lili.
Δραστήριο μέλος
royal canin mother and babycat
αυτο βρηκα με μια προχειρη αναζητηση που εκανα στο διαδικτυο!

σε ευχαριστω βασω μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tz3nh
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να τα χαιρεσαι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agiyi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Εύχομαι να δούμε σύντομα φωτογραφίες τους!

Μια καλή ιδέα για την τροφή της λεχώνας γάτας θα ήταν όντως η ειδική τροφή για λεχώνες της Royal Canin, ρώτα όμως και τον κτηνίατρο εάν χρειάζεται να κάνεις κάποια αλλαγή στην τροφή της και ποια τροφή θα συνέστηνε εκείνος.

lili.
Δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/attachment.php?attachmentid=51773&stc=1&d=1364843550
ενα εξ'αυτων δεν φαινεται στην φωτογραφια διοτι συνεχεια παει και κρυβεται κατω απο την μαμακα του!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
AperfectCircle
Νεοφερμένο μέλος
lili.
Δραστήριο μέλος
lili.
Δραστήριο μέλος
Να σας ζήσουν λοιπόν!!τα δύο γατάκια που βρήκες στα σκουπίδια και είναι 17 ημερών δεν θα έπρεπε να τα βάλεις μαζί της για να τους δώσει γάλα και τα λοιπά?Τώρα μένει να μεγαλώσουν μερικούς μήνες και να τους βρείς σπιτάκια.
να σαι καλα! η φελισια εκανε 5. φοβαμαι πως αν βαλω τα αλλα μωρακια, δεν θα μπορει να τα θηλασει ολα. Και δεν θελω να γινει αυτο. Τα πορτοκαλογατακια (απο τα σκουπιδια) τα ταιζω εγω κανονικα. Οποτε δεν νομιζω να εχουμε προβλημα!

lili.
Δραστήριο μέλος
Πόσο χαίρομαι που πήγαν όλα κατ' ευχήν! Να σου ζήσουν τα φελισιομοντελάκια Εύα μου! Υγιή και καλότυχα να είναι!![]()
σε ευχαριστω πολυ Φωτεινη μου
Ειναι και τα 5 υπεροχα και η Φελισια εκπληκτικη μαμακα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σε ευχαριστω πολυ Φωτεινη μου![]()
Ειναι και τα 5 υπεροχα και η Φελισια εκπληκτικη μαμακα!
Είμαι απόλυτα σίγουρη!
Θα γίνουν κουκλάκια τα σκατιάρικα! 

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αχου, ειναι κουκλακια σαν την μανουλα τους.τωρα?

Να σου ζησουν Ευα μου και να ειναι καλοτυχα.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Πόσο όμορφη εικόνα!

Να σου ζήσει όλη η γατο-οικογένεια και να'χουν την καλύτερη τύχη

lili.
Δραστήριο μέλος
το ενα ηδη κλειστηκε..(θα το παρει η αδερφη μου) 
kat-cats
Διάσημο μέλος
τωρα?
Eίναι πραγματικά πολύ όμορφη η Φελίσια και με τα μωράκια της η εικόνα είναι υπέροχη!!! Εύχομαι τα καλύτερα για όλα τα μωράκια και μπράβο και σε σένα που τα φροντίζεις όλα τόσο όμορφα!!

lili.
Δραστήριο μέλος
Eίναι πραγματικά πολύ όμορφη η Φελίσια και με τα μωράκια της η εικόνα είναι υπέροχη!!! Εύχομαι τα καλύτερα για όλα τα μωράκια και μπράβο και σε σένα που τα φροντίζεις όλα τόσο όμορφα!!![]()
σε ευχαριστω παρα πολυ!!
ειναι ολα υπεροχα και το φελισιουμπι μου πανω απ'ολα! 
lili.
Δραστήριο μέλος
.. ειμαι μια ευτυχισμενη χαζογατομαμα!!!
Παρεπιπτοντως και τα αλλα τα μωρακια μου που ηταν στα σκουπιδια μεγαλωνουν και ομορφαινουν και αυτα πολυ! Στην αρχη ηταν σαν καχεκτικα τα καημενουλια μου, τωρα ουδεμια σχεση εχουν με την αρχικη εικονα! 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool