le chat noir
Τιμώμενο Μέλος

Εκτός από τα 7 και το φελισιάκι, πόσα δικά σου έχεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Παιδιααα Τα φελισιουμπακια ειναι απιστευτα ομορφα μωρα!!! Ηρθε εχθες και η κτηνιατρος να τα δει. Ειναι υγιεστατα και ζουμερα-ζουμερα! Επισης ειναι 3 κοριτσακια και 2 αγορακια απ'οτι μπορουμε να ξεχωρισουμε.. ειμαι μια ευτυχισμενη χαζογατομαμα!!!
Παρεπιπτοντως και τα αλλα τα μωρακια μου που ηταν στα σκουπιδια μεγαλωνουν και ομορφαινουν και αυτα πολυ! Στην αρχη ηταν σαν καχεκτικα τα καημενουλια μου, τωρα ουδεμια σχεση εχουν με την αρχικη εικονα!
![]()

Είθε ν'ανθίσουν όλα τα πανέμορφα μπουμπουκάκια σου και να είναι πάντα υγιή κι ευτυχισμένα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lili.
Δραστήριο μέλος
Εσύ κορίτσι μου είσαι ηρωίδα. Ειλικρινά.
Εκτός από τα 7 και το φελισιάκι, πόσα δικά σου έχεις?
με συγκινεις..Οι γατες ειναι η ζωη μου, η προεκταση μου..Οσοι τις αγαπατε οσο εγω, θα καταλαβαινετε τι εννοω..Μπορει π.χ: να εχω μια δυσκολη -επαγγελματικα- ημερα και με το που παω σπιτι και τις βλεπω, μου ανεβαινει το ηθικο, σαν να αποκτανε ολα, ξαφνικα, λογο υπαρξης. Μην με περασετε για τρελη
-απλα ετσι νοιωθω-.
εχω αλλα 7 δικα μου. Και περιμενω αλλα 3 εκτροφικα απο εξωτερικο και αλλο 1 εκτροφικο απο Ελλαδα. Η οικογενεια συντομα θα μεγαλωσει κι αλλο και ειμαι ακρως χαρουμενη για αυτο. Και οσο ο Θεος μου δινει δυναμη, θα φροντιζω οποιο αδεσποτακι εχει την αναγκη μου. Διοτι η αγαπη που εισπραττω απο αυτους τους συγκατοικους, δεν συγκρινεται με κανενα υλικο αγαθο σε ολοκληρο τον κοσμο. Γινομαι καλυτερος ανθρωπος και βοηθαω και τον υπολοιπο κοσμο (οσο κοσμο μπορω διοτι λιγοι ειναι προθυμοι) να κανει το ιδιο! 
αλκυονη μου σε ευχαριστω,ελπιζω ολα να ειναι υγιη και καλοτυχα!!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

anna 21
Δραστήριο μέλος
με συγκινεις..Οι γατες ειναι η ζωη μου, η προεκταση μου..Οσοι τις αγαπατε οσο εγω, θα καταλαβαινετε τι εννοω..Μπορει π.χ: να εχω μια δυσκολη -επαγγελματικα- ημερα και με το που παω σπιτι και τις βλεπω, μου ανεβαινει το ηθικο, σαν να αποκτανε ολα, ξαφνικα, λογο υπαρξης. Μην με περασετε για τρελη-απλα ετσι νοιωθω-.
εχω αλλα 7 δικα μου. Και περιμενω αλλα 3 εκτροφικα απο εξωτερικο και αλλο 1 εκτροφικο απο Ελλαδα. Η οικογενεια συντομα θα μεγαλωσει κι αλλο και ειμαι ακρως χαρουμενη για αυτο. Και οσο ο Θεος μου δινει δυναμη, θα φροντιζω οποιο αδεσποτακι εχει την αναγκη μου. Διοτι η αγαπη που εισπραττω απο αυτους τους συγκατοικους, δεν συγκρινεται με κανενα υλικο αγαθο σε ολοκληρο τον κοσμο. Γινομαι καλυτερος ανθρωπος και βοηθαω και τον υπολοιπο κοσμο (οσο κοσμο μπορω διοτι λιγοι ειναι προθυμοι) να κανει το ιδιο!
![]()

lili.
Δραστήριο μέλος
ακριβως το ιδιο ισχυει και για σενα!αννα μου

lili.
Δραστήριο μέλος
... η φελισια μου ειναι μια υπεροχη μαμακα και πολυ στοργικη. Δεν φευγει καθολου απο τα μωρα της παρα μονο για να ερθει να μου τριφτει για 15 λεπτα καθε βραδυ πριν πεσω για υπνο. Τα μωρακια της ειναι τοσο ομορφα και παχουλα! Σκετη γλυκα! Και φαινονται απιστευτα υγιη! φτου φτου φτου να μην τα ματιασω!
αυριο θα ανεβασω και φωτογραφιες να θαυμασετε 
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
καλησπερα σας... η φελισια μου ειναι μια υπεροχη μαμακα και πολυ στοργικη. Δεν φευγει καθολου απο τα μωρα της παρα μονο για να ερθει να μου τριφτει για 15 λεπτα καθε βραδυ πριν πεσω για υπνο. Τα μωρακια της ειναι τοσο ομορφα και παχουλα! Σκετη γλυκα! Και φαινονται απιστευτα υγιη! φτου φτου φτου να μην τα ματιασω!
αυριο θα ανεβασω και φωτογραφιες να θαυμασετε
![]()
Είμαι σίγουρη οτι θα'ναι πανέμορφα, όπως και η Φελισιο- μαμά τους !

Αυτό που είναι σημαντικό είναι και τυχερά που βρίσκονται υπό την προστασία σου.
Άνθρωποι σαν και σένα σπανίζουν, να σ'έχει ο Θεός καλά
Μακάρι να υπήρχαν λίγο περισσότεροι όπως εσύ (όπως είπε κι η Βάσω), σίγουρα ο κόσμος μας θα ήταν λίγο καλύτερος...
lili.
Δραστήριο μέλος
Είμαι σίγουρη οτι θα'ναι πανέμορφα, όπως και η Φελισιο- μαμά τους !
Αυτό που είναι σημαντικό είναι και τυχερά που βρίσκονται υπό την προστασία σου.
Άνθρωποι σαν και σένα σπανίζουν, να σ'έχει ο Θεός καλά![]()
Μακάρι να υπήρχαν λίγο περισσότεροι όπως εσύ (όπως είπε κι η Βάσω), σίγουρα ο κόσμος μας θα ήταν λίγο καλύτερος...
αληθεια με συγκινειτε πολυ ολοι
...με τοσες ευχες σιγουρα θα φροντιζω για πολυ ακομα τους τετραποδους φιλους μας 
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μακαρι γιατι ειμαι σιγουρη πως εκει εξω υπαρχουν πολλα γατακια που σε χρειαζονται και οταν θα ερθει η στιγμη θα εισαι κοντα τους οπως τωρα με την Φελισια.αληθεια με συγκινειτε πολυ ολοι...με τοσες ευχες σιγουρα θα φροντιζω για πολυ ακομα τους τετραποδους φιλους μας
![]()

Ανυπομονω να δω φωτο της κουκλιτσας και των παχουλων μωρων.

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Μακαρι γιατι ειμαι σιγουρη πως εκει εξω υπαρχουν πολλα γατακια που σε χρειαζονται και οταν θα ερθει η στιγμη θα εισαι κοντα τους οπως τωρα με την Φελισια.
Ανυπομονω να δω φωτο της κουκλιτσας και των παχουλων μωρων.![]()
Πεθαίνω να δω φώτο της κουκλίτσας και των παχουλών μωρών.

lili.
Δραστήριο μέλος
Μου βγαζει προβλημα στα συνημμενα..Υπαρχει οντως θεμα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lili.
Δραστήριο μέλος
(επιτελους καταφερα να ανεβασω)https://www.mypetz.gr/attachment.php?attachmentid=52314&stc=1&d=1367947419
https://www.mypetz.gr/attachment.php?attachmentid=52315&stc=1&d=1367947465
https://www.mypetz.gr/attachments/395764_180816895409378_1552148088_n-jpg.180870/
https://www.mypetz.gr/attachments/182709_180816978742703_712163293_n-jpg.180871/
Συνημμένα
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Τα μωράκια είναι πανέμορφα! Εύχομαι να έχουν την καλύτερη τύχη-κι εσύ το ίδιο.
lili.
Δραστήριο μέλος
Μόλις διάβασα το θέμα και κατασυγκινήθηκα! Είναι πολύ τυχερά όσα ζωάκια βρέθηκαν και θα βρεθούν στα χέρια σου!!
Τα μωράκια είναι πανέμορφα! Εύχομαι να έχουν την καλύτερη τύχη-κι εσύ το ίδιο.
να σαι καλα και σε ευχαριστω πολυ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool