Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!!
(Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!:rolleyes:)

Περαστικά και γρήγορα!!:)

και ναι εχω και πυρετο σημερα:cry::cry::down::down::down:...φτιαχνω σουπα!!!!! εχω να σιδερωσω 2 πλυντηρια πρεπει να διαβασω γιατι τριτη δινω μαθημα!!!!! και με πηραν και απο μια δουλεια να παω απο δευτερα!!!!!η Ηρω γκρινιαζει συνεχεια...δυσκολη μερα!!!!!!:/::/::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και ναι εχω και πυρετο σημερα:cry::cry::down::down::down:...φτιαχνω σουπα!!!!! εχω να σιδερωσω 2 πλυντηρια πρεπει να διαβασω γιατι τριτη δινω μαθημα!!!!! και με πηραν και απο μια δουλεια να παω απο δευτερα!!!!!η Ηρω γκρινιαζει συνεχεια...δυσκολη μερα!!!!!!:/::/::blink::blink:

Οπότε το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής (και δεν θέλω αντιρρήσεις:P):
α) το σίδερο δεν υπάρχει, αν έχεις κανένα ρούχο επείγον επικενρώνεσαι μόνο σ'αυτό!
β) τρως καλά το τριήμερο, και κοτόσουπα και βραστό κοτοπουλάκι, κάνει καλό στο κρύωμα η σούπα του.
γ) διαβάζεις αγκαλιά με την Ηρώ για να μην γκρινιάζει
δ) στείλε να σου πάρουν comtrex, που κάνει για όλα σου τα συμπτώματα (συν τον πυρετό) και το παίρνεις για όλο το τριήμερο.

Περαστικούλια:) Α, και βέβαια, καλή αρχή στη δουλειά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

thnks κοριτσια μου ανεβαζετε το ηθικο ...ελπιζω μεχρι δευτερα να ειμαι περδικι!!!!!!;);)

Περαστικα!:)

Περαστικά και από μένα και άμα θες κάτι βγες στο μπαλκόνι και φώναξε:lol: από όσο θυμάμαι είμαστε κοντά!!

Περαστικά και από μένα και άμα θες κάτι βγες στο μπαλκόνι και φώναξε:lol: από όσο θυμάμαι είμαστε κοντά!!

thnks Νεκταρια μου:lol::lol::lol: οντως διπλα ειμαστε!!!!!!:lol::lol:

Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ?:P
Εντάξει θεία Στέλλα, κάτι θα κάνω και για 'σένα:P
Περαστικά μωρέ!

Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις κρυώματος κοιτάω να έχω την αναπνευστική οδό πάντα ανοιχτή γιατί διαφορετικα μπουκώνει και ο εγκέφαλος και είμαι σαν φυτό!!! Ξέχνα το σίδερο, προσπάθησε να διαβάσεις τίποτα για την εξεταστική και ξεκουράσου όσο μπορείς!
Περαστικά σου!!!!

Τι ωραία λιακάδα και να είμαστε κλεισμένοι στα γραφεία:/: Ευτυχώς μόλις ήρθε ο Μπόμπιρας, ο ροζ γάτος της αυλής και χάιδεψα κοιλίτσα και κεφάλα, και κάπως έστρωσε η μέρα!

Και μια ωραία φωτό για να χαμογελάσουμε:)

Συνημμένα

• bambi_thumper.JPG
    bambi_thumper.JPG
    18,1 KB · Εμφανίσεις: 7
Παιδιά σήμερα είναι Παρασκευή και 13!:hmm:Καλού, κακού προσέξτε λίγο παραπάνω.;)
Καλημέρα!:D:D:D

Καλημέρα Νίκη εμείς πάμε κόντρα στις προλήψεις:). Αγαπάμε τις μαύρες γατούλες και η Παρασκευή έστω κι αν είναι 13 είναι από τις ομορφότερες μέρες:up:

τη δευτερα δεν αντεχωωωω
τη τριτη κατι εχωωωω
τεταρτη πως βαριεμαιιιιιι
τη πεμπτη δεν κρατιεμαιιιιιι
παρασκευη πρωιιιιιιιι
λα λα λα λα λα λαααααααα
απο ολες τις ημερες η κυριακη μ αρεσειιιιιιι
:lol::lol::lol::lol::lol:

Παιδιά σήμερα είναι Παρασκευή και 13!:hmm:Καλού, κακού προσέξτε λίγο παραπάνω.;)
Καλημέρα!:D:D:D

είδα μια μαύρη γάτα το πρωί .. να ανησυχώ; :lol::lol::lol:

παιδιά εμένα Τρίτη και 13 ήταν η πιο τυχερή μου μέρα...τώρα για Παρασκευή δεν ξέρω δεν τα πιστεύω αυτά... τελικά έχω ιγμορίτιδα :mad::(:(..και παιρνω αντιβιωσουλα..περαστικουλια σε οσους δεν ειναι καλα...ο καιρος θα χαλασει εμαθα..:(:(:( ντυθειτε καλα..:blink::blink::):P:P

παιδιά εμένα Τρίτη και 13 ήταν η πιο τυχερή μου μέρα...τώρα για Παρασκευή δεν ξέρω δεν τα πιστεύω αυτά... τελικά έχω ιγμορίτιδα :mad::(:(..και παιρνω αντιβιωσουλα..περαστικουλια σε οσους δεν ειναι καλα...ο καιρος θα χαλασει εμαθα..:(:(:( ντυθειτε καλα..:blink::blink::):P:P

Τι έκανες με την εξεταστική; Άντε γιατί αν δεν πάρεις πτυχίο δεν έχει... γάμους και πανηγύρια!:P

Τι έκανες με την εξεταστική; Άντε γιατί αν δεν πάρεις πτυχίο δεν έχει... γάμους και πανηγύρια!:P
:mad::mad::lol::lol:Το ίδιο λέω και γω στο Θανάση..αμάν πια..τόσο διάβασμα ούτε στο σχολείο κοτζαμαν μαντράχαλος.

εχω περασει τα εργαστηρια και με πολυ καλους βαθμους..περικαλω:P:P:P
οσο για τις θεωριες μου εχουν μεινει 8 κ τερμα...μωρε καθε μερα τις λεω της μανας μου..τελειωσαν τα ψεμματα....ΤΕΛΕΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!:P:P:lol::lol::up:τωρα για τον γαμο.. ο πολιτικος και πολυ μας ειναι προς το παρον..;)

εχω περασει τα εργαστηρια και με πολυ καλους βαθμους..περικαλω:P:P:P
οσο για τις θεωριες μου εχουν μεινει 8 κ τερμα...μωρε καθε μερα τις λεω της μανας μου..τελειωσαν τα ψεμματα....ΤΕΛΕΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!:P:P:lol::lol::up:τωρα για τον γαμο.. ο πολιτικος και πολυ μας ειναι προς το παρον..;)
Συγνώμην δεσποινίς,το έχετε εκθέσει το παληκάρι,μεγαλώνει το παιδί σας,εσείς σουλατσέρνεται όλο στας Πάτρας και δε θα το πάρετε με παπά και με κουμπάρο?ιιιιιιιιι!!!

Συγνώμην δεσποινίς,το έχετε εκθέσει το παληκάρι,μεγαλώνει το παιδί σας,εσείς σουλατσέρνεται όλο στας Πάτρας και δε θα το πάρετε με παπά και με κουμπάρο?ιιιιιιιιι!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:σε παρακαλω το παιδι αυτος το ηθελε ασχετα αν κολλησα και γω μετα με το κοριτσι...:lol::lol:προς το παρον λεμε για πολιτικο...οταν αποκατασταθουμε οικονομικα πληρως σε κανα 2 χρονια που λεει και η μανα μου...θα τον παρω με παπα και με κουμπαρο...:P:P:P:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:σε παρακαλω το παιδι αυτος το ηθελε ασχετα αν κολλησα και γω μετα με το κοριτσι...:lol::lol:προς το παρον λεμε για πολιτικο...οταν αποκατασταθουμε οικονομικα πληρως σε κανα 2 χρονια που λεει και η μανα μου...θα τον παρω με παπα και με κουμπαρο...:P:P:P:lol:

Καλέ τι παπάδες και ιστορίες... Μια φορά και φτάνει, σιγά μην παντρεύεστε και κάθε χρόνο. Ε, κι αν θέλει η Ηρώ να ντυθεί παρανυφάκι, ντύσε την τις Απόκριες να τελειώνουμε:P Όταν με το καλό αποκατασταθείτε πλήρως οικονομικά, φάτε τα λεφτά σας σε ταξίδια, μην τα τρώτε σε νυφικά:lol: Λέω εγώ τώρα (και θα φάω ξύλο από τη vi2ka:rolleyes:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back