moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση...
Τώρα δεν προλαβαίνουμε για κάτι τέτοιο, θέλει συντονισμό και ανοιχτές ημερομηνίες. Η Δώρα φεύγει, ανοίγουν (επιτέλους!) τα σχολεία. Μπορούμε να το δούμε για το Πάσχα όμως, που το υπέροχο Πήλιο είναι ιδανικός προορισμός (αν δεν είμαι ... αλλού, μπορώ να το αναλάβω
....)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Βλέπω η Ψάθα είναι must και παγκοσμίως γνωστήΒρε, μήπως να κανονίζαμε καμιά ομαδική εκδρομή;
Εκεί να δω πόσα μπουκαλάκια θα μαζευτούν!
Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του αγαπητή Στέλλα γνωρίζει την ψάθα στην παραλία του Βόλου
. Εγώ είμαι μέσα τρέχοντας για τσιπουράκια στον Βόλο. Αν και μπορώ να σας αποδείξω ότι έχω το θεσσαλικό τσιπουράκι σπίτι μου
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ πάντως είμαι μέσα. Βρέξει - χιονίσει. Οπωσδήποτε την επόμενη φορά θα ενημερώσω έγκαιρα.Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε![]()
julia
Διακεκριμένο μέλος
δεν ξέρω....Το νέτ σέρνεται..
Έξω είναι Αγγλία.. σπαστικό ψιλοβροχο... μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα... τα γατιά απεργούν... έχουν κατεβάσει ρολά..
Η ΛΟΥ ανακαινίζει το σπίτι της, και πετάει δεξιά αριστερά ότι βρει.. -βαριέται προφανώς και αυτή..
Εγώ νυστάζω, και ζηλεύω, τις γάτες που το μόνο τους πρόβλημα είναι πως να γυρίσουν να βολευτούν καλύτερα...
Έχω δουλειά.. και βαριέμαι...
Μπροστά είναι ένα ΣΚ... που δεν θα προλάβω να ***σω....

Ευτυχώς που έχω μαγειρέψει απο χτές... γιουβέτσι μοσχαράκι στο πήλινο στην σόμπα... Λουκούμι!!!!

ruko
Διάσημο μέλος
Σκέφτομαι σοβαρά να γίνω χορτοφάγος....![]()
Ευτυχώς που έχω μαγειρέψει απο χτές... γιουβέτσι μοσχαράκι στο πήλινο στην σόμπα... Λουκούμι!!!!![]()
Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα...

stellak
Διάσημο μέλος
Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα...![]()

και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο...

τι φαρμάκω που είσαι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
καπου ακουσα το ονομα μου???Κουταμάρες λέω: αφού το site έχει τη δική του πρακτόρισσα πια, αν είναι να κανονίσουμε, μπορούμε να της το φορτώσουμε![]()

ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!!

ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!!
μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ένα κλασικό χορτοφαγικό γεύμα...![]()
έγραψα... ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.....

και ΝΑΙ δεν είμαι ακόμα έτοιμη....και υποτίθεται ότι ΑΥΤΟ το θέμα ΔΕΝ το παρακολουθείς, παλιοκόριτσο...
τι φαρμάκω που είσαι!
Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ....

Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου...

καπου ακουσα το ονομα μου???
ναι παιδια εκδρομηηηηηηηηηη ναι!!!
ρε γμτ καπου μου μυρισε γιουβετσι!!! στη σομπα!!!
μια μεριδα ρε παιδια κ σε εμενα που πεινωωωω
Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε....

καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα....
stellak
Διάσημο μέλος
Άσε Στέλλα ... την κυρία Ρούλα.. την περιμένουν δύσκολοι καιροί!!! Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται ΚΡΥΟ....
Σε συγχωρώ... Ρούλα παιδί μου...![]()
Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ρούλα, σε βλέπω να σου φέρνει ο Άγιος Βασίλης λίγο καθυστερημένα τον Κίκη![]()
Μπαααααα

Δεν θα φέρει, ο Άγιος Βασίλης.. μάλλον η Ρούλα θα πάει να τον βρεί..!!!

Δεν λέω, δέν λέω...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Βίκυ.. λυπάμαι.. αλλά δεν περίσσεψε....καταλαβαίνεις.. υπάρχουν και πολλά στόματα....
![]()
Κριμα που δεν περισεψε Julia,και εγω ευχαριστως θα ηθελα μια μεριδα!
Ελπιζω ο φιλος μου ο Κικης να ειχε την "μεριδα του λεοντος" 
Πάντως παλιότερα είχε πέσει μια πρόταση να συναντηθούν στον Βόλο οι Βόρειοι και οι Νότιοι και να ντιρλιαστούν ομού μετά των Θεσσαλών που είναι στη μέση...
Και εγω δηλωνω συμετοχη απο τωρα, στην ιστορικη συναντηση Βορειων-Νοτιων στα χωρικα υδατα των Θεσσαλων(τσιπουραδικα Βολου εννοω
)Αλλα μαλλον κατα την Ανοιξη το προβλεπω.
Αρκει να βρουμε μια "καλη" πρακτορισσα, να το αναλαβει, για να πραγματοποιηθει πραγματικα και οχι "εικονικα"!

Ακομη περιμενουμε εκεινες τις διακοποες απο κοινου στην Καλλικρατεια της Χαλκιδικης!!!

stellak
Διάσημο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος

εγω δεν μπορω να δουλεψω ουτως η αλλως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Στέλλα καταπληκτική φωτογραφία!

Και το σταυροπόδι του, με τρελλένει!!!:kiss::kiss::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Καλά θέλετε να μας ...στείλετε.. σήμερα?I Can' t Work Today!
I can' t respond to any emails today
something has "crashed" on my computer.
and the mouse is missing ...
![]()

Τι κουκλί είναι αυτό?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου
Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας...

roulsydney
Διάσημο μέλος
Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας...Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα...
Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μουΑλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή.
Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας...![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool