μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
:cat: :kiss:
καλη τυχη με τα μικρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
¨ολα να πάνε καλα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
agg99
Νεοφερμένο μέλος
μου δωσαν σε πετ σοπ γαλα σε σκονη για σκυλακια και μου ειπαν οτι κανει και για γατακια....το γαλα ειναι puppy milk της bosch...νομιζω οτι δεν εχει ταυρινη που ειναι απαραιτητη...παρολαυτα ο πετσοπας μου ειπε πος και αυτος εχει γατακια και του την συνεστισε γιατρος....αν καποιος γνωριζει....ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος

Μηπως λέει puppy lait..γιατί αυτό παίρνω εγώ και κάνει και για γατάκια, αλλά το λέει στο κουτί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

... Αν κάνει και για τα ΔΥΟ θα πρέπει να έχει κάποια ΄φωτο από τα ΔΥΟ ζώα ή να το λέει......Υπάρχει γάλα που κάνει και για τα ΔΥΟ.

aretha
Περιβόητο μέλος
Καλύτερα πάρε τηλέφωνο τον κτηνίατρό σου να τον ρωτήσεις, ή ψάξε το site της εταιρείας που κατασκευάζει αυτό το γάλα που αγόρασες, μήπως εκεί βρεις περισσότερες πληροφορίες.
julia
Διακεκριμένο μέλος
agg99
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω παντως!
Elena_p
Δραστήριο μέλος
DASKALOS
Νεοφερμένο μέλος
Σας παρακαλώ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πόσο γάλα πρέπει να δίνω στο γατάκι που είναι 5 εβδομάδων.
Η μητέρα γάτα νομίζω δεν το ταϊζει σωστά.
ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το γατάκι δεν τρέφεται σωστά;
edit: τώρα πρόσεξα ότι το γατάκι είναι 5 εβδομάδων. Σ' αυτή την ηλικία μπορεί να ξεκινήσει σιγά σιγά να τρώει στερεή τροφή, δοκίμασε να του πάρεις κροκέτες για μωρά γατάκια, με την ένδειξη "kitten".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τη δοσολογια τη γραφει πανω στο κουτι του γαλακτος.Τι εννοειτε δεν το ταϊζει σωστα;
DASKALOS
Νεοφερμένο μέλος
το γατακι ειναι εντελώς άτονο .δεν σηκώνετε και ολη την ώρα κοιμάται.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Οσο αφορά το αγελαδινό γάλα το πήγα στον κτηνίατρο και μου ειπε να του δωσω.
το γατακι ειναι εντελώς άτονο .δεν σηκώνετε και ολη την ώρα κοιμάται.
ο κτηνιατρος σου ειπε να του δωσεις γαλα αγελαδινο, αυτο που πινουμε εμεις? μα αυτο τους κανει διαρροια.....

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
πουπουλινα

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αν είναι άτονο το γατάκι, μπορεί να είναι άρρωστο και το αγελαδινό γάλα θα το αποτελειώσει
Απόκλεισε κάτι παθολογικό και αν πρέπει να υποβοηθήσεις τη θρέψη του, δώσε το ειδικό γάλα για γατάκια, θρεπτικές παστούλες με βιταμίνες κλπΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
DASKALOS
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω και πάλι
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool