ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Μετα ας μη καθομαστε. Παρτε τα κινητα σας κι οπου δειτε παραβιαση των οσων εκ του νομου οριζονται σε πετ σοπ, τραβηξτε βιντεο η φωτο. Αν ανεβω αθηνα το Σ/Κ θα κανω κι εγω μια βολτα. Αλλα μη φατε ξυλο το ξαναλεω.
Τωρα που πεθανεκαι το γατακι ειναι ακομη πιο αδικο να το αφησουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ, όπως το είπες από την αρχή, για τα ζώα δεν θα νοιαστεί κανείς ενώ για το πορτοφόλι τους που αδικείται υπάρχουν πιθανότητες πολλές να νοιαστούν.Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε πως ο δικός τους στόχος είναι να κάνουν μια εκπομπή που θα πουλήσει, κι αυτό θα γίνει μόνο αν αναφερθούν σε εξαπάτηση πελατών, παράνομα κυκλώματα εκτροφής και αγοραπωλησίας κτλ. (που κι αυτά μας αφορούν:αυτό που βλέπουμε στα πετ σοπ είναι μόνο το τελευταίο στάδιο μιας μακράς διαδικασίας).
Ακριβώς Οι φωτο και τα βίντεο που θα τραβηχτούν δεν θα είναι για να προβληθούν αλλά για να πείσουν ότι κάτι υπάρχει άρα να ερευνηθείΔεν θέλουμε αποδείξεις, θέλουμε στοιχεία που να στρέψουν το ρεπορτάζ προς κάποιες κατευθύνσεις. Να μπορούμε να τους πούμε, π.χ. "Υπάρχουν αυτά τα εκτροφεία, αυτά τα κυκλώματα, αυτές οι παρανομίες, ψάξτε το περισσότερο".
Συμφωνώ!Το καλά νέα είναι ότι θα συνεργαστούμε με τη Μαρίνα του stray που έχει πολλά στοιχεία και μεγαλύτερη εμπειρία στο χειρισμό τέτοιων καταστάσεων.
Και αν δεν δώσουν προτεραιότητα σ αυτό και το πάνε με τη σειρά, μπορεί να πάει μέχρι την άνοιξη αρχές καλοκαιριού 2008. Αλλά το πετραδάκι πρέπει να μπει γιατί αν επειδή θα μας φανεί μεγάλο το διάστημα το αφήσουμε το θέμα, θα φτάσει μέχρι εκατό χρόνια.Τα άσχημα νέα είναι ότι η υπόθεση της καταγγελίας μάλλον θα πρέπει να πάρει αναβολή για το Σεπτέμβριο, καθώς τελειώνει η φετεινή σεζόν και θα έχουν σίγουρα προγραμματίσει τα τελευταία θέματα που θα παρουσιάσουν. Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε επ' αυτού.
Δεν ξεφούσκωσε, ανασυγκρότηση και συγχρονισμό χρειαζόμαστε, και μεθοδικότητα ώστε να μην κινούμαστε υπό καθεστώς ενθουσιασμού.Αλλά μην πείτε "Μάλιστα, πάει κι αυτό, ξεφούσκωσε", γιατί δεν πρόκειται να το αφήσουμε να περάσει έτσι. Θα επαναφέρουμε το θέμα.
Συμφωνώ, αλλά έχω κι ένα φόβο μήπως έτσι λάβει τα μέτρα του ο εχθρός και καμουφλαριστεί σωστά. Μήπως δηλαδή τον ειδοποιούμε να ετοιμαστεί.Εν τω μεταξύ (αυτή η ιδέα μου ήρθε τώρα), ίσως μπορούμε να μαζέψουμε κάποιες πληροφορίες σε ένα πιο εκτενές κείμενο, χωρίς να κατονομάζουμε κανέναν, γιατί τότε όντως υπάρχει κίνδυνος μήνυσης, και να το διαδόσουμε στο ίντερνετ, ζητώντας π.χ. να αναρτηθεί σε δημοφιλή blog και όχι μόνο φιλοζωϊκά. Έτσι θα αρχίσει να κυκλοφορεί η ιδέα και από Σεπτέμβρη επανερχόμαστε στον Ευαγγελάτο.
Πείτε μου τις σκέψεις σας.
Ismini
Διάσημο μέλος
ΣΩΣΤΟ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ!.
Συμφωνώ, αλλά έχω κι ένα φόβο μήπως έτσι λάβει τα μέτρα του ο εχθρός και καμουφλαριστεί σωστά. Μήπως δηλαδή τον ειδοποιούμε να ετοιμαστεί.
ruko
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Μμμμ… έτσι κι αλλιώς στο θιγμένο συμφέρον του καταναλωτή βασιζόμαστε, αλλά σκέφτομαι ότι αν πάρουν χαμπάρι οι πετσοπάδες μήπως δεν θα μπορεί να βρει στοιχεία το κανάλι, το οποίο έχει μεγαλύτερη θεαματικότητα απ ότι το ιντερνετ. Από την άλλη πάλι, και το κανάλι είναι μήπως σίγουρο ώστε να αξίζει να το περιμένουμε;
Αν οι καταναλωτές γίνουν καχύποπτοι είναι και το επιθυμητό γιατί θα αρχίσουν να χάνουν το παιχνίδι οι πετσοπάδες, γιατί άντε να πείσουν το κοινό μετά να τους εμπιστευτεί. Το παν είναι να βγει σε μέσον με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα.
Το πρόβλημα είναι όμως πως θα μαζευτούν στοιχεία που δεν θα διαψεύδονται. Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ας γίνει έτσι.να το διαδόσουμε στο ίντερνετ, ζητώντας π.χ. να αναρτηθεί σε δημοφιλή blog και όχι μόνο φιλοζωϊκά.
Εγώ θέλωΠαιδιά, εργάζομαι σε περιοδικό που ανήκει σε πολύ μεγάλη εφημεριδα. Ρώτησα ένα καλό φιλο και δημοσιογράφο αν γίνεται να μπει κάπου το θέμα. Eιναι μια αρχή κι αυτο. Μου ειπε ναι στην εφημεριδα. Απο Δευτερα όμως. Αυτο που χρειάζεται είναι να μιλήσει τηλεφωνικά κάποιος με ένα δημοσιογράφο για όλα τα στοιχεία που έχουμε. Ποιος μπορει να το αναλάβει; Θελετε κατ αρχήν; Eγώ νομίζω οτι μπορουμε να αρχίσουμε απο κει.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Να γινει θεμα πραγματικα παιδια οχι να περασει στο ντουκου παλι.Εινα θεμα στρατηγικης μεσων ενημερωσης
aspasiapef
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως ως θέμα θα κινήσει πιστεύω το ενδιαφέρον γιατί αφορά κοροϊδία σε βάρος πελατών.
Αλλά…. Αν γίνει εκπομπή του Ευαγγελάτου, θα γίνει και το εξής: θα καλέσει κάποιους του επαγγέλματος, οι οποίοι θα πουν ότι αυτά γίνονται από μια μικρή μειοψηφία κακών επαγγελματιών και ότι κι εμείς θα θέλαμε να καταγγέλλονται αυτοί γιατί εκθέτουν κι εμάς και είμαστε καλοί επαγγελματίες και σεβόμαστε κλπ κλπ κ λπ
Αυτό μας πειράζει;
ruko
Διάσημο μέλος
Αλλά…. Αν γίνει εκπομπή του Ευαγγελάτου, θα γίνει και το εξής: θα καλέσει κάποιους του επαγγέλματος, οι οποίοι θα πουν ότι αυτά γίνονται από μια μικρή μειοψηφία κακών επαγγελματιών και ότι κι εμείς θα θέλαμε να καταγγέλλονται αυτοί γιατί εκθέτουν κι εμάς και είμαστε καλοί επαγγελματίες και σεβόμαστε κλπ κλπ κ λπ
Αυτό μας πειράζει;
Δε μας πειράζει. Εδώ που τα λέμε, είναι το σωστό και το δίκαιο να καλέσεις και την άλλη πλευρά. Αλλά, αφ' ενός στη συγκεκριμένη περίπτωση το ποιος είναι κακός επαγγελματίας φαίνεται και με μια ματιά, δεν είναι ανάγκη να είσαι ειδικός και αφ' ετέρου, αν έχεις δει ποτέ τη συγκεκριμένη εκπομπή, θα πρόσεξες ότι ο Ευαγγελάτος ποτέ δεν αφήνει τη θιγόμενη πλευρά να μιλήσει,
πράγμα που δεν είναι σωστό από μέρους του, αλλά τέλος πάντων.Για τα υπόλοιπα, η γνώμη μου είναι πως είναι καλό να γίνονται πολλές κρούσεις σε διάρκεια χρόνου, για να κυκλοφορεί το θέμα. Θα ήταν ωραίο αν μπορούσαμε να παρουσιάσουμε πολλά πράγματα συντονισμένα, αλλά έτσι θα γινόταν τζέρτζελο για μια περίοδο και κατόπιν θα ξεχνιόταν το θέμα. Οπότε, κατά τη γνώμη μου, καλύτερα 3-4 "μικρά" με μεγάλη διάρκεια ζωής παρά ένα μεγάλο.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Εντάξει συμφωνώ
χριστινα
Διάσημο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Γιατι αυτοι ειναι οι βασικοι μαρτυρες πως ηταν εκει το γατακι.
Και ρωταω όχι επικριτικα γιατι αληθεια καταλαβαινω τα παντα. Οργανωτικα θετω το θεμα....
ladycat
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Νομιζω οτι αν δε τα παρατησουμε και κανουμε γραμματα και τα στελνουμε καθε μια δυο μερες για καρο θα τους σκασουμε και κατι θα γινει εξισου αν καοποιοι συνενοοηθουν να τηλεφωνουν πολυ συχνα και να "πρηζουν" τις υπηρεσίες- εφημεριδες, καναλια.. Αφου ειναι αδιαφοροι εμεις χρειαζεται να γινουμε επιμονοι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool