Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους.:D:D:D
Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει.:hmm:
Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη!;)

Καλημέρα σε όλους. Νικάκι κι εγώ σήμερα μετά την δουλειά στο 3ο φόρουμ τουρισμού θα πάω. Κούρασηηηηη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενα μεγαλο καλημερα απο μενα σε ολους.:D:D:D
Σημερα και αυριο εχουμε το Πανελληνιο Συνεδριο του επαγγελματικου κλαδου στο Βελλιδειο στη Θεσ/νικη,οποτε εχω λιγη κουραση αυτες τις δυο μερες.Ελπιζω μονο να μην βρεξει.:hmm:
Καλημερααα και μη ξεχνιωμαστε σημερα ειναι Παρασκευη!;)

Δεν θα βρέξει όλα καλά θα πάνε!!!!!!!

Καλημέρα σε όλους. Νικάκι κι εγώ σήμερα μετά την δουλειά στο 3ο φόρουμ τουρισμού θα πάω. Κούρασηηηηη

Και εσύ μην κουράζεσαι τόσο!!!!:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα σας σε όλους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν, όποιος έρθει να σιδερώσει 3 πλυντήρια ρούχα (που με περιμένουν απειλητικά...) θα του φτιάξω την ωραιότερη κοτόπιτα και γλυκό τιραμισού. Πάει;:P Α, και θα του δώσω και κοιλιές Νινόμελων για χούφτι-χούφτι και χαδάκια... κι όλο και κάτι ακόμα θα σκεφτώ!

βαριεεεεμαιιιι να σιδερώσω:/: κι είναι πολλααααα:(

Λοιπόν, όποιος έρθει να σιδερώσει 3 πλυντήρια ρούχα (που με περιμένουν απειλητικά...) θα του φτιάξω την ωραιότερη κοτόπιτα και γλυκό τιραμισού. Πάει;:P Α, και θα του δώσω και κοιλιές Νινόμελων για χούφτι-χούφτι και χαδάκια... κι όλο και κάτι ακόμα θα σκεφτώ!

βαριεεεεμαιιιι να σιδερώσω:/: κι είναι πολλααααα:(

Πρώτον δεν τρώω γλυκά και πίτες γιατί κάνω δίαιτα και 2ον σιχαίνομε και εγώ το σίδερο αλλά για λιγο χούφτι-χούφτι νινόμελω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω????

Πρώτον δεν τρώω γλυκά και πίτες γιατί κάνω δίαιτα και 2ον σιχαίνομε και εγώ το σίδερο αλλά για λιγο χούφτι-χούφτι νινόμελω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω????

Τίποτα:) Τα υπόλοιπα έγιναν! Αλλά άμα είναι να κάνεις τόσο ταξίδι, θα στο δώσουμε δωρεάν εσένα το χούφτι:lol:

Τίποτα:) Τα υπόλοιπα έγιναν! Αλλά άμα είναι να κάνεις τόσο ταξίδι, θα στο δώσουμε δωρεάν εσένα το χούφτι:lol:

Σας ευχαριστούμε πολύ καλή μου κυρία :lol::lol: Να ένα ταξίδι που αξίζει τον κόπο να κάνει κανείς:up::up::up:

Καλημέρα και από μένα. Τρέχω τον τελευταίο καιρό αλλά σήμερα ρεπό!!!!
Νίκη μου σόρυ:redface:....έτρεχα και το ξέχασα:redface:...ξέρεις εσύ
Στέλλα μου κουράγιο....θα τελειώσουν που θα πάει. Στην ανάγκη θα έρθει η Μαγισσούλα καλέ να κάνει τα μάγια της!;):lol:

Καλημέρα και από μένα. Τρέχω τον τελευταίο καιρό αλλά σήμερα ρεπό!!!!
Νίκη μου σόρυ:redface:....έτρεχα και το ξέχασα:redface:...ξέρεις εσύ
Στέλλα μου κουράγιο....θα τελειώσουν που θα πάει. Στην ανάγκη θα έρθει η Μαγισσούλα καλέ να κάνει τα μάγια της!;):lol:

Ναι καλέ ότι θέλε εδώ θα είμαι τώρα που έχω και μαύρη γάτα????:lol::lol:

καλημερα...!
λιγο καφεδακι μπορστα απο το my cat και εμτα δουλεια... (ουαααα) ευτυχως σε ενα τετραωρο θα εχω ξεμπερδεψει ακι ερχεται τριημερο...
γιεεεεεεε:)

Καλησπέρα σας τι μου κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από την δουλειά να δώσω το φάρμακο στον μικρό και μετα΄πάλι πίσω και είπα να σας πω και μία καλησπέρα!!!!:D:D:D

Καλησπερα, μολις γυρισα απο μια μονοημερη εκδρομουλα στην Ξανθη.:up:Ξερω, σημερα ειναι κανονικα εργασιμη μερα ,αλλα εγω πηρα "αδεια απο την σημαια" μια και που αυριο ειναι αργια.:P
Λοιπον η Ξανθη μου αρεσε πολυ,ιδιαιτερα ομως ειναι πολυ γραφικη η παλια πολη.Μια βολτα στα σοκακια της πραγματικα αξιζει!:D
Η φωτογραφικη μηχανη φυσικα προεκταση του χεριου μου:blink:,εβγαλα καμια 50 φωτο, και σας παραθετω εδω τις γατουλες που συναντησα στα γραφικα σπιτια της παλιας πολης.
Τα δυο μικρα γατακια στις τελευταιες φωτο βγηκαν απο μια αυλη μαλλον πομακων(διπλα στον μιναρε), οποτε μαλλον ζουν εκει.
Ο γατος(νομιζω) της τριτης φωτο πρεπει να ειναι ημιαιμος.
Και το μαυρακι στην δευτερη φωτο μου θυμισε τον Beeb και τον Μορφεα της μαγισσας.:D
Και ηταν και πολλα αλλα ,που ομως δεν "στηνωταν" να τα βγαλω φωτο.:)

