moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #21 20-11-09 12:01 Ας τους βαζει μονο δυο φορες τη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:10 Η vi2ka έγραψε: #22 20-11-09 12:10 Εγώ πάντως δοκίμασα αυτήν εδώ την προηγούμενη βδομάδα κ μέχρι τώρα δεν έχω δει διαφορά από τη royal εκτώς από την τιμή που έχει 3,8/κιλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:12 Η evelynkar: #23 20-11-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ας τους βαζει μονο δυο φορες τη μερα. Click για ανάπτυξη... θα της πω..αν και νομιζω τοσο τους βαζει..παιζει βεβαια να τους βαζει καμια φορα η θεια μου και η γειτονισσα φαι...οπως και ναχει, αν υπαρχει μια καλυτερη τροφη για στειρωμενα και οικονομικη θα το προτιμουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:13 Η evelynkar: #24 20-11-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Εγώ πάντως δοκίμασα αυτήν εδώ την προηγούμενη βδομάδα κ μέχρι τώρα δεν έχω δει διαφορά από τη royal εκτώς από την τιμή που έχει 3,8/κιλό Click για ανάπτυξη... φαινεται πολύ καλή αυτη!!! ξερεις αντιπροσωπο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:20 Η evelynkar: #25 20-11-09 12:20 ενταξει το βρηκα! μαλλον ομως δεν υπαρχει ουτε αυτη κυπρο... αν και κανει και για τα δικα μας γατια η cimiao..οντως μοιαζει πολύ με την rc και εχει και για στειρωμενα θηλυκα και αρσενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η vi2ka έγραψε: #26 20-11-09 12:34 Μόλις μου είπανε ότι η τιμή ισχύει για τη χύμα συσκευασία κ όχι για όλους τους κωδικούς.Οι υπόλοιποι βγαίνουν 14ευρω/2κιλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η julia έγραψε: #27 20-11-09 12:43 Μια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη. Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε. Κριτική έχω γράψει παρακάτω https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η evelynkar: #28 20-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη. Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε. Κριτική έχω γράψει παρακάτω https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/ Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! και υπαρχει αντιπροσωπος στην κυπρο, μου ειπε να τον παρω σε ενα τεταρτο να μου πει που να την βρω!!! ευχαριστω πολύ!!! ελπιζω οι τιμες να μην ειναι στα υψη εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:20 Η evelynkar: #29 20-11-09 13:20 julia υπαρχει και σε μεγαλυτερη συσκευασια αν ξερεις? 15-20 κιλων ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:29 Η julia έγραψε: #30 20-11-09 13:29 Οχι... έχω ρωτήσει. Τώρα βέβαια στην Κύπρο δεν ξέρω. Πάρε μια μικρή για αρχή, να την δείς και εσύ, και να δείς και αντίδραση των γατιών.. σε κάποια δεν πολυ αρέσει, βέβαια απο το να λιμοκτονήσουν την τρώνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η evelynkar: #31 20-11-09 13:34 προς το παρων περιμενω να με παρει τηλ γιατι τον διεκοψα απο meeting απλα ειδα στο review που εγραψες οτι υπαρχει και 20κιλη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η julia έγραψε: #32 20-11-09 13:53 Έχεις δίκιο.. ίσως να υπάρχει έξω, ίσως και να μπερδεύτηκα και να ήθελα να γράψω 7... Θα το κοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η mickey mouse: #33 20-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: γεια σας.... αφού ακύρωσα την παραγγελία της friskies διαβάζοντας τις απόψεις σας,. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι friskies? Πείτε μου κι εμένα. Εγώ στ'αδεσποτάκια δίνω friskies που αγοράζω σε 15κιλο ή 7 κιλο τσουβάλι κι είναι μια χαρά. Μάλιστα τους πρώτους μήνες στον Τούλη μου έδινα friskies μέχρι να καλομάθει στη royal canine. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:53 Η evelynkar: #34 20-11-09 15:53 απο τετοιας χαμηλης ποιοτητας τυπου friskies κινδυνευουν απο πολλες αρρωστιες των νεφρων και του ουροποιητικου. περιεχουν χρωματα και συντηρητικα, πεινανε συνεχεια γιατι εχουν πολλα σιτηρα κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η evelynkar: #35 20-11-09 19:29 μου σπασε τα νευρα ο αντιπροσωπος! περιμενω ακομη να με παρει , και τον επαιρνα παλι τωρα και δεν απαντουσε μιλησα τωρα με την μαμα μου και αποτι μου ειπε η θεια μου απο τον καιρο που στειρωθηκαν ουτε μια φορα φαι δεν τους αγορασε (καλυτερα βεβαια γιατι τις χειροτερες επαιρνε και ουτε που τις αγγιζαν). τα ταιζει 2-3 φορες την ημερα , και το 1,5 κιλο παει λιγοτερο απο 1 βδομαδα, αν και αγορασει πολλα σακουλακια μαζι. οποτε μια πιο μεγαλη συσκευασια θα βολευε καλυτερα. επισης ηρθαν νεοι επισκεπτες παλι, δεν πειραζει να τρωνε κι εκεινοι φαγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:09 Η yuuki21 έγραψε: #36 20-11-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια, οταν μπορεσεις πες μου το ονομα και ελπιζω να την βρουμε κυπρο..η tonus που συμφερει δεν υπαρχει εκει Click για ανάπτυξη... γενικος εδω πολυ λιγες μαρκες υπαρχουν. Την pro plan για να την βρω γυρισα ολα τα pet shop της περιοχης. Κυριαρχει παντου η rc οεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:17 Η evelynkar: #37 20-11-09 21:17 σε ποια πολη μενεις?? ο αντιπροσωπος της brit ειναι λαρνακα..ελπιζω να μπορει να μου φερει λευκωσια, και ελπιζω να ειναι παρομοιες τιμες με εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η yuuki21 έγραψε: #38 20-11-09 21:18 Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η evelynkar: #39 20-11-09 21:22 εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mairou Antilkmene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας τους βαζει μονο δυο φορες τη μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:10 Η vi2ka έγραψε: #22 20-11-09 12:10 Εγώ πάντως δοκίμασα αυτήν εδώ την προηγούμενη βδομάδα κ μέχρι τώρα δεν έχω δει διαφορά από τη royal εκτώς από την τιμή που έχει 3,8/κιλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:12 Η evelynkar: #23 20-11-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ας τους βαζει μονο δυο φορες τη μερα. Click για ανάπτυξη... θα της πω..αν και νομιζω τοσο τους βαζει..παιζει βεβαια να τους βαζει καμια φορα η θεια μου και η γειτονισσα φαι...οπως και ναχει, αν υπαρχει μια καλυτερη τροφη για στειρωμενα και οικονομικη θα το προτιμουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:13 Η evelynkar: #24 20-11-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Εγώ πάντως δοκίμασα αυτήν εδώ την προηγούμενη βδομάδα κ μέχρι τώρα δεν έχω δει διαφορά από τη royal εκτώς από την τιμή που έχει 3,8/κιλό Click για ανάπτυξη... φαινεται πολύ καλή αυτη!!! ξερεις αντιπροσωπο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:20 Η evelynkar: #25 20-11-09 12:20 ενταξει το βρηκα! μαλλον ομως δεν υπαρχει ουτε αυτη κυπρο... αν και κανει και για τα δικα μας γατια η cimiao..οντως μοιαζει πολύ με την rc και εχει και για στειρωμενα θηλυκα και αρσενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η vi2ka έγραψε: #26 20-11-09 12:34 Μόλις μου είπανε ότι η τιμή ισχύει για τη χύμα συσκευασία κ όχι για όλους τους κωδικούς.Οι υπόλοιποι βγαίνουν 14ευρω/2κιλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η julia έγραψε: #27 20-11-09 12:43 Μια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη. Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε. Κριτική έχω γράψει παρακάτω https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η evelynkar: #28 20-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη. Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε. Κριτική έχω γράψει παρακάτω https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/ Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! και υπαρχει αντιπροσωπος στην κυπρο, μου ειπε να τον παρω σε ενα τεταρτο να μου πει που να την βρω!!! ευχαριστω πολύ!!! ελπιζω οι τιμες να μην ειναι στα υψη εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:20 Η evelynkar: #29 20-11-09 13:20 julia υπαρχει και σε μεγαλυτερη συσκευασια αν ξερεις? 15-20 κιλων ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:29 Η julia έγραψε: #30 20-11-09 13:29 Οχι... έχω ρωτήσει. Τώρα βέβαια στην Κύπρο δεν ξέρω. Πάρε μια μικρή για αρχή, να την δείς και εσύ, και να δείς και αντίδραση των γατιών.. σε κάποια δεν πολυ αρέσει, βέβαια απο το να λιμοκτονήσουν την τρώνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η evelynkar: #31 20-11-09 13:34 προς το παρων περιμενω να με παρει τηλ γιατι τον διεκοψα απο meeting απλα ειδα στο review που εγραψες οτι υπαρχει και 20κιλη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η julia έγραψε: #32 20-11-09 13:53 Έχεις δίκιο.. ίσως να υπάρχει έξω, ίσως και να μπερδεύτηκα και να ήθελα να γράψω 7... Θα το κοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η mickey mouse: #33 20-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: γεια σας.... αφού ακύρωσα την παραγγελία της friskies διαβάζοντας τις απόψεις σας,. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι friskies? Πείτε μου κι εμένα. Εγώ στ'αδεσποτάκια δίνω friskies που αγοράζω σε 15κιλο ή 7 κιλο τσουβάλι κι είναι μια χαρά. Μάλιστα τους πρώτους μήνες στον Τούλη μου έδινα friskies μέχρι να καλομάθει στη royal canine. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:53 Η evelynkar: #34 20-11-09 15:53 απο τετοιας χαμηλης ποιοτητας τυπου friskies κινδυνευουν απο πολλες αρρωστιες των νεφρων και του ουροποιητικου. περιεχουν χρωματα και συντηρητικα, πεινανε συνεχεια γιατι εχουν πολλα σιτηρα κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η evelynkar: #35 20-11-09 19:29 μου σπασε τα νευρα ο αντιπροσωπος! περιμενω ακομη να με παρει , και τον επαιρνα παλι τωρα και δεν απαντουσε μιλησα τωρα με την μαμα μου και αποτι μου ειπε η θεια μου απο τον καιρο που στειρωθηκαν ουτε μια φορα φαι δεν τους αγορασε (καλυτερα βεβαια γιατι τις χειροτερες επαιρνε και ουτε που τις αγγιζαν). τα ταιζει 2-3 φορες την ημερα , και το 1,5 κιλο παει λιγοτερο απο 1 βδομαδα, αν και αγορασει πολλα σακουλακια μαζι. οποτε μια πιο μεγαλη συσκευασια θα βολευε καλυτερα. επισης ηρθαν νεοι επισκεπτες παλι, δεν πειραζει να τρωνε κι εκεινοι φαγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:09 Η yuuki21 έγραψε: #36 20-11-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια, οταν μπορεσεις πες μου το ονομα και ελπιζω να την βρουμε κυπρο..η tonus που συμφερει δεν υπαρχει εκει Click για ανάπτυξη... γενικος εδω πολυ λιγες μαρκες υπαρχουν. Την pro plan για να την βρω γυρισα ολα τα pet shop της περιοχης. Κυριαρχει παντου η rc οεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:17 Η evelynkar: #37 20-11-09 21:17 σε ποια πολη μενεις?? ο αντιπροσωπος της brit ειναι λαρνακα..ελπιζω να μπορει να μου φερει λευκωσια, και ελπιζω να ειναι παρομοιες τιμες με εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η yuuki21 έγραψε: #38 20-11-09 21:18 Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η evelynkar: #39 20-11-09 21:22 εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mairou Antilkmene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως δοκίμασα αυτήν εδώ την προηγούμενη βδομάδα κ μέχρι τώρα δεν έχω δει διαφορά από τη royal εκτώς από την τιμή που έχει 3,8/κιλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:12 Η evelynkar: #23 20-11-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ας τους βαζει μονο δυο φορες τη μερα. Click για ανάπτυξη... θα της πω..αν και νομιζω τοσο τους βαζει..παιζει βεβαια να τους βαζει καμια φορα η θεια μου και η γειτονισσα φαι...οπως και ναχει, αν υπαρχει μια καλυτερη τροφη για στειρωμενα και οικονομικη θα το προτιμουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:13 Η evelynkar: #24 20-11-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Εγώ πάντως δοκίμασα αυτήν εδώ την προηγούμενη βδομάδα κ μέχρι τώρα δεν έχω δει διαφορά από τη royal εκτώς από την τιμή που έχει 3,8/κιλό Click για ανάπτυξη... φαινεται πολύ καλή αυτη!!! ξερεις αντιπροσωπο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:20 Η evelynkar: #25 20-11-09 12:20 ενταξει το βρηκα! μαλλον ομως δεν υπαρχει ουτε αυτη κυπρο... αν και κανει και για τα δικα μας γατια η cimiao..οντως μοιαζει πολύ με την rc και εχει και για στειρωμενα θηλυκα και αρσενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η vi2ka έγραψε: #26 20-11-09 12:34 Μόλις μου είπανε ότι η τιμή ισχύει για τη χύμα συσκευασία κ όχι για όλους τους κωδικούς.Οι υπόλοιποι βγαίνουν 14ευρω/2κιλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η julia έγραψε: #27 20-11-09 12:43 Μια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη. Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε. Κριτική έχω γράψει παρακάτω https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η evelynkar: #28 20-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη. Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε. Κριτική έχω γράψει παρακάτω https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/ Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! και υπαρχει αντιπροσωπος στην κυπρο, μου ειπε να τον παρω σε ενα τεταρτο να μου πει που να την βρω!!! ευχαριστω πολύ!!! ελπιζω οι τιμες να μην ειναι στα υψη εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:20 Η evelynkar: #29 20-11-09 13:20 julia υπαρχει και σε μεγαλυτερη συσκευασια αν ξερεις? 15-20 κιλων ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:29 Η julia έγραψε: #30 20-11-09 13:29 Οχι... έχω ρωτήσει. Τώρα βέβαια στην Κύπρο δεν ξέρω. Πάρε μια μικρή για αρχή, να την δείς και εσύ, και να δείς και αντίδραση των γατιών.. σε κάποια δεν πολυ αρέσει, βέβαια απο το να λιμοκτονήσουν την τρώνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η evelynkar: #31 20-11-09 13:34 προς το παρων περιμενω να με παρει τηλ γιατι τον διεκοψα απο meeting απλα ειδα στο review που εγραψες οτι υπαρχει και 20κιλη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η julia έγραψε: #32 20-11-09 13:53 Έχεις δίκιο.. ίσως να υπάρχει έξω, ίσως και να μπερδεύτηκα και να ήθελα να γράψω 7... Θα το κοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η mickey mouse: #33 20-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: γεια σας.... αφού ακύρωσα την παραγγελία της friskies διαβάζοντας τις απόψεις σας,. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι friskies? Πείτε μου κι εμένα. Εγώ στ'αδεσποτάκια δίνω friskies που αγοράζω σε 15κιλο ή 7 κιλο τσουβάλι κι είναι μια χαρά. Μάλιστα τους πρώτους μήνες στον Τούλη μου έδινα friskies μέχρι να καλομάθει στη royal canine. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:53 Η evelynkar: #34 20-11-09 15:53 απο τετοιας χαμηλης ποιοτητας τυπου friskies κινδυνευουν απο πολλες αρρωστιες των νεφρων και του ουροποιητικου. περιεχουν χρωματα και συντηρητικα, πεινανε συνεχεια γιατι εχουν πολλα σιτηρα κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η evelynkar: #35 20-11-09 19:29 μου σπασε τα νευρα ο αντιπροσωπος! περιμενω ακομη να με παρει , και τον επαιρνα παλι τωρα και δεν απαντουσε μιλησα τωρα με την μαμα μου και αποτι μου ειπε η θεια μου απο τον καιρο που στειρωθηκαν ουτε μια φορα φαι δεν τους αγορασε (καλυτερα βεβαια γιατι τις χειροτερες επαιρνε και ουτε που τις αγγιζαν). τα ταιζει 2-3 φορες την ημερα , και το 1,5 κιλο παει λιγοτερο απο 1 βδομαδα, αν και αγορασει πολλα σακουλακια μαζι. οποτε μια πιο μεγαλη συσκευασια θα βολευε καλυτερα. επισης ηρθαν νεοι επισκεπτες παλι, δεν πειραζει να τρωνε κι εκεινοι φαγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:09 Η yuuki21 έγραψε: #36 20-11-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια, οταν μπορεσεις πες μου το ονομα και ελπιζω να την βρουμε κυπρο..η tonus που συμφερει δεν υπαρχει εκει Click για ανάπτυξη... γενικος εδω πολυ λιγες μαρκες υπαρχουν. Την pro plan για να την βρω γυρισα ολα τα pet shop της περιοχης. Κυριαρχει παντου η rc οεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:17 Η evelynkar: #37 20-11-09 21:17 σε ποια πολη μενεις?? ο αντιπροσωπος της brit ειναι λαρνακα..ελπιζω να μπορει να μου φερει λευκωσια, και ελπιζω να ειναι παρομοιες τιμες με εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η yuuki21 έγραψε: #38 20-11-09 21:18 Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η evelynkar: #39 20-11-09 21:22 εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mairou Antilkmene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ας τους βαζει μονο δυο φορες τη μερα. Click για ανάπτυξη... θα της πω..αν και νομιζω τοσο τους βαζει..παιζει βεβαια να τους βαζει καμια φορα η θεια μου και η γειτονισσα φαι...οπως και ναχει, αν υπαρχει μια καλυτερη τροφη για στειρωμενα και οικονομικη θα το προτιμουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:13 Η evelynkar: #24 20-11-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Εγώ πάντως δοκίμασα αυτήν εδώ την προηγούμενη βδομάδα κ μέχρι τώρα δεν έχω δει διαφορά από τη royal εκτώς από την τιμή που έχει 3,8/κιλό Click για ανάπτυξη... φαινεται πολύ καλή αυτη!!! ξερεις αντιπροσωπο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:20 Η evelynkar: #25 20-11-09 12:20 ενταξει το βρηκα! μαλλον ομως δεν υπαρχει ουτε αυτη κυπρο... αν και κανει και για τα δικα μας γατια η cimiao..οντως μοιαζει πολύ με την rc και εχει και για στειρωμενα θηλυκα και αρσενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η vi2ka έγραψε: #26 20-11-09 12:34 Μόλις μου είπανε ότι η τιμή ισχύει για τη χύμα συσκευασία κ όχι για όλους τους κωδικούς.Οι υπόλοιποι βγαίνουν 14ευρω/2κιλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η julia έγραψε: #27 20-11-09 12:43 Μια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη. Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε. Κριτική έχω γράψει παρακάτω https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η evelynkar: #28 20-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη. Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε. Κριτική έχω γράψει παρακάτω https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/ Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! και υπαρχει αντιπροσωπος στην κυπρο, μου ειπε να τον παρω σε ενα τεταρτο να μου πει που να την βρω!!! ευχαριστω πολύ!!! ελπιζω οι τιμες να μην ειναι στα υψη εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:20 Η evelynkar: #29 20-11-09 13:20 julia υπαρχει και σε μεγαλυτερη συσκευασια αν ξερεις? 15-20 κιλων ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:29 Η julia έγραψε: #30 20-11-09 13:29 Οχι... έχω ρωτήσει. Τώρα βέβαια στην Κύπρο δεν ξέρω. Πάρε μια μικρή για αρχή, να την δείς και εσύ, και να δείς και αντίδραση των γατιών.. σε κάποια δεν πολυ αρέσει, βέβαια απο το να λιμοκτονήσουν την τρώνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η evelynkar: #31 20-11-09 13:34 προς το παρων περιμενω να με παρει τηλ γιατι τον διεκοψα απο meeting απλα ειδα στο review που εγραψες οτι υπαρχει και 20κιλη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η julia έγραψε: #32 20-11-09 13:53 Έχεις δίκιο.. ίσως να υπάρχει έξω, ίσως και να μπερδεύτηκα και να ήθελα να γράψω 7... Θα το κοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η mickey mouse: #33 20-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: γεια σας.... αφού ακύρωσα την παραγγελία της friskies διαβάζοντας τις απόψεις σας,. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι friskies? Πείτε μου κι εμένα. Εγώ στ'αδεσποτάκια δίνω friskies που αγοράζω σε 15κιλο ή 7 κιλο τσουβάλι κι είναι μια χαρά. Μάλιστα τους πρώτους μήνες στον Τούλη μου έδινα friskies μέχρι να καλομάθει στη royal canine. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:53 Η evelynkar: #34 20-11-09 15:53 απο τετοιας χαμηλης ποιοτητας τυπου friskies κινδυνευουν απο πολλες αρρωστιες των νεφρων και του ουροποιητικου. περιεχουν χρωματα και συντηρητικα, πεινανε συνεχεια γιατι εχουν πολλα σιτηρα κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η evelynkar: #35 20-11-09 19:29 μου σπασε τα νευρα ο αντιπροσωπος! περιμενω ακομη να με παρει , και τον επαιρνα παλι τωρα και δεν απαντουσε μιλησα τωρα με την μαμα μου και αποτι μου ειπε η θεια μου απο τον καιρο που στειρωθηκαν ουτε μια φορα φαι δεν τους αγορασε (καλυτερα βεβαια γιατι τις χειροτερες επαιρνε και ουτε που τις αγγιζαν). τα ταιζει 2-3 φορες την ημερα , και το 1,5 κιλο παει λιγοτερο απο 1 βδομαδα, αν και αγορασει πολλα σακουλακια μαζι. οποτε μια πιο μεγαλη συσκευασια θα βολευε καλυτερα. επισης ηρθαν νεοι επισκεπτες παλι, δεν πειραζει να τρωνε κι εκεινοι φαγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:09 Η yuuki21 έγραψε: #36 20-11-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια, οταν μπορεσεις πες μου το ονομα και ελπιζω να την βρουμε κυπρο..η tonus που συμφερει δεν υπαρχει εκει Click για ανάπτυξη... γενικος εδω πολυ λιγες μαρκες υπαρχουν. Την pro plan για να την βρω γυρισα ολα τα pet shop της περιοχης. Κυριαρχει παντου η rc οεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:17 Η evelynkar: #37 20-11-09 21:17 σε ποια πολη μενεις?? ο αντιπροσωπος της brit ειναι λαρνακα..ελπιζω να μπορει να μου φερει λευκωσια, και ελπιζω να ειναι παρομοιες τιμες με εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η yuuki21 έγραψε: #38 20-11-09 21:18 Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η evelynkar: #39 20-11-09 21:22 εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mairou Antilkmene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: Εγώ πάντως δοκίμασα αυτήν εδώ την προηγούμενη βδομάδα κ μέχρι τώρα δεν έχω δει διαφορά από τη royal εκτώς από την τιμή που έχει 3,8/κιλό Click για ανάπτυξη... φαινεται πολύ καλή αυτη!!! ξερεις αντιπροσωπο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:20 Η evelynkar: #25 20-11-09 12:20 ενταξει το βρηκα! μαλλον ομως δεν υπαρχει ουτε αυτη κυπρο... αν και κανει και για τα δικα μας γατια η cimiao..οντως μοιαζει πολύ με την rc και εχει και για στειρωμενα θηλυκα και αρσενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η vi2ka έγραψε: #26 20-11-09 12:34 Μόλις μου είπανε ότι η τιμή ισχύει για τη χύμα συσκευασία κ όχι για όλους τους κωδικούς.Οι υπόλοιποι βγαίνουν 14ευρω/2κιλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η julia έγραψε: #27 20-11-09 12:43 Μια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη. Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε. Κριτική έχω γράψει παρακάτω https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η evelynkar: #28 20-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη. Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε. Κριτική έχω γράψει παρακάτω https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/ Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! και υπαρχει αντιπροσωπος στην κυπρο, μου ειπε να τον παρω σε ενα τεταρτο να μου πει που να την βρω!!! ευχαριστω πολύ!!! ελπιζω οι τιμες να μην ειναι στα υψη εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:20 Η evelynkar: #29 20-11-09 13:20 julia υπαρχει και σε μεγαλυτερη συσκευασια αν ξερεις? 15-20 κιλων ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:29 Η julia έγραψε: #30 20-11-09 13:29 Οχι... έχω ρωτήσει. Τώρα βέβαια στην Κύπρο δεν ξέρω. Πάρε μια μικρή για αρχή, να την δείς και εσύ, και να δείς και αντίδραση των γατιών.. σε κάποια δεν πολυ αρέσει, βέβαια απο το να λιμοκτονήσουν την τρώνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η evelynkar: #31 20-11-09 13:34 προς το παρων περιμενω να με παρει τηλ γιατι τον διεκοψα απο meeting απλα ειδα στο review που εγραψες οτι υπαρχει και 20κιλη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η julia έγραψε: #32 20-11-09 13:53 Έχεις δίκιο.. ίσως να υπάρχει έξω, ίσως και να μπερδεύτηκα και να ήθελα να γράψω 7... Θα το κοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η mickey mouse: #33 20-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: γεια σας.... αφού ακύρωσα την παραγγελία της friskies διαβάζοντας τις απόψεις σας,. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι friskies? Πείτε μου κι εμένα. Εγώ στ'αδεσποτάκια δίνω friskies που αγοράζω σε 15κιλο ή 7 κιλο τσουβάλι κι είναι μια χαρά. Μάλιστα τους πρώτους μήνες στον Τούλη μου έδινα friskies μέχρι να καλομάθει στη royal canine. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:53 Η evelynkar: #34 20-11-09 15:53 απο τετοιας χαμηλης ποιοτητας τυπου friskies κινδυνευουν απο πολλες αρρωστιες των νεφρων και του ουροποιητικου. περιεχουν χρωματα και συντηρητικα, πεινανε συνεχεια γιατι εχουν πολλα σιτηρα κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η evelynkar: #35 20-11-09 19:29 μου σπασε τα νευρα ο αντιπροσωπος! περιμενω ακομη να με παρει , και τον επαιρνα παλι τωρα και δεν απαντουσε μιλησα τωρα με την μαμα μου και αποτι μου ειπε η θεια μου απο τον καιρο που στειρωθηκαν ουτε μια φορα φαι δεν τους αγορασε (καλυτερα βεβαια γιατι τις χειροτερες επαιρνε και ουτε που τις αγγιζαν). τα ταιζει 2-3 φορες την ημερα , και το 1,5 κιλο παει λιγοτερο απο 1 βδομαδα, αν και αγορασει πολλα σακουλακια μαζι. οποτε μια πιο μεγαλη συσκευασια θα βολευε καλυτερα. επισης ηρθαν νεοι επισκεπτες παλι, δεν πειραζει να τρωνε κι εκεινοι φαγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:09 Η yuuki21 έγραψε: #36 20-11-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια, οταν μπορεσεις πες μου το ονομα και ελπιζω να την βρουμε κυπρο..η tonus που συμφερει δεν υπαρχει εκει Click για ανάπτυξη... γενικος εδω πολυ λιγες μαρκες υπαρχουν. Την pro plan για να την βρω γυρισα ολα τα pet shop της περιοχης. Κυριαρχει παντου η rc οεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:17 Η evelynkar: #37 20-11-09 21:17 σε ποια πολη μενεις?? ο αντιπροσωπος της brit ειναι λαρνακα..ελπιζω να μπορει να μου φερει λευκωσια, και ελπιζω να ειναι παρομοιες τιμες με εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η yuuki21 έγραψε: #38 20-11-09 21:18 Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η evelynkar: #39 20-11-09 21:22 εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mairou Antilkmene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ενταξει το βρηκα! μαλλον ομως δεν υπαρχει ουτε αυτη κυπρο... αν και κανει και για τα δικα μας γατια η cimiao..οντως μοιαζει πολύ με την rc και εχει και για στειρωμενα θηλυκα και αρσενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η vi2ka έγραψε: #26 20-11-09 12:34 Μόλις μου είπανε ότι η τιμή ισχύει για τη χύμα συσκευασία κ όχι για όλους τους κωδικούς.Οι υπόλοιποι βγαίνουν 14ευρω/2κιλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η julia έγραψε: #27 20-11-09 12:43 Μια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη. Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε. Κριτική έχω γράψει παρακάτω https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η evelynkar: #28 20-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη. Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε. Κριτική έχω γράψει παρακάτω https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/ Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! και υπαρχει αντιπροσωπος στην κυπρο, μου ειπε να τον παρω σε ενα τεταρτο να μου πει που να την βρω!!! ευχαριστω πολύ!!! ελπιζω οι τιμες να μην ειναι στα υψη εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:20 Η evelynkar: #29 20-11-09 13:20 julia υπαρχει και σε μεγαλυτερη συσκευασια αν ξερεις? 15-20 κιλων ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:29 Η julia έγραψε: #30 20-11-09 13:29 Οχι... έχω ρωτήσει. Τώρα βέβαια στην Κύπρο δεν ξέρω. Πάρε μια μικρή για αρχή, να την δείς και εσύ, και να δείς και αντίδραση των γατιών.. σε κάποια δεν πολυ αρέσει, βέβαια απο το να λιμοκτονήσουν την τρώνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η evelynkar: #31 20-11-09 13:34 προς το παρων περιμενω να με παρει τηλ γιατι τον διεκοψα απο meeting απλα ειδα στο review που εγραψες οτι υπαρχει και 20κιλη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η julia έγραψε: #32 20-11-09 13:53 Έχεις δίκιο.. ίσως να υπάρχει έξω, ίσως και να μπερδεύτηκα και να ήθελα να γράψω 7... Θα το κοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η mickey mouse: #33 20-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: γεια σας.... αφού ακύρωσα την παραγγελία της friskies διαβάζοντας τις απόψεις σας,. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι friskies? Πείτε μου κι εμένα. Εγώ στ'αδεσποτάκια δίνω friskies που αγοράζω σε 15κιλο ή 7 κιλο τσουβάλι κι είναι μια χαρά. Μάλιστα τους πρώτους μήνες στον Τούλη μου έδινα friskies μέχρι να καλομάθει στη royal canine. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:53 Η evelynkar: #34 20-11-09 15:53 απο τετοιας χαμηλης ποιοτητας τυπου friskies κινδυνευουν απο πολλες αρρωστιες των νεφρων και του ουροποιητικου. περιεχουν χρωματα και συντηρητικα, πεινανε συνεχεια γιατι εχουν πολλα σιτηρα κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η evelynkar: #35 20-11-09 19:29 μου σπασε τα νευρα ο αντιπροσωπος! περιμενω ακομη να με παρει , και τον επαιρνα παλι τωρα και δεν απαντουσε μιλησα τωρα με την μαμα μου και αποτι μου ειπε η θεια μου απο τον καιρο που στειρωθηκαν ουτε μια φορα φαι δεν τους αγορασε (καλυτερα βεβαια γιατι τις χειροτερες επαιρνε και ουτε που τις αγγιζαν). τα ταιζει 2-3 φορες την ημερα , και το 1,5 κιλο παει λιγοτερο απο 1 βδομαδα, αν και αγορασει πολλα σακουλακια μαζι. οποτε μια πιο μεγαλη συσκευασια θα βολευε καλυτερα. επισης ηρθαν νεοι επισκεπτες παλι, δεν πειραζει να τρωνε κι εκεινοι φαγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:09 Η yuuki21 έγραψε: #36 20-11-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια, οταν μπορεσεις πες μου το ονομα και ελπιζω να την βρουμε κυπρο..η tonus που συμφερει δεν υπαρχει εκει Click για ανάπτυξη... γενικος εδω πολυ λιγες μαρκες υπαρχουν. Την pro plan για να την βρω γυρισα ολα τα pet shop της περιοχης. Κυριαρχει παντου η rc οεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:17 Η evelynkar: #37 20-11-09 21:17 σε ποια πολη μενεις?? ο αντιπροσωπος της brit ειναι λαρνακα..ελπιζω να μπορει να μου φερει λευκωσια, και ελπιζω να ειναι παρομοιες τιμες με εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η yuuki21 έγραψε: #38 20-11-09 21:18 Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η evelynkar: #39 20-11-09 21:22 εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mairou Antilkmene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόλις μου είπανε ότι η τιμή ισχύει για τη χύμα συσκευασία κ όχι για όλους τους κωδικούς.Οι υπόλοιποι βγαίνουν 14ευρω/2κιλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η julia έγραψε: #27 20-11-09 12:43 Μια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη. Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε. Κριτική έχω γράψει παρακάτω https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η evelynkar: #28 20-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη. Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε. Κριτική έχω γράψει παρακάτω https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/ Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! και υπαρχει αντιπροσωπος στην κυπρο, μου ειπε να τον παρω σε ενα τεταρτο να μου πει που να την βρω!!! ευχαριστω πολύ!!! ελπιζω οι τιμες να μην ειναι στα υψη εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:20 Η evelynkar: #29 20-11-09 13:20 julia υπαρχει και σε μεγαλυτερη συσκευασια αν ξερεις? 15-20 κιλων ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:29 Η julia έγραψε: #30 20-11-09 13:29 Οχι... έχω ρωτήσει. Τώρα βέβαια στην Κύπρο δεν ξέρω. Πάρε μια μικρή για αρχή, να την δείς και εσύ, και να δείς και αντίδραση των γατιών.. σε κάποια δεν πολυ αρέσει, βέβαια απο το να λιμοκτονήσουν την τρώνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η evelynkar: #31 20-11-09 13:34 προς το παρων περιμενω να με παρει τηλ γιατι τον διεκοψα απο meeting απλα ειδα στο review που εγραψες οτι υπαρχει και 20κιλη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η julia έγραψε: #32 20-11-09 13:53 Έχεις δίκιο.. ίσως να υπάρχει έξω, ίσως και να μπερδεύτηκα και να ήθελα να γράψω 7... Θα το κοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η mickey mouse: #33 20-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: γεια σας.... αφού ακύρωσα την παραγγελία της friskies διαβάζοντας τις απόψεις σας,. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι friskies? Πείτε μου κι εμένα. Εγώ στ'αδεσποτάκια δίνω friskies που αγοράζω σε 15κιλο ή 7 κιλο τσουβάλι κι είναι μια χαρά. Μάλιστα τους πρώτους μήνες στον Τούλη μου έδινα friskies μέχρι να καλομάθει στη royal canine. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:53 Η evelynkar: #34 20-11-09 15:53 απο τετοιας χαμηλης ποιοτητας τυπου friskies κινδυνευουν απο πολλες αρρωστιες των νεφρων και του ουροποιητικου. περιεχουν χρωματα και συντηρητικα, πεινανε συνεχεια γιατι εχουν πολλα σιτηρα κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η evelynkar: #35 20-11-09 19:29 μου σπασε τα νευρα ο αντιπροσωπος! περιμενω ακομη να με παρει , και τον επαιρνα παλι τωρα και δεν απαντουσε μιλησα τωρα με την μαμα μου και αποτι μου ειπε η θεια μου απο τον καιρο που στειρωθηκαν ουτε μια φορα φαι δεν τους αγορασε (καλυτερα βεβαια γιατι τις χειροτερες επαιρνε και ουτε που τις αγγιζαν). τα ταιζει 2-3 φορες την ημερα , και το 1,5 κιλο παει λιγοτερο απο 1 βδομαδα, αν και αγορασει πολλα σακουλακια μαζι. οποτε μια πιο μεγαλη συσκευασια θα βολευε καλυτερα. επισης ηρθαν νεοι επισκεπτες παλι, δεν πειραζει να τρωνε κι εκεινοι φαγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:09 Η yuuki21 έγραψε: #36 20-11-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια, οταν μπορεσεις πες μου το ονομα και ελπιζω να την βρουμε κυπρο..η tonus που συμφερει δεν υπαρχει εκει Click για ανάπτυξη... γενικος εδω πολυ λιγες μαρκες υπαρχουν. Την pro plan για να την βρω γυρισα ολα τα pet shop της περιοχης. Κυριαρχει παντου η rc οεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:17 Η evelynkar: #37 20-11-09 21:17 σε ποια πολη μενεις?? ο αντιπροσωπος της brit ειναι λαρνακα..ελπιζω να μπορει να μου φερει λευκωσια, και ελπιζω να ειναι παρομοιες τιμες με εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η yuuki21 έγραψε: #38 20-11-09 21:18 Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η evelynkar: #39 20-11-09 21:22 εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mairou Antilkmene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη. Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε. Κριτική έχω γράψει παρακάτω https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η evelynkar: #28 20-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Μια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη. Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε. Κριτική έχω γράψει παρακάτω https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/ Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! και υπαρχει αντιπροσωπος στην κυπρο, μου ειπε να τον παρω σε ενα τεταρτο να μου πει που να την βρω!!! ευχαριστω πολύ!!! ελπιζω οι τιμες να μην ειναι στα υψη εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:20 Η evelynkar: #29 20-11-09 13:20 julia υπαρχει και σε μεγαλυτερη συσκευασια αν ξερεις? 15-20 κιλων ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:29 Η julia έγραψε: #30 20-11-09 13:29 Οχι... έχω ρωτήσει. Τώρα βέβαια στην Κύπρο δεν ξέρω. Πάρε μια μικρή για αρχή, να την δείς και εσύ, και να δείς και αντίδραση των γατιών.. σε κάποια δεν πολυ αρέσει, βέβαια απο το να λιμοκτονήσουν την τρώνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η evelynkar: #31 20-11-09 13:34 προς το παρων περιμενω να με παρει τηλ γιατι τον διεκοψα απο meeting απλα ειδα στο review που εγραψες οτι υπαρχει και 20κιλη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η julia έγραψε: #32 20-11-09 13:53 Έχεις δίκιο.. ίσως να υπάρχει έξω, ίσως και να μπερδεύτηκα και να ήθελα να γράψω 7... Θα το κοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η mickey mouse: #33 20-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: γεια σας.... αφού ακύρωσα την παραγγελία της friskies διαβάζοντας τις απόψεις σας,. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι friskies? Πείτε μου κι εμένα. Εγώ στ'αδεσποτάκια δίνω friskies που αγοράζω σε 15κιλο ή 7 κιλο τσουβάλι κι είναι μια χαρά. Μάλιστα τους πρώτους μήνες στον Τούλη μου έδινα friskies μέχρι να καλομάθει στη royal canine. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:53 Η evelynkar: #34 20-11-09 15:53 απο τετοιας χαμηλης ποιοτητας τυπου friskies κινδυνευουν απο πολλες αρρωστιες των νεφρων και του ουροποιητικου. περιεχουν χρωματα και συντηρητικα, πεινανε συνεχεια γιατι εχουν πολλα σιτηρα κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η evelynkar: #35 20-11-09 19:29 μου σπασε τα νευρα ο αντιπροσωπος! περιμενω ακομη να με παρει , και τον επαιρνα παλι τωρα και δεν απαντουσε μιλησα τωρα με την μαμα μου και αποτι μου ειπε η θεια μου απο τον καιρο που στειρωθηκαν ουτε μια φορα φαι δεν τους αγορασε (καλυτερα βεβαια γιατι τις χειροτερες επαιρνε και ουτε που τις αγγιζαν). τα ταιζει 2-3 φορες την ημερα , και το 1,5 κιλο παει λιγοτερο απο 1 βδομαδα, αν και αγορασει πολλα σακουλακια μαζι. οποτε μια πιο μεγαλη συσκευασια θα βολευε καλυτερα. επισης ηρθαν νεοι επισκεπτες παλι, δεν πειραζει να τρωνε κι εκεινοι φαγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:09 Η yuuki21 έγραψε: #36 20-11-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια, οταν μπορεσεις πες μου το ονομα και ελπιζω να την βρουμε κυπρο..η tonus που συμφερει δεν υπαρχει εκει Click για ανάπτυξη... γενικος εδω πολυ λιγες μαρκες υπαρχουν. Την pro plan για να την βρω γυρισα ολα τα pet shop της περιοχης. Κυριαρχει παντου η rc οεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:17 Η evelynkar: #37 20-11-09 21:17 σε ποια πολη μενεις?? ο αντιπροσωπος της brit ειναι λαρνακα..ελπιζω να μπορει να μου φερει λευκωσια, και ελπιζω να ειναι παρομοιες τιμες με εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η yuuki21 έγραψε: #38 20-11-09 21:18 Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η evelynkar: #39 20-11-09 21:22 εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mairou Antilkmene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Μια άλλη σχετικά οικονομική, αλλά καλή τροφή για στειρωμένα είναι της Brit η castrate, εγω αυτήν έχω... και είμαι ευχαριστημένη. Τα 7 κιλά στοιχίζουν 28ε. Κριτική έχω γράψει παρακάτω https://www.mypetz.gr/threads/brit-care-castrate.224447/ Click για ανάπτυξη... τελεια!!!! και υπαρχει αντιπροσωπος στην κυπρο, μου ειπε να τον παρω σε ενα τεταρτο να μου πει που να την βρω!!! ευχαριστω πολύ!!! ελπιζω οι τιμες να μην ειναι στα υψη εκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:20 Η evelynkar: #29 20-11-09 13:20 julia υπαρχει και σε μεγαλυτερη συσκευασια αν ξερεις? 15-20 κιλων ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:29 Η julia έγραψε: #30 20-11-09 13:29 Οχι... έχω ρωτήσει. Τώρα βέβαια στην Κύπρο δεν ξέρω. Πάρε μια μικρή για αρχή, να την δείς και εσύ, και να δείς και αντίδραση των γατιών.. σε κάποια δεν πολυ αρέσει, βέβαια απο το να λιμοκτονήσουν την τρώνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η evelynkar: #31 20-11-09 13:34 προς το παρων περιμενω να με παρει τηλ γιατι τον διεκοψα απο meeting απλα ειδα στο review που εγραψες οτι υπαρχει και 20κιλη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η julia έγραψε: #32 20-11-09 13:53 Έχεις δίκιο.. ίσως να υπάρχει έξω, ίσως και να μπερδεύτηκα και να ήθελα να γράψω 7... Θα το κοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η mickey mouse: #33 20-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: γεια σας.... αφού ακύρωσα την παραγγελία της friskies διαβάζοντας τις απόψεις σας,. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι friskies? Πείτε μου κι εμένα. Εγώ στ'αδεσποτάκια δίνω friskies που αγοράζω σε 15κιλο ή 7 κιλο τσουβάλι κι είναι μια χαρά. Μάλιστα τους πρώτους μήνες στον Τούλη μου έδινα friskies μέχρι να καλομάθει στη royal canine. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:53 Η evelynkar: #34 20-11-09 15:53 απο τετοιας χαμηλης ποιοτητας τυπου friskies κινδυνευουν απο πολλες αρρωστιες των νεφρων και του ουροποιητικου. περιεχουν χρωματα και συντηρητικα, πεινανε συνεχεια γιατι εχουν πολλα σιτηρα κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η evelynkar: #35 20-11-09 19:29 μου σπασε τα νευρα ο αντιπροσωπος! περιμενω ακομη να με παρει , και τον επαιρνα παλι τωρα και δεν απαντουσε μιλησα τωρα με την μαμα μου και αποτι μου ειπε η θεια μου απο τον καιρο που στειρωθηκαν ουτε μια φορα φαι δεν τους αγορασε (καλυτερα βεβαια γιατι τις χειροτερες επαιρνε και ουτε που τις αγγιζαν). τα ταιζει 2-3 φορες την ημερα , και το 1,5 κιλο παει λιγοτερο απο 1 βδομαδα, αν και αγορασει πολλα σακουλακια μαζι. οποτε μια πιο μεγαλη συσκευασια θα βολευε καλυτερα. επισης ηρθαν νεοι επισκεπτες παλι, δεν πειραζει να τρωνε κι εκεινοι φαγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:09 Η yuuki21 έγραψε: #36 20-11-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια, οταν μπορεσεις πες μου το ονομα και ελπιζω να την βρουμε κυπρο..η tonus που συμφερει δεν υπαρχει εκει Click για ανάπτυξη... γενικος εδω πολυ λιγες μαρκες υπαρχουν. Την pro plan για να την βρω γυρισα ολα τα pet shop της περιοχης. Κυριαρχει παντου η rc οεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:17 Η evelynkar: #37 20-11-09 21:17 σε ποια πολη μενεις?? ο αντιπροσωπος της brit ειναι λαρνακα..ελπιζω να μπορει να μου φερει λευκωσια, και ελπιζω να ειναι παρομοιες τιμες με εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η yuuki21 έγραψε: #38 20-11-09 21:18 Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η evelynkar: #39 20-11-09 21:22 εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mairou Antilkmene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
julia υπαρχει και σε μεγαλυτερη συσκευασια αν ξερεις? 15-20 κιλων ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:29 Η julia έγραψε: #30 20-11-09 13:29 Οχι... έχω ρωτήσει. Τώρα βέβαια στην Κύπρο δεν ξέρω. Πάρε μια μικρή για αρχή, να την δείς και εσύ, και να δείς και αντίδραση των γατιών.. σε κάποια δεν πολυ αρέσει, βέβαια απο το να λιμοκτονήσουν την τρώνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η evelynkar: #31 20-11-09 13:34 προς το παρων περιμενω να με παρει τηλ γιατι τον διεκοψα απο meeting απλα ειδα στο review που εγραψες οτι υπαρχει και 20κιλη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η julia έγραψε: #32 20-11-09 13:53 Έχεις δίκιο.. ίσως να υπάρχει έξω, ίσως και να μπερδεύτηκα και να ήθελα να γράψω 7... Θα το κοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η mickey mouse: #33 20-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: γεια σας.... αφού ακύρωσα την παραγγελία της friskies διαβάζοντας τις απόψεις σας,. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι friskies? Πείτε μου κι εμένα. Εγώ στ'αδεσποτάκια δίνω friskies που αγοράζω σε 15κιλο ή 7 κιλο τσουβάλι κι είναι μια χαρά. Μάλιστα τους πρώτους μήνες στον Τούλη μου έδινα friskies μέχρι να καλομάθει στη royal canine. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:53 Η evelynkar: #34 20-11-09 15:53 απο τετοιας χαμηλης ποιοτητας τυπου friskies κινδυνευουν απο πολλες αρρωστιες των νεφρων και του ουροποιητικου. περιεχουν χρωματα και συντηρητικα, πεινανε συνεχεια γιατι εχουν πολλα σιτηρα κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η evelynkar: #35 20-11-09 19:29 μου σπασε τα νευρα ο αντιπροσωπος! περιμενω ακομη να με παρει , και τον επαιρνα παλι τωρα και δεν απαντουσε μιλησα τωρα με την μαμα μου και αποτι μου ειπε η θεια μου απο τον καιρο που στειρωθηκαν ουτε μια φορα φαι δεν τους αγορασε (καλυτερα βεβαια γιατι τις χειροτερες επαιρνε και ουτε που τις αγγιζαν). τα ταιζει 2-3 φορες την ημερα , και το 1,5 κιλο παει λιγοτερο απο 1 βδομαδα, αν και αγορασει πολλα σακουλακια μαζι. οποτε μια πιο μεγαλη συσκευασια θα βολευε καλυτερα. επισης ηρθαν νεοι επισκεπτες παλι, δεν πειραζει να τρωνε κι εκεινοι φαγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:09 Η yuuki21 έγραψε: #36 20-11-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια, οταν μπορεσεις πες μου το ονομα και ελπιζω να την βρουμε κυπρο..η tonus που συμφερει δεν υπαρχει εκει Click για ανάπτυξη... γενικος εδω πολυ λιγες μαρκες υπαρχουν. Την pro plan για να την βρω γυρισα ολα τα pet shop της περιοχης. Κυριαρχει παντου η rc οεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:17 Η evelynkar: #37 20-11-09 21:17 σε ποια πολη μενεις?? ο αντιπροσωπος της brit ειναι λαρνακα..ελπιζω να μπορει να μου φερει λευκωσια, και ελπιζω να ειναι παρομοιες τιμες με εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η yuuki21 έγραψε: #38 20-11-09 21:18 Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η evelynkar: #39 20-11-09 21:22 εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mairou Antilkmene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι... έχω ρωτήσει. Τώρα βέβαια στην Κύπρο δεν ξέρω. Πάρε μια μικρή για αρχή, να την δείς και εσύ, και να δείς και αντίδραση των γατιών.. σε κάποια δεν πολυ αρέσει, βέβαια απο το να λιμοκτονήσουν την τρώνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:34 Η evelynkar: #31 20-11-09 13:34 προς το παρων περιμενω να με παρει τηλ γιατι τον διεκοψα απο meeting απλα ειδα στο review που εγραψες οτι υπαρχει και 20κιλη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η julia έγραψε: #32 20-11-09 13:53 Έχεις δίκιο.. ίσως να υπάρχει έξω, ίσως και να μπερδεύτηκα και να ήθελα να γράψω 7... Θα το κοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η mickey mouse: #33 20-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: γεια σας.... αφού ακύρωσα την παραγγελία της friskies διαβάζοντας τις απόψεις σας,. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι friskies? Πείτε μου κι εμένα. Εγώ στ'αδεσποτάκια δίνω friskies που αγοράζω σε 15κιλο ή 7 κιλο τσουβάλι κι είναι μια χαρά. Μάλιστα τους πρώτους μήνες στον Τούλη μου έδινα friskies μέχρι να καλομάθει στη royal canine. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:53 Η evelynkar: #34 20-11-09 15:53 απο τετοιας χαμηλης ποιοτητας τυπου friskies κινδυνευουν απο πολλες αρρωστιες των νεφρων και του ουροποιητικου. περιεχουν χρωματα και συντηρητικα, πεινανε συνεχεια γιατι εχουν πολλα σιτηρα κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η evelynkar: #35 20-11-09 19:29 μου σπασε τα νευρα ο αντιπροσωπος! περιμενω ακομη να με παρει , και τον επαιρνα παλι τωρα και δεν απαντουσε μιλησα τωρα με την μαμα μου και αποτι μου ειπε η θεια μου απο τον καιρο που στειρωθηκαν ουτε μια φορα φαι δεν τους αγορασε (καλυτερα βεβαια γιατι τις χειροτερες επαιρνε και ουτε που τις αγγιζαν). τα ταιζει 2-3 φορες την ημερα , και το 1,5 κιλο παει λιγοτερο απο 1 βδομαδα, αν και αγορασει πολλα σακουλακια μαζι. οποτε μια πιο μεγαλη συσκευασια θα βολευε καλυτερα. επισης ηρθαν νεοι επισκεπτες παλι, δεν πειραζει να τρωνε κι εκεινοι φαγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:09 Η yuuki21 έγραψε: #36 20-11-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια, οταν μπορεσεις πες μου το ονομα και ελπιζω να την βρουμε κυπρο..η tonus που συμφερει δεν υπαρχει εκει Click για ανάπτυξη... γενικος εδω πολυ λιγες μαρκες υπαρχουν. Την pro plan για να την βρω γυρισα ολα τα pet shop της περιοχης. Κυριαρχει παντου η rc οεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:17 Η evelynkar: #37 20-11-09 21:17 σε ποια πολη μενεις?? ο αντιπροσωπος της brit ειναι λαρνακα..ελπιζω να μπορει να μου φερει λευκωσια, και ελπιζω να ειναι παρομοιες τιμες με εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η yuuki21 έγραψε: #38 20-11-09 21:18 Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η evelynkar: #39 20-11-09 21:22 εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mairou Antilkmene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
προς το παρων περιμενω να με παρει τηλ γιατι τον διεκοψα απο meeting απλα ειδα στο review που εγραψες οτι υπαρχει και 20κιλη συσκευασια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 13:53 Η julia έγραψε: #32 20-11-09 13:53 Έχεις δίκιο.. ίσως να υπάρχει έξω, ίσως και να μπερδεύτηκα και να ήθελα να γράψω 7... Θα το κοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η mickey mouse: #33 20-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: γεια σας.... αφού ακύρωσα την παραγγελία της friskies διαβάζοντας τις απόψεις σας,. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι friskies? Πείτε μου κι εμένα. Εγώ στ'αδεσποτάκια δίνω friskies που αγοράζω σε 15κιλο ή 7 κιλο τσουβάλι κι είναι μια χαρά. Μάλιστα τους πρώτους μήνες στον Τούλη μου έδινα friskies μέχρι να καλομάθει στη royal canine. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:53 Η evelynkar: #34 20-11-09 15:53 απο τετοιας χαμηλης ποιοτητας τυπου friskies κινδυνευουν απο πολλες αρρωστιες των νεφρων και του ουροποιητικου. περιεχουν χρωματα και συντηρητικα, πεινανε συνεχεια γιατι εχουν πολλα σιτηρα κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η evelynkar: #35 20-11-09 19:29 μου σπασε τα νευρα ο αντιπροσωπος! περιμενω ακομη να με παρει , και τον επαιρνα παλι τωρα και δεν απαντουσε μιλησα τωρα με την μαμα μου και αποτι μου ειπε η θεια μου απο τον καιρο που στειρωθηκαν ουτε μια φορα φαι δεν τους αγορασε (καλυτερα βεβαια γιατι τις χειροτερες επαιρνε και ουτε που τις αγγιζαν). τα ταιζει 2-3 φορες την ημερα , και το 1,5 κιλο παει λιγοτερο απο 1 βδομαδα, αν και αγορασει πολλα σακουλακια μαζι. οποτε μια πιο μεγαλη συσκευασια θα βολευε καλυτερα. επισης ηρθαν νεοι επισκεπτες παλι, δεν πειραζει να τρωνε κι εκεινοι φαγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:09 Η yuuki21 έγραψε: #36 20-11-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια, οταν μπορεσεις πες μου το ονομα και ελπιζω να την βρουμε κυπρο..η tonus που συμφερει δεν υπαρχει εκει Click για ανάπτυξη... γενικος εδω πολυ λιγες μαρκες υπαρχουν. Την pro plan για να την βρω γυρισα ολα τα pet shop της περιοχης. Κυριαρχει παντου η rc οεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:17 Η evelynkar: #37 20-11-09 21:17 σε ποια πολη μενεις?? ο αντιπροσωπος της brit ειναι λαρνακα..ελπιζω να μπορει να μου φερει λευκωσια, και ελπιζω να ειναι παρομοιες τιμες με εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η yuuki21 έγραψε: #38 20-11-09 21:18 Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η evelynkar: #39 20-11-09 21:22 εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mairou Antilkmene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχεις δίκιο.. ίσως να υπάρχει έξω, ίσως και να μπερδεύτηκα και να ήθελα να γράψω 7... Θα το κοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η mickey mouse: #33 20-11-09 15:46 Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: γεια σας.... αφού ακύρωσα την παραγγελία της friskies διαβάζοντας τις απόψεις σας,. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι friskies? Πείτε μου κι εμένα. Εγώ στ'αδεσποτάκια δίνω friskies που αγοράζω σε 15κιλο ή 7 κιλο τσουβάλι κι είναι μια χαρά. Μάλιστα τους πρώτους μήνες στον Τούλη μου έδινα friskies μέχρι να καλομάθει στη royal canine. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:53 Η evelynkar: #34 20-11-09 15:53 απο τετοιας χαμηλης ποιοτητας τυπου friskies κινδυνευουν απο πολλες αρρωστιες των νεφρων και του ουροποιητικου. περιεχουν χρωματα και συντηρητικα, πεινανε συνεχεια γιατι εχουν πολλα σιτηρα κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η evelynkar: #35 20-11-09 19:29 μου σπασε τα νευρα ο αντιπροσωπος! περιμενω ακομη να με παρει , και τον επαιρνα παλι τωρα και δεν απαντουσε μιλησα τωρα με την μαμα μου και αποτι μου ειπε η θεια μου απο τον καιρο που στειρωθηκαν ουτε μια φορα φαι δεν τους αγορασε (καλυτερα βεβαια γιατι τις χειροτερες επαιρνε και ουτε που τις αγγιζαν). τα ταιζει 2-3 φορες την ημερα , και το 1,5 κιλο παει λιγοτερο απο 1 βδομαδα, αν και αγορασει πολλα σακουλακια μαζι. οποτε μια πιο μεγαλη συσκευασια θα βολευε καλυτερα. επισης ηρθαν νεοι επισκεπτες παλι, δεν πειραζει να τρωνε κι εκεινοι φαγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:09 Η yuuki21 έγραψε: #36 20-11-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια, οταν μπορεσεις πες μου το ονομα και ελπιζω να την βρουμε κυπρο..η tonus που συμφερει δεν υπαρχει εκει Click για ανάπτυξη... γενικος εδω πολυ λιγες μαρκες υπαρχουν. Την pro plan για να την βρω γυρισα ολα τα pet shop της περιοχης. Κυριαρχει παντου η rc οεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:17 Η evelynkar: #37 20-11-09 21:17 σε ποια πολη μενεις?? ο αντιπροσωπος της brit ειναι λαρνακα..ελπιζω να μπορει να μου φερει λευκωσια, και ελπιζω να ειναι παρομοιες τιμες με εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η yuuki21 έγραψε: #38 20-11-09 21:18 Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η evelynkar: #39 20-11-09 21:22 εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mairou Antilkmene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μουσταρδούλα: γεια σας.... αφού ακύρωσα την παραγγελία της friskies διαβάζοντας τις απόψεις σας,. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι friskies? Πείτε μου κι εμένα. Εγώ στ'αδεσποτάκια δίνω friskies που αγοράζω σε 15κιλο ή 7 κιλο τσουβάλι κι είναι μια χαρά. Μάλιστα τους πρώτους μήνες στον Τούλη μου έδινα friskies μέχρι να καλομάθει στη royal canine. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 15:53 Η evelynkar: #34 20-11-09 15:53 απο τετοιας χαμηλης ποιοτητας τυπου friskies κινδυνευουν απο πολλες αρρωστιες των νεφρων και του ουροποιητικου. περιεχουν χρωματα και συντηρητικα, πεινανε συνεχεια γιατι εχουν πολλα σιτηρα κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η evelynkar: #35 20-11-09 19:29 μου σπασε τα νευρα ο αντιπροσωπος! περιμενω ακομη να με παρει , και τον επαιρνα παλι τωρα και δεν απαντουσε μιλησα τωρα με την μαμα μου και αποτι μου ειπε η θεια μου απο τον καιρο που στειρωθηκαν ουτε μια φορα φαι δεν τους αγορασε (καλυτερα βεβαια γιατι τις χειροτερες επαιρνε και ουτε που τις αγγιζαν). τα ταιζει 2-3 φορες την ημερα , και το 1,5 κιλο παει λιγοτερο απο 1 βδομαδα, αν και αγορασει πολλα σακουλακια μαζι. οποτε μια πιο μεγαλη συσκευασια θα βολευε καλυτερα. επισης ηρθαν νεοι επισκεπτες παλι, δεν πειραζει να τρωνε κι εκεινοι φαγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:09 Η yuuki21 έγραψε: #36 20-11-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια, οταν μπορεσεις πες μου το ονομα και ελπιζω να την βρουμε κυπρο..η tonus που συμφερει δεν υπαρχει εκει Click για ανάπτυξη... γενικος εδω πολυ λιγες μαρκες υπαρχουν. Την pro plan για να την βρω γυρισα ολα τα pet shop της περιοχης. Κυριαρχει παντου η rc οεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:17 Η evelynkar: #37 20-11-09 21:17 σε ποια πολη μενεις?? ο αντιπροσωπος της brit ειναι λαρνακα..ελπιζω να μπορει να μου φερει λευκωσια, και ελπιζω να ειναι παρομοιες τιμες με εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η yuuki21 έγραψε: #38 20-11-09 21:18 Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η evelynkar: #39 20-11-09 21:22 εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mairou Antilkmene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απο τετοιας χαμηλης ποιοτητας τυπου friskies κινδυνευουν απο πολλες αρρωστιες των νεφρων και του ουροποιητικου. περιεχουν χρωματα και συντηρητικα, πεινανε συνεχεια γιατι εχουν πολλα σιτηρα κτλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 19:29 Η evelynkar: #35 20-11-09 19:29 μου σπασε τα νευρα ο αντιπροσωπος! περιμενω ακομη να με παρει , και τον επαιρνα παλι τωρα και δεν απαντουσε μιλησα τωρα με την μαμα μου και αποτι μου ειπε η θεια μου απο τον καιρο που στειρωθηκαν ουτε μια φορα φαι δεν τους αγορασε (καλυτερα βεβαια γιατι τις χειροτερες επαιρνε και ουτε που τις αγγιζαν). τα ταιζει 2-3 φορες την ημερα , και το 1,5 κιλο παει λιγοτερο απο 1 βδομαδα, αν και αγορασει πολλα σακουλακια μαζι. οποτε μια πιο μεγαλη συσκευασια θα βολευε καλυτερα. επισης ηρθαν νεοι επισκεπτες παλι, δεν πειραζει να τρωνε κι εκεινοι φαγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:09 Η yuuki21 έγραψε: #36 20-11-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια, οταν μπορεσεις πες μου το ονομα και ελπιζω να την βρουμε κυπρο..η tonus που συμφερει δεν υπαρχει εκει Click για ανάπτυξη... γενικος εδω πολυ λιγες μαρκες υπαρχουν. Την pro plan για να την βρω γυρισα ολα τα pet shop της περιοχης. Κυριαρχει παντου η rc οεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:17 Η evelynkar: #37 20-11-09 21:17 σε ποια πολη μενεις?? ο αντιπροσωπος της brit ειναι λαρνακα..ελπιζω να μπορει να μου φερει λευκωσια, και ελπιζω να ειναι παρομοιες τιμες με εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η yuuki21 έγραψε: #38 20-11-09 21:18 Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η evelynkar: #39 20-11-09 21:22 εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mairou Antilkmene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μου σπασε τα νευρα ο αντιπροσωπος! περιμενω ακομη να με παρει , και τον επαιρνα παλι τωρα και δεν απαντουσε μιλησα τωρα με την μαμα μου και αποτι μου ειπε η θεια μου απο τον καιρο που στειρωθηκαν ουτε μια φορα φαι δεν τους αγορασε (καλυτερα βεβαια γιατι τις χειροτερες επαιρνε και ουτε που τις αγγιζαν). τα ταιζει 2-3 φορες την ημερα , και το 1,5 κιλο παει λιγοτερο απο 1 βδομαδα, αν και αγορασει πολλα σακουλακια μαζι. οποτε μια πιο μεγαλη συσκευασια θα βολευε καλυτερα. επισης ηρθαν νεοι επισκεπτες παλι, δεν πειραζει να τρωνε κι εκεινοι φαγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:09 Η yuuki21 έγραψε: #36 20-11-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια, οταν μπορεσεις πες μου το ονομα και ελπιζω να την βρουμε κυπρο..η tonus που συμφερει δεν υπαρχει εκει Click για ανάπτυξη... γενικος εδω πολυ λιγες μαρκες υπαρχουν. Την pro plan για να την βρω γυρισα ολα τα pet shop της περιοχης. Κυριαρχει παντου η rc οεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:17 Η evelynkar: #37 20-11-09 21:17 σε ποια πολη μενεις?? ο αντιπροσωπος της brit ειναι λαρνακα..ελπιζω να μπορει να μου φερει λευκωσια, και ελπιζω να ειναι παρομοιες τιμες με εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η yuuki21 έγραψε: #38 20-11-09 21:18 Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η evelynkar: #39 20-11-09 21:22 εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mairou Antilkmene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ωραια, οταν μπορεσεις πες μου το ονομα και ελπιζω να την βρουμε κυπρο..η tonus που συμφερει δεν υπαρχει εκει Click για ανάπτυξη... γενικος εδω πολυ λιγες μαρκες υπαρχουν. Την pro plan για να την βρω γυρισα ολα τα pet shop της περιοχης. Κυριαρχει παντου η rc οεο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:17 Η evelynkar: #37 20-11-09 21:17 σε ποια πολη μενεις?? ο αντιπροσωπος της brit ειναι λαρνακα..ελπιζω να μπορει να μου φερει λευκωσια, και ελπιζω να ειναι παρομοιες τιμες με εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η yuuki21 έγραψε: #38 20-11-09 21:18 Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η evelynkar: #39 20-11-09 21:22 εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mairou Antilkmene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σε ποια πολη μενεις?? ο αντιπροσωπος της brit ειναι λαρνακα..ελπιζω να μπορει να μου φερει λευκωσια, και ελπιζω να ειναι παρομοιες τιμες με εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η yuuki21 έγραψε: #38 20-11-09 21:18 Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η evelynkar: #39 20-11-09 21:22 εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: mairou Antilkmene Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω μενω λεμεσο...Νομιζω ομως οτι γενικα εδω οι τιμες ειναι πιο ψιλες απο ελλαδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:22 Η evelynkar: #39 20-11-09 21:22 εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21 Εκκολαπτόμενο μέλος Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 21:35 Η yuuki21 έγραψε: #40 20-11-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: εσυ τι τους δινεις που εχεις πολλα στοματα να ταιζεις? Click για ανάπτυξη... Στα δικα μου γατια δινω pro plan για στειρωμενα στα στειρωμενα και kitten στο μικρο. Στα αδεσποτακια δινω την rc που δεν τρωνε τα δικα μου που ειχα αγορασει ποσοτητα και την hills την οποια παλι δεν τρωνε τα δικα μου ποθ ειναι επισης η μεγαλη η συσκευασια. Οταν θα λειψουν βλεπουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.