Υπογραφές για να σταματήσει η αθλιότητα στα pet shop

ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑ ΓΙΑΣΜΙΝ ΜΟΝΟ

Διεύθυνση: Γραφείο: Πινδάρου 32, 10673, Αθήνα, τηλ.: 2103648003-5, Φαξ 2103648006, Οικία: Παλλάδος 12, 14578, Εκάλη, Φαξ 2106229542.

Λ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΤΑ στοιχεια φιλοζωος κ αυτος κ μαλιστα απο οσα διαβασα εχει κανει κ προταση στην βουλη
Διεύθυνση: Γραφείο: Απόλλωνος 6, 10557, Αθήνα, τηλ. 2103314540, Φαξ 2103314541. Οικία: Ολυμπιονικών 16, Ν. Ερυθραία, 14671, τηλ. 2108077404.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια 3,4 ειναι δηλωμενοι φιλοζωοι. Φανταζομαι υπαρχουν και αλλοι. Αν καταφερει κανεις να δημιουργησει ομαδα, εχει αρκετες δυνατοτητες να καταφερει κατι. Εστω και μικρο. Ολα υπερ ειναι!!! Και ξαναλεω ειναι η καλυτερη περιοδος. Να πω κ το εξης. Αν βρει κανεις καποιους προθυμους να τους δωσει και κινητρο καιρος που ειναι, οπως πχ μια δημοσιευση για τη προσπαθεια τους σε εφημεριδες (δεν κοστιζει τοσο). Και για τους τοπικους βουλευτες, στο τοπικο τυπο που γι' αυτους ειναι σημαντικο.
Εγω τοσα χρονια που παρακολουθω θεματα του κλαδου οσες φορες καναμε κατι ηταν καπως ετσι. Αποδιδει περισσοτερο απο τις απειλες κ τις φωνες και ειδικα σε θεματα που δεν τους κοστιζουν αλλα αντιθετα τους προσδιδουν ευαισθησιες. Μπορουμε να οργανωθουμε σε αυτο;;; Τι λετε;;; Εμας ολα τα θεματα ετσι λυνοται.
:lol: :lol: :lol:
Και οταν μια ομαδα ειναι πανελληνια μοιρασμενη καταφερνει αρκετα αν εχει συνοχη και δραστηριοποιειται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια σημείωση: Η Κανέλλη εκδίδει το περιοδικό Νεμεσις. Μπορεί εκεί να βρείτε διευθύνσεις και τηλέφωνα. Το αγοράζεις από το περίπτερο και νομίζω είναι εβδομαδιαίο.

Παιδια σορρυ δεν προλαβα να γραψω ακομη θα το κανω μες τη βδομαδα:hmm:

Θα γίνει συνάντηση τελικά???
Εγώ μπορώ αυτή την Κυριακή, αλλά μετά τις 3 το μεσημέρι!
Κανονίστε το please μέχρι Παρασκευή αν είναι να γίνει, γιατί internet έχω μόνο στο γραφείο και αν το κανονίσετε Σάββατο που δε δουλεύω, δεν θα είμαι γραφείο για να μπω να δω τα messages!!!:/:
Ας το φιξάρει κάποιος απο Παρασκευή!!!:/:

:) :) :) :) :)

Παιδιά, να πω τη μαύρη αλήθεια εμένα θα με βόλευε περισσότερο το Σάββατο, αλλά αν όλες συμφωνείτε να βρεθούμε Κυριακή... so be it. :)

Καλημέρα! :) Επαναφέρω το θέμα, μήπως και καταφέρουμε να οργανωθούμε γι' αυτό το Σ/Κ. Εκτός από το θέμα με τις υπογραφές και την καταγγελία, θα ήταν καλό να βρεθούμε για να δώσουμε στη Βικτωρία τα χρήματα για τη γατοφόρο...
Εγώ μπορώ οποτεδήποτε το Σάββατο και την Κυριακή μετά τις 4-5 το απόγευμα. Άλλος κανείς;

Σ' αυτή την περίπτωση, μήπως να το κάνουμε Σάββατο; Το απογευματάκι είναι καλά. Μπορώ και Κυριακή, αλλά θα χρειαστεί να φύγω νωρίς.:(
Πάντως, ας συναντηθούμε όσοι μπορούμε. Δεν είναι ανάγκη να είμαστε πενήντα άτομα. Ας γίνει ένα πρώτο βήμα και, αν είναι, ξανασυναντιόμαστε κι άλλη φορά.
Άντε, να μην τα λέμε μόνο μέσω του σάιτ!:happy:

Λοιπόν, Σάββατο κατά τις 7 στο Μοναστηράκι; Είναι καλά; Περιμένουμε δηλώσεις συμμετοχής ή/και εναλλακτικές προτάσεις :cool:

Τέλεια! Εμένα με βολεύει!:up:

Άλλος;;;
οεο;;;;;;;

Εγώ όπως είπα δεν μπορώ με τίποτα αυτό το Σκ.. :(
Δεν πειράζει όμως, ας συναντηθείτε όσες μπορείτε!

Κι εγώ μπορώ!
Μοναστηράκι πού? Έξω απο το σταθμό??

Ας πούμε έξω απ' το σταθμό, πάνω στην πλατεία.
Σας στέλνω με pm και το κινητό μου για παν ενδεχόμενο.

Δεν θέλω να σας την σπάσω, αλλά δεν γίνεται πιο νωρίς το Σάββατο? Αν όχι Ο.Κ. αλλά θα κάτσω λίγο γιατί το βράδυ έχουμε beach party στο Καβούρι που το οργανώνουν κάτι φίλοι και είπαν μετά τις 21:00. Αν έρθω στις 7 στο Μοναστηράκι θα κάτσω 1-1,5 ώρα το πολύ-πολύ.

Να το κάνουμε 6 τότε; Εγώ δεν έχω πρόβλημα...

Ε, καλά βρε παιδιά πόσες ώρες χρειαζόμαστε? Κι εγώ το βραδάκι μέχρι τις 8.30-9 θα πρέπει να φύγω..
Νομίζω οτι κάτι θα προλάβουμε να πούμε...!

Εγώ και 6 είμαι οκ.

Κι εγώ το βραδάκι μέχρι τις 8.30-9 θα πρέπει να φύγω..

Ναι, αλλά εγώ 21:00-21:30 πρεπει να είμαι Καβούρι και να έχω γυρίσει πρώτα από το σπίτι για να ετοιμαστώ!;)
Νομίζω ότι 18:00 είναι μια χαρά! Θα τα πούμε στο Μοναστηράκι. Ρούλα έχεις το κινητό μου και Αλίκη εμείς γνωριζόμαστε. Τα λέμε εκεί.:happy:

Ωραίααααα :up: Άντε, περιμένουμε κι άλλους!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back