Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
λογικο ειναι βρε ελενα να εχεις κουραστει....μην το παρακανεις και εσυ...
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εχεις δικιο αλλα ηταν ολες περιπτωσεις που επειγανε.Οταν εδωσα τα 3 γατομωρακια ειπα για καποιους μηνες το καλοκαιρι δεν ξαναφιλοξενησω αλλο! Αλλα σε μια εβδομαδα γεμισα 4! Ολα επειγανε,ο αρρωστος Χουαν θα πεθαινε,τα μικρα δεν μπορουσα να τα αφησω στην ερημια στη μεση του πουθενα,και το νεογεννητο σαυρακι επισης δεν υπηρχε καταλληλοτερο ατομο να το ταισειλογικο ειναι βρε ελενα να εχεις κουραστει....μην το παρακανεις και εσυ....
και δεν εμπιστευομαι ευκολα ξενα χερια χωρις γνωσεις γατικης.Ευτυχως που ο αρρωστος βελτιωθηκε και τρωει μονος του οποτε μπορει και τον φιλοξενει η κοπελια.
Το μονο που φοβαμαι ειναι οτι σε λιγο (σε κλειστη κοινωνια ζουμε) θα βγει βρωμα "Η Ελενα απο τη Φιλοζωικη που τα σωζει ολα" και ο καθενας θα αρχιζει την κλαψα οτι δεν μπορει να το φιλοξενησει και θα το πασαρει σε μενα ξεροντας την αδυναμια μου.Και δυστυχως και απο την Ομαδα ειμαστε πολυ λιγα ατομα και μονο εγω μπορω να φιλοξενω ουσιαστικα (η μια μενει στις εστιες,η αλλη ειναι καθηγητρια και πηγαινοερχεται Χανια,η αλλη επισης καθηγητρια με 11 γατες,η αλλη κοπελια μενει σε μονοχωρο και μπορει μονο 1 να φιλοξενει,και εγω που μενω σε δυαρι και το βαρος εχει πεσει αναμενομενα σε μενα!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
βρε..δικαιολογησαι;;;;αν ειναι δυνατον!!!απλα το λεω για σενα..μην παθεις καμμια υπερκοποση..και μετα ουτε τα δικα σου δεν θα μπορεις να φροντιζεις..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δεν δικιολογουμαι,ή μαλλον στον εαυτο μου δικιολογουμαι,να το χωνεψω οτι δεν γινοταν αλλιως γιατι κι εγω φρικαρα μεσα σε μια εβδομαδα!βρε..δικαιολογησαι;;;;αν ειναι δυνατον!!!απλα το λεω για σενα..μην παθεις καμμια υπερκοποση..και μετα ουτε τα δικα σου δεν θα μπορεις να φροντιζεις..![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν δικιολογουμαι,ή μαλλον στον εαυτο μου δικιολογουμαι,να το χωνεψω οτι δεν γινοταν αλλιως γιατι κι εγω φρικαρα μεσα σε μια εβδομαδα!
ασχετο...αλλα δεν ειναι αβαταρ αυτο που εχεις βαλει χρυσο μου..οποτε το βλεπω..θελω να δαγκωσω πατουσακια!!!

...φοβερη φωτο ειναι!!!
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

μπραβο σου που το παλεψες μεχρι την τελευταια στιγμη!!!
εκανες οτι μπορεσες!
Hlianna
Διάσημο μέλος
)..αλλα η αληθεια ειναι οτι και εγω ελεγα τερμα με τα 3 για λιγο καιρο οχι τοσο οτι τα ειχα παιξει αλλα μου στοιχησε πολυ που εδωσα το τελευταιο και δεν θα αντεχα να το ξαναπερασω(και ναι ακομα κλαιω με αυτο το μωρο που το αφησα να μου φυγει
)..κι ομως..μετα απο 1.5 βδομαδα ειμαι με αλλα 2
η θεληση μας να βοηθησουμε ειναι μεγαλυτερη απο αυτα λεμε οτι θα κανουμε..σιγουρα ομως πρεπει να εχεις κουραστει με ΤΟΣΑ μωρα
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αυτα τα λενε χρυσο μου πρωτα πρωτα!!!!!!!!!!!

Μοσχονάς Αντώνη
Νεοφερμένο μέλος
Παιδια sos γατακι 2 μηνων περιπου βγαζει αφρους απο το στομα και κανει διαροια .
Πιθανη δηλητηρίαση απο εντομοκτονο για τους ψυλλους. Τι προτεινετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Κτηνίατρο, ΑΜΕΣΩΣ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Άμεση επίσκεψη στον κτηνίατρο...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οπωσδηποτε κτηνιατρο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool