Υπογραφές για να σταματήσει η αθλιότητα στα pet shop

• Thread starter Thread starter ladycat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
να εβλεπες ενα κουνελι να καθεσσαι να κλαις η ψυχη μου σκιζετε κ μονο που το σκεφτομαι παιδια πρεπει να οργανθουμε επειγοντως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερωτηση προς τα μελη του σαιτ:

Προσεξατε οτι δεν υπαρχει στην ελλαδα καποια κοινοτητς- επιτροπη κατα της κακοποιησης ζώων???
Διαβασα σ ενα σαιτ πριν λιγο πως μπορει κανεις να φτιαξει μια, αν κανεναν τον ενδιαφέρει ας μου πει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aπο οτι έχω καταλάβει δεν ειμαι η ιδανική να μεταφέρω στο δημοσιογράφο το όλο θέμα. Mε τις νομικες του προεκτάσεις και όλα τα στοιχεια που υπάρχουν. Xρειάζεται κάποιος να αναλαβει το τηλεφώνημα. Nα πει για τις υπογραφές, τις φωτο και όλα.
Eγώ είμαι ο μεσάζοντας του μεσάζοντα. Δεν τους ξέρω προσωπικά της εφημεριδας τους ανθρώπους. Kαι, ναι, μιλάω για τη μεγαλύτερη εφημεριδα στην Eλλάδα που έχει και καθημερινό φύλλο και ΣK. Tην Tρίτη που θα γυρήσω στη δουλειά θα δώ τι έχετε πει μεταξύ σας και ολο το ΣK και ελπίζω κάποιος να αναλλάβει το θέμα. Nα πω οτι απ οτι κατάλαβα πανω απο 90% πιθανότητα υπάρχει να μπει. Aλλά δεν θέλω να το ορκιστώ κιολας, παιδιά. Eλπίζω όμως οτι θα γίνει.

Ποιός θα το κάνει παιδιά; Μήπως η yasmin είναι κατάλληλη;΄

Το κακό είναι ότι είναι Θεσσαλονίκη...

εγω νομιζω οτι πρεπει να το γραψει καποια που ξερει παρα πολυ καλα τους νομους κ μαλιστα εχω καποια στο μυαλο μου αλλα εχω να την δω στο φορουμ για 2 μερες τωρα

Δεν νομίζω ότι είναι θέμα νόμων, αφού είναι αυτονόητο ότι είναι παράνομη η κατάσταση που διατηρούν τα ζώα. Εξάλλου ο δημοσιογράφος δεν θα ΄γράψει νομικό κείμενο. Νομίζω είναι θέμα επιχειρημάτων σε σχέση με την κακοποίηση των pet shop.

για την νερινα λεω καλεεεεεεε ξερει να επιχηρηματολογει τελεια

Η Νερίνα δεν είναι Αθήνα επίσης...

ναι αλλα μπορει να μας γραψει το κειμενο κ καποια μας να το μαθει μα ουτε κ η γιασμιν ειναι αθηνα

αν μου πειτε με ποιον μπορουμε να συνεργαστουμε δυο τρεις μαζι, αυριο στη συναντηση στη θεσσαλονικη θα ειανι και η Ηοοκ που τα ξερει πολυ καλα επισης αλλα δεν εχει πολυ χρονο

Παιδια εγω στο να στειλω μειλ σε οποιον μπορουμε να σκεφτουμε πιστευω θα βρω το χρονο. Καθως και να παιρνω τηλ. Και κατ' επαναληψη αν θελετε....
Yasmin η κοινοτητα που ανεφερες τι ειναι;

παιδια εγω θα ειμαι Κρητη το τριημερο. Υπολογιστη λογικα δεν θα εχω αλλα θα προσπαθησω για κανενα ιντερνετ καφε να παρακολουθησω το θεμα
Αν ενδιαμεσα χρειαστειτε κατι σχετικο που μπορω να κανω, παρτε τηλ η στειλτε μηνυμα (εχουμε μιλησει με καποιους κι εχουν τηλ)

Ειναι μια κοινοτητα η εταιρεια που υπαρχει σε αλλες χωρες και λεγεται κατα της κακοποιησης των ζωων, τα μελη εθελοντες ασχολουνται μονο με αυτα τα θεματα.
Εδω δεν εχουμε τετοιο.

Παντως καλο ειναι παιδια να μην ετοιμαζει ο ενας κατι, ετοιμαζει ο αλλος κατι αλλα να τηλεφωνηθουμε δυο τρια ατομα οποιοι θελουν και μπορουν και να κανουμε κατι σαν αντιπροσωπεια του σαιτ που θα ασχοληθουμε με αυτο και θα το αναλαβουμε πληρως.

Α εξισου ολα τα σχετικα με κακοποιηση σαιτ αναφερουν οτι το πρωτο πραμα που πρεπει να γινει εινει γραπτες μαρτυριες, οποτε αντι να τα γραφετε εδω, καλυτερα ειναι να κανετε ενα κειμενακι με το τι ειδατε ακριβως οσοι πηγατε σε αυτο η και σε αλλα και αν ειναι δυνατον και φωτογραφίες. επωνυμα και υπευθυνα εννοειται.

Παιδιά,γνώμη μου, καλύτερα το κείμενο και την επαφή με το δημοσιογράφο να το αναλάβει ένας. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να το κάνει? Και ας στείλουμε σε αυτόν όλοι τις προτάσεις μας, τι ξέρουμε, τι είδαμε, τι στοιχεία έχουμε. Να γραφτεί ένα κείμενο που θα μας εκφράζει και να κάνει ένας άνθρωπος την επαφή με το δημοσιογράφο.

Εχω κι εγώ μια άκρη σε εκδοτικό όμιλο (εφημερίδες-περιοδικά) και θα δω αν μπορούμε να βρούμε κι εκει κάποιο δημοσιογράφο για δημοσίευση και σε άλλη εφημερίδα.

:) :) :) Παιδιά έκανα κι εγω σήμερα κίνηση σε δημοσιογράφο,τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να διαβάσει τα δυο άρθρα''Γατάκι σε pet-shop ...και ''Υπογραφές για να σταματήσει........''Μου είπε πως θα τα διαβάσει και να επικοινωνήσω μαζί του από Τρίτη.
Αν υπάρχει κάτι άλλο πείτε μου να του το στείλω με e-mail

:/: :/: :/: Το κείμενο γράφτηκε;κάναμε κάτι άλλο που πρέπει να φανεί;Αύριο δεν είναι που θα είχαμε κάτι έτοιμο;Μήπως δεν έχω ψάξει καλά στο site;

Παιδια νομίζω οτι το θεμα ετσι που παει εξαντλέιται, κανονικα ηταν καλο μιας και ειστε στην αθηνα, να συναντηθειτε απο κοντα, να γινει μια μικρη ομαδουλα, ενας να αναλαβει την εφημεριδα, ενας αλλος τον ευαγγελατο , καπως να γινει τελος παντων οργανωμένο να ξερουμε κι εμεις αν θελετε βοηθεια και σε τι.. ετσι δεν εχω καταλαβει τι γινεται... και καλο ειναι να δινεται ετοιμο κειμενο σε δημοσιογραφο παρα να καθεται να διαβαζει δεκαπεντε σελιδες... αποψη μου...

Εξισου καλο ειναι οσοι πηγαν στο πετ σοπ και απο το στραυ, να γραψουν γραπτα μαρτυρίες και να ξεκαθαρίσει ο καθενας ποσο θελει να εμπλακει στην ιστορία...

Συμφωνώ απόλυτα με την yasmnin,υποσχέθηκα στον άνθρωπό να κοιτάξει τα δυο θέματά μας και ότι Τρίτη θα είχαμε κάτι να παρουσιάσουμε;Τι είναι αυτό;:hmm: :hmm: :hmm:

Σε τετοια θεματα θέλει ΕΜΠΛΟΚΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ δεν γινονται ολα απο το νετ ...

Σε τετοια θεματα θέλει ΕΜΠΛΟΚΗ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ δεν γινονται ολα απο το νετ ...
Ωραία. Ας παγώσει λιγάκι λοιπόν.:happy:
Καλυτερα οσοι θελουν ας ασχοληθούν π.χ. με το τσίρκο για το οποίο τόσο καιρό φωνάζει ο Θανάσης.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back