Υπογραφές για να σταματήσει η αθλιότητα στα pet shop

• Thread starter Thread starter ruko
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τελικά πόσες θα βρεθούμε για την καταγγελία; Φρόσω, δεν θα έρθεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι καλε θα ερθω στο ραντεβου μετα θα βρεθουμε με την φελιξ να ειμαστε πολλες μαζι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ραντεβού δεν το βλέπω... αλλά στην πορεία μάλλον θα πάω

Τι γίνεται μ αυτό ρε παιδιά; Ήμουν νιος και γέρασα

υπομονηηηηηηηηηηη καλε κ εσυ μην βιαζεσαι

Μεγάλη αρετή η υπομονή....:)

Μεγάλη αρετή η υπομονή....:)
Αλήθεια, προσυπογράφω κι εγώ, κι ας μου λείπει...

Πάντως, το θέμα συνεχίζει να κινείται, έστω και υπογείως προς το παρόν ;) (είναι και τα μπάνια του λαού στη μέση)

(είναι και τα μπάνια του λαού στη μέση)
Είναι οι φωτιές στη μέση τώρα! (καλά για τα μπάνια δεν το συζητώ...:P )

Τι γίνεται μ αυτό ρε παιδιά; Ήμουν νιος και γέρασα
:lol: :lol: :lol:
Δεν έχεις κι άδικο. Θα σου πω ακριβώς τι γίνεται.
Το κείμενο είναι πρακτικά έτοιμο. Σήμερα θα συναντηθώ με κάποιους εκτροφείς για να τσεκάρω τις τελευταίες λεπτομέρεις όσον αφορά την εισαγωγή ζώων κ.λπ.
Έχω συγκεντρώσει πληροφορίες για την προέλευση των ζώων, πώς "μαγειρεύονται" τα χαρτιά, ποιες είναι οι διατάξεις του νόμου και πώς καταπατούνται.
Επίσης έχουμε και πολλές φωτογραφίες (thanx aretha!)
Θα ανεβάσω το κείμενο μέσα στις επόμενες ημέρες (να δω πώς γιατί είναι τεράστιο) για να μου πείτε τα σχόλιά σας.
Ωστόσο έχουν δίκιο τα παιδιά, είναι νεκρή η περίοδος, ακόμα κι αν καταφέρουμε να δημοσιευτεί κάποιο άρθρο, θα πάει άπατο. Αλλά υπάρχουν άκρες και μπορούμε να κινηθούμε πιο δυναμικά από Σεπτέμβρη.:D

Αλήθεια τι έγινε με το θέμα της καταγγελίας των άθλιων petshop;;; Έχω χάσει επεισόδια!!! Το όνομα μου το έχετε έτσι;;;

:lol: :lol: :lol:
Δεν έχεις κι άδικο. Θα σου πω ακριβώς τι γίνεται.
Το κείμενο είναι πρακτικά έτοιμο. Σήμερα θα συναντηθώ με κάποιους εκτροφείς για να τσεκάρω τις τελευταίες λεπτομέρεις όσον αφορά την εισαγωγή ζώων κ.λπ.
Έχω συγκεντρώσει πληροφορίες για την προέλευση των ζώων, πώς "μαγειρεύονται" τα χαρτιά, ποιες είναι οι διατάξεις του νόμου και πώς καταπατούνται.
Επίσης έχουμε και πολλές φωτογραφίες (thanx aretha!)
Θα ανεβάσω το κείμενο μέσα στις επόμενες ημέρες (να δω πώς γιατί είναι τεράστιο) για να μου πείτε τα σχόλιά σας.
Ωστόσο έχουν δίκιο τα παιδιά, είναι νεκρή η περίοδος, ακόμα κι αν καταφέρουμε να δημοσιευτεί κάποιο άρθρο, θα πάει άπατο. Αλλά υπάρχουν άκρες και μπορούμε να κινηθούμε πιο δυναμικά από Σεπτέμβρη.:D
Μπράβο, θα θέλαμε να το δούμε το κείμενο.
Τι συνάντηση με εκτροφείς λες? υπάρχουν τέτοιοι στην Ελλάδα? Εγώ μόνον δύο επίσημους ξέρω.
Για τον Σεπτέμβρη που λες έχεις πολύ δίκιο. Τώρα δεν κουνιέται φύλλο - με τον καύσωνα και τις διακοπές όλοι, φορείς και ιδιώτες, είναι "μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας"! Στο μεταξύ μπορούμε να δούμε το κείμενο .

μηπως ομως θα ηταν καλο να μην ανεβει εδω το κειμενο?ξερω'γω,μην το δει κανεις που δεν πρεπει:hmm:

Evelia,επισημοι εκτροφεις στην Ελλαδα υπαρχουν πολλοι;)

μηπως ομως θα ηταν καλο να μην ανεβει εδω το κειμενο?ξερω'γω,μην το δει κανεις που δεν πρεπει:hmm:

Evelia,επισημοι εκτροφεις στην Ελλαδα υπαρχουν πολλοι;)
Ίσως δεν έχεις άδικο, αλλά πάλι δεν πρέπει να το δούμε κι εμείς αφού θα μας εκπροσωπεί? Ίσως μια λύση είναι να το προαναγγείλει δυο μέρες πιο μπροστά για να το βάλει για μία μόνο μέρα και μετά να το αποσύρει.
Όσο για τους επίσημους εκτροφείς γατών αν ξέρεις κάποιους στη Β. Ελλάδα, μπορείς να μου τους γράψεις σε προσωπικό μύνημα?
Γεια

εκτος αν σταλει με ε-μαιλ στους ενδιαφερομενους...:hmm:

εκτροφεις συγκεκριμενους δεν ξερω,εκτος απο τη sublime που ειναι και μελος εδω κι ειναι απο τη Θεσ/κη.

Παιδιά και εγώ πριν από δύο βδομάδες είδα το θέμα και θέλω να συμβάλω με όποιον τρόπο θεωρείτε ότι χρειάζεται.... Ακόμα υπογράφουμε για το κείμενο? :hmm: Αν ναι, ισχύει ότι στέλνουμε μειλ στην Αρήθα?
Αν χρειάζεται κάτι πείτε μου..... :)

σήμερα είδα για πρώτη φορά το θέμα.Επίσημοι εκτροφείς σίγουρα υπάρχουν ,όμως τα περισσότερα πετσοπ ψωνίζουν από ιδιώτες.Μπροστά ήμουν όταν μία γυναίκα συνεννοοείτο με τον πετσοπά στη Γούναρη στον Πειραιά να του πουλήσει γατάκια ράτσας.Να μη ψωνίζουμε από πετσοπ που εμπορεύονται ζώα.

ιδιωτης και πουλαγε σε πετ-σοπ:blink: ???κι αυτα τα γατια ο ιδιοκτητς του πετ-σοπ θα τα παρουσιαζε με χαρτια στους επιδοξους αγοραστες??

Μπα, μη νομίζεις ότι ζητάνε όλοι χαρτιά, εδώ οι περισσότεροι που αγοράζουν ράτσες δε γνωρίζουν καν τα χαρακτηριστικά της ράτσας που παίρνουν.
Κάπου είχα διαβάσει ακόμα και για περίπτωση κανονικότατης κοινής ευρωπαϊκής γάτας που πουλήθηκε για Περσική, επειδή (όπως όλα τα μωρά) είχε λίγο φουντωτό τρίχωμα!! :lol: :lol:

Τελικά η συνάντηση θα γίνει σήμερα. Θα ανεβάσω το κείμενο το συντομότερο δυνατόν. Ξέρω πως πολλοί ανησυχούν γι' αυτό, ας μη μας πιάνει σύνδρομο καταδίωξης! Όταν λέμε ότι είναι νεκρή περίοδος, εννοούμε ότι είναι νεκρή περίοδος για όλους.;)

Επίσης πρέπει να σας πω ότι η συνάντηση θα γίνει με μέλη του dogforum απ' όπου έχω πάρει πολλές πληροφορίες , οπότε το σωστό είναι να πούμε ότι το κείμενο έγινε με συμμετοχή και των δύο σάιτ. Δε νομίζω να έχετε αντίρρηση...:redface: Αν μη τι άλλο, είναι ενδιαφέρουσα συνεργασία.:D

@evelia: οι επίσημοι εκτροφείς γάτας λογικά θα είναι εγγεγραμμένοι στον Ελληνικό Όμιλο Γάτας. Δυστυχώς δεν έχω στοιχεία επικοινωνίας, αλλά αν ψάξεις, θα τους βρεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back