Φελίσια - μια γάτα πειρασμός!

Οσονούπω καταφθάνουν τα μικρά φελισιο-μωράκια!!!:baby: :inlove:
Με το καλό να τα υποδεχτείς, όλα να πάνε καλά με τον τοκετό ("μ'ένα πόνο" που λένε)
και σύντομα να χαρείς υγιέστατα μωρά και μαμά.:)
Περιμένουμε νέα :)

να σαι καλα! σε ευχαριστω πολυ! Αναμενουμε ολοι μαζι τον ερχομο των μικρων! στειλτε μου ολη την θετικη σας ενεργεια και ολα θα πανε καλα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είμαστε κοντά σας και αναμένουμε, στέλνοντας όλα τα θετικά μας vibes.
Και βέβαια όλα θα πάνε καλά:yes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουπιιιιιι! Να μας βαλεις και φωτο οταν βρεις χρονο! :jumpy:

Εύα μου, πόσο ακόμα; Τι σου είπε ο γιατρός;
Εύχομαι να είσαι δίπλα της όταν αρχίσει.. αν μπορεί να υπολογίσει ο γιατρός πότε θα γεννήσει και εφόσον θέλεις τόσο πολύ να είσαι κοντά της δεν ξέρω αν θα μπορούσες να πάρεις καμια-δυο μέρες άδεια ή αν θα μπορούσε κάποιος να πηγαίνει στο σπίτι σας τις τελευταίες εκείνες ημέρες κι ενόσω εσύ θα είσαι στη δουλειά για να σε ειδοποιήσει..
Σκεψεις κάνω, μην με παίρνετε και πολύ στα σοβαρά, απλά σε νιώθω. :P

ριανα μου το σπιτι μου ειναι ακριβως πανω απο την δουλεια μου οποτε δεν θα υπαρξει θεμα! Σιγουρα θα ειμαι διπλα της! :) παιδια ακομα περιμενουμε..κανονικα θα επρεπε να ειχε γεννησει ηδη..Δεν ξερω τι γινεται.. Ειναι υπερφουσκωμενη βεβαια αλλα ακομα περιμενουμε:worry:

Με το καλό να έρθουν όλα Εύα μου! Όμορφα, ομαλά και κατά το δυνατόν ανώδυνα! :)

Με το καλό να έρθουν όλα Εύα μου! Όμορφα, ομαλά και κατά το δυνατόν ανώδυνα! :)

να σαι καλα Φωτεινη μου!:)

25 του μηνος ξημερωνει σε λιγο και η φελισια ακομα... πφφφ εχω ανησυχησει και δεν ξερω που να απευθυνθω διοτι δεν ξερω ακριβη ημερομηνια που εμεινε εγκυος οποτε κανενας δεν μπορει να μου απαντησει τι παιζει..ουτε κτηνιατρος, ουτε κανεις..ειναι πολυ βραδυκινητη, ερχεται και κοιμαται κολλητα στο προσωπο (για ασφαλεια ισως?) μου και ανασαινει βαρια, ζοριζεται το καλο μου...αλλα και τι να κανω? :(

εχω και τα 2 γατακια που βρηκε ενα παιδι σε κουτα και τα μεγαλωνω τωρα..ουτε τα ματακια τους δεν εχου ανοιξει. μπορω να σωσω ολα τα ζωα του κοσμου? δυστυχως δεν γινεται.. :(

Τι αλλο μπορεις να κανεις Ευα μου, υπομονη πρεπει να κοντευει. Ευχομαι να τα βγαλει με εναν πονο οπως λενε και για τους ανθρωπους.

Τι αλλο μπορεις να κανεις Ευα μου, υπομονη πρεπει να κοντευει. Ευχομαι να τα βγαλει με εναν πονο οπως λενε και για τους ανθρωπους.

