μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μαγισσουλα δεν σε φοβαμαι εσενα παιδι, με την θετικη ενεργεια που εχεις ολα θα πανε καλα για το πανθηρακι.Ηταν να μην πεσει στα χερια σου!
Ρανια, αντε με το καλο να γυρισεις σπιτι, να δει και ο Αιμιλιακος την μαμα του γιατι σιγουρα θα του εχεις λειψει.Οπως φανταζομαι σου ελειψε και σενα το γατοπαιδακι σου.
![]()
Εκτός από την δική μου θετική ενέργεια νομίζω ότι έχω και καλούς φίλους (εσένα την Ζωή) που ξερω ότι όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο για τον μικρό πάνθηρα!!!
Και θα γίνει ένας γάτος άλλο πράγμα!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εκτός από την δική μου θετική ενέργεια νομίζω ότι έχω και καλούς φίλους (εσένα την Ζωή) που ξερω ότι όλοι μαζί θα κάνουμε το καλύτερο για τον μικρό πάνθηρα!!!
Και θα γίνει ένας γάτος άλλο πράγμα!!!!!!![]()
Ουτε συζητηση!Εννοειται οτι θα κανουμε οτι καλυτερο για τον Αδη!

Καλε πως να κανεις υποκοριστικο ενα τοσο "σκοτεινο" ονομα?

Πως να τον φωναζουμε δηλαδη...Αδουλη ?

Ανυπομονω μεχρι αυριο ....που θα τον γνωρισω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ουτε συζητηση!Εννοειται οτι θα κανουμε οτι καλυτερο για τον Αδη!
Καλε πως να κανεις υποκοριστικο ενα τοσο "σκοτεινο" ονομα?
Πως να τον φωναζουμε δηλαδη...Αδουλη ?
Ανυπομονω μεχρι αυριο ....που θα τον γνωρισω!![]()
Δεν ξέρω πως θα είναι το υποκορίστικό του αλλά ξέρω πως σίγουρα θα είσαι εσύ που θα του το βρεις σε έχω εμπιστοσύνη σε αυτά

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ξέρω πως θα είναι το υποκορίστικό του αλλά ξέρω πως σίγουρα θα είσαι εσύ που θα του το βρεις σε έχω εμπιστοσύνη σε αυτά![]()
Ε..αυτο σου λεω, το παλευω με το υποκοριστικο αλλα απο το Αδης δεν μου'ρχετε κανενα "φυσιολογικο" υποκοριστικο.
Zbeebz βοηθεια!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Ε..αυτο σου λεω, το παλευω με το υποκοριστικο αλλα απο το Αδης δεν μου'ρχετε κανενα "φυσιολογικο" υποκοριστικο.
Zbeebz βοηθεια!![]()
Τι λές για το Αδάκης, Άκης?

aretha
Περιβόητο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Τραγουδίστρια σε ρεμπετάδικο έλεγε το τραγούδι που λέει "στο μεθύσι σου επάνω να μαχαίρωνες τον Χάρο". Και μετά, στη μουσική γέφυρα πάνω, φωνάζει για να φέρει στο κέφι τους πελάτες:
"Γεια σου Χαρούλη μου!"

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Χ-άδης, μήπως;![]()
Καλη μας aretha ειχες μια ωραια ιδεα.
Εμενα το Χαδης μ'αρεσει.Εχει και τον Αδη αλλα και το χαδι μια και το πανθηρογατο ειναι ιδιαιτερα χαδιαρικο!
Χαδης-Χαδουλης για να μην ξεχνιωμαστε.

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Χ-άδης, μήπως;![]()
Εμένα μου άρεσε πολύ αλλά του άντρα μου του φάνηκε αστείο !!!!! Και επειδή με αυτόν τον γάτο κάνει την υπερβαση που τον αφήνει στο μπαλκόνι γι αυτό και εγώ δεν θέλω να του χαλάσω το χατήρι αν και αυτός λέει Μορφέας αλλά η κόρη μου μένει πιστή στο Άδης και τώρα έχουμε σύγκρουση απόψεων!!!! Λοιπόν πάμε στο θέμα τους Αδή και της Κλειώς και ας πούμε από την αρχή της προτάσεις μας για τον πανθηράκο που μας έχει κλέψει την καρδιά

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.
Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια.Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καλο απογευμα απο μενα.Σημερα το μεσημερι περασα απο το κομμωτηριο της μαγισσας και ειδα το μικρο πανθηρακι.Ειναι απιστευτα χαδιαρικο και γουργουριαρικο!Μονο που εχει ενα μικρο προβλημα στο ματακι αλλα με το κολυριο και την αντιβιωση, που θα του δωσουμε σιγουρα θα γινει γρηγορα καλα.
Φυσικα εβγαλα και φωτο και θα τις ανεβασω το βραδυ γιατι σε λιγο θα φυγω για δουλεια.
Παρεπιπτωντος εκανα ανταυγες (πυροξανθες) στα καστανα μου μαλλια, και τωρα κατα γενικη ομολογια μοιαζω εκπληκτικα με την ταρταρουγιτσα κορη μου!![]()
Με υγεία το μαλί Νικάκι
Περιμένουμε φώτο από τον πάνθηρα. Και δώστε πια στο παιδί ένα όνομα
μαγισσα
Διάσημο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Εγώ πάντως λέω να τάφήσετε το παιδι "Αδης". Είναι πρωτότυπο. Και το έχει μαθει κίολας.
Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!!
aalyah
Διάσημο μέλος
Ναι αλλά στενοχωριέμαι που φαίνεται άγριο σε μερικούς και δεν θέλω να το βλέπουν έτσι το αγόρι μου!!!!
Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Τότε βγάλτον Λουκουμά και είμαστε μέσα![]()
Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Είναι άθλιο δεν μου αρέσει του ταιριάζει κατι καλύτερο του αγοριού μου!!!!![]()
Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!!
Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει!
Βγάλτον Οθέλο!!
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Καλέ ναι το ξέρω!!! Πλάκα έκανα. Σιγά μην σ'αφήναμε να βγάλεις τ'αγόρι λουκουμά!!
Έλα μην ανησυχείς κάτι θα βρεθει!
Βγάλτον Οθέλο!![/quote
Όχι ότι δεν είναι λουκουμάς αλλά λέμε τώρα![]()
aalyah
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει.

Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool