μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Η μαγισσα έγραψε: #14.841 22-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαγισσουλα δεν σε φοβαμαι εσενα παιδι, με την θετικη ενεργεια που εχεις ολα θα πανε καλα για το πανθηρακι.Ηταν να μην πεσει στα χερια σου! Ρανια, αντε με το καλο να γυρισεις σπιτι, να δει και ο Αιμιλιακος την μαμα του γιατι σιγουρα θα του εχεις λειψει.Οπως φανταζομαι σου ελειψε και σενα το γατοπαιδακι σου. Click για ανάπτυξη... Εκτός από την δική μου θετική ενέργεια νομίζω ότι έχω και καλούς φίλους (εσένα την Ζωή) που ξερω ότι όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο για τον μικρό πάνθηρα!!! Και θα γίνει ένας γάτος άλλο πράγμα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #14.842 22-10-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός από την δική μου θετική ενέργεια νομίζω ότι έχω και καλούς φίλους (εσένα την Ζωή) που ξερω ότι όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο για τον μικρό πάνθηρα!!! Και θα γίνει ένας γάτος άλλο πράγμα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ουτε συζητηση!Εννοειται οτι θα κανουμε οτι καλυτερο για τον Αδη! Καλε πως να κανεις υποκοριστικο ενα τοσο "σκοτεινο" ονομα? Πως να τον φωναζουμε δηλαδη...Αδουλη ? Ανυπομονω μεχρι αυριο ....που θα τον γνωρισω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η μαγισσα έγραψε: #14.843 22-10-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουτε συζητηση!Εννοειται οτι θα κανουμε οτι καλυτερο για τον Αδη! Καλε πως να κανεις υποκοριστικο ενα τοσο "σκοτεινο" ονομα? Πως να τον φωναζουμε δηλαδη...Αδουλη ? Ανυπομονω μεχρι αυριο ....που θα τον γνωρισω! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω πως θα είναι το υποκορίστικό του αλλά ξέρω πως σίγουρα θα είσαι εσύ που θα του το βρεις σε έχω εμπιστοσύνη σε αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η Μυρτω4038: #14.844 22-10-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δεν ξέρω πως θα είναι το υποκορίστικό του αλλά ξέρω πως σίγουρα θα είσαι εσύ που θα του το βρεις σε έχω εμπιστοσύνη σε αυτά Click για ανάπτυξη... Ε..αυτο σου λεω, το παλευω με το υποκοριστικο αλλα απο το Αδης δεν μου'ρχετε κανενα "φυσιολογικο" υποκοριστικο. Zbeebz βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η μαγισσα έγραψε: #14.845 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε..αυτο σου λεω, το παλευω με το υποκοριστικο αλλα απο το Αδης δεν μου'ρχετε κανενα "φυσιολογικο" υποκοριστικο. Zbeebz βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Τι λές για το Αδάκης, Άκης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:19 Η aretha έγραψε: #14.846 22-10-08 14:19 Χ-άδης, μήπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:20 Η Zbeebz έγραψε: #14.847 22-10-08 14:20 Βρε παιδιά, τι υποκοριστικό να βγάλεις στον Άδη και στον Χάρο τώρα; Για να τρώγεται θα πρέπει το όνομα να γίνει αγνώριστο. Το υποστηρίζω με ένα πραγματικό περιστατικό: Τραγουδίστρια σε ρεμπετάδικο έλεγε το τραγούδι που λέει "στο μεθύσι σου επάνω να μαχαίρωνες τον Χάρο". Και μετά, στη μουσική γέφυρα πάνω, φωνάζει για να φέρει στο κέφι τους πελάτες: "Γεια σου Χαρούλη μου!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Μυρτω4038: #14.848 22-10-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χ-άδης, μήπως; Click για ανάπτυξη... Καλη μας aretha ειχες μια ωραια ιδεα. Εμενα το Χαδης μ'αρεσει. Εχει και τον Αδη αλλα και το χαδι μια και το πανθηρογατο ειναι ιδιαιτερα χαδιαρικο! Χαδης-Χαδουλης για να μην ξεχνιωμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:34 Η μαγισσα έγραψε: #14.849 22-10-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χ-άδης, μήπως; Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε πολύ αλλά του άντρα μου του φάνηκε αστείο !!!!! Και επειδή με αυτόν τον γάτο κάνει την υπερβαση που τον αφήνει στο μπαλκόνι γι αυτό και εγώ δεν θέλω να του χαλάσω το χατήρι αν και αυτός λέει Μορφέας αλλά η κόρη μου μένει πιστή στο Άδης και τώρα έχουμε σύγκρουση απόψεων!!!! Λοιπόν πάμε στο θέμα τους Αδή και της Κλειώς και ας πούμε από την αρχή της προτάσεις μας για τον πανθηράκο που μας έχει κλέψει την καρδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Μυρτω4038: #14.850 23-10-08 16:00 Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.851 23-10-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Click για ανάπτυξη... Με υγεία το μαλί Νικάκι Περιμένουμε φώτο από τον πάνθηρα. Και δώστε πια στο παιδί ένα όνομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:21 Η μαγισσα έγραψε: #14.852 23-10-08 16:21 Θα δώσουμε θα δώσουμε που θα πάει αλλά έτσι δεν έχει και λίγο σασπένσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:53 Η aalyah έγραψε: #14.853 23-10-08 16:53 Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η μαγισσα έγραψε: #14.854 23-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η aalyah έγραψε: #14.855 23-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #14.856 23-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Click για ανάπτυξη... Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η aalyah έγραψε: #14.857 23-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η μαγισσα έγραψε: #14.858 23-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!![/quote Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #14.859 23-10-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 741 742 743 744 745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Μαγισσουλα δεν σε φοβαμαι εσενα παιδι, με την θετικη ενεργεια που εχεις ολα θα πανε καλα για το πανθηρακι.Ηταν να μην πεσει στα χερια σου! Ρανια, αντε με το καλο να γυρισεις σπιτι, να δει και ο Αιμιλιακος την μαμα του γιατι σιγουρα θα του εχεις λειψει.Οπως φανταζομαι σου ελειψε και σενα το γατοπαιδακι σου. Click για ανάπτυξη... Εκτός από την δική μου θετική ενέργεια νομίζω ότι έχω και καλούς φίλους (εσένα την Ζωή) που ξερω ότι όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο για τον μικρό πάνθηρα!!! Και θα γίνει ένας γάτος άλλο πράγμα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:29 Η Μυρτω4038: #14.842 22-10-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός από την δική μου θετική ενέργεια νομίζω ότι έχω και καλούς φίλους (εσένα την Ζωή) που ξερω ότι όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο για τον μικρό πάνθηρα!!! Και θα γίνει ένας γάτος άλλο πράγμα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ουτε συζητηση!Εννοειται οτι θα κανουμε οτι καλυτερο για τον Αδη! Καλε πως να κανεις υποκοριστικο ενα τοσο "σκοτεινο" ονομα? Πως να τον φωναζουμε δηλαδη...Αδουλη ? Ανυπομονω μεχρι αυριο ....που θα τον γνωρισω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η μαγισσα έγραψε: #14.843 22-10-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουτε συζητηση!Εννοειται οτι θα κανουμε οτι καλυτερο για τον Αδη! Καλε πως να κανεις υποκοριστικο ενα τοσο "σκοτεινο" ονομα? Πως να τον φωναζουμε δηλαδη...Αδουλη ? Ανυπομονω μεχρι αυριο ....που θα τον γνωρισω! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω πως θα είναι το υποκορίστικό του αλλά ξέρω πως σίγουρα θα είσαι εσύ που θα του το βρεις σε έχω εμπιστοσύνη σε αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η Μυρτω4038: #14.844 22-10-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δεν ξέρω πως θα είναι το υποκορίστικό του αλλά ξέρω πως σίγουρα θα είσαι εσύ που θα του το βρεις σε έχω εμπιστοσύνη σε αυτά Click για ανάπτυξη... Ε..αυτο σου λεω, το παλευω με το υποκοριστικο αλλα απο το Αδης δεν μου'ρχετε κανενα "φυσιολογικο" υποκοριστικο. Zbeebz βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η μαγισσα έγραψε: #14.845 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε..αυτο σου λεω, το παλευω με το υποκοριστικο αλλα απο το Αδης δεν μου'ρχετε κανενα "φυσιολογικο" υποκοριστικο. Zbeebz βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Τι λές για το Αδάκης, Άκης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:19 Η aretha έγραψε: #14.846 22-10-08 14:19 Χ-άδης, μήπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:20 Η Zbeebz έγραψε: #14.847 22-10-08 14:20 Βρε παιδιά, τι υποκοριστικό να βγάλεις στον Άδη και στον Χάρο τώρα; Για να τρώγεται θα πρέπει το όνομα να γίνει αγνώριστο. Το υποστηρίζω με ένα πραγματικό περιστατικό: Τραγουδίστρια σε ρεμπετάδικο έλεγε το τραγούδι που λέει "στο μεθύσι σου επάνω να μαχαίρωνες τον Χάρο". Και μετά, στη μουσική γέφυρα πάνω, φωνάζει για να φέρει στο κέφι τους πελάτες: "Γεια σου Χαρούλη μου!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Μυρτω4038: #14.848 22-10-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χ-άδης, μήπως; Click για ανάπτυξη... Καλη μας aretha ειχες μια ωραια ιδεα. Εμενα το Χαδης μ'αρεσει. Εχει και τον Αδη αλλα και το χαδι μια και το πανθηρογατο ειναι ιδιαιτερα χαδιαρικο! Χαδης-Χαδουλης για να μην ξεχνιωμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:34 Η μαγισσα έγραψε: #14.849 22-10-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χ-άδης, μήπως; Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε πολύ αλλά του άντρα μου του φάνηκε αστείο !!!!! Και επειδή με αυτόν τον γάτο κάνει την υπερβαση που τον αφήνει στο μπαλκόνι γι αυτό και εγώ δεν θέλω να του χαλάσω το χατήρι αν και αυτός λέει Μορφέας αλλά η κόρη μου μένει πιστή στο Άδης και τώρα έχουμε σύγκρουση απόψεων!!!! Λοιπόν πάμε στο θέμα τους Αδή και της Κλειώς και ας πούμε από την αρχή της προτάσεις μας για τον πανθηράκο που μας έχει κλέψει την καρδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Μυρτω4038: #14.850 23-10-08 16:00 Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.851 23-10-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Click για ανάπτυξη... Με υγεία το μαλί Νικάκι Περιμένουμε φώτο από τον πάνθηρα. Και δώστε πια στο παιδί ένα όνομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:21 Η μαγισσα έγραψε: #14.852 23-10-08 16:21 Θα δώσουμε θα δώσουμε που θα πάει αλλά έτσι δεν έχει και λίγο σασπένσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:53 Η aalyah έγραψε: #14.853 23-10-08 16:53 Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η μαγισσα έγραψε: #14.854 23-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η aalyah έγραψε: #14.855 23-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #14.856 23-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Click για ανάπτυξη... Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η aalyah έγραψε: #14.857 23-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η μαγισσα έγραψε: #14.858 23-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!![/quote Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #14.859 23-10-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 741 742 743 744 745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Εκτός από την δική μου θετική ενέργεια νομίζω ότι έχω και καλούς φίλους (εσένα την Ζωή) που ξερω ότι όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο για τον μικρό πάνθηρα!!! Και θα γίνει ένας γάτος άλλο πράγμα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ουτε συζητηση!Εννοειται οτι θα κανουμε οτι καλυτερο για τον Αδη! Καλε πως να κανεις υποκοριστικο ενα τοσο "σκοτεινο" ονομα? Πως να τον φωναζουμε δηλαδη...Αδουλη ? Ανυπομονω μεχρι αυριο ....που θα τον γνωρισω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 13:58 Η μαγισσα έγραψε: #14.843 22-10-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουτε συζητηση!Εννοειται οτι θα κανουμε οτι καλυτερο για τον Αδη! Καλε πως να κανεις υποκοριστικο ενα τοσο "σκοτεινο" ονομα? Πως να τον φωναζουμε δηλαδη...Αδουλη ? Ανυπομονω μεχρι αυριο ....που θα τον γνωρισω! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω πως θα είναι το υποκορίστικό του αλλά ξέρω πως σίγουρα θα είσαι εσύ που θα του το βρεις σε έχω εμπιστοσύνη σε αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η Μυρτω4038: #14.844 22-10-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δεν ξέρω πως θα είναι το υποκορίστικό του αλλά ξέρω πως σίγουρα θα είσαι εσύ που θα του το βρεις σε έχω εμπιστοσύνη σε αυτά Click για ανάπτυξη... Ε..αυτο σου λεω, το παλευω με το υποκοριστικο αλλα απο το Αδης δεν μου'ρχετε κανενα "φυσιολογικο" υποκοριστικο. Zbeebz βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η μαγισσα έγραψε: #14.845 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε..αυτο σου λεω, το παλευω με το υποκοριστικο αλλα απο το Αδης δεν μου'ρχετε κανενα "φυσιολογικο" υποκοριστικο. Zbeebz βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Τι λές για το Αδάκης, Άκης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:19 Η aretha έγραψε: #14.846 22-10-08 14:19 Χ-άδης, μήπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:20 Η Zbeebz έγραψε: #14.847 22-10-08 14:20 Βρε παιδιά, τι υποκοριστικό να βγάλεις στον Άδη και στον Χάρο τώρα; Για να τρώγεται θα πρέπει το όνομα να γίνει αγνώριστο. Το υποστηρίζω με ένα πραγματικό περιστατικό: Τραγουδίστρια σε ρεμπετάδικο έλεγε το τραγούδι που λέει "στο μεθύσι σου επάνω να μαχαίρωνες τον Χάρο". Και μετά, στη μουσική γέφυρα πάνω, φωνάζει για να φέρει στο κέφι τους πελάτες: "Γεια σου Χαρούλη μου!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Μυρτω4038: #14.848 22-10-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χ-άδης, μήπως; Click για ανάπτυξη... Καλη μας aretha ειχες μια ωραια ιδεα. Εμενα το Χαδης μ'αρεσει. Εχει και τον Αδη αλλα και το χαδι μια και το πανθηρογατο ειναι ιδιαιτερα χαδιαρικο! Χαδης-Χαδουλης για να μην ξεχνιωμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:34 Η μαγισσα έγραψε: #14.849 22-10-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χ-άδης, μήπως; Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε πολύ αλλά του άντρα μου του φάνηκε αστείο !!!!! Και επειδή με αυτόν τον γάτο κάνει την υπερβαση που τον αφήνει στο μπαλκόνι γι αυτό και εγώ δεν θέλω να του χαλάσω το χατήρι αν και αυτός λέει Μορφέας αλλά η κόρη μου μένει πιστή στο Άδης και τώρα έχουμε σύγκρουση απόψεων!!!! Λοιπόν πάμε στο θέμα τους Αδή και της Κλειώς και ας πούμε από την αρχή της προτάσεις μας για τον πανθηράκο που μας έχει κλέψει την καρδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Μυρτω4038: #14.850 23-10-08 16:00 Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.851 23-10-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Click για ανάπτυξη... Με υγεία το μαλί Νικάκι Περιμένουμε φώτο από τον πάνθηρα. Και δώστε πια στο παιδί ένα όνομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:21 Η μαγισσα έγραψε: #14.852 23-10-08 16:21 Θα δώσουμε θα δώσουμε που θα πάει αλλά έτσι δεν έχει και λίγο σασπένσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:53 Η aalyah έγραψε: #14.853 23-10-08 16:53 Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η μαγισσα έγραψε: #14.854 23-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η aalyah έγραψε: #14.855 23-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #14.856 23-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Click για ανάπτυξη... Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η aalyah έγραψε: #14.857 23-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η μαγισσα έγραψε: #14.858 23-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!![/quote Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #14.859 23-10-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 741 742 743 744 745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ουτε συζητηση!Εννοειται οτι θα κανουμε οτι καλυτερο για τον Αδη! Καλε πως να κανεις υποκοριστικο ενα τοσο "σκοτεινο" ονομα? Πως να τον φωναζουμε δηλαδη...Αδουλη ? Ανυπομονω μεχρι αυριο ....που θα τον γνωρισω! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω πως θα είναι το υποκορίστικό του αλλά ξέρω πως σίγουρα θα είσαι εσύ που θα του το βρεις σε έχω εμπιστοσύνη σε αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:02 Η Μυρτω4038: #14.844 22-10-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δεν ξέρω πως θα είναι το υποκορίστικό του αλλά ξέρω πως σίγουρα θα είσαι εσύ που θα του το βρεις σε έχω εμπιστοσύνη σε αυτά Click για ανάπτυξη... Ε..αυτο σου λεω, το παλευω με το υποκοριστικο αλλα απο το Αδης δεν μου'ρχετε κανενα "φυσιολογικο" υποκοριστικο. Zbeebz βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η μαγισσα έγραψε: #14.845 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε..αυτο σου λεω, το παλευω με το υποκοριστικο αλλα απο το Αδης δεν μου'ρχετε κανενα "φυσιολογικο" υποκοριστικο. Zbeebz βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Τι λές για το Αδάκης, Άκης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:19 Η aretha έγραψε: #14.846 22-10-08 14:19 Χ-άδης, μήπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:20 Η Zbeebz έγραψε: #14.847 22-10-08 14:20 Βρε παιδιά, τι υποκοριστικό να βγάλεις στον Άδη και στον Χάρο τώρα; Για να τρώγεται θα πρέπει το όνομα να γίνει αγνώριστο. Το υποστηρίζω με ένα πραγματικό περιστατικό: Τραγουδίστρια σε ρεμπετάδικο έλεγε το τραγούδι που λέει "στο μεθύσι σου επάνω να μαχαίρωνες τον Χάρο". Και μετά, στη μουσική γέφυρα πάνω, φωνάζει για να φέρει στο κέφι τους πελάτες: "Γεια σου Χαρούλη μου!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Μυρτω4038: #14.848 22-10-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χ-άδης, μήπως; Click για ανάπτυξη... Καλη μας aretha ειχες μια ωραια ιδεα. Εμενα το Χαδης μ'αρεσει. Εχει και τον Αδη αλλα και το χαδι μια και το πανθηρογατο ειναι ιδιαιτερα χαδιαρικο! Χαδης-Χαδουλης για να μην ξεχνιωμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:34 Η μαγισσα έγραψε: #14.849 22-10-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χ-άδης, μήπως; Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε πολύ αλλά του άντρα μου του φάνηκε αστείο !!!!! Και επειδή με αυτόν τον γάτο κάνει την υπερβαση που τον αφήνει στο μπαλκόνι γι αυτό και εγώ δεν θέλω να του χαλάσω το χατήρι αν και αυτός λέει Μορφέας αλλά η κόρη μου μένει πιστή στο Άδης και τώρα έχουμε σύγκρουση απόψεων!!!! Λοιπόν πάμε στο θέμα τους Αδή και της Κλειώς και ας πούμε από την αρχή της προτάσεις μας για τον πανθηράκο που μας έχει κλέψει την καρδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Μυρτω4038: #14.850 23-10-08 16:00 Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.851 23-10-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Click για ανάπτυξη... Με υγεία το μαλί Νικάκι Περιμένουμε φώτο από τον πάνθηρα. Και δώστε πια στο παιδί ένα όνομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:21 Η μαγισσα έγραψε: #14.852 23-10-08 16:21 Θα δώσουμε θα δώσουμε που θα πάει αλλά έτσι δεν έχει και λίγο σασπένσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:53 Η aalyah έγραψε: #14.853 23-10-08 16:53 Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η μαγισσα έγραψε: #14.854 23-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η aalyah έγραψε: #14.855 23-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #14.856 23-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Click για ανάπτυξη... Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η aalyah έγραψε: #14.857 23-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η μαγισσα έγραψε: #14.858 23-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!![/quote Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #14.859 23-10-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 741 742 743 744 745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Δεν ξέρω πως θα είναι το υποκορίστικό του αλλά ξέρω πως σίγουρα θα είσαι εσύ που θα του το βρεις σε έχω εμπιστοσύνη σε αυτά Click για ανάπτυξη... Ε..αυτο σου λεω, το παλευω με το υποκοριστικο αλλα απο το Αδης δεν μου'ρχετε κανενα "φυσιολογικο" υποκοριστικο. Zbeebz βοηθεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:08 Η μαγισσα έγραψε: #14.845 22-10-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε..αυτο σου λεω, το παλευω με το υποκοριστικο αλλα απο το Αδης δεν μου'ρχετε κανενα "φυσιολογικο" υποκοριστικο. Zbeebz βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Τι λές για το Αδάκης, Άκης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:19 Η aretha έγραψε: #14.846 22-10-08 14:19 Χ-άδης, μήπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:20 Η Zbeebz έγραψε: #14.847 22-10-08 14:20 Βρε παιδιά, τι υποκοριστικό να βγάλεις στον Άδη και στον Χάρο τώρα; Για να τρώγεται θα πρέπει το όνομα να γίνει αγνώριστο. Το υποστηρίζω με ένα πραγματικό περιστατικό: Τραγουδίστρια σε ρεμπετάδικο έλεγε το τραγούδι που λέει "στο μεθύσι σου επάνω να μαχαίρωνες τον Χάρο". Και μετά, στη μουσική γέφυρα πάνω, φωνάζει για να φέρει στο κέφι τους πελάτες: "Γεια σου Χαρούλη μου!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Μυρτω4038: #14.848 22-10-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χ-άδης, μήπως; Click για ανάπτυξη... Καλη μας aretha ειχες μια ωραια ιδεα. Εμενα το Χαδης μ'αρεσει. Εχει και τον Αδη αλλα και το χαδι μια και το πανθηρογατο ειναι ιδιαιτερα χαδιαρικο! Χαδης-Χαδουλης για να μην ξεχνιωμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:34 Η μαγισσα έγραψε: #14.849 22-10-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χ-άδης, μήπως; Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε πολύ αλλά του άντρα μου του φάνηκε αστείο !!!!! Και επειδή με αυτόν τον γάτο κάνει την υπερβαση που τον αφήνει στο μπαλκόνι γι αυτό και εγώ δεν θέλω να του χαλάσω το χατήρι αν και αυτός λέει Μορφέας αλλά η κόρη μου μένει πιστή στο Άδης και τώρα έχουμε σύγκρουση απόψεων!!!! Λοιπόν πάμε στο θέμα τους Αδή και της Κλειώς και ας πούμε από την αρχή της προτάσεις μας για τον πανθηράκο που μας έχει κλέψει την καρδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Μυρτω4038: #14.850 23-10-08 16:00 Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.851 23-10-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Click για ανάπτυξη... Με υγεία το μαλί Νικάκι Περιμένουμε φώτο από τον πάνθηρα. Και δώστε πια στο παιδί ένα όνομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:21 Η μαγισσα έγραψε: #14.852 23-10-08 16:21 Θα δώσουμε θα δώσουμε που θα πάει αλλά έτσι δεν έχει και λίγο σασπένσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:53 Η aalyah έγραψε: #14.853 23-10-08 16:53 Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η μαγισσα έγραψε: #14.854 23-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η aalyah έγραψε: #14.855 23-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #14.856 23-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Click για ανάπτυξη... Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η aalyah έγραψε: #14.857 23-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η μαγισσα έγραψε: #14.858 23-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!![/quote Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #14.859 23-10-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 741 742 743 744 745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Ε..αυτο σου λεω, το παλευω με το υποκοριστικο αλλα απο το Αδης δεν μου'ρχετε κανενα "φυσιολογικο" υποκοριστικο. Zbeebz βοηθεια! Click για ανάπτυξη... Τι λές για το Αδάκης, Άκης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:19 Η aretha έγραψε: #14.846 22-10-08 14:19 Χ-άδης, μήπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:20 Η Zbeebz έγραψε: #14.847 22-10-08 14:20 Βρε παιδιά, τι υποκοριστικό να βγάλεις στον Άδη και στον Χάρο τώρα; Για να τρώγεται θα πρέπει το όνομα να γίνει αγνώριστο. Το υποστηρίζω με ένα πραγματικό περιστατικό: Τραγουδίστρια σε ρεμπετάδικο έλεγε το τραγούδι που λέει "στο μεθύσι σου επάνω να μαχαίρωνες τον Χάρο". Και μετά, στη μουσική γέφυρα πάνω, φωνάζει για να φέρει στο κέφι τους πελάτες: "Γεια σου Χαρούλη μου!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Μυρτω4038: #14.848 22-10-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χ-άδης, μήπως; Click για ανάπτυξη... Καλη μας aretha ειχες μια ωραια ιδεα. Εμενα το Χαδης μ'αρεσει. Εχει και τον Αδη αλλα και το χαδι μια και το πανθηρογατο ειναι ιδιαιτερα χαδιαρικο! Χαδης-Χαδουλης για να μην ξεχνιωμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:34 Η μαγισσα έγραψε: #14.849 22-10-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χ-άδης, μήπως; Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε πολύ αλλά του άντρα μου του φάνηκε αστείο !!!!! Και επειδή με αυτόν τον γάτο κάνει την υπερβαση που τον αφήνει στο μπαλκόνι γι αυτό και εγώ δεν θέλω να του χαλάσω το χατήρι αν και αυτός λέει Μορφέας αλλά η κόρη μου μένει πιστή στο Άδης και τώρα έχουμε σύγκρουση απόψεων!!!! Λοιπόν πάμε στο θέμα τους Αδή και της Κλειώς και ας πούμε από την αρχή της προτάσεις μας για τον πανθηράκο που μας έχει κλέψει την καρδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Μυρτω4038: #14.850 23-10-08 16:00 Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.851 23-10-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Click για ανάπτυξη... Με υγεία το μαλί Νικάκι Περιμένουμε φώτο από τον πάνθηρα. Και δώστε πια στο παιδί ένα όνομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:21 Η μαγισσα έγραψε: #14.852 23-10-08 16:21 Θα δώσουμε θα δώσουμε που θα πάει αλλά έτσι δεν έχει και λίγο σασπένσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:53 Η aalyah έγραψε: #14.853 23-10-08 16:53 Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η μαγισσα έγραψε: #14.854 23-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η aalyah έγραψε: #14.855 23-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #14.856 23-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Click για ανάπτυξη... Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η aalyah έγραψε: #14.857 23-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η μαγισσα έγραψε: #14.858 23-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!![/quote Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #14.859 23-10-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 741 742 743 744 745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χ-άδης, μήπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:20 Η Zbeebz έγραψε: #14.847 22-10-08 14:20 Βρε παιδιά, τι υποκοριστικό να βγάλεις στον Άδη και στον Χάρο τώρα; Για να τρώγεται θα πρέπει το όνομα να γίνει αγνώριστο. Το υποστηρίζω με ένα πραγματικό περιστατικό: Τραγουδίστρια σε ρεμπετάδικο έλεγε το τραγούδι που λέει "στο μεθύσι σου επάνω να μαχαίρωνες τον Χάρο". Και μετά, στη μουσική γέφυρα πάνω, φωνάζει για να φέρει στο κέφι τους πελάτες: "Γεια σου Χαρούλη μου!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Μυρτω4038: #14.848 22-10-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χ-άδης, μήπως; Click για ανάπτυξη... Καλη μας aretha ειχες μια ωραια ιδεα. Εμενα το Χαδης μ'αρεσει. Εχει και τον Αδη αλλα και το χαδι μια και το πανθηρογατο ειναι ιδιαιτερα χαδιαρικο! Χαδης-Χαδουλης για να μην ξεχνιωμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:34 Η μαγισσα έγραψε: #14.849 22-10-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χ-άδης, μήπως; Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε πολύ αλλά του άντρα μου του φάνηκε αστείο !!!!! Και επειδή με αυτόν τον γάτο κάνει την υπερβαση που τον αφήνει στο μπαλκόνι γι αυτό και εγώ δεν θέλω να του χαλάσω το χατήρι αν και αυτός λέει Μορφέας αλλά η κόρη μου μένει πιστή στο Άδης και τώρα έχουμε σύγκρουση απόψεων!!!! Λοιπόν πάμε στο θέμα τους Αδή και της Κλειώς και ας πούμε από την αρχή της προτάσεις μας για τον πανθηράκο που μας έχει κλέψει την καρδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Μυρτω4038: #14.850 23-10-08 16:00 Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.851 23-10-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Click για ανάπτυξη... Με υγεία το μαλί Νικάκι Περιμένουμε φώτο από τον πάνθηρα. Και δώστε πια στο παιδί ένα όνομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:21 Η μαγισσα έγραψε: #14.852 23-10-08 16:21 Θα δώσουμε θα δώσουμε που θα πάει αλλά έτσι δεν έχει και λίγο σασπένσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:53 Η aalyah έγραψε: #14.853 23-10-08 16:53 Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η μαγισσα έγραψε: #14.854 23-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η aalyah έγραψε: #14.855 23-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #14.856 23-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Click για ανάπτυξη... Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η aalyah έγραψε: #14.857 23-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η μαγισσα έγραψε: #14.858 23-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!![/quote Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #14.859 23-10-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 741 742 743 744 745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε παιδιά, τι υποκοριστικό να βγάλεις στον Άδη και στον Χάρο τώρα; Για να τρώγεται θα πρέπει το όνομα να γίνει αγνώριστο. Το υποστηρίζω με ένα πραγματικό περιστατικό: Τραγουδίστρια σε ρεμπετάδικο έλεγε το τραγούδι που λέει "στο μεθύσι σου επάνω να μαχαίρωνες τον Χάρο". Και μετά, στη μουσική γέφυρα πάνω, φωνάζει για να φέρει στο κέφι τους πελάτες: "Γεια σου Χαρούλη μου!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 14:31 Η Μυρτω4038: #14.848 22-10-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χ-άδης, μήπως; Click για ανάπτυξη... Καλη μας aretha ειχες μια ωραια ιδεα. Εμενα το Χαδης μ'αρεσει. Εχει και τον Αδη αλλα και το χαδι μια και το πανθηρογατο ειναι ιδιαιτερα χαδιαρικο! Χαδης-Χαδουλης για να μην ξεχνιωμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:34 Η μαγισσα έγραψε: #14.849 22-10-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χ-άδης, μήπως; Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε πολύ αλλά του άντρα μου του φάνηκε αστείο !!!!! Και επειδή με αυτόν τον γάτο κάνει την υπερβαση που τον αφήνει στο μπαλκόνι γι αυτό και εγώ δεν θέλω να του χαλάσω το χατήρι αν και αυτός λέει Μορφέας αλλά η κόρη μου μένει πιστή στο Άδης και τώρα έχουμε σύγκρουση απόψεων!!!! Λοιπόν πάμε στο θέμα τους Αδή και της Κλειώς και ας πούμε από την αρχή της προτάσεις μας για τον πανθηράκο που μας έχει κλέψει την καρδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Μυρτω4038: #14.850 23-10-08 16:00 Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.851 23-10-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Click για ανάπτυξη... Με υγεία το μαλί Νικάκι Περιμένουμε φώτο από τον πάνθηρα. Και δώστε πια στο παιδί ένα όνομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:21 Η μαγισσα έγραψε: #14.852 23-10-08 16:21 Θα δώσουμε θα δώσουμε που θα πάει αλλά έτσι δεν έχει και λίγο σασπένσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:53 Η aalyah έγραψε: #14.853 23-10-08 16:53 Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η μαγισσα έγραψε: #14.854 23-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η aalyah έγραψε: #14.855 23-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #14.856 23-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Click για ανάπτυξη... Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η aalyah έγραψε: #14.857 23-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η μαγισσα έγραψε: #14.858 23-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!![/quote Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #14.859 23-10-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 741 742 743 744 745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χ-άδης, μήπως; Click για ανάπτυξη... Καλη μας aretha ειχες μια ωραια ιδεα. Εμενα το Χαδης μ'αρεσει. Εχει και τον Αδη αλλα και το χαδι μια και το πανθηρογατο ειναι ιδιαιτερα χαδιαρικο! Χαδης-Χαδουλης για να μην ξεχνιωμαστε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2008 στις 17:34 Η μαγισσα έγραψε: #14.849 22-10-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χ-άδης, μήπως; Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε πολύ αλλά του άντρα μου του φάνηκε αστείο !!!!! Και επειδή με αυτόν τον γάτο κάνει την υπερβαση που τον αφήνει στο μπαλκόνι γι αυτό και εγώ δεν θέλω να του χαλάσω το χατήρι αν και αυτός λέει Μορφέας αλλά η κόρη μου μένει πιστή στο Άδης και τώρα έχουμε σύγκρουση απόψεων!!!! Λοιπόν πάμε στο θέμα τους Αδή και της Κλειώς και ας πούμε από την αρχή της προτάσεις μας για τον πανθηράκο που μας έχει κλέψει την καρδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Μυρτω4038: #14.850 23-10-08 16:00 Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.851 23-10-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Click για ανάπτυξη... Με υγεία το μαλί Νικάκι Περιμένουμε φώτο από τον πάνθηρα. Και δώστε πια στο παιδί ένα όνομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:21 Η μαγισσα έγραψε: #14.852 23-10-08 16:21 Θα δώσουμε θα δώσουμε που θα πάει αλλά έτσι δεν έχει και λίγο σασπένσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:53 Η aalyah έγραψε: #14.853 23-10-08 16:53 Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η μαγισσα έγραψε: #14.854 23-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η aalyah έγραψε: #14.855 23-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #14.856 23-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Click για ανάπτυξη... Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η aalyah έγραψε: #14.857 23-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η μαγισσα έγραψε: #14.858 23-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!![/quote Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #14.859 23-10-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 741 742 743 744 745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Χ-άδης, μήπως; Click για ανάπτυξη... Εμένα μου άρεσε πολύ αλλά του άντρα μου του φάνηκε αστείο !!!!! Και επειδή με αυτόν τον γάτο κάνει την υπερβαση που τον αφήνει στο μπαλκόνι γι αυτό και εγώ δεν θέλω να του χαλάσω το χατήρι αν και αυτός λέει Μορφέας αλλά η κόρη μου μένει πιστή στο Άδης και τώρα έχουμε σύγκρουση απόψεων!!!! Λοιπόν πάμε στο θέμα τους Αδή και της Κλειώς και ας πούμε από την αρχή της προτάσεις μας για τον πανθηράκο που μας έχει κλέψει την καρδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:00 Η Μυρτω4038: #14.850 23-10-08 16:00 Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.851 23-10-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Click για ανάπτυξη... Με υγεία το μαλί Νικάκι Περιμένουμε φώτο από τον πάνθηρα. Και δώστε πια στο παιδί ένα όνομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:21 Η μαγισσα έγραψε: #14.852 23-10-08 16:21 Θα δώσουμε θα δώσουμε που θα πάει αλλά έτσι δεν έχει και λίγο σασπένσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:53 Η aalyah έγραψε: #14.853 23-10-08 16:53 Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η μαγισσα έγραψε: #14.854 23-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η aalyah έγραψε: #14.855 23-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #14.856 23-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Click για ανάπτυξη... Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η aalyah έγραψε: #14.857 23-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η μαγισσα έγραψε: #14.858 23-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!![/quote Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #14.859 23-10-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 741 742 743 744 745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:16 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.851 23-10-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Click για ανάπτυξη... Με υγεία το μαλί Νικάκι Περιμένουμε φώτο από τον πάνθηρα. Και δώστε πια στο παιδί ένα όνομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:21 Η μαγισσα έγραψε: #14.852 23-10-08 16:21 Θα δώσουμε θα δώσουμε που θα πάει αλλά έτσι δεν έχει και λίγο σασπένσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:53 Η aalyah έγραψε: #14.853 23-10-08 16:53 Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η μαγισσα έγραψε: #14.854 23-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η aalyah έγραψε: #14.855 23-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #14.856 23-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Click για ανάπτυξη... Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η aalyah έγραψε: #14.857 23-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η μαγισσα έγραψε: #14.858 23-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!![/quote Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #14.859 23-10-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 741 742 743 744 745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο! Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια. Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου! Click για ανάπτυξη... Με υγεία το μαλί Νικάκι Περιμένουμε φώτο από τον πάνθηρα. Και δώστε πια στο παιδί ένα όνομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:21 Η μαγισσα έγραψε: #14.852 23-10-08 16:21 Θα δώσουμε θα δώσουμε που θα πάει αλλά έτσι δεν έχει και λίγο σασπένσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:53 Η aalyah έγραψε: #14.853 23-10-08 16:53 Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η μαγισσα έγραψε: #14.854 23-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η aalyah έγραψε: #14.855 23-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #14.856 23-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Click για ανάπτυξη... Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η aalyah έγραψε: #14.857 23-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η μαγισσα έγραψε: #14.858 23-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!![/quote Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #14.859 23-10-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 741 742 743 744 745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα δώσουμε θα δώσουμε που θα πάει αλλά έτσι δεν έχει και λίγο σασπένσ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 16:53 Η aalyah έγραψε: #14.853 23-10-08 16:53 Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η μαγισσα έγραψε: #14.854 23-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η aalyah έγραψε: #14.855 23-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #14.856 23-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Click για ανάπτυξη... Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η aalyah έγραψε: #14.857 23-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η μαγισσα έγραψε: #14.858 23-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!![/quote Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #14.859 23-10-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 741 742 743 744 745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:15 Η μαγισσα έγραψε: #14.854 23-10-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η aalyah έγραψε: #14.855 23-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #14.856 23-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Click για ανάπτυξη... Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η aalyah έγραψε: #14.857 23-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η μαγισσα έγραψε: #14.858 23-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!![/quote Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #14.859 23-10-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 741 742 743 744 745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:16 Η aalyah έγραψε: #14.855 23-10-08 17:16 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #14.856 23-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Click για ανάπτυξη... Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η aalyah έγραψε: #14.857 23-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η μαγισσα έγραψε: #14.858 23-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!![/quote Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #14.859 23-10-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 741 742 743 744 745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!! Click για ανάπτυξη... Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:17 Η μαγισσα έγραψε: #14.856 23-10-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Click για ανάπτυξη... Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η aalyah έγραψε: #14.857 23-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η μαγισσα έγραψε: #14.858 23-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!![/quote Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #14.859 23-10-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 741 742 743 744 745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα Click για ανάπτυξη... Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:20 Η aalyah έγραψε: #14.857 23-10-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η μαγισσα έγραψε: #14.858 23-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!![/quote Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #14.859 23-10-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 741 742 743 744 745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 17:52 Η μαγισσα έγραψε: #14.858 23-10-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!![/quote Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #14.859 23-10-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 741 742 743 744 745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!! Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει! Βγάλτον Οθέλο!![/quote Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #14.859 23-10-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 741 742 743 744 745 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 743 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2008 στις 07:18 Η Μυρτω4038: #14.860 24-10-08 07:18 Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους. Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει. Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.