Υπογραφές για να σταματήσει η αθλιότητα στα pet shop

• Thread starter Thread starter ladycat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
εγω λεω να μιλλησω τελευταια γιατι χωρις να εχω αποδειξεις πουνα μπορω να φτασω το μαχαιρι στο κοκκαλο αυτα μου φαινονται ιδανικα καντε υπομονη λιγες μερες η κυρια των γατιων ξανακτυπα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Yasmin ηδη δινει αρκετα στοιχεια. Αυριο θα εχω ενα χαρτι γνησιοτητας οπως ειπανε τοτε (πριν 7 χρονια) απο ενα σκυλακι που ειχα παρει στη μητερα μου απο το μαγαζι αυτο (καθαροαιμο πομερανιαν). Ας το παρω και θα σας πω τι λεει.
Μετα ας μη καθομαστε. Παρτε τα κινητα σας κι οπου δειτε παραβιαση των οσων εκ του νομου οριζονται σε πετ σοπ, τραβηξτε βιντεο η φωτο. Αν ανεβω αθηνα το Σ/Κ θα κανω κι εγω μια βολτα. Αλλα μη φατε ξυλο το ξαναλεω.
Τωρα που πεθανεκαι το γατακι ειναι ακομη πιο αδικο να το αφησουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε πως ο δικός τους στόχος είναι να κάνουν μια εκπομπή που θα πουλήσει, κι αυτό θα γίνει μόνο αν αναφερθούν σε εξαπάτηση πελατών, παράνομα κυκλώματα εκτροφής και αγοραπωλησίας κτλ. (που κι αυτά μας αφορούν:αυτό που βλέπουμε στα πετ σοπ είναι μόνο το τελευταίο στάδιο μιας μακράς διαδικασίας).
Συμφωνώ, όπως το είπες από την αρχή, για τα ζώα δεν θα νοιαστεί κανείς ενώ για το πορτοφόλι τους που αδικείται υπάρχουν πιθανότητες πολλές να νοιαστούν.
Δεν θέλουμε αποδείξεις, θέλουμε στοιχεία που να στρέψουν το ρεπορτάζ προς κάποιες κατευθύνσεις. Να μπορούμε να τους πούμε, π.χ. "Υπάρχουν αυτά τα εκτροφεία, αυτά τα κυκλώματα, αυτές οι παρανομίες, ψάξτε το περισσότερο".
Ακριβώς Οι φωτο και τα βίντεο που θα τραβηχτούν δεν θα είναι για να προβληθούν αλλά για να πείσουν ότι κάτι υπάρχει άρα να ερευνηθεί
Το καλά νέα είναι ότι θα συνεργαστούμε με τη Μαρίνα του stray που έχει πολλά στοιχεία και μεγαλύτερη εμπειρία στο χειρισμό τέτοιων καταστάσεων.
Συμφωνώ!
Τα άσχημα νέα είναι ότι η υπόθεση της καταγγελίας μάλλον θα πρέπει να πάρει αναβολή για το Σεπτέμβριο, καθώς τελειώνει η φετεινή σεζόν και θα έχουν σίγουρα προγραμματίσει τα τελευταία θέματα που θα παρουσιάσουν. Δεν ξέρω τι γνώμη έχετε επ' αυτού.
Και αν δεν δώσουν προτεραιότητα σ αυτό και το πάνε με τη σειρά, μπορεί να πάει μέχρι την άνοιξη αρχές καλοκαιριού 2008. Αλλά το πετραδάκι πρέπει να μπει γιατί αν επειδή θα μας φανεί μεγάλο το διάστημα το αφήσουμε το θέμα, θα φτάσει μέχρι εκατό χρόνια.
Αλλά μην πείτε "Μάλιστα, πάει κι αυτό, ξεφούσκωσε", γιατί δεν πρόκειται να το αφήσουμε να περάσει έτσι. Θα επαναφέρουμε το θέμα.
Δεν ξεφούσκωσε, ανασυγκρότηση και συγχρονισμό χρειαζόμαστε, και μεθοδικότητα ώστε να μην κινούμαστε υπό καθεστώς ενθουσιασμού.
Εν τω μεταξύ (αυτή η ιδέα μου ήρθε τώρα), ίσως μπορούμε να μαζέψουμε κάποιες πληροφορίες σε ένα πιο εκτενές κείμενο, χωρίς να κατονομάζουμε κανέναν, γιατί τότε όντως υπάρχει κίνδυνος μήνυσης, και να το διαδόσουμε στο ίντερνετ, ζητώντας π.χ. να αναρτηθεί σε δημοφιλή blog και όχι μόνο φιλοζωϊκά. Έτσι θα αρχίσει να κυκλοφορεί η ιδέα και από Σεπτέμβρη επανερχόμαστε στον Ευαγγελάτο.

Πείτε μου τις σκέψεις σας.
Συμφωνώ, αλλά έχω κι ένα φόβο μήπως έτσι λάβει τα μέτρα του ο εχθρός και καμουφλαριστεί σωστά. Μήπως δηλαδή τον ειδοποιούμε να ετοιμαστεί.

.
Συμφωνώ, αλλά έχω κι ένα φόβο μήπως έτσι λάβει τα μέτρα του ο εχθρός και καμουφλαριστεί σωστά. Μήπως δηλαδή τον ειδοποιούμε να ετοιμαστεί.
ΣΩΣΤΟ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ!

Λένε να μην υποτιμάς τον εχθρό σου. Όμως 1)πολύ αμφιβάλλω αν αυτά τα όρθια ζώα ξέρουν τι είναι ίντερνετ 2)τα μόνα μέτρα που μπορούν να πάρουν είναι να περιορίσουν κάπως τις αθλιότητές τους, ιδίως αν οι καταναλωτές αρχίσουν να γίνονται λίγο καχύποπτοι.

Παιδιά, εργάζομαι σε περιοδικό που ανήκει σε πολύ μεγάλη εφημεριδα. Ρώτησα ένα καλό φιλο και δημοσιογράφο αν γίνεται να μπει κάπου το θέμα. Eιναι μια αρχή κι αυτο. Μου ειπε ναι στην εφημεριδα. Απο Δευτερα όμως. Αυτο που χρειάζεται είναι να μιλήσει τηλεφωνικά κάποιος με ένα δημοσιογράφο για όλα τα στοιχεία που έχουμε. Ποιος μπορει να το αναλάβει; Θελετε κατ αρχήν; Eγώ νομίζω οτι μπορουμε να αρχίσουμε απο κει.

Για ruko

Μμμμ… έτσι κι αλλιώς στο θιγμένο συμφέρον του καταναλωτή βασιζόμαστε, αλλά σκέφτομαι ότι αν πάρουν χαμπάρι οι πετσοπάδες μήπως δεν θα μπορεί να βρει στοιχεία το κανάλι, το οποίο έχει μεγαλύτερη θεαματικότητα απ ότι το ιντερνετ. Από την άλλη πάλι, και το κανάλι είναι μήπως σίγουρο ώστε να αξίζει να το περιμένουμε;

Αν οι καταναλωτές γίνουν καχύποπτοι είναι και το επιθυμητό γιατί θα αρχίσουν να χάνουν το παιχνίδι οι πετσοπάδες, γιατί άντε να πείσουν το κοινό μετά να τους εμπιστευτεί. Το παν είναι να βγει σε μέσον με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα.
να το διαδόσουμε στο ίντερνετ, ζητώντας π.χ. να αναρτηθεί σε δημοφιλή blog και όχι μόνο φιλοζωϊκά.
Το πρόβλημα είναι όμως πως θα μαζευτούν στοιχεία που δεν θα διαψεύδονται. Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ας γίνει έτσι.
Παιδιά, εργάζομαι σε περιοδικό που ανήκει σε πολύ μεγάλη εφημεριδα. Ρώτησα ένα καλό φιλο και δημοσιογράφο αν γίνεται να μπει κάπου το θέμα. Eιναι μια αρχή κι αυτο. Μου ειπε ναι στην εφημεριδα. Απο Δευτερα όμως. Αυτο που χρειάζεται είναι να μιλήσει τηλεφωνικά κάποιος με ένα δημοσιογράφο για όλα τα στοιχεία που έχουμε. Ποιος μπορει να το αναλάβει; Θελετε κατ αρχήν; Eγώ νομίζω οτι μπορουμε να αρχίσουμε απο κει.
Εγώ θέλω

Και βέβαια Όλγα! Εννοείται!!!

Κι εγω αλλα προσοχη!! Η ειδηση μπορει να χαθει σε ενα περιοδικο θα ειναι μια δυο σελιδες...ενω στη τηλεωραση ειναι πιο χρησιμο, οποτε να κανουμε κατι μικρο για το περιοδικο κα να φυλαχουμε το ζουμι για τη ΤΒ για να μην τεθει και θεμα επαναληψης ιδιων θεματων και χλιαρεψει το πραμα, ακομα καλυτερα αν μπορει ο φιλος σου να το βγαλει σε περιοδικο την ιδια περιοδο με την τηλεοραση!

Να γινει θεμα πραγματικα παιδια οχι να περασει στο ντουκου παλι.Εινα θεμα στρατηγικης μεσων ενημερωσης

Γιασμίν σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα είπε η Όλγα ότι θα μπει!

Όπως και να'χει είναι κι αυτό μια αρχή. Και αφού η εφημερίδα είναι μεγάλης κυκλοφορίας είναι μια πολύ καλή αρχή.

Και παλι θα ηταν καλυτερο για μενα να μπει, και να γινει κι αφιερωμα σε εκπομπη την ιδια περιοδο, αλιως ισως περασει σαν μια ειδηση σαν ολες ... η αποψη μου ειναι..

Το πρόβλημα με την τηλεόραση είναι ότι θα αργήσει πολύ. Το πρόβλημα με άλλα μέσα είναι ότι δεν θα φανεί πολύ συν ότι τα στοιχεία θα πρέπει να δοθούν έτοιμα.
Πάντως ως θέμα θα κινήσει πιστεύω το ενδιαφέρον γιατί αφορά κοροϊδία σε βάρος πελατών.
Αλλά…. Αν γίνει εκπομπή του Ευαγγελάτου, θα γίνει και το εξής: θα καλέσει κάποιους του επαγγέλματος, οι οποίοι θα πουν ότι αυτά γίνονται από μια μικρή μειοψηφία κακών επαγγελματιών και ότι κι εμείς θα θέλαμε να καταγγέλλονται αυτοί γιατί εκθέτουν κι εμάς και είμαστε καλοί επαγγελματίες και σεβόμαστε κλπ κλπ κ λπ
Αυτό μας πειράζει;

Αλλά…. Αν γίνει εκπομπή του Ευαγγελάτου, θα γίνει και το εξής: θα καλέσει κάποιους του επαγγέλματος, οι οποίοι θα πουν ότι αυτά γίνονται από μια μικρή μειοψηφία κακών επαγγελματιών και ότι κι εμείς θα θέλαμε να καταγγέλλονται αυτοί γιατί εκθέτουν κι εμάς και είμαστε καλοί επαγγελματίες και σεβόμαστε κλπ κλπ κ λπ
Αυτό μας πειράζει;

Δε μας πειράζει. Εδώ που τα λέμε, είναι το σωστό και το δίκαιο να καλέσεις και την άλλη πλευρά. Αλλά, αφ' ενός στη συγκεκριμένη περίπτωση το ποιος είναι κακός επαγγελματίας φαίνεται και με μια ματιά, δεν είναι ανάγκη να είσαι ειδικός και αφ' ετέρου, αν έχεις δει ποτέ τη συγκεκριμένη εκπομπή, θα πρόσεξες ότι ο Ευαγγελάτος ποτέ δεν αφήνει τη θιγόμενη πλευρά να μιλήσει,:P πράγμα που δεν είναι σωστό από μέρους του, αλλά τέλος πάντων.

Για τα υπόλοιπα, η γνώμη μου είναι πως είναι καλό να γίνονται πολλές κρούσεις σε διάρκεια χρόνου, για να κυκλοφορεί το θέμα. Θα ήταν ωραίο αν μπορούσαμε να παρουσιάσουμε πολλά πράγματα συντονισμένα, αλλά έτσι θα γινόταν τζέρτζελο για μια περίοδο και κατόπιν θα ξεχνιόταν το θέμα. Οπότε, κατά τη γνώμη μου, καλύτερα 3-4 "μικρά" με μεγάλη διάρκεια ζωής παρά ένα μεγάλο.

Αν ήμουν αιχμάλωτος για σκλαβοπάζαρο δεν θα θεωρούσα δίκαιο και σωστό να δοθεί δυνατότητα στην άλλη πλευρά.

Εντάξει συμφωνώ

Παιδια εστω και ενας να διαβασει το θεμα και να πειστει μου αρκει. Ειναι καλυτερο απο το απολυτο τιποτα. Ειναι ενας παραπανω ενημερωμενος. Κι αν μπει σε 1 εφημεριδα τωρα τιποτα δεν αποκλειει μια νεα δημοσιευση αργοτερα ή μια ευρυτερη προβολη του θεματος. Οι φωτο υπαρχουν; Και η Yasmin ειχε βαλει φωτο.

Εντάξει. Οπότε μένει να υπάρξουν οι αποδείξεις για να βγουν στη δημοσιότητα. Ποιος θα έχει την ευθύνη της δημοσίευσης; Άτομα, ή η εφημερίδα;

Εμανα η βασικη μου ερωτηση ειναι πόσοι το ειδαν τελικα και αν ειναι διατεθημενι να το στηριξουν αυτο.
:hmm: :hmm: :hmm:
Γιατι αυτοι ειναι οι βασικοι μαρτυρες πως ηταν εκει το γατακι.
Και ρωταω όχι επικριτικα γιατι αληθεια καταλαβαινω τα παντα. Οργανωτικα θετω το θεμα....

λοιπον ηρθε η ωρα μου να μιλησω μετα απο αυτα τα χαλια που ειδα κ μετα απο την βρωμα που ειχαν τα μαγαζια απο μυρωδια κ αλλα ωραια ειδα κ μερικα φρικαλεα πραγματα εγω συμφωνω με την ολγα

Παιδια οποιοι μπορουν να γυριζουν και σε αλλα πετ σοπ και να λενε αχ τι χαριτωμενα τα ζωακια σας και να τραβανε βιντεακι τις αθλιες συνθηκες και να φωτογραφίζουν , νομιζω αυτο θα ηταν πολυ σημαντικο να προστεθει και το γατακι και τα 1500 να γινει το πααδειγμα ολης της αθλιοτητας.

Νομιζω οτι αν δε τα παρατησουμε και κανουμε γραμματα και τα στελνουμε καθε μια δυο μερες για καρο θα τους σκασουμε και κατι θα γινει εξισου αν καοποιοι συνενοοηθουν να τηλεφωνουν πολυ συχνα και να "πρηζουν" τις υπηρεσίες- εφημεριδες, καναλια.. Αφου ειναι αδιαφοροι εμεις χρειαζεται να γινουμε επιμονοι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back