Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Έχω την τύχη να δουλεύω σε ένα cat-friendly περιβάλλον, οι γάτες μας έχουν αυλές να λυσσάνε στο κυνηγητό (και στο κυνήγι...) και μεγαλώνουν στην εξοχή. Το Κρυονέρι είναι κοινότητα, έχει δρόμους που θυμίζουν επαρχιακούς. Ειδικά μπροστά στο κτήριο που εργάζομαι, ο δρόμος μόνο ταχείας κυκλοφορίας δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Παρόλα αυτά σήμερα, σχολώντας, μάζεψα νεκρό ένα πορτοκαλόγατο χτυπημένο από αυτοκίνητο. Βγαίνω "περιπολία" δυο φορές τη μέρα στην αυλή, μαζεύω τα γατιά και τα ταΐζω, συζητάω με τον - φιλόζωο, όσο μπορεί - φύλακα που τα προσέχει... κι όμως δεν πρόλαβα το κακό. Το χάιδεψα και το έβαλα για τον παντοτινό του ύπνο:cry: Γειά σου, λεβέντη μου. Και στείλε σήμα στα υπόλοιπα να προσέχουν στο δρόμο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπαμαι πολυ Στελλα μου.:(:(:(Τελικα κανενα μερος δεν μπορει να θεωρηθει "απολυτα ασφαλες" για τα αδεσποτακια.Το κακο μπορει να συμβει οπουδηποτε.:hmm::(
Αντιο γατουλη.:bye:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τουλαχιστον τωρα στον παραδεισο θα εισαι πιο ευτυχισμενο.ΑΝΤΙΟ:cry::cry::cry::bye::bye::bye:

:bye: γεια σου μικρουλη

Το καημενο,τι κριμα...

Ax μωρέ το μικρούλι. Καλό ταξίδι στο πορτοκαλάκι:(:(

text-divider.jpg

Ταρατατζουμ μποινγκ γκονγκ...
Αξιοτιμες γατομαμαδες,αξιοτιμοι γατομπαμπαδες και γατοθαυμαστες.
(γκουχ γκουχ καθαρισμα λαιμου)
Οι Αυτου Μεγαλειοτητες Σειριος και Μόιρα,μετα απο απαιτηση του κοινου τους,θα παραμεινουν στην πρωτευουσα για μια και μοναδικη βραδια.Στοχος της αποφασης αυτης,ειναι να γνωριστει η ταπεινη τους δουλη με το υπηρετικο προσωπικο,και οι ίδιοι να περάσουν στιγμές χαλάρωσης με τα ευγενή τετράποδα που απαρτίζουν την Αυλή.Το προγραμμα εχει ως εξης:
Αφιξη στον λιμενα,συλλογη απο την ευγενεστατη Αναστασια,και μεταφορα με βασιλικες τιμες στην οικια της.Καφες,λιχουδιες και ζουληγμα Σειριου και Μόιρας.Στη συνέχεια,μεταφορά της μελλουσης νύφης στην οικία του γαμβρού,και γνωριμία.Μεταφορά του υπηρετικού προσωπικού και του Σειριου στην οικία του λόρδου Αιμίλιου για γνωριμία,ξεκούραση και τρεχουσες αναγκες.Το απογευμα και το βραδυ στη διαθεση σας,καθως και το επομενο πρωινο.Αναχωρηση στις 24 το μεσημερι για την περιοδεια μας σε γνωστη Θεσσαλική πόλη.
Παρακαλείστε όπως διοργανώσετε χοροεσπερίδα αντάξια του ερχομού μας,να στρωθει κόκκινο χαλί(σε βουργουνδί απόχρωση,ο Σειριος πιστευει οτι το κοκκινο της φωτιας τον χλωμιαζει) και να φορεσετε όλες τα μεταξωτα σας,για να σας γαταδεχτει ο Βασιλεας και να σας γουργουρίσει.
Ευχαριστουμε,
οι Αυτου Εξοχοτητες Σειριος και Μόιρα.
text-divider.jpg

Άντε θα μείνεις τελικά:). Ωραία οπότε ελπίζω να δούμε και τον Σείριο.

