Υπάρχει περίπτωση εξέταση αίματος να βγει λανθασμένη;

καλημέρα...η καλυψώ πάντως φένεται υγειέστατη...έχει πάρα πολλή όρεξη για παιχνίδι κλπ...πάντως η δική μου κτηνίατρος θέλει να της κάνει ένα γενικό τσεκ απ οπότε δεν μπορώ να την πάω με ξυρισμένο πόδι από άλλο γιατρό...ντρέπομαι...οπότε θα την πάω στο τέλος της βδομάδας στον αίλουρο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ. Κλείσε ένα ραντεβού και πήγαινε στον Αίλουρο, για να είσαι σίγουρη...

Κι εγώ στον Αίλουρο θα την πάω τη δική μου, μόλις βρώ χρόνο με την εξεταστική και το στρατό που έχω μπλέξει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι για κάτι. Είναι απαραίτητο να ψάξεις ακριβώς τι συμβαίνει με την υγεία της γατούλας σου. Όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα.
Συνιστώ κι εγώ ανεπιφύλακτα τον Αίλουρο. Είναι εκπληκτικός κτηνίατρος και γνωρίζει πάρα πολλά πράγματα για τις γάτες, μιας και ειδικεύεται σε αυτές.Εγώ εκεί πηγαίνω τις γατούλες μου και νιώθω απόλυτη ασφάλεια.
Κατά τη γνώμη μου, μην αργήσεις μία εβδομάδα να την πας. Δεν ξέρεις τι γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Μπορεί να μην βλέπεις εσύ ιδιαίτερα συμπτώματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι.
Κι εγώ όταν είχα πάει στον Αίλουρο, του είχα πει ότι δεν γνώριζα την ύπαρξη του κτηνιατρείου του, ότι έμαθα γι' αυτόν μέσα από το mycat και ότι ήθελα να πάρω για τη γατούλα μου μία έγκυρη γνώμη. Του είχα πει μάλιστα ότι είχα πάει και σε άλλους κτηνίατρους πριν από αυτόν. Δεν με παρεξήγησε φυσικά.

Πήγαινε στο site του Αίλουρου ---> www.ailouros.gr
Μετά πήγαινε στην κατηγορία "Γιατρός" --> "Συνήθεις νόσοι" --> "Λοιμώδη" --> "Λοιμώδη Περιτονίτιδα"
Διάβασε εκεί ακριβώς τι είναι αυτή η αρρώστια για να είσαι ενημερωμένη.

καλησπέρα σε όλους...θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον κτηνίατρο το εξής...όταν σηκώνω την καλυψώ στα χέρια μου νιαουρίζει πάρα πολύ δυνατά σαν να πονάει στο στομάχι...επομένως μετά από αυτό που διάβασα στην ιστοσελίδα του αίλουρου σχετικά με τους όγκους που προκαλούνται στο στομάχι της γάτας όταν πάσχει από την αρρώστεια υπάρχει πιθανότητα να την πονάω εξ αιτίας αυτού;ή απλά δεν θέλει να την σηκώνω καθόλου;

Πήγαινέ την στον Αίλουρο... Σίγουρη διάγνωση μέσα από το ιντερνετ δεν γίνεται. Μόνο κατά προσέγγιση.
Ειδικά όταν λες ότι πονάει η γατούλα... δεν θέλω να σε αγχώσω. Αλλά η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.

έχεις δίκιο...απλά γίνεται πολύ επιθετική όταν πάω να την σηκώσω...μπορεί κ άθελά μου να την πονάω η πολύ απλά να μη θέλει να την σηκώσω...πάντως thnx anyway:) δες την στις φοτό της...είναι μία γλύκα:redface:

Μακάρι να είναι ότι απλώς δεν θέλει να την ενοχλείς! χεχε! Εξακρίβωσέ το όμως για να μην ανησυχείς. Πάντως γενικά εσύ την βλέπεις δραστήρια την μπουμπού σου; Η' μήπως είναι κάπως νωχελική;
Η γατούλα σου είναι μία κουκλίτσα. Μου θυμίζει την πρώτη μου γατούλα τη Μαρίτσα. Ήταν κι εκείνη κεραμιδογατούλα..

μεσα στην τρελή χαρά είναι το μπουμπάκι μου... εγερτήριο στισ 6 κλασσικά,όταν ξυπνάω ξερένεται εκείνη στον ύπνο πάνω στο μαξιλάρι μου, ή με εκτοπίζει μέσα στα άγρια μεσάνυχτα από το μαξιλάρι για να κοιμηθεί εκείνη πάνω του σαν κανονικός άθρωπος...τις τελευταίες μέρες μάλιστα επείδη έχω δύο κουβέρτες στο κρεβάτι μου τη μία την έχει περάσει για τούνελ κ πηγαινοέρχεται...όταν δε δεν βρήσκει έξοδο νιαουρίζει για να τη βοηθήσω...και πάλι απο την αρχή!!! δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά από τότε που την βρήκα...

συνηθως οταν υπαρχει καποιος ογκος ο πονος ειναι συνεχης επισης ειναι καοκοδιαθετο δεν εχει ορεξη ουτε για αφϊ ουτε για παιχνιδι πιθανον την πονας οταν την πιανεις η απλως δεν θελει να τη σηκωνουν απο το εδαφος
Μια κλινικη εξεταση απο εναν κτηνιατρο θα σε βοηθουσε να καταλαβεις

έχεις δίκιο...απλά γίνεται πολύ επιθετική όταν πάω να την σηκώσω...μπορεί κ άθελά μου να την πονάω η πολύ απλά να μη θέλει να την σηκώσω...πάντως thnx anyway:) δες την στις φοτό της...είναι μία γλύκα:redface:
Γιατί δεν την πας σε γιατρό να την δει; Ή έπαψε να πονάει;;:hmm:

Καλησπέρα... προχθές πήρα τις εξετάσεις αίματος της μικρής μου και βγήκε αρνητική στο τοξόπλασμα,στο aids και στην λευχαιμία...Όμως βγήκε θετική 1/200 στη λοιμώδη περιτονίτιδα...υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει λάθος διάγνωση? γιατί η μικρή δεν φένεται να έχει κανενά συμπτωμα και στεναχωριέμαι πολύ...το ξέρω πως η συγκεκριμένη ασθένεια είναι ανίατη... αλλα λέω μήπως έχει γίνει κανα λάθος?
icon9.gif
heart.gif
S.O.S.Παιδια
Εχω απελπιστει.Παλι ημαστε σημερα στον γιατρο(εχουμε γινει καλυτεροι πελατες σε σημειο που σημερα δεν μου χρεωσαν ουτε την επισκεψη ουτε την αποπαρασιτοση που καναμε σε ενεσιμη μορφη).
Επειδι η Μελινα ειναι πολυ αδυνατη(αφου τρωει πολυ λιγο)και ειχε και 40 πυρετο μου ειπαν να κανουμε αυριο εξεταση αιματος διοτι υποψιαζονται τωρα και το AIDS και την λευκαιμια οι οποιες ασθενιες ειναι και αυτες ανιατες.Ειχαμε που ειχαμε την ανιατη γαστρεντεριτιδα,τωρα και αυτα??!
Τελικα ολες οι ασθενιες στις γατες ειναι ανιατες?Ζουνε τουλαχιστον η...
Εγω εκλεγα σημερα...

Καλησπέρα...όχι οι 3 ανίατες ασθένειες είναι το AIDS,η λευχαιμία και η λοιμώδης περιτονίτιδα...βασικά αυτές είναι οι πιο σοβαρές για την υγεία των γατιών...έτσι ξέρω τουλάχιστον...και το τοξόπλασμα υπάρχει αλλά είναι το μόνο που,τουλάχιστον απ'όσο ξέρω, δεν είναι βλαβερό για τη υγεία τησ γατούλας...και γώ έκλαιγα για την καλυψώ και εφόσον δεν έχω πεισθεί για τα αποτελέσματα θα της ξανακάνω εξετάσεις...πάντως περαστικούλια της...

Καλησπέρα...όχι οι 3 ανίατες ασθένειες είναι το AIDS,η λευχαιμία και η λοιμώδης περιτονίτιδα...βασικά αυτές είναι οι πιο σοβαρές για την υγεία των γατιών...έτσι ξέρω τουλάχιστον...και το τοξόπλασμα υπάρχει αλλά είναι το μόνο που,τουλάχιστον απ'όσο ξέρω, δεν είναι βλαβερό για τη υγεία τησ γατούλας...και γώ έκλαιγα για την καλυψώ και εφόσον δεν έχω πεισθεί για τα αποτελέσματα θα της ξανακάνω εξετάσεις...πάντως περαστικούλια της...
Καλησπερα Τινκερμπελ
Ειναι αληθεια οτι αυτη εξεταση κανει 70 ευρω?Επειδι θα την κανουμε αυριο ρωτω...και σε ποσες μερες ερχετε η απαντηση?Εμενα μου ειπαν και για την λοιμ.γαστρεντεριτιδα οτι δυσκολα θα τη γλιτωσει.
Η περιτονιτιδα τι ειναι? Περαστικα να ναι...

εγώ πλήρωσα γύρω στα 130 ε για AIDS, λευχαιμία, τοξόπλασμα και λοιμώδη περιτονίτιδα...όλα μαζί 130...δεν μου είχε διευκρινίσει η κτηνίατρος το ακριβές ποσό...δηλαδή δεν θυμάμαι να μου είπε ακριβώς πόσο πήγαινε το AIDS κλπ...πιθανώς όμως τόσο θα είναι:hmm:

Ο.κ.
Και τα αποτελεσματα βγενουν την ιδια μερα?

σε 2-3 μέρες πάνω κάτω...καλά αποτελέσματα κ πες μας τι έγινε...

σε 2-3 μέρες πάνω κάτω...καλά αποτελέσματα κ πες μας τι έγινε...
Ευχαριστω,θα ειδοποιησω...

έκλεισα ραντεβού στον αίλουρο για παρασκευή...μου φάνηκαν πάρα πολύ φιλικοί...άντε να δούμε:):);)

Eμεις την καναμε το πρωι την εξεταση αιματος.Ειπαν οτι αυριο βραδυ θα μας πουν τα αποτελεσματα απο το τηλεφωνο και μετα τα στελνουν.Η Μελινα ακομα δεν μπορει να περπατησει,δεν εχει συνελθει απο τη ναρκωση ακομα και εχουν περασει τοσες ωρες...Για την ακριβια 10 ωρες.
Ετσι κανουν ολες οι γατες η η δικη μου επειδι ειναι πολυ αδυνατισμενη και ταλαιπορημενη(ηπιε και χτες πρωι το Panadol-πως τη γλυτωσε και απο αυτο).Ειναι μονο 1700 γραμμαρια και ειναι 5 μηνων...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back