σε ευχαριστω βασω μου! και γω το ιδιο ελπιζω! :)

ελπίζω να πάνε όλα καλά!
πάντως, αν τη δεις να είναι αδύναμη, να ψιλοχάνει επικοινωνία με το περιβάλλον ή να έχει κάνει φωλιά για να γεννήσει και να έχει πάρα πολύ ζόρι, αμέσως επικοινώνησε με τον κτηνίατρο! μήπως είναι και πρωτόγεννη; αλλά για να λες 3 χρονών, ε λογικά θα έχει ξαναγεννήσει!
αλλά εντάξει μωρέ! τίποτα από αυτά δε θα γίνει! θα βγάλει κάτι όμορφα γατάκια και όλα τέλεια! :D

Αν ηταν στον δρομο, το πιο πιθανο να εχει ξαναγεννησει.. Αν ηταν οικοσιτη και ο ιδιοκτητης της την παρατησε (οταν ειδε οτι εμεινε εγκυος), τοτε ισως δεν ειχε προηγουμενη εμπειρια.. Οπως και να εχει, ειμαι συνεχεια μαζι της... :) και ελπιζω ολα να πανε καλα!

Παιδιαααα το φελισιουμπι μου γεννησε και μαλλον θα συνεχισει.. Εχει κανει ηδη 4 ομορφα μωρα!!!! :) για επικειμενα νεα θα σας ενημρωσω!!!

Παιδιαααα το φελισιουμπι μου γεννησε και μαλλον θα συνεχισει.. Εχει κανει ηδη 4 ομορφα μωρα!!!! :) για επικειμενα νεα θα σας ενημρωσω!!!
Μπραβοοοο, καλως τα δεχτηκες και να σου ζησουνε.:clapup: Προσεχε την Φελισιτουλιτσα πολυ τωρα.

:clapup::clapup: Να σου ζήσουν μαμά και νεογέννητα.!:D.. και..καλή συνέχεια...:baby::baby:
Αναμένουμε...:)

Καλώς τα δεχτήκατε!!! υγεία εύχομαι για όλα τους και τη μανούλα και καλή ζωή!!!:)

Να στε καλα!! 5 εγιναν τα γατακια..το 3ο στην σειρα δεν το εγλειφε καθολου, επικοινωνησα με την κτηνιατρο διοτι ανησυχησα μην το χασουμε και μου ειπε να της το βαλω εγω κοντα της και ετσι αρχισε να ασχολειται και με αυτο..! :) το 5ο και τελευταιο (εως τωρα) γεννηθηκε στις 22.50...απο τις 20.30 γενναει η γλυκια μου..φαινεται πολυ ταλαιπωρημενη αλλα εχει και μια νοτα ικανοποιησης στο βλεμματακι της. τα γλειφει συνεχεια απο πανω μεχρι κατω! Το καθενα εχει παρει την σειρα του στην κοιλιτσα της! Δεν ξερω αν θα εχουμε και νεο μελος....Θα δειξει!! :) Στο ενα δωματιο εχω το φελισιακι μου με τα μωρακια και στο αλλο εχω τα αδεσποτακια απο τα σκουπιδια που φροντιζω τα οποια σημερα ειναι αισιως περιπου 17 ημερων!! :) παντου φωνες και κλαμματα ακουγονται στο σπιτι!! :) :) :)

Και πάλι καλώς τα δέχτηκες και καλορίζικα όλα τους να είναι :D
Όπως προείπε και η Βάσω, να προσέχεις και το Φελισιούμπι, να ξεκουραστεί και με καλή διατροφή και βιταμίνες ώσπου να συνέλθει κι αυτό
το ταλαίπωρο, πανέμορφη μανούλα, σίγουρα θα γίνουν και τα μικρά της το ίδιο όμορφα :inlove::inlove:
Να σου ζήσει όοοοολος ο γατο-πληθυσμός !:PΝα'σαι κι εσύ καλά που τα φρόντισες και τα φροντίζεις με τόση αγάπη. Είναι σημαντικό αυτό:)

σε ευχαριστω πολυ alcyone μου :)...Να ρωτησω κατι σημαντικο..τι τροφη λετε να τις δινω τωρα? μεχρι τωρα σε ολα μου τα γατια δινω royal..αλλα στην φελισια τωρα μαλλον θα πρεπει να διαφοροποιηθω! υπαρχει κατι ειδικο για μετα την εγκυμοσυνη ωστε να παιρνει τις απαραιτητες βιταμινες η μαμα και τα μωρακια?

Νομιζω πως εχει η Royal ειδικη τροφη για γατουλες εγκυμονουσες ή λεχωνες, εαν οχι μπορεις να παρεις μια δυναμωτικη παστουλα απο το κτηνιατρειο για να της προσφερεις οτι χρειαζεται τωρα που θηλαζει, κατι σαν το Nurish um.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back