Υφίσταμαι κοινωνική περιθωριοποίηση.

maroulaki2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η maroulaki2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 243 μηνύματα.
- "Που πηγαίνετε? " (-->ταξιτζης)
- "Πλ. Βικτωρίας"
......(διάφορες ερωτήσεις)
-"Κι εσεις πάτε στο παζάρι για τα αδέσποτα?"
-"Ναι"
-"Κοιτάξτε τη ζωή σας..Είστε πολύ νέα, μην καταλήξετε κι εσεις..."
-"Πως?"
- "Σαν αυτές που δεν βρίσκουν γαμπρούς γιατι ασχολούνται μόνο με ζώα."
- "Εχω ξεσκονίσει το ράφι μου, και δεν ανησυχώ, όταν θα κατσω θα ναι τουλάχιστον καθαρό".

Απάντησα με ειρωνεία.Δεν μου χει μείνει κάτι άλλο να κάνω. Βαριέμαι τις πολλές κουβέντες και τις αναλύσεις, για να πείσω τον άλλον οτι δεν είμαι ξεχασμένη απ τη ζωή, και δεν βρίσκω καταφύγιο απο τη λυπηρη ζωή μου στα αδέσποτα.
----------------------------------------------------------------------------------------

-Καλά πόσα γατάκια έχεις τώρα?

-Δύο που ζούν μέσα - έξω, και 2-3 στην αυλή.
-Μαρινάκι μου...μη μου γίνεις η "κυρία με τις γάτες" ε?

Το πρόσωπο του παραπάνω διαλόγου είναι κοντινό μου, και ντράπηκα να ειρωνευτώ. Το προσπέρασα σαν να μην άκουσα.
---------------------------------------------------------------------------------------
Δεν σας γράφω ζητώντας παρηγοριά. Γνωρίζω γιατί κάνω, οτι κάνω. Δεν μετανοιώνω, και δεν στενοχωριέμαι που έχω τέτοια αντιμετώπιση. Μονάχα θυμώνω. Είναι αυτό που προηγείται της αδιαφορίας. Ο θυμός. Η αγανάκτηση. Μετά όταν θα χω πια συνηθίσει στην περιθωριοποίηση θα μου ναι παγερα αδιάφορο.

Γι αυτό καταλήγω:
Εμείς (ναι βάζω κι εσάς μέσα),

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Γεροντοκόρες - γεροντοπαλλίκαρα (σημείωση:αν είναι επιλογή μας, μια χαρά κανένα πρόβλημα)

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Αποτυχημένοι στην προσωπική μας ζωή, ανίκανοι για ανθρωπινες επαφές.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Βρωμιάρηδες γιατι ερχόμαστε σε επαφή με ζώα

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Υστερικοί με κόμπλεξ και ψυχολογικό πρόβλημα, να το ξεσπάσουμε στην αγάπη για τα ζώα.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ βρώμικα σπίτια, γιατί ζούν τα ζώα μας μέσα, πιείτε απ το ποτηράκι, δεν το γλυψε το γατί μου. Τα ποτήρια είναι κλεισμένα στο ντουλάπι.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ οι τρελές με τις γάτες...Και λέω τρελές κι όχι τρελοί γιατί κυρίως οι γυναίκες αντιμετωπίζουν την ρατσιστική ταμπελίτσα.

Επειδή είμαι 26 χρονών, δεν είμαι υποχρεωμένη, να παντρολογιέμαι στα νυχτερινα κλαμπ γιατι είμαι σε "ηλικία γαμου" (αν είναι δυνατόν).
Κι ουτε να έχω 500 γνωστούς γιατί ΕΤΣΙ επιβάλλει το σωστό κοινωνικό status της ηλικίας μου.

-Ο φίλος σου πως το ανέχεται?
-Ευτυχώς έτυχε να με στηρίζει. Δεν γουστάρει να κοιμηθεί με τη γάτα στο προσκέφαλο, αλλα στηρίζει την προσπάθεια μου.ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΑΕΙ.

Μας λυπούνται...Νιώθουν για μας οίκτο. Γι αυτό και δεν έχει τις διαστάσεις που θα πρεπε, για να πάρει την απαιτουμενη στήριξη απο τα ΜΜΕ.
ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΛΗ ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ.
Ο αγώνας για την ζωή και τη φύση είναι μια σκιά..μπροστά στον αγώνα για τα κοινωνικά δικαιώματα του ανθρώπου.

Με συγχωρείτε για το μακροσκελές κείμενο. Είχα ανάγκη να σας γράψω. Και πάλι δεν ζητώ παρηγοριά. Ζητάω να το βγάλω απο μέσα μου, και τώρα στο τέλος, ήδη νιώθω λίγο καλύτερα.

Μέχρι να το ξαναζήσω.

Μαρίνα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μην δίνεις σημασία.. εγώ στάνταρ είμαι η τρελή που πάει το γάτο της βόλτα για ουζάκι ή καφέ.... τι να λες στον άλλον τώρα... τόσα ξέρουν τόσα λένε...

η παιδεία του καθενός φαίνεται, αν δεν μπορείς να αγαπήσεις ένα ζωάκι που δεν σου έχει κάνει τίποτε, πως μπορείς να αγαπήσεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου που όλο και κάτι σου έχουν κάνει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα αυτή η απόψη ή να πω η χαζοάποψη που υπάρχει στον κόσμο σχετικά με τις γάτες και τις γεροντοκορες είναι ΗΛΙΘΙΑ!!!!!Εγώ (συγνώμη από τους αγαπητούς μοντς)ΧΕΣΤΗΚΑ!!!Τι με νοιάζει τι λένε οι άλλοι σχετικά με αυτά που μου αρέσουν..Τα έχω καλά με τον εαυτό μου και τους έχω ΟΛΟΥΣ γραμμένους!!Αντε μην αρχίσω τώρα που σε πείραξαν τα λόγια!!ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ακους εκεί!!!Αν θέλουμε γάτες αντί για άνδρες θα μείνουμε με γάτες..ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!

μη μασας Μεγαλωνοντας θα μαθεις το παλιο απ το ενα αυτι μπαινει απο το αλλο βγαινει:)

οσο για τα σπιτια μας το δικο μου εχει λιγες τριχουλες:redface:

Ασε που εγω απο τωρα λεω οτι οταν γερασω και με φτυσουν τα καμαρια μου - παιδια μου -θελω να ειμαι σε ενα μικρο σπιτι με τις γατουλες μου.Γιατι για μενα ειναι πολυ ωραια εικονα :Ρ

- "Που πηγαίνετε? " (-->ταξιτζης)
- "Πλ. Βικτωρίας"
......(διάφορες ερωτήσεις)
-"Κι εσεις πάτε στο παζάρι για τα αδέσποτα?"
-"Ναι"
-"Κοιτάξτε τη ζωή σας..Είστε πολύ νέα, μην καταλήξετε κι εσεις..."
-"Πως?"
- "Σαν αυτές που δεν βρίσκουν γαμπρούς γιατι ασχολούνται μόνο με ζώα."
- "Εχω ξεσκονίσει το ράφι μου, και δεν ανησυχώ, όταν θα κατσω θα ναι τουλάχιστον καθαρό".

Απάντησα με ειρωνεία.Δεν μου χει μείνει κάτι άλλο να κάνω. Βαριέμαι τις πολλές κουβέντες και τις αναλύσεις, για να πείσω τον άλλον οτι δεν είμαι ξεχασμένη απ τη ζωή, και δεν βρίσκω καταφύγιο απο τη λυπηρη ζωή μου στα αδέσποτα.
----------------------------------------------------------------------------------------

-Καλά πόσα γατάκια έχεις τώρα?

-Δύο που ζούν μέσα - έξω, και 2-3 στην αυλή.
-Μαρινάκι μου...μη μου γίνεις η "κυρία με τις γάτες" ε?

Το πρόσωπο του παραπάνω διαλόγου είναι κοντινό μου, και ντράπηκα να ειρωνευτώ. Το προσπέρασα σαν να μην άκουσα.
---------------------------------------------------------------------------------------
Δεν σας γράφω ζητώντας παρηγοριά. Γνωρίζω γιατί κάνω, οτι κάνω. Δεν μετανοιώνω, και δεν στενοχωριέμαι που έχω τέτοια αντιμετώπιση. Μονάχα θυμώνω. Είναι αυτό που προηγείται της αδιαφορίας. Ο θυμός. Η αγανάκτηση. Μετά όταν θα χω πια συνηθίσει στην περιθωριοποίηση θα μου ναι παγερα αδιάφορο.

Γι αυτό καταλήγω:
Εμείς (ναι βάζω κι εσάς μέσα),

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Γεροντοκόρες - γεροντοπαλλίκαρα (σημείωση:αν είναι επιλογή μας, μια χαρά κανένα πρόβλημα)

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Αποτυχημένοι στην προσωπική μας ζωή, ανίκανοι για ανθρωπινες επαφές.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Βρωμιάρηδες γιατι ερχόμαστε σε επαφή με ζώα

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Υστερικοί με κόμπλεξ και ψυχολογικό πρόβλημα, να το ξεσπάσουμε στην αγάπη για τα ζώα.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ βρώμικα σπίτια, γιατί ζούν τα ζώα μας μέσα, πιείτε απ το ποτηράκι, δεν το γλυψε το γατί μου. Τα ποτήρια είναι κλεισμένα στο ντουλάπι.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ οι τρελές με τις γάτες...Και λέω τρελές κι όχι τρελοί γιατί κυρίως οι γυναίκες αντιμετωπίζουν την ρατσιστική ταμπελίτσα.

Επειδή είμαι 26 χρονών, δεν είμαι υποχρεωμένη, να παντρολογιέμαι στα νυχτερινα κλαμπ γιατι είμαι σε "ηλικία γαμου" (αν είναι δυνατόν).
Κι ουτε να έχω 500 γνωστούς γιατί ΕΤΣΙ επιβάλλει το σωστό κοινωνικό status της ηλικίας μου.

-Ο φίλος σου πως το ανέχεται?
-Ευτυχώς έτυχε να με στηρίζει. Δεν γουστάρει να κοιμηθεί με τη γάτα στο προσκέφαλο, αλλα στηρίζει την προσπάθεια μου.ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΑΕΙ.

Μας λυπούνται...Νιώθουν για μας οίκτο. Γι αυτό και δεν έχει τις διαστάσεις που θα πρεπε, για να πάρει την απαιτουμενη στήριξη απο τα ΜΜΕ.
ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΛΗ ΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ.
Ο αγώνας για την ζωή και τη φύση είναι μια σκιά..μπροστά στον αγώνα για τα κοινωνικά δικαιώματα του ανθρώπου.

Με συγχωρείται για το μακροσκελές κείμενο. Είχα ανάγκη να σας γράψω. Και πάλι δεν ζητώ παρηγοριά. Ζητάω να το βγάλω απο μέσα μου, και τώρα στο τέλος, ήδη νιώθω λίγο καλύτερα.

Μέχρι να το ξαναζήσω.

Μαρίνα.

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟ...!!!!!! :up::up::up::up::up: Εμένα,πάντως,με κάλυψες και με εξέφρασες πλήρως με όσα έγραψες.Αυτό το κείμενο θέλει ένα copy-paste κι να σταλεί στη μάνα μου,που μου είχε πει παλιά ότι οι 2 γάτες μου είναι εχθροί της...:/::/::/: και σήμερα έμαθα ότι φροντίζουν ένα αδεσποτάκι μαζί με τον πατέρα μου (ορκισμένος αντιγατικός εκ γεννετής!) και έμεινα κάπως έτσι : :blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink: όταν το εμπέδωσα καλύτερα...! :D:D Κακά τα ψέμματα,αλλά εγώ πιστεύω ότι τους έχω επηρεάσει με το γεγονός ότι είχα γάτα και τώρα έχω γάτες (2) αλλιώς χεσμένο θα το είχαν,100% στάνταρ πράγματα!

