Υπογραφές για να σταματήσει η αθλιότητα στα pet shop

ναι καλε φυσικα κανενα προβλημα πρεπει να ειμαστε ολοι ενωμενοι κ οχι να ξεχωριζουμε σε αυτο το θεμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ συμφωνώ!!! :)
Η ισχύς εν τη ενώση όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επίσης πρέπει να σας πω ότι η συνάντηση θα γίνει με μέλη του dogforum απ' όπου έχω πάρει πολλές πληροφορίες , οπότε το σωστό είναι να πούμε ότι το κείμενο έγινε με συμμετοχή και των δύο σάιτ. Δε νομίζω να έχετε αντίρρηση...:redface: Αν μη τι άλλο, είναι ενδιαφέρουσα συνεργασία.:D
Αστειεύεσαι; Ίσα ίσα, που μ' αυτή τη συνεργασία μπορούν να βγουν κι ένα σωρό τραβηχτικοί τίτλοι για τα ΜΜΕ: "Γάτες και σκύλοι ενώνουν διαδικτυακά τις προσπάθειές τους εναντίον των πετ σοπ" "Σκύλοι, γάτες και... ιντερνετικά ποντίκια ενάντια στο εμπόριο ζώων" "Διαδικτυακά γαβγίσματα και νιαουρίσματα βάζουν τέλος στην εκμετάλλευση των ζώων από τα πετ σοπ" :lol: Και ούτω καθ'εξής...

εκτος αν σταλει με ε-μαιλ στους ενδιαφερομενους...:hmm:

εκτροφεις συγκεκριμενους δεν ξερω,εκτος απο τη sublime που ειναι και μελος εδω κι ειναι απο τη Θεσ/κη.
Ευχαριστώ.
Δε θάταν καλά να έχουμε μια λίστα με τους εκτροφείς γατών? Υποθέτω ότι και εμείς ενδιασφέρουμε αυτούς και βέβαια αυτοί εμάς.
Το sublime που λες έψαξα στο ιντερνετ αλλά δεν τον βρήκα. ΄
Βλέπω όλα τα σιτες αφορούν κυρίως σκυλιά, για γάτες ελάχιστα.
Για την ευαισθητοποίηση του κοινού πρέπει η ομάδα να σκεφτεί τρόπους. Στο Λονδίνο για να προβάλλουν την τέχνη ανάρτησαν έργα διασήμων ζωγράφων σε δημόσια μέρη σχετικά με συγκριμένες δραστηριότητες. Π.χ. έναν Ρούμπενς κοντά σε ινστ. καλλονής κτλ.
Πως θα σας φαινόταν να δουλέψει η ομάδα για την προβολή της προστασίας της γάτας? 'Ηδη το εμπόριο κάνει πολλά (π.χ. υπέροχα μικροαντικείμενα και μπιζού με γάτες) αλλά σε καθαρά καταναλωτική βάση. Μεγάλα πόστερς με γατούλια σε γιάφορες εκφάνσεις και κείμενα για το χαρακτήρα και τη στάση τους και ακόμη σε σχέση ίσως με διαφήμιση μέσω δήμων κτλ δεν θάταν μια ώθηση παράλληλα με άλλες ενέργειες όπως τα "κακά" πετσοπ κτλ?.

Δε θάταν καλά να έχουμε μια λίστα με τους εκτροφείς γατών? Υποθέτω ότι και εμείς ενδιασφέρουμε αυτούς και βέβαια αυτοί εμάς.
Χρήσιμη θα ήταν, και σίγουρα θα'ταν καλό να υπάρχει μια κάποιας μορφής συνεργασία, πχ σε θέματα αδέσποτων,(εφ'όσον εντοπιστεί βέβαια ανάλογο ενδιαφέρον από την πλευρά των εκτροφέων -πράγμα όχι βέβαιο) αλλά από όσο έχω καταλάβει οι περισσότεροι δε διαθέτουν site και μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με το μέσο.
Το sublime που λες έψαξα στο ιντερνετ αλλά δεν τον βρήκα.
Είναι μέλος στο site, μπορείς να τη βρεις ψάχνοντας στη Λίστα Μελών ;)

Αστειεύεσαι; Ίσα ίσα, που μ' αυτή τη συνεργασία μπορούν να βγουν κι ένα σωρό τραβηχτικοί τίτλοι για τα ΜΜΕ: "Γάτες και σκύλοι ενώνουν διαδικτυακά τις προσπάθειές τους εναντίον των πετ σοπ" "Σκύλοι, γάτες και... ιντερνετικά ποντίκια ενάντια στο εμπόριο ζώων" "Διαδικτυακά γαβγίσματα και νιαουρίσματα βάζουν τέλος στην εκμετάλλευση των ζώων από τα πετ σοπ" :lol: Και ούτω καθ'εξής...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον!!!:up:

Παιδιά, το κείμενο είναι έτοιμο - ενδεχομένως να γίνουν κάποιες μικροαλλαγές/προσθήκες αργότερα.
Επειδή πολλοί προβληματίστικαν για τη δημοσιοποίησή του στο ίντερνετ, αποφάσισα να μην το ανεβάσω. Μπορώ να το στείλω με μέιλ σε όσους ενδιαφέρονται.
Παρακαλώ στείλτε μου pm με το email σας, και κάποιος καλός άνθρωπος να μου πει πώς θα κάνω μαζική αποστολή για να μην τα στέλνω ένα-ένα.:P

Επίσης πρέπει να σας πως ότι συμπεριέλαβα και κάποιες μαρτυρίες από πράγματα που έχουν αναφέρει μέλη εδώ. ("σε ένα πετ σοπ είδα ετούτα και εκείνα"). Η αναφορά γίνεται με το ψευδώνυμο πχ η χρήστης Λούλα Μπούλα του MyCat είπε...
Χρησιμοποίησα δηλώσεις της Μάριελ, της Αγγελικής, της Ασπασίας, της deni και του Βασίλη Μ.
Υπ' οψη πως ό,τι λέγεται εδώ λέγεται δημόσια, καθώς το σάιτ είναι ανοιχτό σε όλους.

Αυτά προς το παρόν, πάω να καθαρίσω τα pm μου...:happy:

Μπράβο βρε Ρούλα. Το κείμενο δεν γίνεται να το στείλεις και μέσω πμ;

Δεν έχω ιδέα!:)
Να το κάνω copy/paste λίγο δύκολο, γιατί είναι 15 σελίδες με φωτογραφίες (είχα οίστρο).
Αν τώρα εννοείς να κάνω καμιά μαγκιά μέσω outlook, δεν έχω ιδέα τι να κάνω.:redface:
Τέλος πάντων, είμαι παραδοσιακός άνθρωπος, μαζεύω email, τα γράφω με το χεράκι, τα ματαγράφω στο send box και ο Θεός βοηθός. Σας στέλνω το πρώτο batch τώρα.

στείλε το και σε μένα σε πμ αν μπορέσεις τελικά

Miss λουλα μπουλα θελω κι εγω ενα αντιγραφο :)

Παιδιά, δοκίμασα να στείλω το κείμενο με pm, αλλά είναι πολύ μεγάλο (πρέπει να κόψω 10.000 χαρακτήρες για να το χωρέσει).:P
Επίσης δεν βγαίνουν οι φωτογραφίες.

Οπότε όποιος θέλει, μόνο μέσω email...:/:

Ρuko, δεν μπορείς να το στείλεις με attachment?

Έχω πάρει φωτογραφίες από ένα πετ σοπ, όπου κάτι σκυλάκια δεν είχαν ούτε νερό ούτε φαγητό... μπορούμε να το συμπεριλάβουμε? Δεν είδα επωνυμία όμως. Θα ξανακοιτάξω αύριο....

Δες την επωνυμία και την διεύθυνση και στείλε τις στην Ρούλα (ruko) που έχει αναλάβει να φτιάξει το κείμενο.

Έχω πάρει φωτογραφίες από ένα πετ σοπ, όπου κάτι σκυλάκια δεν είχαν ούτε νερό ούτε φαγητό....
Το ότι δεν είχαν νερό και φαγητό δεν σημαίνει κάτι κακό. Στα pet shop επειδη στερουνται χωρου, δεν αφηνουν νερό μεσα στα κλουβια γιατί τα κουτάβια παίζουν και το χύνουν. Οσο για το φαγητό νομίζω τα ταίζουν ανά διαστήματα και μετά παίρνουν τα πιατάκια.

Όχι, ο νόμος ορίζει ότι τα ζώα πρέπει να έχουν ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε νερό. Η τροφή, πράγματι, είναι μια άλλη υπόθεση.

να αναφερουμε μεσα κ κτηνιατρους μην τους αφησουμε απεξω αυτους

Είναι σαββατοκύριακό ρε παιδιά δεν είχαν χθες νερό. ξαναπέρασα σήμερα και πάλι δεν είχαν... Και είναι και ένα κουταβάκι πάρα πολύ μικρό.

Είναι σαββατοκύριακό ρε παιδιά δεν είχαν χθες νερό. ξαναπέρασα σήμερα και πάλι δεν είχαν... Και είναι και ένα κουταβάκι πάρα πολύ μικρό.
Nαι αλλά στη φωτογραφία πώς θα αποδειχθεί ότι είναι Σ/Κ?:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back