Καλώς να σας δεχτούμε οικογένεια διπόδων και τετραπόδων:up:

Αν δεν εχω πιασει μεχρι τοτε δουλεια θα χαρω πολυ να σας δω απο κοντα αγαπητοι Σειριε και Μοιρα:D

Και να εχετε πιασει δουλεια αγαπητη,θα μπορειτε να μας δειτε το βραδακι,τουλαχιστον αν οχι εμας,την ταπεινη μας δουλη που πολυ θα χαιροταν να σας γνωριζε κι απο κοντα.:D

Και να εχετε πιασει δουλεια αγαπητη,θα μπορειτε να μας δειτε το βραδακι,τουλαχιστον αν οχι εμας,την ταπεινη μας δουλη που πολυ θα χαιροταν να σας γνωριζε κι απο κοντα.:D

Και να μη ζουληξω Σειριο????:mad:
Θελω να ζουληξω Σειριο!!!:inlove:

Α ειστε και πλεονεκτρα!:mad:Να μην πιασετε δουλεια τοτε μεχρι την αλλη Δευτερα,δε θα πεσει εξω ο κρατικος προϋπολογισμος!:mad::lol:

Α ειστε και πλεονεκτρα!:mad:Να μην πιασετε δουλεια τοτε μεχρι την αλλη Δευτερα,δε θα πεσει εξω ο κρατικος προϋπολογισμος!:mad::lol:
Να σου πω την αληθεια ουτε εγω θελω να πιασω δουλεια..:lol::lol:
Μας ειχαν πει θα μας ειδοποιησουν κατα τις 15 να παμε αλλα δεν βλεπω φως στο τουνελ οποτε μπορει με το νεο χρονο να πιασουμε τελικα..:)
Μακαρι για να ζουληξουμε!!:redface:
Διαβασα καπου οτι θα πας Λιοσια??? Θες να περασεις και απο Αγιους για ζουληγμα 6 γατιων?:happy:

Καλε εγω το αμαθο χωριατοκοριτσο δεν ξερω απο περιοχες Αθηνας!Θα παω στην Αναστασια,μετα στη Ρανια,και το απογευματοβραδακι θα ειμαι ολη δικη σας,οπως και την επομενη το πρωι.

Ευχαριστουμε πολυ καλη μου,θα προτιμουσαμε κατι πιο κοντα γιατι εχουμε να παμε και Λιοσσια μετα,και δε νομιζω να ειναι και πολυ συνεργασιμος ο Σειριος μετα απο δεκα ωρες ταξιδι...Θα σε δουμε για καφε;

να καλε εδω το εγραψες:blink:!!! Εγω ειμαι 5 λεπτα το πολυ απο τη πλατεια του Ιλιου(Λιοσια):)

Α,εννοουσα οτι θα πηγαιναμε στο σταθμο,αλλα τελικα θα επιστρεψω Βολο με τον θειο μου την επομενη μερα.:(

Α,εννοουσα οτι θα πηγαιναμε στο σταθμο,αλλα τελικα θα επιστρεψω Βολο με τον θειο μου την επομενη μερα.:(
Με μεγάλη μου χαρά έμαθα ότι οι Αυτού Εξοχότητες Σείριος ο Πρώτος ο Ποποκαθιστούλης :lol: και Η Πριγκίπισα Μόιρα θα καταδεχτούν να διανυκτερεύσουν στην Αθήνα.Με το καλό να μας έρθετε λοιπόν.

Να φροντισετε εγκαιρως για επισημο βραδινο ενδυμα και προσκληση με βουλοκερι...

Να φροντισετε εγκαιρως για επισημο βραδινο ενδυμα και προσκληση με βουλοκερι...
Απο βραδυνό ένδυμα είμαι οκ.Απο βουλοκέρι ....ξέμεινα:P...Το μόνο κακό είναι ότι κατά μετεο μεριά αναμένουν ισχυρούς ανέμους :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back