moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #15.261 02-01-09 13:29 Κανονιστε,κανονιστε,και η Katerina10 τo σκεφτοταν,ελατε να σας δουμε,γιατι μετα θα παω παλι στου λουσιφερ το κερατακι και θα πρεπει να περιμενω μεχρι το Πασχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η Zbeebz έγραψε: #15.262 02-01-09 13:29 Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #15.263 02-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν προλαβαίνουμε για κάτι τέτοιο, θέλει συντονισμό και ανοιχτές ημερομηνίες. Η Δώρα φεύγει, ανοίγουν (επιτέλους!) τα σχολεία. Μπορούμε να το δούμε για το Πάσχα όμως, που το υπέροχο Πήλιο είναι ιδανικός προορισμός (αν δεν είμαι ... αλλού, μπορώ να το αναλάβω....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η stellak έγραψε: #15.264 02-01-09 13:37 Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.265 02-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βλέπω η Ψάθα είναι must και παγκοσμίως γνωστή Βρε, μήπως να κανονίζαμε καμιά ομαδική εκδρομή; Εκεί να δω πόσα μπουκαλάκια θα μαζευτούν! Click για ανάπτυξη... Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του αγαπητή Στέλλα γνωρίζει την ψάθα στην παραλία του Βόλου. Εγώ είμαι μέσα τρέχοντας για τσιπουράκια στον Βόλο. Αν και μπορώ να σας αποδείξω ότι έχω το θεσσαλικό τσιπουράκι σπίτι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά15615 Νεοφερμένο μέλος Η Ναυσικά15615 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Η Ναυσικά15615: #15.266 02-01-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως είμαι μέσα. Βρέξει - χιονίσει. Οπωσδήποτε την επόμενη φορά θα ενημερώσω έγκαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η julia έγραψε: #15.267 09-01-09 12:50 Καλημέρα??? δεν ξέρω.... Το νέτ σέρνεται.. Έξω είναι Αγγλία.. σπαστικό ψιλοβροχο... μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα... τα γατιά απεργούν... έχουν κατεβάσει ρολά.. Η ΛΟΥ ανακαινίζει το σπίτι της, και πετάει δεξιά αριστερά ότι βρει.. -βαριέται προφανώς και αυτή.. Εγώ νυστάζω, και ζηλεύω, τις γάτες που το μόνο τους πρόβλημα είναι πως να γυρίσουν να βολευτούν καλύτερα... Έχω δουλειά.. και βαριέμαι... Μπροστά είναι ένα ΣΚ... που δεν θα προλάβω να ***σω.... Ευτυχώς που έχω μαγειρέψει απο χτές... γιουβέτσι μοσχαράκι στο πήλινο στην σόμπα... Λουκούμι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ruko έγραψε: #15.268 09-01-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σκέφτομαι σοβαρά να γίνω χορτοφάγος.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευτυχώς που έχω μαγειρέψει απο χτές... γιουβέτσι μοσχαράκι στο πήλινο στην σόμπα... Λουκούμι!!!! Click για ανάπτυξη... Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η stellak έγραψε: #15.269 09-01-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:23 Η vickymoon: #15.270 09-01-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Click για ανάπτυξη... καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η julia έγραψε: #15.271 09-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... έγραψα... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..... και ΝΑΙ δεν είμαι ακόμα έτοιμη.... Αρχική Δημοσίευση από stellak: και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Click για ανάπτυξη... Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Click για ανάπτυξη... Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η stellak έγραψε: #15.272 09-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:14 Η julia έγραψε: #15.273 09-01-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Click για ανάπτυξη... Μπαααααα Δεν θα φέρει, ο Άγιος Βασίλης.. μάλλον η Ρούλα θα πάει να τον βρεί..!!! Δεν λέω, δέν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:33 Η Μυρτω4038: #15.274 09-01-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Click για ανάπτυξη... Κριμα που δεν περισεψε Julia,και εγω ευχαριστως θα ηθελα μια μεριδα! Ελπιζω ο φιλος μου ο Κικης να ειχε την "μεριδα του λεοντος" Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Click για ανάπτυξη... Και εγω δηλωνω συμετοχη απο τωρα, στην ιστορικη συναντηση Βορειων-Νοτιων στα χωρικα υδατα των Θεσσαλων(τσιπουραδικα Βολου εννοω)Αλλα μαλλον κατα την Ανοιξη το προβλεπω. Αρκει να βρουμε μια "καλη" πρακτορισσα, να το αναλαβει, για να πραγματοποιηθει πραγματικα και οχι "εικονικα"! Ακομη περιμενουμε εκεινες τις διακοποες απο κοινου στην Καλλικρατεια της Χαλκιδικης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η stellak έγραψε: #15.275 03-02-09 12:58 I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mouse missing.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 22 vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:08 Η vickymoon: #15.276 03-02-09 13:08 εγω δεν μπορω να δουλεψω ουτως η αλλως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #15.277 03-02-09 13:10 Στέλλα καταπληκτική φωτογραφία! Και το σταυροπόδι του, με τρελλένει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η roulsydney: #15.278 03-02-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Click για ανάπτυξη... Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #15.279 03-02-09 13:20 Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 762 763 764 765 766 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κανονιστε,κανονιστε,και η Katerina10 τo σκεφτοταν,ελατε να σας δουμε,γιατι μετα θα παω παλι στου λουσιφερ το κερατακι και θα πρεπει να περιμενω μεχρι το Πασχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η Zbeebz έγραψε: #15.262 02-01-09 13:29 Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #15.263 02-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν προλαβαίνουμε για κάτι τέτοιο, θέλει συντονισμό και ανοιχτές ημερομηνίες. Η Δώρα φεύγει, ανοίγουν (επιτέλους!) τα σχολεία. Μπορούμε να το δούμε για το Πάσχα όμως, που το υπέροχο Πήλιο είναι ιδανικός προορισμός (αν δεν είμαι ... αλλού, μπορώ να το αναλάβω....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η stellak έγραψε: #15.264 02-01-09 13:37 Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.265 02-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βλέπω η Ψάθα είναι must και παγκοσμίως γνωστή Βρε, μήπως να κανονίζαμε καμιά ομαδική εκδρομή; Εκεί να δω πόσα μπουκαλάκια θα μαζευτούν! Click για ανάπτυξη... Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του αγαπητή Στέλλα γνωρίζει την ψάθα στην παραλία του Βόλου. Εγώ είμαι μέσα τρέχοντας για τσιπουράκια στον Βόλο. Αν και μπορώ να σας αποδείξω ότι έχω το θεσσαλικό τσιπουράκι σπίτι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά15615 Νεοφερμένο μέλος Η Ναυσικά15615 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Η Ναυσικά15615: #15.266 02-01-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως είμαι μέσα. Βρέξει - χιονίσει. Οπωσδήποτε την επόμενη φορά θα ενημερώσω έγκαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η julia έγραψε: #15.267 09-01-09 12:50 Καλημέρα??? δεν ξέρω.... Το νέτ σέρνεται.. Έξω είναι Αγγλία.. σπαστικό ψιλοβροχο... μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα... τα γατιά απεργούν... έχουν κατεβάσει ρολά.. Η ΛΟΥ ανακαινίζει το σπίτι της, και πετάει δεξιά αριστερά ότι βρει.. -βαριέται προφανώς και αυτή.. Εγώ νυστάζω, και ζηλεύω, τις γάτες που το μόνο τους πρόβλημα είναι πως να γυρίσουν να βολευτούν καλύτερα... Έχω δουλειά.. και βαριέμαι... Μπροστά είναι ένα ΣΚ... που δεν θα προλάβω να ***σω.... Ευτυχώς που έχω μαγειρέψει απο χτές... γιουβέτσι μοσχαράκι στο πήλινο στην σόμπα... Λουκούμι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ruko έγραψε: #15.268 09-01-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σκέφτομαι σοβαρά να γίνω χορτοφάγος.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευτυχώς που έχω μαγειρέψει απο χτές... γιουβέτσι μοσχαράκι στο πήλινο στην σόμπα... Λουκούμι!!!! Click για ανάπτυξη... Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η stellak έγραψε: #15.269 09-01-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:23 Η vickymoon: #15.270 09-01-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Click για ανάπτυξη... καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η julia έγραψε: #15.271 09-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... έγραψα... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..... και ΝΑΙ δεν είμαι ακόμα έτοιμη.... Αρχική Δημοσίευση από stellak: και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Click για ανάπτυξη... Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Click για ανάπτυξη... Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η stellak έγραψε: #15.272 09-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:14 Η julia έγραψε: #15.273 09-01-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Click για ανάπτυξη... Μπαααααα Δεν θα φέρει, ο Άγιος Βασίλης.. μάλλον η Ρούλα θα πάει να τον βρεί..!!! Δεν λέω, δέν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:33 Η Μυρτω4038: #15.274 09-01-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Click για ανάπτυξη... Κριμα που δεν περισεψε Julia,και εγω ευχαριστως θα ηθελα μια μεριδα! Ελπιζω ο φιλος μου ο Κικης να ειχε την "μεριδα του λεοντος" Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Click για ανάπτυξη... Και εγω δηλωνω συμετοχη απο τωρα, στην ιστορικη συναντηση Βορειων-Νοτιων στα χωρικα υδατα των Θεσσαλων(τσιπουραδικα Βολου εννοω)Αλλα μαλλον κατα την Ανοιξη το προβλεπω. Αρκει να βρουμε μια "καλη" πρακτορισσα, να το αναλαβει, για να πραγματοποιηθει πραγματικα και οχι "εικονικα"! Ακομη περιμενουμε εκεινες τις διακοποες απο κοινου στην Καλλικρατεια της Χαλκιδικης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η stellak έγραψε: #15.275 03-02-09 12:58 I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mouse missing.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 22 vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:08 Η vickymoon: #15.276 03-02-09 13:08 εγω δεν μπορω να δουλεψω ουτως η αλλως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #15.277 03-02-09 13:10 Στέλλα καταπληκτική φωτογραφία! Και το σταυροπόδι του, με τρελλένει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η roulsydney: #15.278 03-02-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Click για ανάπτυξη... Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #15.279 03-02-09 13:20 Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 762 763 764 765 766 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η stellak έγραψε: #15.263 02-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν προλαβαίνουμε για κάτι τέτοιο, θέλει συντονισμό και ανοιχτές ημερομηνίες. Η Δώρα φεύγει, ανοίγουν (επιτέλους!) τα σχολεία. Μπορούμε να το δούμε για το Πάσχα όμως, που το υπέροχο Πήλιο είναι ιδανικός προορισμός (αν δεν είμαι ... αλλού, μπορώ να το αναλάβω....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η stellak έγραψε: #15.264 02-01-09 13:37 Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.265 02-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βλέπω η Ψάθα είναι must και παγκοσμίως γνωστή Βρε, μήπως να κανονίζαμε καμιά ομαδική εκδρομή; Εκεί να δω πόσα μπουκαλάκια θα μαζευτούν! Click για ανάπτυξη... Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του αγαπητή Στέλλα γνωρίζει την ψάθα στην παραλία του Βόλου. Εγώ είμαι μέσα τρέχοντας για τσιπουράκια στον Βόλο. Αν και μπορώ να σας αποδείξω ότι έχω το θεσσαλικό τσιπουράκι σπίτι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά15615 Νεοφερμένο μέλος Η Ναυσικά15615 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Η Ναυσικά15615: #15.266 02-01-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως είμαι μέσα. Βρέξει - χιονίσει. Οπωσδήποτε την επόμενη φορά θα ενημερώσω έγκαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η julia έγραψε: #15.267 09-01-09 12:50 Καλημέρα??? δεν ξέρω.... Το νέτ σέρνεται.. Έξω είναι Αγγλία.. σπαστικό ψιλοβροχο... μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα... τα γατιά απεργούν... έχουν κατεβάσει ρολά.. Η ΛΟΥ ανακαινίζει το σπίτι της, και πετάει δεξιά αριστερά ότι βρει.. -βαριέται προφανώς και αυτή.. Εγώ νυστάζω, και ζηλεύω, τις γάτες που το μόνο τους πρόβλημα είναι πως να γυρίσουν να βολευτούν καλύτερα... Έχω δουλειά.. και βαριέμαι... Μπροστά είναι ένα ΣΚ... που δεν θα προλάβω να ***σω.... Ευτυχώς που έχω μαγειρέψει απο χτές... γιουβέτσι μοσχαράκι στο πήλινο στην σόμπα... Λουκούμι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ruko έγραψε: #15.268 09-01-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σκέφτομαι σοβαρά να γίνω χορτοφάγος.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευτυχώς που έχω μαγειρέψει απο χτές... γιουβέτσι μοσχαράκι στο πήλινο στην σόμπα... Λουκούμι!!!! Click για ανάπτυξη... Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η stellak έγραψε: #15.269 09-01-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:23 Η vickymoon: #15.270 09-01-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Click για ανάπτυξη... καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η julia έγραψε: #15.271 09-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... έγραψα... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..... και ΝΑΙ δεν είμαι ακόμα έτοιμη.... Αρχική Δημοσίευση από stellak: και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Click για ανάπτυξη... Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Click για ανάπτυξη... Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η stellak έγραψε: #15.272 09-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:14 Η julia έγραψε: #15.273 09-01-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Click για ανάπτυξη... Μπαααααα Δεν θα φέρει, ο Άγιος Βασίλης.. μάλλον η Ρούλα θα πάει να τον βρεί..!!! Δεν λέω, δέν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:33 Η Μυρτω4038: #15.274 09-01-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Click για ανάπτυξη... Κριμα που δεν περισεψε Julia,και εγω ευχαριστως θα ηθελα μια μεριδα! Ελπιζω ο φιλος μου ο Κικης να ειχε την "μεριδα του λεοντος" Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Click για ανάπτυξη... Και εγω δηλωνω συμετοχη απο τωρα, στην ιστορικη συναντηση Βορειων-Νοτιων στα χωρικα υδατα των Θεσσαλων(τσιπουραδικα Βολου εννοω)Αλλα μαλλον κατα την Ανοιξη το προβλεπω. Αρκει να βρουμε μια "καλη" πρακτορισσα, να το αναλαβει, για να πραγματοποιηθει πραγματικα και οχι "εικονικα"! Ακομη περιμενουμε εκεινες τις διακοποες απο κοινου στην Καλλικρατεια της Χαλκιδικης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η stellak έγραψε: #15.275 03-02-09 12:58 I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mouse missing.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 22 vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:08 Η vickymoon: #15.276 03-02-09 13:08 εγω δεν μπορω να δουλεψω ουτως η αλλως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #15.277 03-02-09 13:10 Στέλλα καταπληκτική φωτογραφία! Και το σταυροπόδι του, με τρελλένει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η roulsydney: #15.278 03-02-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Click για ανάπτυξη... Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #15.279 03-02-09 13:20 Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 762 763 764 765 766 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Click για ανάπτυξη... Τώρα δεν προλαβαίνουμε για κάτι τέτοιο, θέλει συντονισμό και ανοιχτές ημερομηνίες. Η Δώρα φεύγει, ανοίγουν (επιτέλους!) τα σχολεία. Μπορούμε να το δούμε για το Πάσχα όμως, που το υπέροχο Πήλιο είναι ιδανικός προορισμός (αν δεν είμαι ... αλλού, μπορώ να το αναλάβω....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η stellak έγραψε: #15.264 02-01-09 13:37 Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.265 02-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βλέπω η Ψάθα είναι must και παγκοσμίως γνωστή Βρε, μήπως να κανονίζαμε καμιά ομαδική εκδρομή; Εκεί να δω πόσα μπουκαλάκια θα μαζευτούν! Click για ανάπτυξη... Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του αγαπητή Στέλλα γνωρίζει την ψάθα στην παραλία του Βόλου. Εγώ είμαι μέσα τρέχοντας για τσιπουράκια στον Βόλο. Αν και μπορώ να σας αποδείξω ότι έχω το θεσσαλικό τσιπουράκι σπίτι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά15615 Νεοφερμένο μέλος Η Ναυσικά15615 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Η Ναυσικά15615: #15.266 02-01-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως είμαι μέσα. Βρέξει - χιονίσει. Οπωσδήποτε την επόμενη φορά θα ενημερώσω έγκαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η julia έγραψε: #15.267 09-01-09 12:50 Καλημέρα??? δεν ξέρω.... Το νέτ σέρνεται.. Έξω είναι Αγγλία.. σπαστικό ψιλοβροχο... μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα... τα γατιά απεργούν... έχουν κατεβάσει ρολά.. Η ΛΟΥ ανακαινίζει το σπίτι της, και πετάει δεξιά αριστερά ότι βρει.. -βαριέται προφανώς και αυτή.. Εγώ νυστάζω, και ζηλεύω, τις γάτες που το μόνο τους πρόβλημα είναι πως να γυρίσουν να βολευτούν καλύτερα... Έχω δουλειά.. και βαριέμαι... Μπροστά είναι ένα ΣΚ... που δεν θα προλάβω να ***σω.... Ευτυχώς που έχω μαγειρέψει απο χτές... γιουβέτσι μοσχαράκι στο πήλινο στην σόμπα... Λουκούμι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ruko έγραψε: #15.268 09-01-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σκέφτομαι σοβαρά να γίνω χορτοφάγος.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευτυχώς που έχω μαγειρέψει απο χτές... γιουβέτσι μοσχαράκι στο πήλινο στην σόμπα... Λουκούμι!!!! Click για ανάπτυξη... Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η stellak έγραψε: #15.269 09-01-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:23 Η vickymoon: #15.270 09-01-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Click για ανάπτυξη... καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η julia έγραψε: #15.271 09-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... έγραψα... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..... και ΝΑΙ δεν είμαι ακόμα έτοιμη.... Αρχική Δημοσίευση από stellak: και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Click για ανάπτυξη... Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Click για ανάπτυξη... Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η stellak έγραψε: #15.272 09-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:14 Η julia έγραψε: #15.273 09-01-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Click για ανάπτυξη... Μπαααααα Δεν θα φέρει, ο Άγιος Βασίλης.. μάλλον η Ρούλα θα πάει να τον βρεί..!!! Δεν λέω, δέν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:33 Η Μυρτω4038: #15.274 09-01-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Click για ανάπτυξη... Κριμα που δεν περισεψε Julia,και εγω ευχαριστως θα ηθελα μια μεριδα! Ελπιζω ο φιλος μου ο Κικης να ειχε την "μεριδα του λεοντος" Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Click για ανάπτυξη... Και εγω δηλωνω συμετοχη απο τωρα, στην ιστορικη συναντηση Βορειων-Νοτιων στα χωρικα υδατα των Θεσσαλων(τσιπουραδικα Βολου εννοω)Αλλα μαλλον κατα την Ανοιξη το προβλεπω. Αρκει να βρουμε μια "καλη" πρακτορισσα, να το αναλαβει, για να πραγματοποιηθει πραγματικα και οχι "εικονικα"! Ακομη περιμενουμε εκεινες τις διακοποες απο κοινου στην Καλλικρατεια της Χαλκιδικης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η stellak έγραψε: #15.275 03-02-09 12:58 I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mouse missing.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 22 vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:08 Η vickymoon: #15.276 03-02-09 13:08 εγω δεν μπορω να δουλεψω ουτως η αλλως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #15.277 03-02-09 13:10 Στέλλα καταπληκτική φωτογραφία! Και το σταυροπόδι του, με τρελλένει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η roulsydney: #15.278 03-02-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Click για ανάπτυξη... Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #15.279 03-02-09 13:20 Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 762 763 764 765 766 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #15.265 02-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βλέπω η Ψάθα είναι must και παγκοσμίως γνωστή Βρε, μήπως να κανονίζαμε καμιά ομαδική εκδρομή; Εκεί να δω πόσα μπουκαλάκια θα μαζευτούν! Click για ανάπτυξη... Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του αγαπητή Στέλλα γνωρίζει την ψάθα στην παραλία του Βόλου. Εγώ είμαι μέσα τρέχοντας για τσιπουράκια στον Βόλο. Αν και μπορώ να σας αποδείξω ότι έχω το θεσσαλικό τσιπουράκι σπίτι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά15615 Νεοφερμένο μέλος Η Ναυσικά15615 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Η Ναυσικά15615: #15.266 02-01-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως είμαι μέσα. Βρέξει - χιονίσει. Οπωσδήποτε την επόμενη φορά θα ενημερώσω έγκαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η julia έγραψε: #15.267 09-01-09 12:50 Καλημέρα??? δεν ξέρω.... Το νέτ σέρνεται.. Έξω είναι Αγγλία.. σπαστικό ψιλοβροχο... μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα... τα γατιά απεργούν... έχουν κατεβάσει ρολά.. Η ΛΟΥ ανακαινίζει το σπίτι της, και πετάει δεξιά αριστερά ότι βρει.. -βαριέται προφανώς και αυτή.. Εγώ νυστάζω, και ζηλεύω, τις γάτες που το μόνο τους πρόβλημα είναι πως να γυρίσουν να βολευτούν καλύτερα... Έχω δουλειά.. και βαριέμαι... Μπροστά είναι ένα ΣΚ... που δεν θα προλάβω να ***σω.... Ευτυχώς που έχω μαγειρέψει απο χτές... γιουβέτσι μοσχαράκι στο πήλινο στην σόμπα... Λουκούμι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ruko έγραψε: #15.268 09-01-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σκέφτομαι σοβαρά να γίνω χορτοφάγος.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευτυχώς που έχω μαγειρέψει απο χτές... γιουβέτσι μοσχαράκι στο πήλινο στην σόμπα... Λουκούμι!!!! Click για ανάπτυξη... Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η stellak έγραψε: #15.269 09-01-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:23 Η vickymoon: #15.270 09-01-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Click για ανάπτυξη... καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η julia έγραψε: #15.271 09-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... έγραψα... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..... και ΝΑΙ δεν είμαι ακόμα έτοιμη.... Αρχική Δημοσίευση από stellak: και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Click για ανάπτυξη... Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Click για ανάπτυξη... Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η stellak έγραψε: #15.272 09-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:14 Η julia έγραψε: #15.273 09-01-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Click για ανάπτυξη... Μπαααααα Δεν θα φέρει, ο Άγιος Βασίλης.. μάλλον η Ρούλα θα πάει να τον βρεί..!!! Δεν λέω, δέν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:33 Η Μυρτω4038: #15.274 09-01-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Click για ανάπτυξη... Κριμα που δεν περισεψε Julia,και εγω ευχαριστως θα ηθελα μια μεριδα! Ελπιζω ο φιλος μου ο Κικης να ειχε την "μεριδα του λεοντος" Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Click για ανάπτυξη... Και εγω δηλωνω συμετοχη απο τωρα, στην ιστορικη συναντηση Βορειων-Νοτιων στα χωρικα υδατα των Θεσσαλων(τσιπουραδικα Βολου εννοω)Αλλα μαλλον κατα την Ανοιξη το προβλεπω. Αρκει να βρουμε μια "καλη" πρακτορισσα, να το αναλαβει, για να πραγματοποιηθει πραγματικα και οχι "εικονικα"! Ακομη περιμενουμε εκεινες τις διακοποες απο κοινου στην Καλλικρατεια της Χαλκιδικης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η stellak έγραψε: #15.275 03-02-09 12:58 I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mouse missing.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 22 vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:08 Η vickymoon: #15.276 03-02-09 13:08 εγω δεν μπορω να δουλεψω ουτως η αλλως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #15.277 03-02-09 13:10 Στέλλα καταπληκτική φωτογραφία! Και το σταυροπόδι του, με τρελλένει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η roulsydney: #15.278 03-02-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Click για ανάπτυξη... Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #15.279 03-02-09 13:20 Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 762 763 764 765 766 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βλέπω η Ψάθα είναι must και παγκοσμίως γνωστή Βρε, μήπως να κανονίζαμε καμιά ομαδική εκδρομή; Εκεί να δω πόσα μπουκαλάκια θα μαζευτούν! Click για ανάπτυξη... Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του αγαπητή Στέλλα γνωρίζει την ψάθα στην παραλία του Βόλου. Εγώ είμαι μέσα τρέχοντας για τσιπουράκια στον Βόλο. Αν και μπορώ να σας αποδείξω ότι έχω το θεσσαλικό τσιπουράκι σπίτι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά15615 Νεοφερμένο μέλος Η Ναυσικά15615 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 67 ετών. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 15:15 Η Ναυσικά15615: #15.266 02-01-09 15:15 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως είμαι μέσα. Βρέξει - χιονίσει. Οπωσδήποτε την επόμενη φορά θα ενημερώσω έγκαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η julia έγραψε: #15.267 09-01-09 12:50 Καλημέρα??? δεν ξέρω.... Το νέτ σέρνεται.. Έξω είναι Αγγλία.. σπαστικό ψιλοβροχο... μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα... τα γατιά απεργούν... έχουν κατεβάσει ρολά.. Η ΛΟΥ ανακαινίζει το σπίτι της, και πετάει δεξιά αριστερά ότι βρει.. -βαριέται προφανώς και αυτή.. Εγώ νυστάζω, και ζηλεύω, τις γάτες που το μόνο τους πρόβλημα είναι πως να γυρίσουν να βολευτούν καλύτερα... Έχω δουλειά.. και βαριέμαι... Μπροστά είναι ένα ΣΚ... που δεν θα προλάβω να ***σω.... Ευτυχώς που έχω μαγειρέψει απο χτές... γιουβέτσι μοσχαράκι στο πήλινο στην σόμπα... Λουκούμι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ruko έγραψε: #15.268 09-01-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σκέφτομαι σοβαρά να γίνω χορτοφάγος.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευτυχώς που έχω μαγειρέψει απο χτές... γιουβέτσι μοσχαράκι στο πήλινο στην σόμπα... Λουκούμι!!!! Click για ανάπτυξη... Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η stellak έγραψε: #15.269 09-01-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:23 Η vickymoon: #15.270 09-01-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Click για ανάπτυξη... καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η julia έγραψε: #15.271 09-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... έγραψα... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..... και ΝΑΙ δεν είμαι ακόμα έτοιμη.... Αρχική Δημοσίευση από stellak: και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Click για ανάπτυξη... Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Click για ανάπτυξη... Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η stellak έγραψε: #15.272 09-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:14 Η julia έγραψε: #15.273 09-01-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Click για ανάπτυξη... Μπαααααα Δεν θα φέρει, ο Άγιος Βασίλης.. μάλλον η Ρούλα θα πάει να τον βρεί..!!! Δεν λέω, δέν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:33 Η Μυρτω4038: #15.274 09-01-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Click για ανάπτυξη... Κριμα που δεν περισεψε Julia,και εγω ευχαριστως θα ηθελα μια μεριδα! Ελπιζω ο φιλος μου ο Κικης να ειχε την "μεριδα του λεοντος" Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Click για ανάπτυξη... Και εγω δηλωνω συμετοχη απο τωρα, στην ιστορικη συναντηση Βορειων-Νοτιων στα χωρικα υδατα των Θεσσαλων(τσιπουραδικα Βολου εννοω)Αλλα μαλλον κατα την Ανοιξη το προβλεπω. Αρκει να βρουμε μια "καλη" πρακτορισσα, να το αναλαβει, για να πραγματοποιηθει πραγματικα και οχι "εικονικα"! Ακομη περιμενουμε εκεινες τις διακοποες απο κοινου στην Καλλικρατεια της Χαλκιδικης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η stellak έγραψε: #15.275 03-02-09 12:58 I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mouse missing.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 22 vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:08 Η vickymoon: #15.276 03-02-09 13:08 εγω δεν μπορω να δουλεψω ουτως η αλλως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #15.277 03-02-09 13:10 Στέλλα καταπληκτική φωτογραφία! Και το σταυροπόδι του, με τρελλένει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η roulsydney: #15.278 03-02-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Click για ανάπτυξη... Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #15.279 03-02-09 13:20 Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 762 763 764 765 766 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως είμαι μέσα. Βρέξει - χιονίσει. Οπωσδήποτε την επόμενη φορά θα ενημερώσω έγκαιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 12:50 Η julia έγραψε: #15.267 09-01-09 12:50 Καλημέρα??? δεν ξέρω.... Το νέτ σέρνεται.. Έξω είναι Αγγλία.. σπαστικό ψιλοβροχο... μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα... τα γατιά απεργούν... έχουν κατεβάσει ρολά.. Η ΛΟΥ ανακαινίζει το σπίτι της, και πετάει δεξιά αριστερά ότι βρει.. -βαριέται προφανώς και αυτή.. Εγώ νυστάζω, και ζηλεύω, τις γάτες που το μόνο τους πρόβλημα είναι πως να γυρίσουν να βολευτούν καλύτερα... Έχω δουλειά.. και βαριέμαι... Μπροστά είναι ένα ΣΚ... που δεν θα προλάβω να ***σω.... Ευτυχώς που έχω μαγειρέψει απο χτές... γιουβέτσι μοσχαράκι στο πήλινο στην σόμπα... Λουκούμι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ruko έγραψε: #15.268 09-01-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σκέφτομαι σοβαρά να γίνω χορτοφάγος.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευτυχώς που έχω μαγειρέψει απο χτές... γιουβέτσι μοσχαράκι στο πήλινο στην σόμπα... Λουκούμι!!!! Click για ανάπτυξη... Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η stellak έγραψε: #15.269 09-01-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:23 Η vickymoon: #15.270 09-01-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Click για ανάπτυξη... καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η julia έγραψε: #15.271 09-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... έγραψα... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..... και ΝΑΙ δεν είμαι ακόμα έτοιμη.... Αρχική Δημοσίευση από stellak: και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Click για ανάπτυξη... Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Click για ανάπτυξη... Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η stellak έγραψε: #15.272 09-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:14 Η julia έγραψε: #15.273 09-01-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Click για ανάπτυξη... Μπαααααα Δεν θα φέρει, ο Άγιος Βασίλης.. μάλλον η Ρούλα θα πάει να τον βρεί..!!! Δεν λέω, δέν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:33 Η Μυρτω4038: #15.274 09-01-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Click για ανάπτυξη... Κριμα που δεν περισεψε Julia,και εγω ευχαριστως θα ηθελα μια μεριδα! Ελπιζω ο φιλος μου ο Κικης να ειχε την "μεριδα του λεοντος" Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Click για ανάπτυξη... Και εγω δηλωνω συμετοχη απο τωρα, στην ιστορικη συναντηση Βορειων-Νοτιων στα χωρικα υδατα των Θεσσαλων(τσιπουραδικα Βολου εννοω)Αλλα μαλλον κατα την Ανοιξη το προβλεπω. Αρκει να βρουμε μια "καλη" πρακτορισσα, να το αναλαβει, για να πραγματοποιηθει πραγματικα και οχι "εικονικα"! Ακομη περιμενουμε εκεινες τις διακοποες απο κοινου στην Καλλικρατεια της Χαλκιδικης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η stellak έγραψε: #15.275 03-02-09 12:58 I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mouse missing.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 22 vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:08 Η vickymoon: #15.276 03-02-09 13:08 εγω δεν μπορω να δουλεψω ουτως η αλλως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #15.277 03-02-09 13:10 Στέλλα καταπληκτική φωτογραφία! Και το σταυροπόδι του, με τρελλένει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η roulsydney: #15.278 03-02-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Click για ανάπτυξη... Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #15.279 03-02-09 13:20 Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 762 763 764 765 766 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα??? δεν ξέρω.... Το νέτ σέρνεται.. Έξω είναι Αγγλία.. σπαστικό ψιλοβροχο... μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα... τα γατιά απεργούν... έχουν κατεβάσει ρολά.. Η ΛΟΥ ανακαινίζει το σπίτι της, και πετάει δεξιά αριστερά ότι βρει.. -βαριέται προφανώς και αυτή.. Εγώ νυστάζω, και ζηλεύω, τις γάτες που το μόνο τους πρόβλημα είναι πως να γυρίσουν να βολευτούν καλύτερα... Έχω δουλειά.. και βαριέμαι... Μπροστά είναι ένα ΣΚ... που δεν θα προλάβω να ***σω.... Ευτυχώς που έχω μαγειρέψει απο χτές... γιουβέτσι μοσχαράκι στο πήλινο στην σόμπα... Λουκούμι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:11 Η ruko έγραψε: #15.268 09-01-09 13:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Σκέφτομαι σοβαρά να γίνω χορτοφάγος.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευτυχώς που έχω μαγειρέψει απο χτές... γιουβέτσι μοσχαράκι στο πήλινο στην σόμπα... Λουκούμι!!!! Click για ανάπτυξη... Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η stellak έγραψε: #15.269 09-01-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:23 Η vickymoon: #15.270 09-01-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Click για ανάπτυξη... καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η julia έγραψε: #15.271 09-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... έγραψα... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..... και ΝΑΙ δεν είμαι ακόμα έτοιμη.... Αρχική Δημοσίευση από stellak: και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Click για ανάπτυξη... Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Click για ανάπτυξη... Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η stellak έγραψε: #15.272 09-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:14 Η julia έγραψε: #15.273 09-01-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Click για ανάπτυξη... Μπαααααα Δεν θα φέρει, ο Άγιος Βασίλης.. μάλλον η Ρούλα θα πάει να τον βρεί..!!! Δεν λέω, δέν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:33 Η Μυρτω4038: #15.274 09-01-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Click για ανάπτυξη... Κριμα που δεν περισεψε Julia,και εγω ευχαριστως θα ηθελα μια μεριδα! Ελπιζω ο φιλος μου ο Κικης να ειχε την "μεριδα του λεοντος" Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Click για ανάπτυξη... Και εγω δηλωνω συμετοχη απο τωρα, στην ιστορικη συναντηση Βορειων-Νοτιων στα χωρικα υδατα των Θεσσαλων(τσιπουραδικα Βολου εννοω)Αλλα μαλλον κατα την Ανοιξη το προβλεπω. Αρκει να βρουμε μια "καλη" πρακτορισσα, να το αναλαβει, για να πραγματοποιηθει πραγματικα και οχι "εικονικα"! Ακομη περιμενουμε εκεινες τις διακοποες απο κοινου στην Καλλικρατεια της Χαλκιδικης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η stellak έγραψε: #15.275 03-02-09 12:58 I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mouse missing.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 22 vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:08 Η vickymoon: #15.276 03-02-09 13:08 εγω δεν μπορω να δουλεψω ουτως η αλλως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #15.277 03-02-09 13:10 Στέλλα καταπληκτική φωτογραφία! Και το σταυροπόδι του, με τρελλένει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η roulsydney: #15.278 03-02-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Click για ανάπτυξη... Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #15.279 03-02-09 13:20 Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 762 763 764 765 766 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Σκέφτομαι σοβαρά να γίνω χορτοφάγος.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από julia: Ευτυχώς που έχω μαγειρέψει απο χτές... γιουβέτσι μοσχαράκι στο πήλινο στην σόμπα... Λουκούμι!!!! Click για ανάπτυξη... Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η stellak έγραψε: #15.269 09-01-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:23 Η vickymoon: #15.270 09-01-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Click για ανάπτυξη... καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η julia έγραψε: #15.271 09-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... έγραψα... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..... και ΝΑΙ δεν είμαι ακόμα έτοιμη.... Αρχική Δημοσίευση από stellak: και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Click για ανάπτυξη... Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Click για ανάπτυξη... Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η stellak έγραψε: #15.272 09-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:14 Η julia έγραψε: #15.273 09-01-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Click για ανάπτυξη... Μπαααααα Δεν θα φέρει, ο Άγιος Βασίλης.. μάλλον η Ρούλα θα πάει να τον βρεί..!!! Δεν λέω, δέν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:33 Η Μυρτω4038: #15.274 09-01-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Click για ανάπτυξη... Κριμα που δεν περισεψε Julia,και εγω ευχαριστως θα ηθελα μια μεριδα! Ελπιζω ο φιλος μου ο Κικης να ειχε την "μεριδα του λεοντος" Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Click για ανάπτυξη... Και εγω δηλωνω συμετοχη απο τωρα, στην ιστορικη συναντηση Βορειων-Νοτιων στα χωρικα υδατα των Θεσσαλων(τσιπουραδικα Βολου εννοω)Αλλα μαλλον κατα την Ανοιξη το προβλεπω. Αρκει να βρουμε μια "καλη" πρακτορισσα, να το αναλαβει, για να πραγματοποιηθει πραγματικα και οχι "εικονικα"! Ακομη περιμενουμε εκεινες τις διακοποες απο κοινου στην Καλλικρατεια της Χαλκιδικης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η stellak έγραψε: #15.275 03-02-09 12:58 I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mouse missing.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 22 vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:08 Η vickymoon: #15.276 03-02-09 13:08 εγω δεν μπορω να δουλεψω ουτως η αλλως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #15.277 03-02-09 13:10 Στέλλα καταπληκτική φωτογραφία! Και το σταυροπόδι του, με τρελλένει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η roulsydney: #15.278 03-02-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Click για ανάπτυξη... Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #15.279 03-02-09 13:20 Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 762 763 764 765 766 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 13:23 Η vickymoon: #15.270 09-01-09 13:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Click για ανάπτυξη... καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η julia έγραψε: #15.271 09-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... έγραψα... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..... και ΝΑΙ δεν είμαι ακόμα έτοιμη.... Αρχική Δημοσίευση από stellak: και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Click για ανάπτυξη... Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Click για ανάπτυξη... Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η stellak έγραψε: #15.272 09-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:14 Η julia έγραψε: #15.273 09-01-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Click για ανάπτυξη... Μπαααααα Δεν θα φέρει, ο Άγιος Βασίλης.. μάλλον η Ρούλα θα πάει να τον βρεί..!!! Δεν λέω, δέν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:33 Η Μυρτω4038: #15.274 09-01-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Click για ανάπτυξη... Κριμα που δεν περισεψε Julia,και εγω ευχαριστως θα ηθελα μια μεριδα! Ελπιζω ο φιλος μου ο Κικης να ειχε την "μεριδα του λεοντος" Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Click για ανάπτυξη... Και εγω δηλωνω συμετοχη απο τωρα, στην ιστορικη συναντηση Βορειων-Νοτιων στα χωρικα υδατα των Θεσσαλων(τσιπουραδικα Βολου εννοω)Αλλα μαλλον κατα την Ανοιξη το προβλεπω. Αρκει να βρουμε μια "καλη" πρακτορισσα, να το αναλαβει, για να πραγματοποιηθει πραγματικα και οχι "εικονικα"! Ακομη περιμενουμε εκεινες τις διακοποες απο κοινου στην Καλλικρατεια της Χαλκιδικης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η stellak έγραψε: #15.275 03-02-09 12:58 I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mouse missing.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 22 vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:08 Η vickymoon: #15.276 03-02-09 13:08 εγω δεν μπορω να δουλεψω ουτως η αλλως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #15.277 03-02-09 13:10 Στέλλα καταπληκτική φωτογραφία! Και το σταυροπόδι του, με τρελλένει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η roulsydney: #15.278 03-02-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Click για ανάπτυξη... Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #15.279 03-02-09 13:20 Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 762 763 764 765 766 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε Click για ανάπτυξη... καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:09 Η julia έγραψε: #15.271 09-01-09 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... έγραψα... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..... και ΝΑΙ δεν είμαι ακόμα έτοιμη.... Αρχική Δημοσίευση από stellak: και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Click για ανάπτυξη... Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Click για ανάπτυξη... Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η stellak έγραψε: #15.272 09-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:14 Η julia έγραψε: #15.273 09-01-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Click για ανάπτυξη... Μπαααααα Δεν θα φέρει, ο Άγιος Βασίλης.. μάλλον η Ρούλα θα πάει να τον βρεί..!!! Δεν λέω, δέν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:33 Η Μυρτω4038: #15.274 09-01-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Click για ανάπτυξη... Κριμα που δεν περισεψε Julia,και εγω ευχαριστως θα ηθελα μια μεριδα! Ελπιζω ο φιλος μου ο Κικης να ειχε την "μεριδα του λεοντος" Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Click για ανάπτυξη... Και εγω δηλωνω συμετοχη απο τωρα, στην ιστορικη συναντηση Βορειων-Νοτιων στα χωρικα υδατα των Θεσσαλων(τσιπουραδικα Βολου εννοω)Αλλα μαλλον κατα την Ανοιξη το προβλεπω. Αρκει να βρουμε μια "καλη" πρακτορισσα, να το αναλαβει, για να πραγματοποιηθει πραγματικα και οχι "εικονικα"! Ακομη περιμενουμε εκεινες τις διακοποες απο κοινου στην Καλλικρατεια της Χαλκιδικης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η stellak έγραψε: #15.275 03-02-09 12:58 I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mouse missing.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 22 vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:08 Η vickymoon: #15.276 03-02-09 13:08 εγω δεν μπορω να δουλεψω ουτως η αλλως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #15.277 03-02-09 13:10 Στέλλα καταπληκτική φωτογραφία! Και το σταυροπόδι του, με τρελλένει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η roulsydney: #15.278 03-02-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Click για ανάπτυξη... Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #15.279 03-02-09 13:20 Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 762 763 764 765 766 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα... Click για ανάπτυξη... έγραψα... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..... και ΝΑΙ δεν είμαι ακόμα έτοιμη.... Αρχική Δημοσίευση από stellak: και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο... τι φαρμάκω που είσαι! Click για ανάπτυξη... Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: καπου ακουσα το ονομα μου??? ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!! ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!! μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω Click για ανάπτυξη... Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η stellak έγραψε: #15.272 09-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:14 Η julia έγραψε: #15.273 09-01-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Click για ανάπτυξη... Μπαααααα Δεν θα φέρει, ο Άγιος Βασίλης.. μάλλον η Ρούλα θα πάει να τον βρεί..!!! Δεν λέω, δέν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:33 Η Μυρτω4038: #15.274 09-01-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Click για ανάπτυξη... Κριμα που δεν περισεψε Julia,και εγω ευχαριστως θα ηθελα μια μεριδα! Ελπιζω ο φιλος μου ο Κικης να ειχε την "μεριδα του λεοντος" Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Click για ανάπτυξη... Και εγω δηλωνω συμετοχη απο τωρα, στην ιστορικη συναντηση Βορειων-Νοτιων στα χωρικα υδατα των Θεσσαλων(τσιπουραδικα Βολου εννοω)Αλλα μαλλον κατα την Ανοιξη το προβλεπω. Αρκει να βρουμε μια "καλη" πρακτορισσα, να το αναλαβει, για να πραγματοποιηθει πραγματικα και οχι "εικονικα"! Ακομη περιμενουμε εκεινες τις διακοποες απο κοινου στην Καλλικρατεια της Χαλκιδικης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η stellak έγραψε: #15.275 03-02-09 12:58 I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mouse missing.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 22 vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:08 Η vickymoon: #15.276 03-02-09 13:08 εγω δεν μπορω να δουλεψω ουτως η αλλως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #15.277 03-02-09 13:10 Στέλλα καταπληκτική φωτογραφία! Και το σταυροπόδι του, με τρελλένει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η roulsydney: #15.278 03-02-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Click για ανάπτυξη... Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #15.279 03-02-09 13:20 Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 762 763 764 765 766 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ.... Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου... Click για ανάπτυξη... Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:14 Η julia έγραψε: #15.273 09-01-09 14:14 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Click για ανάπτυξη... Μπαααααα Δεν θα φέρει, ο Άγιος Βασίλης.. μάλλον η Ρούλα θα πάει να τον βρεί..!!! Δεν λέω, δέν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:33 Η Μυρτω4038: #15.274 09-01-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Click για ανάπτυξη... Κριμα που δεν περισεψε Julia,και εγω ευχαριστως θα ηθελα μια μεριδα! Ελπιζω ο φιλος μου ο Κικης να ειχε την "μεριδα του λεοντος" Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Click για ανάπτυξη... Και εγω δηλωνω συμετοχη απο τωρα, στην ιστορικη συναντηση Βορειων-Νοτιων στα χωρικα υδατα των Θεσσαλων(τσιπουραδικα Βολου εννοω)Αλλα μαλλον κατα την Ανοιξη το προβλεπω. Αρκει να βρουμε μια "καλη" πρακτορισσα, να το αναλαβει, για να πραγματοποιηθει πραγματικα και οχι "εικονικα"! Ακομη περιμενουμε εκεινες τις διακοποες απο κοινου στην Καλλικρατεια της Χαλκιδικης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η stellak έγραψε: #15.275 03-02-09 12:58 I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mouse missing.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 22 vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:08 Η vickymoon: #15.276 03-02-09 13:08 εγω δεν μπορω να δουλεψω ουτως η αλλως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #15.277 03-02-09 13:10 Στέλλα καταπληκτική φωτογραφία! Και το σταυροπόδι του, με τρελλένει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η roulsydney: #15.278 03-02-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Click για ανάπτυξη... Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #15.279 03-02-09 13:20 Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 762 763 764 765 766 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη Click για ανάπτυξη... Μπαααααα Δεν θα φέρει, ο Άγιος Βασίλης.. μάλλον η Ρούλα θα πάει να τον βρεί..!!! Δεν λέω, δέν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 16:33 Η Μυρτω4038: #15.274 09-01-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από julia: Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Click για ανάπτυξη... Κριμα που δεν περισεψε Julia,και εγω ευχαριστως θα ηθελα μια μεριδα! Ελπιζω ο φιλος μου ο Κικης να ειχε την "μεριδα του λεοντος" Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Click για ανάπτυξη... Και εγω δηλωνω συμετοχη απο τωρα, στην ιστορικη συναντηση Βορειων-Νοτιων στα χωρικα υδατα των Θεσσαλων(τσιπουραδικα Βολου εννοω)Αλλα μαλλον κατα την Ανοιξη το προβλεπω. Αρκει να βρουμε μια "καλη" πρακτορισσα, να το αναλαβει, για να πραγματοποιηθει πραγματικα και οχι "εικονικα"! Ακομη περιμενουμε εκεινες τις διακοποες απο κοινου στην Καλλικρατεια της Χαλκιδικης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η stellak έγραψε: #15.275 03-02-09 12:58 I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mouse missing.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 22 vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:08 Η vickymoon: #15.276 03-02-09 13:08 εγω δεν μπορω να δουλεψω ουτως η αλλως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #15.277 03-02-09 13:10 Στέλλα καταπληκτική φωτογραφία! Και το σταυροπόδι του, με τρελλένει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η roulsydney: #15.278 03-02-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Click για ανάπτυξη... Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #15.279 03-02-09 13:20 Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 762 763 764 765 766 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε.... καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα.... Click για ανάπτυξη... Κριμα που δεν περισεψε Julia,και εγω ευχαριστως θα ηθελα μια μεριδα! Ελπιζω ο φιλος μου ο Κικης να ειχε την "μεριδα του λεοντος" Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση... Click για ανάπτυξη... Και εγω δηλωνω συμετοχη απο τωρα, στην ιστορικη συναντηση Βορειων-Νοτιων στα χωρικα υδατα των Θεσσαλων(τσιπουραδικα Βολου εννοω)Αλλα μαλλον κατα την Ανοιξη το προβλεπω. Αρκει να βρουμε μια "καλη" πρακτορισσα, να το αναλαβει, για να πραγματοποιηθει πραγματικα και οχι "εικονικα"! Ακομη περιμενουμε εκεινες τις διακοποες απο κοινου στην Καλλικρατεια της Χαλκιδικης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:58 Η stellak έγραψε: #15.275 03-02-09 12:58 I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα mouse missing.JPG 56,1 KB · Εμφανίσεις: 22 vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:08 Η vickymoon: #15.276 03-02-09 13:08 εγω δεν μπορω να δουλεψω ουτως η αλλως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #15.277 03-02-09 13:10 Στέλλα καταπληκτική φωτογραφία! Και το σταυροπόδι του, με τρελλένει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η roulsydney: #15.278 03-02-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Click για ανάπτυξη... Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #15.279 03-02-09 13:20 Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 762 763 764 765 766 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:08 Η vickymoon: #15.276 03-02-09 13:08 εγω δεν μπορω να δουλεψω ουτως η αλλως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #15.277 03-02-09 13:10 Στέλλα καταπληκτική φωτογραφία! Και το σταυροπόδι του, με τρελλένει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η roulsydney: #15.278 03-02-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Click για ανάπτυξη... Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #15.279 03-02-09 13:20 Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 762 763 764 765 766 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω δεν μπορω να δουλεψω ουτως η αλλως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η Μυρτω4038: #15.277 03-02-09 13:10 Στέλλα καταπληκτική φωτογραφία! Και το σταυροπόδι του, με τρελλένει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η roulsydney: #15.278 03-02-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Click για ανάπτυξη... Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #15.279 03-02-09 13:20 Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 762 763 764 765 766 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στέλλα καταπληκτική φωτογραφία! Και το σταυροπόδι του, με τρελλένει!!!:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:12 Η roulsydney: #15.278 03-02-09 13:12 Αρχική Δημοσίευση από stellak: I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Click για ανάπτυξη... Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #15.279 03-02-09 13:20 Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 762 763 764 765 766 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: I Can' t Work Today! I can' t respond to any emails today something has "crashed" on my computer. and the mouse is missing ... Click για ανάπτυξη... Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η stellak έγραψε: #15.279 03-02-09 13:20 Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 762 763 764 765 766 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 764 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η roulsydney: #15.280 03-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.