Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DxL
Νεοφερμένο μέλος
Κι εγώ στον Αίλουρο θα την πάω τη δική μου, μόλις βρώ χρόνο με την εξεταστική και το στρατό που έχω μπλέξει....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Συνιστώ κι εγώ ανεπιφύλακτα τον Αίλουρο. Είναι εκπληκτικός κτηνίατρος και γνωρίζει πάρα πολλά πράγματα για τις γάτες, μιας και ειδικεύεται σε αυτές.Εγώ εκεί πηγαίνω τις γατούλες μου και νιώθω απόλυτη ασφάλεια.
Κατά τη γνώμη μου, μην αργήσεις μία εβδομάδα να την πας. Δεν ξέρεις τι γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Μπορεί να μην βλέπεις εσύ ιδιαίτερα συμπτώματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι.
Κι εγώ όταν είχα πάει στον Αίλουρο, του είχα πει ότι δεν γνώριζα την ύπαρξη του κτηνιατρείου του, ότι έμαθα γι' αυτόν μέσα από το mycat και ότι ήθελα να πάρω για τη γατούλα μου μία έγκυρη γνώμη. Του είχα πει μάλιστα ότι είχα πάει και σε άλλους κτηνίατρους πριν από αυτόν. Δεν με παρεξήγησε φυσικά.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Μετά πήγαινε στην κατηγορία "Γιατρός" --> "Συνήθεις νόσοι" --> "Λοιμώδη" --> "Λοιμώδη Περιτονίτιδα"
Διάβασε εκεί ακριβώς τι είναι αυτή η αρρώστια για να είσαι ενημερωμένη.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Ειδικά όταν λες ότι πονάει η γατούλα... δεν θέλω να σε αγχώσω. Αλλά η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
δες την στις φοτό της...είναι μία γλύκα
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Η γατούλα σου είναι μία κουκλίτσα. Μου θυμίζει την πρώτη μου γατούλα τη Μαρίτσα. Ήταν κι εκείνη κεραμιδογατούλα..
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Μια κλινικη εξεταση απο εναν κτηνιατρο θα σε βοηθουσε να καταλαβεις
Raisa
Περιβόητο μέλος
Γιατί δεν την πας σε γιατρό να την δει; Ή έπαψε να πονάει;;έχεις δίκιο...απλά γίνεται πολύ επιθετική όταν πάω να την σηκώσω...μπορεί κ άθελά μου να την πονάω η πολύ απλά να μη θέλει να την σηκώσω...πάντως thnx anywayδες την στις φοτό της...είναι μία γλύκα
![]()

zorica
Διάσημο μέλος
S.O.S.ΠαιδιαΚαλησπέρα... προχθές πήρα τις εξετάσεις αίματος της μικρής μου και βγήκε αρνητική στο τοξόπλασμα,στο aids και στην λευχαιμία...Όμως βγήκε θετική 1/200 στη λοιμώδη περιτονίτιδα...υπάρχει περίπτωση να έχει γίνει λάθος διάγνωση? γιατί η μικρή δεν φένεται να έχει κανενά συμπτωμα και στεναχωριέμαι πολύ...το ξέρω πως η συγκεκριμένη ασθένεια είναι ανίατη... αλλα λέω μήπως έχει γίνει κανα λάθος?![]()
![]()
Εχω απελπιστει.Παλι ημαστε σημερα στον γιατρο(εχουμε γινει καλυτεροι πελατες σε σημειο που σημερα δεν μου χρεωσαν ουτε την επισκεψη ουτε την αποπαρασιτοση που καναμε σε ενεσιμη μορφη).
Επειδι η Μελινα ειναι πολυ αδυνατη(αφου τρωει πολυ λιγο)και ειχε και 40 πυρετο μου ειπαν να κανουμε αυριο εξεταση αιματος διοτι υποψιαζονται τωρα και το AIDS και την λευκαιμια οι οποιες ασθενιες ειναι και αυτες ανιατες.Ειχαμε που ειχαμε την ανιατη γαστρεντεριτιδα,τωρα και αυτα??!
Τελικα ολες οι ασθενιες στις γατες ειναι ανιατες?Ζουνε τουλαχιστον η...
Εγω εκλεγα σημερα...
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Καλησπερα ΤινκερμπελΚαλησπέρα...όχι οι 3 ανίατες ασθένειες είναι το AIDS,η λευχαιμία και η λοιμώδης περιτονίτιδα...βασικά αυτές είναι οι πιο σοβαρές για την υγεία των γατιών...έτσι ξέρω τουλάχιστον...και το τοξόπλασμα υπάρχει αλλά είναι το μόνο που,τουλάχιστον απ'όσο ξέρω, δεν είναι βλαβερό για τη υγεία τησ γατούλας...και γώ έκλαιγα για την καλυψώ και εφόσον δεν έχω πεισθεί για τα αποτελέσματα θα της ξανακάνω εξετάσεις...πάντως περαστικούλια της...
Ειναι αληθεια οτι αυτη εξεταση κανει 70 ευρω?Επειδι θα την κανουμε αυριο ρωτω...και σε ποσες μερες ερχετε η απαντηση?Εμενα μου ειπαν και για την λοιμ.γαστρεντεριτιδα οτι δυσκολα θα τη γλιτωσει.
Η περιτονιτιδα τι ειναι? Περαστικα να ναι...
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
Και τα αποτελεσματα βγενουν την ιδια μερα?
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Ευχαριστω,θα ειδοποιησω...σε 2-3 μέρες πάνω κάτω...καλά αποτελέσματα κ πες μας τι έγινε...
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
Ετσι κανουν ολες οι γατες η η δικη μου επειδι ειναι πολυ αδυνατισμενη και ταλαιπορημενη(ηπιε και χτες πρωι το Panadol-πως τη γλυτωσε και απο αυτο).Ειναι μονο 1700 γραμμαρια και ειναι 5 μηνων...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool