evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
σχετικα φθηνα σε συγκριση με την rc που ειναι 38 ευρο. Την αγοραζω 22 ευρο τα 3 kg για τα στειρωμενα και 4 euro η kitten η μικρη συσκευασια. και η hills 21 euro τα 2 kgτην προπλαν ποσο την αγοραζεις?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
julia υπαρχει και σε μεγαλυτερη συσκευασια αν ξερεις? 15-20 κιλων ?
Η μεγαλύτερη που υπάρχει είναι 7,5κιλά και σήμερα που ρώτησα κάνει 28,90? στην Κτηνιατρική ΟΕ.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Εσύ θέλεις κάτι..
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
θα παρω σε λιγοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
WITH NORWEGIAN SALMON FOR SHINY COAT COMPLETE CAT FOOD Ingredients: chicken meat and product of chicken origin (min. 30 %), salmon meal (min. 5 %), rice, corn, wheat, poultry fat, fish oil, yeast, beet pulp, minerals, DL-methionine, L-lysine, copper sulphate pentahydrate, vitamin A, vitamin D3, vitamin E, taurine.
επισης μου ειπε να μην αγχωνομαι για την τιμη, θα φερει μονο μεγαλες συσκευασιες και μου λεει μονο και μονο για το promotion που θα του κανω θα μου κανει καλες τιμες..επισης μου ειπε οτι μονο μεγαλες συσκευασιες φερνει οποτε μια χαρα

julia
Διακεκριμένο μέλος
Είχε ΠΟΛΥ χρώμα, και πολύ άρωμα... και μου έκανε διάρροια.. απλά ενημερωτικά.

και δεν είναι και στο ίδιο επίπεδο με την μπρίτ...είναι η φτηνή της σειρά.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
παλι καλα που μου το ειπες julia!!! στα συστατικα της δεν γραφει τπτ για χρωμα!!Εμένα η Mica δεν μου άρεσε...
Είχε ΠΟΛΥ χρώμα, και πολύ άρωμα... και μου έκανα διάρροια.. απλά ενημερωτικά.
και δεν είναι και στο ίδιο επίπεδο με την μπρίτ...είναι η φτηνή της σειρά.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
πηρα στην κτηνιατρικη που εχει και την brit care και την mica και τους ρωτησα αν εχει χρωμα και μου ειπε οτι δεν εχει χρωματα, και να την δινω αφοβα..
αλλα ρωτησα για τον σολωμο..και στην εικονα της συσκευασιας δεν φαινεται αν εχει χρωμα, ειναι φυσικο και ομοιομορφο
επισης για διαφορες της mica και brit care, μου ειπαν οτι η πρωτη ειναι premium και η αλλη super premium τροφη

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παντος αν ειναι καλη θα ενδιαφερομουν και εγω να την αγορασω για τα αδεσποτα μωρα μου...κανε μια δοκιμη και ενημερωνεις για τα αποτελεσματαjulia εχω μπερδευτει!!πηρα στην κτηνιατρικη που εχει και την brit care και την mica και τους ρωτησα αν εχει χρωμα και μου ειπε οτι δεν εχει χρωματα, και να την δινω αφοβα..
αλλα ρωτησα για τον σολωμο..και στην εικονα της συσκευασιας δεν φαινεται αν εχει χρωμα, ειναι φυσικο και ομοιομορφο
![]()
επισης για διαφορες της mica και brit care, μου ειπαν οτι η πρωτη ειναι premium και η αλλη super premium τροφη![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εγραψα και πιο πανω..απο μεσα δεκεμβριου θα εχει και την brit care castrate που ειναι πιο οικονομικη και εσενα θα σε συμφερει πολύΠαντος αν ειναι καλη θα ενδιαφερομουν και εγω να την αγορασω για τα αδεσποτα μωρα μου...κανε μια δοκιμη και ενημερωνεις για τα αποτελεσματα![]()

yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αναμενουμε τα αποτελεσματα
julia
Διακεκριμένο μέλος
https://www.brit-petfood.com/other-products-for-dogs-and-cats/mica-mix/55
μιλάμε για πολύ χρώμα... υποτίθεται με λαχανικά... ο θεός να τα κάνει...

Συνημμένα
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
πηρα και στο τριτο υποκαταστημα της κτηνιατρικης και μου ειπαν πολυ πιθανον...καλα, κανονικα δεν επρεπε να ξερουν αν εχει ή οχι απο την στιγμη που ειναι οι αντιπροσωποι??? ο καθενας λεει οτι θελει..ασχετα με το αν εχει χρωστικες ή οχι, σιγουρα ειναι καλυτερη απο την brekkies excel που τρωνε τωρα..τουλαχιστον σε θεμα συστατικων..
julia
Διακεκριμένο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλύτερα μπορείς να καταλάβεις εσύ απο την εικόνα...

konstans
Περιβόητο μέλος
.Delicat λέγεται η μάρκα και είναι σε 20κιλο τσουβάλι. Μου είπαν ότι είναι δεύτερη ποιότητα της hills. Το έψαξα λίγο στο ιντερνετ και δεν την βρίσκω καθόλου, τί να πω, δεν ξέρω.
Πάντως είναι άχρωμη και φθηνή
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool