος...![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλημερούδιααα! Αν και ξύπνησα στραβά σήμερα, μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα τώρα. Έφτιαξα την φράπα μου και φυσικά μπαίνω mycat, να μάθω τα νέα σας!

Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? 

ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω???
Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα....

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος...![]()
Ναι αλλά αν δεν στα πουν οι φίλοι τότε πως ?....... θα ξέρεις κυρία μου!!!

Γιατί για μία φιλια ζούμε την σήμερον ημέρα!!!!!!!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις????
ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω???![]()
Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα....![]()

Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ 
Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Μπα, σε εμπιστεύομαιΑν θες να βεβαιωθείς γι' αυτό, μπορείς να αρχίσεις να διορθώνεις τα λατινικά των συμφορουμιτών σου...![]()
![]()

Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ
Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος
..ο σύζυγος έφυγε για δουλειά απο τις 8

Με ξύπνησε...

και έχω κάνει φασίνα, έχω σιδερώσει, τελειώνει ένα πλυντήριο τώρα... έχω φαγητό απο χτές, το κουνουπίδι μένει...

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

(λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα
(λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου)
Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτιΚοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!!![]()

) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο
Μια χαρά σε βρίσκω εγώ ούτε αυτά δεν έκανα ελεύθερη .....αλλά τώρα όλα τα προλαβαίνω!!!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!!![]()
... ευχαριστώ...

ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά,
δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!
!!

θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ....

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
... ευχαριστώ...
ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά,
δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!!
θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ....![]()

Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος

Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω...
Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω![]()
Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool