julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:08 Η julia έγραψε: #14.761 18-10-08 10:08 Καλημέρα εγω και ο Βέγγος.... θα τα γράψω σε νεο θέμα γιατί έσωσα μια γατούλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:13 Η Mia_m έγραψε: #14.762 18-10-08 10:13 Καλημερούδιααα! Αν και ξύπνησα στραβά σήμερα, μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα τώρα. Έφτιαξα την φράπα μου και φυσικά μπαίνω mycat, να μάθω τα νέα σας! Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #14.763 18-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στην κυρία Γραμματική πως την έχετε σήμερα?.........την διάθεσή σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:19 Η Desdemona: #14.764 18-10-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα στην κυρία Γραμματική πως την έχετε σήμερα?.........την διάθεσή σας.... Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:22 Η aretha έγραψε: #14.765 18-10-08 10:22 Αν θες να βεβαιωθείς γι' αυτό, μπορείς να αρχίσεις να διορθώνεις τα λατινικά των συμφορουμιτών σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η Raisa έγραψε: #14.766 18-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο ρούχα άπλωσα πρωί πρωί..... Αρχική Δημοσίευση από aretha: και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Click για ανάπτυξη... δύσκολη δουλειά ομολογώ Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:25 Η Mia_m έγραψε: #14.767 18-10-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η julia έγραψε: #14.768 18-10-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Καλημερούδιααα! Αν και ξύπνησα στραβά σήμερα, μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα τώρα. Έφτιαξα την φράπα μου και φυσικά μπαίνω mycat, να μάθω τα νέα σας! Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η μαγισσα έγραψε: #14.769 18-10-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν στα πουν οι φίλοι τότε πως ?....... θα ξέρεις κυρία μου!!! Γιατί για μία φιλια ζούμε την σήμερον ημέρα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η Mia_m έγραψε: #14.770 18-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Desdemona: #14.771 18-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν θες να βεβαιωθείς γι' αυτό, μπορείς να αρχίσεις να διορθώνεις τα λατινικά των συμφορουμιτών σου... Click για ανάπτυξη... Μπα, σε εμπιστεύομαι Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:43 Η julia έγραψε: #14.772 18-10-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Click για ανάπτυξη... ..ο σύζυγος έφυγε για δουλειά απο τις 8 Με ξύπνησε... και έχω κάνει φασίνα, έχω σιδερώσει, τελειώνει ένα πλυντήριο τώρα... έχω φαγητό απο χτές, το κουνουπίδι μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:48 Η Mia_m έγραψε: #14.773 18-10-08 10:48 Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:50 Η μαγισσα έγραψε: #14.774 18-10-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:55 Η Mia_m έγραψε: #14.775 18-10-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η μαγισσα έγραψε: #14.776 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω εγώ ούτε αυτά δεν έκανα ελεύθερη .....αλλά τώρα όλα τα προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η julia έγραψε: #14.777 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #14.778 18-10-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η aalyah έγραψε: #14.779 18-10-08 15:45 Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 737 738 739 740 741 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα εγω και ο Βέγγος.... θα τα γράψω σε νεο θέμα γιατί έσωσα μια γατούλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:13 Η Mia_m έγραψε: #14.762 18-10-08 10:13 Καλημερούδιααα! Αν και ξύπνησα στραβά σήμερα, μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα τώρα. Έφτιαξα την φράπα μου και φυσικά μπαίνω mycat, να μάθω τα νέα σας! Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #14.763 18-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στην κυρία Γραμματική πως την έχετε σήμερα?.........την διάθεσή σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:19 Η Desdemona: #14.764 18-10-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα στην κυρία Γραμματική πως την έχετε σήμερα?.........την διάθεσή σας.... Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:22 Η aretha έγραψε: #14.765 18-10-08 10:22 Αν θες να βεβαιωθείς γι' αυτό, μπορείς να αρχίσεις να διορθώνεις τα λατινικά των συμφορουμιτών σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η Raisa έγραψε: #14.766 18-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο ρούχα άπλωσα πρωί πρωί..... Αρχική Δημοσίευση από aretha: και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Click για ανάπτυξη... δύσκολη δουλειά ομολογώ Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:25 Η Mia_m έγραψε: #14.767 18-10-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η julia έγραψε: #14.768 18-10-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Καλημερούδιααα! Αν και ξύπνησα στραβά σήμερα, μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα τώρα. Έφτιαξα την φράπα μου και φυσικά μπαίνω mycat, να μάθω τα νέα σας! Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η μαγισσα έγραψε: #14.769 18-10-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν στα πουν οι φίλοι τότε πως ?....... θα ξέρεις κυρία μου!!! Γιατί για μία φιλια ζούμε την σήμερον ημέρα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η Mia_m έγραψε: #14.770 18-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Desdemona: #14.771 18-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν θες να βεβαιωθείς γι' αυτό, μπορείς να αρχίσεις να διορθώνεις τα λατινικά των συμφορουμιτών σου... Click για ανάπτυξη... Μπα, σε εμπιστεύομαι Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:43 Η julia έγραψε: #14.772 18-10-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Click για ανάπτυξη... ..ο σύζυγος έφυγε για δουλειά απο τις 8 Με ξύπνησε... και έχω κάνει φασίνα, έχω σιδερώσει, τελειώνει ένα πλυντήριο τώρα... έχω φαγητό απο χτές, το κουνουπίδι μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:48 Η Mia_m έγραψε: #14.773 18-10-08 10:48 Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:50 Η μαγισσα έγραψε: #14.774 18-10-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:55 Η Mia_m έγραψε: #14.775 18-10-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η μαγισσα έγραψε: #14.776 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω εγώ ούτε αυτά δεν έκανα ελεύθερη .....αλλά τώρα όλα τα προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η julia έγραψε: #14.777 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #14.778 18-10-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η aalyah έγραψε: #14.779 18-10-08 15:45 Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 737 738 739 740 741 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερούδιααα! Αν και ξύπνησα στραβά σήμερα, μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα τώρα. Έφτιαξα την φράπα μου και φυσικά μπαίνω mycat, να μάθω τα νέα σας! Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η μαγισσα έγραψε: #14.763 18-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στην κυρία Γραμματική πως την έχετε σήμερα?.........την διάθεσή σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:19 Η Desdemona: #14.764 18-10-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα στην κυρία Γραμματική πως την έχετε σήμερα?.........την διάθεσή σας.... Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:22 Η aretha έγραψε: #14.765 18-10-08 10:22 Αν θες να βεβαιωθείς γι' αυτό, μπορείς να αρχίσεις να διορθώνεις τα λατινικά των συμφορουμιτών σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η Raisa έγραψε: #14.766 18-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο ρούχα άπλωσα πρωί πρωί..... Αρχική Δημοσίευση από aretha: και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Click για ανάπτυξη... δύσκολη δουλειά ομολογώ Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:25 Η Mia_m έγραψε: #14.767 18-10-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η julia έγραψε: #14.768 18-10-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Καλημερούδιααα! Αν και ξύπνησα στραβά σήμερα, μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα τώρα. Έφτιαξα την φράπα μου και φυσικά μπαίνω mycat, να μάθω τα νέα σας! Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η μαγισσα έγραψε: #14.769 18-10-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν στα πουν οι φίλοι τότε πως ?....... θα ξέρεις κυρία μου!!! Γιατί για μία φιλια ζούμε την σήμερον ημέρα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η Mia_m έγραψε: #14.770 18-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Desdemona: #14.771 18-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν θες να βεβαιωθείς γι' αυτό, μπορείς να αρχίσεις να διορθώνεις τα λατινικά των συμφορουμιτών σου... Click για ανάπτυξη... Μπα, σε εμπιστεύομαι Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:43 Η julia έγραψε: #14.772 18-10-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Click για ανάπτυξη... ..ο σύζυγος έφυγε για δουλειά απο τις 8 Με ξύπνησε... και έχω κάνει φασίνα, έχω σιδερώσει, τελειώνει ένα πλυντήριο τώρα... έχω φαγητό απο χτές, το κουνουπίδι μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:48 Η Mia_m έγραψε: #14.773 18-10-08 10:48 Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:50 Η μαγισσα έγραψε: #14.774 18-10-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:55 Η Mia_m έγραψε: #14.775 18-10-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η μαγισσα έγραψε: #14.776 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω εγώ ούτε αυτά δεν έκανα ελεύθερη .....αλλά τώρα όλα τα προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η julia έγραψε: #14.777 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #14.778 18-10-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η aalyah έγραψε: #14.779 18-10-08 15:45 Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 737 738 739 740 741 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Σχήμα οξύμωρο... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα στην κυρία Γραμματική πως την έχετε σήμερα?.........την διάθεσή σας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:19 Η Desdemona: #14.764 18-10-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα στην κυρία Γραμματική πως την έχετε σήμερα?.........την διάθεσή σας.... Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:22 Η aretha έγραψε: #14.765 18-10-08 10:22 Αν θες να βεβαιωθείς γι' αυτό, μπορείς να αρχίσεις να διορθώνεις τα λατινικά των συμφορουμιτών σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η Raisa έγραψε: #14.766 18-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο ρούχα άπλωσα πρωί πρωί..... Αρχική Δημοσίευση από aretha: και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Click για ανάπτυξη... δύσκολη δουλειά ομολογώ Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:25 Η Mia_m έγραψε: #14.767 18-10-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η julia έγραψε: #14.768 18-10-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Καλημερούδιααα! Αν και ξύπνησα στραβά σήμερα, μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα τώρα. Έφτιαξα την φράπα μου και φυσικά μπαίνω mycat, να μάθω τα νέα σας! Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η μαγισσα έγραψε: #14.769 18-10-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν στα πουν οι φίλοι τότε πως ?....... θα ξέρεις κυρία μου!!! Γιατί για μία φιλια ζούμε την σήμερον ημέρα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η Mia_m έγραψε: #14.770 18-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Desdemona: #14.771 18-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν θες να βεβαιωθείς γι' αυτό, μπορείς να αρχίσεις να διορθώνεις τα λατινικά των συμφορουμιτών σου... Click για ανάπτυξη... Μπα, σε εμπιστεύομαι Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:43 Η julia έγραψε: #14.772 18-10-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Click για ανάπτυξη... ..ο σύζυγος έφυγε για δουλειά απο τις 8 Με ξύπνησε... και έχω κάνει φασίνα, έχω σιδερώσει, τελειώνει ένα πλυντήριο τώρα... έχω φαγητό απο χτές, το κουνουπίδι μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:48 Η Mia_m έγραψε: #14.773 18-10-08 10:48 Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:50 Η μαγισσα έγραψε: #14.774 18-10-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:55 Η Mia_m έγραψε: #14.775 18-10-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η μαγισσα έγραψε: #14.776 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω εγώ ούτε αυτά δεν έκανα ελεύθερη .....αλλά τώρα όλα τα προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η julia έγραψε: #14.777 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #14.778 18-10-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η aalyah έγραψε: #14.779 18-10-08 15:45 Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 737 738 739 740 741 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Καλημέρα στην κυρία Γραμματική πως την έχετε σήμερα?.........την διάθεσή σας.... Click για ανάπτυξη... Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:22 Η aretha έγραψε: #14.765 18-10-08 10:22 Αν θες να βεβαιωθείς γι' αυτό, μπορείς να αρχίσεις να διορθώνεις τα λατινικά των συμφορουμιτών σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η Raisa έγραψε: #14.766 18-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο ρούχα άπλωσα πρωί πρωί..... Αρχική Δημοσίευση από aretha: και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Click για ανάπτυξη... δύσκολη δουλειά ομολογώ Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:25 Η Mia_m έγραψε: #14.767 18-10-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η julia έγραψε: #14.768 18-10-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Καλημερούδιααα! Αν και ξύπνησα στραβά σήμερα, μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα τώρα. Έφτιαξα την φράπα μου και φυσικά μπαίνω mycat, να μάθω τα νέα σας! Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η μαγισσα έγραψε: #14.769 18-10-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν στα πουν οι φίλοι τότε πως ?....... θα ξέρεις κυρία μου!!! Γιατί για μία φιλια ζούμε την σήμερον ημέρα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η Mia_m έγραψε: #14.770 18-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Desdemona: #14.771 18-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν θες να βεβαιωθείς γι' αυτό, μπορείς να αρχίσεις να διορθώνεις τα λατινικά των συμφορουμιτών σου... Click για ανάπτυξη... Μπα, σε εμπιστεύομαι Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:43 Η julia έγραψε: #14.772 18-10-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Click για ανάπτυξη... ..ο σύζυγος έφυγε για δουλειά απο τις 8 Με ξύπνησε... και έχω κάνει φασίνα, έχω σιδερώσει, τελειώνει ένα πλυντήριο τώρα... έχω φαγητό απο χτές, το κουνουπίδι μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:48 Η Mia_m έγραψε: #14.773 18-10-08 10:48 Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:50 Η μαγισσα έγραψε: #14.774 18-10-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:55 Η Mia_m έγραψε: #14.775 18-10-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η μαγισσα έγραψε: #14.776 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω εγώ ούτε αυτά δεν έκανα ελεύθερη .....αλλά τώρα όλα τα προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η julia έγραψε: #14.777 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #14.778 18-10-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η aalyah έγραψε: #14.779 18-10-08 15:45 Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 737 738 739 740 741 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν θες να βεβαιωθείς γι' αυτό, μπορείς να αρχίσεις να διορθώνεις τα λατινικά των συμφορουμιτών σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:24 Η Raisa έγραψε: #14.766 18-10-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο ρούχα άπλωσα πρωί πρωί..... Αρχική Δημοσίευση από aretha: και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Click για ανάπτυξη... δύσκολη δουλειά ομολογώ Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:25 Η Mia_m έγραψε: #14.767 18-10-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η julia έγραψε: #14.768 18-10-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Καλημερούδιααα! Αν και ξύπνησα στραβά σήμερα, μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα τώρα. Έφτιαξα την φράπα μου και φυσικά μπαίνω mycat, να μάθω τα νέα σας! Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η μαγισσα έγραψε: #14.769 18-10-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν στα πουν οι φίλοι τότε πως ?....... θα ξέρεις κυρία μου!!! Γιατί για μία φιλια ζούμε την σήμερον ημέρα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η Mia_m έγραψε: #14.770 18-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Desdemona: #14.771 18-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν θες να βεβαιωθείς γι' αυτό, μπορείς να αρχίσεις να διορθώνεις τα λατινικά των συμφορουμιτών σου... Click για ανάπτυξη... Μπα, σε εμπιστεύομαι Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:43 Η julia έγραψε: #14.772 18-10-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Click για ανάπτυξη... ..ο σύζυγος έφυγε για δουλειά απο τις 8 Με ξύπνησε... και έχω κάνει φασίνα, έχω σιδερώσει, τελειώνει ένα πλυντήριο τώρα... έχω φαγητό απο χτές, το κουνουπίδι μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:48 Η Mia_m έγραψε: #14.773 18-10-08 10:48 Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:50 Η μαγισσα έγραψε: #14.774 18-10-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:55 Η Mia_m έγραψε: #14.775 18-10-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η μαγισσα έγραψε: #14.776 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω εγώ ούτε αυτά δεν έκανα ελεύθερη .....αλλά τώρα όλα τα προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η julia έγραψε: #14.777 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #14.778 18-10-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η aalyah έγραψε: #14.779 18-10-08 15:45 Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 737 738 739 740 741 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο ρούχα άπλωσα πρωί πρωί..... Αρχική Δημοσίευση από aretha: και τώρα έχω βαρεθεί να μπανάρω double και triple accounts από όλες τις κωμοπόλεις του ελληνικού βορρά. Τι άλλο θα δούμε... Click για ανάπτυξη... δύσκολη δουλειά ομολογώ Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:25 Η Mia_m έγραψε: #14.767 18-10-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η julia έγραψε: #14.768 18-10-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Καλημερούδιααα! Αν και ξύπνησα στραβά σήμερα, μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα τώρα. Έφτιαξα την φράπα μου και φυσικά μπαίνω mycat, να μάθω τα νέα σας! Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η μαγισσα έγραψε: #14.769 18-10-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν στα πουν οι φίλοι τότε πως ?....... θα ξέρεις κυρία μου!!! Γιατί για μία φιλια ζούμε την σήμερον ημέρα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η Mia_m έγραψε: #14.770 18-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Desdemona: #14.771 18-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν θες να βεβαιωθείς γι' αυτό, μπορείς να αρχίσεις να διορθώνεις τα λατινικά των συμφορουμιτών σου... Click για ανάπτυξη... Μπα, σε εμπιστεύομαι Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:43 Η julia έγραψε: #14.772 18-10-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Click για ανάπτυξη... ..ο σύζυγος έφυγε για δουλειά απο τις 8 Με ξύπνησε... και έχω κάνει φασίνα, έχω σιδερώσει, τελειώνει ένα πλυντήριο τώρα... έχω φαγητό απο χτές, το κουνουπίδι μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:48 Η Mia_m έγραψε: #14.773 18-10-08 10:48 Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:50 Η μαγισσα έγραψε: #14.774 18-10-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:55 Η Mia_m έγραψε: #14.775 18-10-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η μαγισσα έγραψε: #14.776 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω εγώ ούτε αυτά δεν έκανα ελεύθερη .....αλλά τώρα όλα τα προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η julia έγραψε: #14.777 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #14.778 18-10-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η aalyah έγραψε: #14.779 18-10-08 15:45 Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 737 738 739 740 741 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η julia έγραψε: #14.768 18-10-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Καλημερούδιααα! Αν και ξύπνησα στραβά σήμερα, μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα τώρα. Έφτιαξα την φράπα μου και φυσικά μπαίνω mycat, να μάθω τα νέα σας! Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η μαγισσα έγραψε: #14.769 18-10-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν στα πουν οι φίλοι τότε πως ?....... θα ξέρεις κυρία μου!!! Γιατί για μία φιλια ζούμε την σήμερον ημέρα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η Mia_m έγραψε: #14.770 18-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Desdemona: #14.771 18-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν θες να βεβαιωθείς γι' αυτό, μπορείς να αρχίσεις να διορθώνεις τα λατινικά των συμφορουμιτών σου... Click για ανάπτυξη... Μπα, σε εμπιστεύομαι Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:43 Η julia έγραψε: #14.772 18-10-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Click για ανάπτυξη... ..ο σύζυγος έφυγε για δουλειά απο τις 8 Με ξύπνησε... και έχω κάνει φασίνα, έχω σιδερώσει, τελειώνει ένα πλυντήριο τώρα... έχω φαγητό απο χτές, το κουνουπίδι μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:48 Η Mia_m έγραψε: #14.773 18-10-08 10:48 Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:50 Η μαγισσα έγραψε: #14.774 18-10-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:55 Η Mia_m έγραψε: #14.775 18-10-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η μαγισσα έγραψε: #14.776 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω εγώ ούτε αυτά δεν έκανα ελεύθερη .....αλλά τώρα όλα τα προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η julia έγραψε: #14.777 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #14.778 18-10-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η aalyah έγραψε: #14.779 18-10-08 15:45 Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 737 738 739 740 741 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Καλημερούδιααα! Αν και ξύπνησα στραβά σήμερα, μπορώ να πω ότι είμαι καλύτερα τώρα. Έφτιαξα την φράπα μου και φυσικά μπαίνω mycat, να μάθω τα νέα σας! Το μήνυμα της ημέρας: Αγαπητές νοικοκυρές, μη χτυπάτε χαλιά πρωί πρωί και Σαββατιάτικα, υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν όλη τη βδομάδα και θέλουν να κοιμηθούν μια ωρίτσα παραπάνω το Σάββατο (που όλοι περιμένουν αυτήν την μέρα!!!!). Το ξέρουμε ότι είστε νοικοκυρές, το καταλάβαμε και με το παραπάνω, λίγο επιοίκεια βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:27 Η μαγισσα έγραψε: #14.769 18-10-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν στα πουν οι φίλοι τότε πως ?....... θα ξέρεις κυρία μου!!! Γιατί για μία φιλια ζούμε την σήμερον ημέρα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η Mia_m έγραψε: #14.770 18-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Desdemona: #14.771 18-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν θες να βεβαιωθείς γι' αυτό, μπορείς να αρχίσεις να διορθώνεις τα λατινικά των συμφορουμιτών σου... Click για ανάπτυξη... Μπα, σε εμπιστεύομαι Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:43 Η julia έγραψε: #14.772 18-10-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Click για ανάπτυξη... ..ο σύζυγος έφυγε για δουλειά απο τις 8 Με ξύπνησε... και έχω κάνει φασίνα, έχω σιδερώσει, τελειώνει ένα πλυντήριο τώρα... έχω φαγητό απο χτές, το κουνουπίδι μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:48 Η Mia_m έγραψε: #14.773 18-10-08 10:48 Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:50 Η μαγισσα έγραψε: #14.774 18-10-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:55 Η Mia_m έγραψε: #14.775 18-10-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η μαγισσα έγραψε: #14.776 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω εγώ ούτε αυτά δεν έκανα ελεύθερη .....αλλά τώρα όλα τα προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η julia έγραψε: #14.777 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #14.778 18-10-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η aalyah έγραψε: #14.779 18-10-08 15:45 Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 737 738 739 740 741 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε αποκαλούν οι φίλοι σου "κυρία Γραμματική", ξέρεις ότι κάτι έχεις κάνει λάθος... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αν δεν στα πουν οι φίλοι τότε πως ?....... θα ξέρεις κυρία μου!!! Γιατί για μία φιλια ζούμε την σήμερον ημέρα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:28 Η Mia_m έγραψε: #14.770 18-10-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Desdemona: #14.771 18-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν θες να βεβαιωθείς γι' αυτό, μπορείς να αρχίσεις να διορθώνεις τα λατινικά των συμφορουμιτών σου... Click για ανάπτυξη... Μπα, σε εμπιστεύομαι Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:43 Η julia έγραψε: #14.772 18-10-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Click για ανάπτυξη... ..ο σύζυγος έφυγε για δουλειά απο τις 8 Με ξύπνησε... και έχω κάνει φασίνα, έχω σιδερώσει, τελειώνει ένα πλυντήριο τώρα... έχω φαγητό απο χτές, το κουνουπίδι μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:48 Η Mia_m έγραψε: #14.773 18-10-08 10:48 Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:50 Η μαγισσα έγραψε: #14.774 18-10-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:55 Η Mia_m έγραψε: #14.775 18-10-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η μαγισσα έγραψε: #14.776 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω εγώ ούτε αυτά δεν έκανα ελεύθερη .....αλλά τώρα όλα τα προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η julia έγραψε: #14.777 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #14.778 18-10-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η aalyah έγραψε: #14.779 18-10-08 15:45 Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 737 738 739 740 741 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Απο ΚΑΤΩ μου, μένεις???? ΈΧΕ λίγη κατανόηση 1 μήνα ήταν ο άνδρας μόνος του... να μην τον ξε-βρωμίσω??? Το μεσημέρι θα κάνω κουνουπίδι... κλείσε τα παράθυρα.... Click για ανάπτυξη... Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:31 Η Desdemona: #14.771 18-10-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν θες να βεβαιωθείς γι' αυτό, μπορείς να αρχίσεις να διορθώνεις τα λατινικά των συμφορουμιτών σου... Click για ανάπτυξη... Μπα, σε εμπιστεύομαι Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:43 Η julia έγραψε: #14.772 18-10-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Click για ανάπτυξη... ..ο σύζυγος έφυγε για δουλειά απο τις 8 Με ξύπνησε... και έχω κάνει φασίνα, έχω σιδερώσει, τελειώνει ένα πλυντήριο τώρα... έχω φαγητό απο χτές, το κουνουπίδι μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:48 Η Mia_m έγραψε: #14.773 18-10-08 10:48 Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:50 Η μαγισσα έγραψε: #14.774 18-10-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:55 Η Mia_m έγραψε: #14.775 18-10-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η μαγισσα έγραψε: #14.776 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω εγώ ούτε αυτά δεν έκανα ελεύθερη .....αλλά τώρα όλα τα προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η julia έγραψε: #14.777 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #14.778 18-10-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η aalyah έγραψε: #14.779 18-10-08 15:45 Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 737 738 739 740 741 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Αν θες να βεβαιωθείς γι' αυτό, μπορείς να αρχίσεις να διορθώνεις τα λατινικά των συμφορουμιτών σου... Click για ανάπτυξη... Μπα, σε εμπιστεύομαι Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Είναι τίτλος, όπως λέμε Miss young κλπ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:43 Η julia έγραψε: #14.772 18-10-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Click για ανάπτυξη... ..ο σύζυγος έφυγε για δουλειά απο τις 8 Με ξύπνησε... και έχω κάνει φασίνα, έχω σιδερώσει, τελειώνει ένα πλυντήριο τώρα... έχω φαγητό απο χτές, το κουνουπίδι μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:48 Η Mia_m έγραψε: #14.773 18-10-08 10:48 Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:50 Η μαγισσα έγραψε: #14.774 18-10-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:55 Η Mia_m έγραψε: #14.775 18-10-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η μαγισσα έγραψε: #14.776 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω εγώ ούτε αυτά δεν έκανα ελεύθερη .....αλλά τώρα όλα τα προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η julia έγραψε: #14.777 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #14.778 18-10-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η aalyah έγραψε: #14.779 18-10-08 15:45 Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 737 738 739 740 741 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Μην αγχώνεσε, τρελένομαι για κουνουπίδι και έχω κάνει κι εγώ Ε, δεν νομίζω να βγήκες απ της 8 το πρωί και να τίναζες χαλιά, θα σε είχε μπανάρει και ο σύζυγος Click για ανάπτυξη... ..ο σύζυγος έφυγε για δουλειά απο τις 8 Με ξύπνησε... και έχω κάνει φασίνα, έχω σιδερώσει, τελειώνει ένα πλυντήριο τώρα... έχω φαγητό απο χτές, το κουνουπίδι μένει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:48 Η Mia_m έγραψε: #14.773 18-10-08 10:48 Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:50 Η μαγισσα έγραψε: #14.774 18-10-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:55 Η Mia_m έγραψε: #14.775 18-10-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η μαγισσα έγραψε: #14.776 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω εγώ ούτε αυτά δεν έκανα ελεύθερη .....αλλά τώρα όλα τα προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η julia έγραψε: #14.777 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #14.778 18-10-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η aalyah έγραψε: #14.779 18-10-08 15:45 Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 737 738 739 740 741 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:50 Η μαγισσα έγραψε: #14.774 18-10-08 10:50 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:55 Η Mia_m έγραψε: #14.775 18-10-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η μαγισσα έγραψε: #14.776 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω εγώ ούτε αυτά δεν έκανα ελεύθερη .....αλλά τώρα όλα τα προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η julia έγραψε: #14.777 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #14.778 18-10-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η aalyah έγραψε: #14.779 18-10-08 15:45 Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 737 738 739 740 741 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Πότε πρόλαβες και τα κανες όλα βρε θυρίο? Καλή είσαι εσύ, εγώ ακόμα ούτε το κρεββάτι μου δεν έκανα (λοίπουν οι γονείς, γι αυτό!!! Αλλιώς θα το είχα στρώσει, θα είχα συμμαζέψει και το δωμάτιο μου) Click για ανάπτυξη... Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:55 Η Mia_m έγραψε: #14.775 18-10-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η μαγισσα έγραψε: #14.776 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω εγώ ούτε αυτά δεν έκανα ελεύθερη .....αλλά τώρα όλα τα προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η julia έγραψε: #14.777 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #14.778 18-10-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η aalyah έγραψε: #14.779 18-10-08 15:45 Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 737 738 739 740 741 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η μαγισσα έγραψε: #14.776 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω εγώ ούτε αυτά δεν έκανα ελεύθερη .....αλλά τώρα όλα τα προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η julia έγραψε: #14.777 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #14.778 18-10-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η aalyah έγραψε: #14.779 18-10-08 15:45 Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 737 738 739 740 741 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Κοίτα, εγώ είμαι και ανώμαλη, όταν λοίπουν οι γονείς μου απ'το σπίτι γουστάρω να κάνω δουλειές το βράδυ, ευχαριστιέμαι μπορώ να πω, αλλά το πρωί, με τίποτα, δεν παλεύεται. Το πρωί θέλω να πιω καφέ και να απολαύσω ξεκούραση (κορίτσι για σπίτι ) Πιστεύω πως όταν κάνω δικό μου σπιτικό θα συμορφωθώ λίγο Click για ανάπτυξη... Μια χαρά σε βρίσκω εγώ ούτε αυτά δεν έκανα ελεύθερη .....αλλά τώρα όλα τα προλαβαίνω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:56 Η julia έγραψε: #14.777 18-10-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #14.778 18-10-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η aalyah έγραψε: #14.779 18-10-08 15:45 Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 737 738 739 740 741 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Κοιτα να δεις παλιά καραβάνα η Τζούλια 11 χρόνια πιο πολλά από σενα οπότε έχει μία πείρα παραπάνω και αυτό φαίνεται ούτε 11 ηώρα και σπίτι γατιά σκυλιά στην εντέλεια!!!! Click για ανάπτυξη... ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:57 Η Mia_m έγραψε: #14.778 18-10-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από julia: ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η aalyah έγραψε: #14.779 18-10-08 15:45 Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 737 738 739 740 741 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: ... ευχαριστώ... ΓΑΤΙΑ- ΣΚΥΛΑ.... πρός Θεού παιδιά, δεν τα έφερα μαζί μου στην ΑΘΗΝΑ!!!!!! θα με έδειχναν στις ειδήσεις το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Που να δεις την γειτόνισσα μου, έχει μονοκατοικία και έχει καμια 40ρια γατόνια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:45 Η aalyah έγραψε: #14.779 18-10-08 15:45 Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 737 738 739 740 741 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 739 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η Mia_m έγραψε: #14.780 18-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Χαιρεται και απο μενα! Τι κανετε? Εγω σημερα τεμπελιασα ολιγων τι γιατι ημουν στην δουλεια ως τις 1 το βραδυ. Απο τις 3 το μεσημερι....ε και κουραστικα τοσες ωρες ορθια και κοιμηθηκα παραπανω... Και τωρα σε λιγο θα φυγω παλι δουλεια....και δεν εχω κανει πολλες δουλειες σπιτι (ντροπη μου το ξερω) αλλα βρε παιδια δεν προλαβαινω. Αφου δουλευω πολυ! Αυριο ομως εχω ρεπο και θα καθαρισω Click για ανάπτυξη... Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.