Συνημμένα

• ΞΑΝΘΗ-08 014 α.jpg
    ΞΑΝΘΗ-08 014 α.jpg
    185,6 KB · Εμφανίσεις: 6
  • ΞΑΝΘΗ-08 016 α.jpg
    ΞΑΝΘΗ-08 016 α.jpg
    196,9 KB · Εμφανίσεις: 6
  • ΞΑΝΘΗ-08 036 α.jpg
    ΞΑΝΘΗ-08 036 α.jpg
    162,4 KB · Εμφανίσεις: 6
  • ΞΑΝΘΗ-08 028 α.jpg
    ΞΑΝΘΗ-08 028 α.jpg
    219 KB · Εμφανίσεις: 6
  • ΞΑΝΘΗ-08 030 α.jpg
    ΞΑΝΘΗ-08 030 α.jpg
    190,8 KB · Εμφανίσεις: 6
Απο τις 7.00 στο πόδι... τα έχω παίξει.:(

Καλησπέρεεεεεες! Τι μου κάνετε?

Όλο το πρωί έτρεχα για κάτι μια ψιλοεπέμβαση της μητέρας μου (όχι κάτι σοβαρό) και ήρθα σπίτι, έφτιαξα τσαγάκι, άραξα και άρχισα να βλέπω τα μηνύματα στο my cat, αχ σκέφτομαι τι ωραία θα χαλαρώσω λιγάκι.... Το CD τραγουδάει συνέχεια από την ώρα που ήρθα...ρίχνει και κάτι μακρόσυρτα μαααααααουου. Bye Bye ήρεμο μεσημεράκι:/:.

Όλο το πρωί έτρεχα για κάτι μια ψιλοεπέμβαση της μητέρας μου (όχι κάτι σοβαρό) και ήρθα σπίτι, έφτιαξα τσαγάκι, άραξα και άρχισα να βλέπω τα μηνύματα στο my cat, αχ σκέφτομαι τι ωραία θα χαλαρώσω λιγάκι.... Το CD τραγουδάει συνέχεια από την ώρα που ήρθα...ρίχνει και κάτι μακρόσυρτα μαααααααουου. Bye Bye ήρεμο μεσημεράκι:/:.

Εγώ έχω το τσίρκο σήμερα στο σπίτι την Κλειώ και τον Μορφέα άστα είναι όλα τα λεφτα ο γιαννης φοβάται το θεριό και το θεριό τον γιάννη:lol::lol::lol:
αλλά είπα ότι δεν θα της κάνω το χατήρι τον μικρό θα τον συνηθήσει θέλει δεν θέλει η κυρία .....

Περαστικά στην μανούλα σου και καλή ξεκούραση!!!!:up::up::up:

Την καλυτερη δουλεια εκανες.:)Αλλα θελουμε και βιντεακι με ηχο για να ακουγεται το CDακι να τραγουδαει!:blink:;):lol::lol::lol:
Περαστικα στην μητερα σου.:)

Έλα βρε, βάλτην πάνω στον Ταξ και θα δεις για πότε θα ηρεμήσει! :lol::lol:

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές.
Όλο λέω να την τραβήξω κανένα βίντεο αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα (ίσως είναι καλύτερα.... για τα αυτιά σας τουλάχιστον).
Μάγισσα τσακώνονται;
Δυτιχώς ο Ταχ λείπει να με λυτρώσει:/:. Την έχω τώρα στα πόδια μου μπας και σταματήσει αλλά στο παραμικρό κούνημα αρχίζει και....μουγκρίζει, τα παίρνει η κυρία.

Ευχαριστώ κορίτσια για τις ευχές.
Όλο λέω να την τραβήξω κανένα βίντεο αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα (ίσως είναι καλύτερα.... για τα αυτιά σας τουλάχιστον).
Μάγισσα τσακώνονται;
Δυτιχώς ο Ταχ λείπει να με λυτρώσει:/:. Την έχω τώρα στα πόδια μου μπας και σταματήσει αλλά στο παραμικρό κούνημα αρχίζει και....μουγκρίζει, τα παίρνει η κυρία.

Ε κάτι ψιλά όχι σοβαρα πράγματα μόνο κχου κχι και τέτοια από την μεγάλη στον μικρό αυτός απάθεια μόνο όταν τον αγριεύει πολύ αυτός φωνάζει λίγο αλλά γενικός αυτός παίζει και την γράφει!!!!!

Τρώει από το μπωλ της και πάει στην άμμο της και γενικά δείχνει να την έχει καταβρεί στο σπίτι μας και να μην έχει διάθεση να την κάνει!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Έτσι είναι πάει εκεί θα μείνει:lol:.
Είδες δώσε θάρρος στο χωριάτη...ξέρεις. Είναι πολύ όμορφος πάντως.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back