Μη μασάτε,πάντως,για τίποτα..όλο και κάτι θα βρουν οι άλλοι πάντα για να στην λένε.Είτε αυτό είναι "γάτες",είτε το οτιδήποτε.Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με κανέναν,αλλά ούτε την πάρτη του κοιτάει να δει άμα είναι εντάξει.Σκατοκοινωνία...κι αν είναι να υποστώ την περιθωριοποίηση από αυτήν την κοινωνία,τότε δεν έχω κανένα ιδιαίτερο παράπονο γι'αυτό!

μην ξεσυννεριζεσε τον/την καθε συναισθηματικα αναπηρο/η....δυστηχως η κοινωνια μας ειναι γεματη απο αυτους του πρωτογονους...η αδιαφορια ειναι το καλυτερο οπλο..αυτοι δεν προκειται ποτε να καταλαβουν...εχουν κανει την μιζερια της καθημερινοτητας τους....προσωπο τους.. με αυτο κυκλοφορουν και αυτο πρεσβευουν..μιζερια και αθλιοτητα..

Κατ'αρχην maroulaki δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη. Ειμαστε απο την ιδια "πλευρα" και σε καταλαβαιμουμε απολυτα.Στο φορουμ μας νομιζω οτι υπαρχουν και πολλοι ανθρωποι που καθολου δεν ειναι μονοι και μαλιστα εχουν οικογενειες ,παιδια και ειναι φιλοζωοι εχοντας στην οικογενεια τους γατακια και σκυλους.Το ενα δεν αναιρει καθολου το αλλο.Για να μην πω οτι ολα ειναι αγαπη για την ΖΩΗ.:)
Ολα οσα αναφερεις πολυ ευγλωτα και αναλυτικα παραπανω, ειναι ο ορισμος του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ.Φοβομαστε καθε τι διαφορετικο απο μας γιατι δεν το καταλαβαινουμε. Η λυση ειναι μια ΠΑΙΔΕΙΑ. Και δεν αναφερομαι φυσικα στο σχολειο-προθαλαμο του πανεπηστημιου, που σου δινει ενα χαρτι για να το εξαργυρωσεις με τον καλυτερο τροπο στην αγορα εργασιας.Μιλαω για πνευματικη καλλιεργεια που ειναι στο χερι του καθενα να δωσει στον εαυτο του.Πιθανον το τελευταιο να ειναι "ψιλα γραμματα" στην Ελλαδα του σημερα.:hmm:
Τωρα αυτο που γραφεις για τους "ανωτερους"κοινωνικους αγωνες
Θα πω (και ας δεχτω επιθεση) οτι πολλες φορες κυνηγοντας το δεντρο χανουμε το δασος.:D

Κι όταν ο ρατσισμός προέρχεται απο άτομα δικά σου, κοντινά σου? Που πιστευουν οτι θέλουν το καλό σου? Ο ξένος, δεν πα να λεει. Με τους δικους μας τι κανουμε.
(Είστε φοβεροί πάντως:) Ο καθενας με το δικο του τρόπο απαντησης.)

Βρε παιδιά, γιατί μου συγχίζεστε άδικα; Αν ήταν να δίνουμε σημασία σε όσα λένε άλλοι για μας, δεν θα κάναμε άλλη δουλειά όλη μέρα. Αφήστε τους λοιπόν να λένε ό,τι μπούρδα θέλουν, αφού δεν τους κόβει παραπάνω.
Μόνο μη τυχόν και πειράξουν κανένα ζωντανό γιατί τους έσκισααααα! :lol:

ΥΓ Και σχετικά με τα βέλη εξ οικείων, υπάρχει η μαγική λακωνική απάντηση: "Δουλειά σου και δουλειά μου".

Τους γράφουμε κι αυτούς στα παλιά μας τα παπούτσια...
Δυστυχώς,δεν σημαίνει πάντα ότι το κοντινό σου πρόσωπο θα είναι και εντάξει απέναντί σου.Αν το θέλει το καλό σου,να θέλει το δικό ΣΟΥ κι όχι το δικό ΤΟΥ καλό για σένα...αλλιώς δεν θα είναι δικό σου καλό!

Υ.Γ.ΟΚ,η τελευταία φράση είναι λίγο σκατέ ολέ!:D

Εν τέλει όλοι αυτοί είναι οι κομπλεξικοί. Γιατί δεν ξέρουν τί θα πει δένομαι με ένα ζωάκι, που στο κάτω κάτω είναι πιο άνθρωποι από όλους αυτούς. Αυτοί χάνουν αυτό το υπέροχο συναίσθημα. Και να πω την αλήθεια, προτιμώ τους δύο γατούληδές μου για παρέα, παρά ένα τσούρμο χαζογκόμενες και ανθρώπους επιφανειακούς.

Δεν έχουν γνωρίσει αυτήν την ευτυχία. Είναι κενοί. και καλά να πάθουν, για να μη σνομπάρουν.

με τους δικους σου,κρατας τις ισορροπιες,χρησιμοποιεις διπλωματια και μια πρεζα τσαμπουκα...παντα ειναι χρησιμη...με μετρο ομως ολα...
Η γνωμη τους μπορει να μην αλλαξει και τα επιχειρηματα που παντα προβαλεις μπορει να ειναι σωστα αλλα αδιαφορα στα αυτια τους...οποτε το να κρατας τις ισσοροπιες ςιναι το ποιο λογικο...και ας τους να λενε...

Έτσι είναι τα πράγματα όντως. Εγώ διαφέρω από εσάς, γιατί είμαι μόνη με το γάτο μου και δεν μ' αρέσουν οι συναναστροφές με τον κόσμο, γιατί δεν μ' αρέσει όπως είναι. Όλο ειρωνία, ίβρυς, αδιαφορία, αδικία.
πριτειμώ να είμαι μόνη μου με το ζωάκι μου. Τους ανθρώπους δεν τους αγαπάω, παρά μόνο τα ζωάκια, που εκτιμούν την αγάπη που θα τους δώσεις.
Και ας με αποκαλέσουν γεροντοκόρη και τρελλή. Δεν με αφορούσε και δεν με αφορά η γνώμη του κάθε ένα. Μόνο με πληγώνει η νοοτροπία του να βάζουμε ταμπλέλες και να πρέπει να πηγαίνουμε σαν τα πρόβατα με το κοινωνικό στάτους.
Πρέπει να πάμε σε καφετέριες, να ακούσουμε τα σκυλοτράγουδα, να έχουμε γκόμενο ή άντρα, παιδιά και κοινωνικό κύκλο αναλόγων συνθηκών.
Αν επίσης ασχολείσαι με τα ζώα είσαι 2 φορές τρελλός. Με κοιτάνε σαν ούφο, που πάω αγκαλιά το γατούλη μου στο γιατρό. Τώρα ειδικά που πήρα και παιδικό καροτσάκι και θα προσαρμόζω τη γατοφόρο...θα με δείτε στις ειδήσεις, στα αξιοθέατα.:lol:
Θα αισθάνομαι βέβαια άσχημα, αλλά δεν μπορώ να σηκώνω βάρος. Όποιος κοροιδέψει, θα τα ακούσει με τον κατάλληλο τρόπο.
Κι εδώ που μένω, είναι υποανάπτυκτοι και αμόρφωτοι χωρίς παιδεία.
Να φανταστείτε είχε μια κοπέλα ένα κουνελάκι στο κτηνιατρείο και ανοίγει την πόρτα ένας μλκς και της λέει: να το είχα στιφάδο αυτό...:blink:

Έλληνες ανισόρροποι λέω εγώ.:mad:

Εν τέλει όλοι αυτοί είναι οι κομπλεξικοί. Γιατί δεν ξέρουν τί θα πει δένομαι με ένα ζωάκι, που στο κάτω κάτω είναι πιο άνθρωποι από όλους αυτούς. Αυτοί χάνουν αυτό το υπέροχο συναίσθημα. Και να πω την αλήθεια, προτιμώ τους δύο γατούληδές μου για παρέα, παρά ένα τσούρμο χαζογκόμενες και ανθρώπους επιφανειακούς.

Δεν έχουν γνωρίσει αυτήν την ευτυχία. Είναι κενοί. και καλά να πάθουν, για να μη σνομπάρουν.

:up::up::up: συμφωνώ...
Κι εγώ από Ρέθυμνο είναι,βρε συ...! Μέσα στο Ρέθυμνο μένεις;

Sorry για το off topic...:redface::redface::redface:

Έτσι είναι τα πράγματα όντως. Εγώ διαφέρω από εσάς, γιατί είμαι μόνη με το γάτο μου και δεν μ' αρέσουν οι συναναστροφές με τον κόσμο, γιατί δεν μ' αρέσει όπως είναι. Όλο ειρωνία, ίβρυς, αδιαφορία, αδικία.
πριτειμώ να είμαι μόνη μου με το ζωάκι μου. Τους ανθρώπους δεν τους αγαπάω, παρά μόνο τα ζωάκια, που εκτιμούν την αγάπη που θα τους δώσεις.
Και ας με αποκαλέσουν γεροντοκόρη και τρελλή. Δεν με αφορούσε και δεν με αφορά η γνώμη του κάθε ένα. Μόνο με πληγώνει η νοοτροπία του να βάζουμε ταμπλέλες και να πρέπει να πηγαίνουμε σαν τα πρόβατα με το κοινωνικό στάτους.
Πρέπει να πάμε σε καφετέριες, να ακούσουμε τα σκυλοτράγουδα, να έχουμε γκόμενο ή άντρα, παιδιά και κοινωνικό κύκλο αναλόγων συνθηκών.
Αν επίσης ασχολείσαι με τα ζώα είσαι 2 φορές τρελλός. Με κοιτάνε σαν ούφο, που πάω αγκαλιά το γατούλη μου στο γιατρό. Τώρα ειδικά που πήρα και παιδικό καροτσάκι και θα προσαρμόζω τη γατοφόρο...θα με δείτε στις ειδήσεις, στα αξιοθέατα.:lol:
Θα αισθάνομαι βέβαια άσχημα, αλλά δεν μπορώ να σηκώνω βάρος. Όποιος κοροιδέψει, θα τα ακούσει με τον κατάλληλο τρόπο.
Κι εδώ που μένω, είναι υποανάπτυκτοι και αμόρφωτοι χωρίς παιδεία.
Να φανταστείτε είχε μια κοπέλα ένα κουνελάκι στο κτηνιατρείο και ανοίγει την πόρτα ένας μλκς και της λέει: να το είχα στιφάδο αυτό...:blink:

Έλληνες ανισόρροποι λέω εγώ.:mad:

Από μένα,πάντως,δεν διαφέρεις...;);):D:lol: ομοιδεάτισσα κι εγώ!:up:

Εχω ακούσει κι ένα αλλο κορυφαίο σαν κατηγορία: (Γενικόλογο αλλα το καμπανακι χτυπουσε και για μενα)

"Οσοι ασχολουνται ενεργά με ζώα ή έχουν/είχαν πολλά ζώα, είναι δειλοί, διοτι τα ζώα, δεν μιλάνε δεν φέρνουν αντιρρήσεις, και έχουμε πάντα την τελευταια κουβέντα"

Ελεος γαμωτο μου ελεος.

Τώρα ειδικά που πήρα και παιδικό καροτσάκι και θα προσαρμόζω τη γατοφόρο...θα με δείτε στις ειδήσεις, στα αξιοθέατα.:lol:
Αν σε βγάλουν στα αξιοθέατα θα κάψω το STAR:D

Κι όταν ο ρατσισμός προέρχεται απο άτομα δικά σου, κοντινά σου? Που πιστευουν οτι θέλουν το καλό σου? Ο ξένος, δεν πα να λεει. Με τους δικους μας τι κανουμε.
(Είστε φοβεροί πάντως:) Ο καθενας με το δικο του τρόπο απαντησης.)

Μaroulaki στην περιπτωση που αναφερεις εγω δεν θα ερχομουνα σε ανοιχτη συγκρουση(μονο αν τα πραγματα εχουν φτασει στα ακρα)
ειναι κριμα να πληγωνεις δικο σου ανθρωπο και τις πιο πολλες φορες ειναι τελικα ανωφελο.Κρατησε μια ουδετερη σταση η κανε την παπια σ'αυτα που σου λενε και φυσικα συνεχισε την ζωη σου οπως εσυ επιλεγεις.Εκ πειρας σου λεω οτι με τον καιρο οι διαφορες αμβλυνονται.
Αυτο που "σοκαρε" τον δικο σου ανθρωπο με τον χρονο θα το συνηθισει και δεν θα του φαινεται τοσο υπερβολικο.Καμια φορα ειναι ανωφελο να προσπαθεις με την πειθω να αλλαξεις γνωμη σε ανθρωπους που φορουν παροπιδες και ειναι πολυ πιο δυσκολο οταν ειναι οι δικοι σου ανθρωποι.
Κρατησε την ψυχραιμια σου, κανε υπομονη και λιγο διπλωματια και στο τελος οι διαφορες θα μικρυνουν πολυ.:D

Τι βλακείες είναι αυτές ρε παιδί μου..αρχίζω να τα παίρνω τώρα όμως....!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!Με τι ανθρώπους συναναστρέφεσαι βρε καλή μου???

"Οσοι ασχολουνται ενεργά με ζώα ή έχουν/είχαν πολλά ζώα, είναι δειλοί, διοτι τα ζώα, δεν μιλάνε δεν φέρνουν αντιρρήσεις, και έχουμε πάντα την τελευταια κουβέντα"

Ελεος γαμωτο μου ελεος.
Maroulaki, έχε υπ' όψη ότι υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι. Όταν κάποιος δηλώνει φιλόζωος, δεν σημαίνει κατ' ανάγκη ότι λέει αλήθεια (δηλαδή ότι αγαπάει τα ζώα) ούτε ότι είναι από χέρι καλός άνθρωπος. Υπάρχουν εκατομμύρια ενδιάμεσες καταστάσεις μεταξύ του πραγματικά φιλόζωου και κάποιου που μισεί τα ζώα.

Κρατησε την ψυχραιμια σου, κανε υπομονη και λιγο διπλωματια και στο τελος οι διαφορες θα μικρυνουν πολυ.:D

Νομίζεις!!! Για έλα να γνωρίσεις την αδερφή μου και θα σου πω εγώ αν αμβλύνονται οι διαφορές.
Όχι μόνο έχει παρωπίδες, όχι μόνο μου λέει συνεχώς ότι θα πεθάνω μόνη μου, μαγκούφισσα με τα γατιά μου, όχι μόνο ότι είμαι μισάνθρωπος, που θέλω μόνο τα ζώα, αλλά και την δική της γάτα, αρνείται να τη στειρώσει ( καλά δεν έχει και τα χρήματα) και τα γιατιά που γέννησε τα αμόλησε στη γειτονιά. :mad: :down:
Τέτοιες διαφορές νομίζεις ότι ξεπερνιούνται;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back