stellak
Διάσημο μέλος
Παρόλα αυτά σήμερα, σχολώντας, μάζεψα νεκρό ένα πορτοκαλόγατο χτυπημένο από αυτοκίνητο. Βγαίνω "περιπολία" δυο φορές τη μέρα στην αυλή, μαζεύω τα γατιά και τα ταΐζω, συζητάω με τον - φιλόζωο, όσο μπορεί - φύλακα που τα προσέχει... κι όμως δεν πρόλαβα το κακό. Το χάιδεψα και το έβαλα για τον παντοτινό του ύπνο:cry: Γειά σου, λεβέντη μου. Και στείλε σήμα στα υπόλοιπα να προσέχουν στο δρόμο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Τελικα κανενα μερος δεν μπορει να θεωρηθει "απολυτα ασφαλες" για τα αδεσποτακια.Το κακο μπορει να συμβει οπουδηποτε.

Αντιο γατουλη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
γεια σου μικρουληΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Αξιοτιμες γατομαμαδες,αξιοτιμοι γατομπαμπαδες και γατοθαυμαστες.
(γκουχ γκουχ καθαρισμα λαιμου)
Αφιξη στον λιμενα,συλλογη απο την ευγενεστατη Αναστασια,και μεταφορα με βασιλικες τιμες στην οικια της.Καφες,λιχουδιες και ζουληγμα Σειριου και Μόιρας.Στη συνέχεια,μεταφορά της μελλουσης νύφης στην οικία του γαμβρού,και γνωριμία.Μεταφορά του υπηρετικού προσωπικού και του Σειριου στην οικία του λόρδου Αιμίλιου για γνωριμία,ξεκούραση και τρεχουσες αναγκες.Το απογευμα και το βραδυ στη διαθεση σας,καθως και το επομενο πρωινο.Αναχωρηση στις 24 το μεσημερι για την περιοδεια μας σε γνωστη Θεσσαλική πόλη.
Παρακαλείστε όπως διοργανώσετε χοροεσπερίδα αντάξια του ερχομού μας,να στρωθει κόκκινο χαλί(σε βουργουνδί απόχρωση,ο Σειριος πιστευει οτι το κοκκινο της φωτιας τον χλωμιαζει) και να φορεσετε όλες τα μεταξωτα σας,για να σας γαταδεχτει ο Βασιλεας και να σας γουργουρίσει.
οι Αυτου Εξοχοτητες Σειριος και Μόιρα.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
. Ωραία οπότε ελπίζω να δούμε και τον Σείριο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος
Και να εχετε πιασει δουλεια αγαπητη,θα μπορειτε να μας δειτε το βραδακι,τουλαχιστον αν οχι εμας,την ταπεινη μας δουλη που πολυ θα χαιροταν να σας γνωριζε κι απο κοντα.![]()
Και να μη ζουληξω Σειριο????

Θελω να ζουληξω Σειριο!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Να μην πιασετε δουλεια τοτε μεχρι την αλλη Δευτερα,δε θα πεσει εξω ο κρατικος προϋπολογισμος!

avtwvia
Διάσημο μέλος
Να σου πω την αληθεια ουτε εγω θελω να πιασω δουλεια..Α ειστε και πλεονεκτρα!Να μην πιασετε δουλεια τοτε μεχρι την αλλη Δευτερα,δε θα πεσει εξω ο κρατικος προϋπολογισμος!
![]()

Μας ειχαν πει θα μας ειδοποιησουν κατα τις 15 να παμε αλλα δεν βλεπω φως στο τουνελ οποτε μπορει με το νεο χρονο να πιασουμε τελικα..

Μακαρι για να ζουληξουμε!!

Διαβασα καπου οτι θα πας Λιοσια??? Θες να περασεις και απο Αγιους για ζουληγμα 6 γατιων?

moukelis
Επιφανές μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
Ευχαριστουμε πολυ καλη μου,θα προτιμουσαμε κατι πιο κοντα γιατι εχουμε να παμε και Λιοσσια μετα,και δε νομιζω να ειναι και πολυ συνεργασιμος ο Σειριος μετα απο δεκα ωρες ταξιδι...Θα σε δουμε για καφε;
να καλε εδω το εγραψες
!!! Εγω ειμαι 5 λεπτα το πολυ απο τη πλατεια του Ιλιου(Λιοσια)
moukelis
Επιφανές μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
Με μεγάλη μου χαρά έμαθα ότι οι Αυτού Εξοχότητες Σείριος ο Πρώτος ο ΠοποκαθιστούληςΑ,εννοουσα οτι θα πηγαιναμε στο σταθμο,αλλα τελικα θα επιστρεψω Βολο με τον θειο μου την επομενη μερα.![]()
και Η Πριγκίπισα Μόιρα θα καταδεχτούν να διανυκτερεύσουν στην Αθήνα.Με το καλό να μας έρθετε λοιπόν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Απο βραδυνό ένδυμα είμαι οκ.Απο βουλοκέρι ....ξέμειναΝα φροντισετε εγκαιρως για επισημο βραδινο ενδυμα και προσκληση με βουλοκερι...
...Το μόνο κακό είναι ότι κατά μετεο μεριά αναμένουν ισχυρούς ανέμους 
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool