giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
** Εσεις πως την βλεπετε την εποχη?
Μια χαρά!
Άρχισε να μπουμπουνίζει και φτιάχνω το earl grey μου, πριν πέσω στη δουλειά στην κουζίνα. Αύριο θα φτιάξω βαλίτσες για το "long weekend" στη Λίμνη Πλαστήρα (ό,τι πρέπει για φθινόπωρο).
Έχουμε ήδη πάρει και τα ξύλα για το τζάκι (ξερά ξερά,πριν τις βροχές), οπότε καλώς να ορίσει και ο χειμώνας αργότερα...
Πάντως, ενδιάμεσα θα κάνει κι άλλες ζέστες και λιακάδες, μην απογοητεύεστε οι "καλοκαιρινοί", νωρίς είναι ακόμα. Και θα ξαναπάω για μπάνιο στη θάλασσα!

Μ'αρέσουν όλες οι εποχές!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Στο γατο αληθεια βαλατε βαρελακι?!!!!!! Πω πω πλακα!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Απρίλιο μάς βρήκε η Νιάρα, Ιούνιο την πήραμε αποκλειστικά στο σπίτι, δε ζησαμε χειμώνα μαζί της. Ανυπομονώ!
Ismini
Διάσημο μέλος

Γιώτα ούτε να τα έγραφα εγώ. Δεν ήρθαν οι ιώσεις αλλά τις περιμένω. Εμένα τα σκασμένα μου δεν αφήνουν τίποτα να πάει χαμένο. Δεν πήγαν παιδικό δεν πήγαν νηπιαγωγείο και συνέχεια άρρωστα ήταν. Έλεγα στο παιδίατρο "μα δεν είναι κανείς άρρωστος που τη βρήκαν την ίωση" και μου απαντούσε "κάποιος στη Κόρινθο έχει το ίδιο απο εκεί θα το πήραν" (100 χιλιόμετρα απέχει η Κόρινθος απο εμάς). Όταν αποφάσισα να στείλω τη μεγάλη μου κόρη νηπιαγωγείο (πήγε σε σύνολο 20 ημέρες) μου είπε ότι ανακηρύσσομαι σε ευεργέτη της παιδιατρικής γιατί με αυτή μου τη κίνηση βοηθάω στη πρόληψη. "Απο τις αρρώστειες των παιδιών σου θα ξέρω τα είδη των ιώσεων την συμπτωματολογία τους και την αγωγή που πρέπει να δοθεί και έτσι θα προστατεύσουμε και τα υπόλοιπα και επίσης εαν θα βγάλω αρκετά για να ξεχρεώσω το σπίτι" ( ο γιατρός όχι εγώ, εγώ ακόμα το χρωστάω).
Τώρα για το Φθινόπωρο ακόμα και τώρα με τα παιδιά το αγαπάω, όταν όμως θυμίζει φθινόπωρο, τα μεσοβέζικα δεν αντέχω. Μου αρέσουν οι μυρωδιές του, μου αρέσει η θάλασσα όταν την κυττάς και έχεις την αίσθηση ότι μόλις άρχισε το καλοκαίρι. Δεν ξέρω γιατί αλλά σε αυτές τις δύο περιόδους η θάλασσα μου δίνει την αίσθηση ενός φρεσκοκαθαρισμένου σπιτιού έτοιμου για γιορτή. Μου αρέσει η κουβερτούλα το βράδυ, το πουλοβεράκι στους ώμους, να ψωνίζω ρούχα για τα παιδιά, να τα περιμένω να έρθουν απο το σχολείο, να τρώω σταφύλια. Ένα μόνο μου λείπει, η Θεσσαλονίκη. Για μένα στο βορρά το φθινόπωρο έχει τα σωστά του χρώματα.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
** Για μένα στο βορρά το φθινόπωρο έχει τα σωστά του χρώματα.
Και πού να'βλεπες τα χρώματα στην Κορέα! Εκεί κατάλαβα πραγματικό φθινόπωρο (ακόμα και μέσα στην πόλη, κόκκινα-κίτρινα φύλλα παντού, έντονα, λαμπερά...) και άνοιξη (το περίφημο cherry blossom από την εποχή των Γιαπωνέζων...).
Οι εποχές και οι αλλαγές τους πολεμούν τη βαρεμάρα και τη ρουτίνα...
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
και ο γάτος τα έπαιξε!
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ξεκαθαρισω οτι τα χρωματα οι γλυκειες βραδυες ,η θαλασσα ακριβως οπως την περιεγραψες , οι μπορες και οχι το ψιλοβροχι κανουν ενα σκηνικο που κι εμενα μ αρεσει απλα οι ολες υποχρεωσεις η αρχη τοσων πραγματων και η καθημερινοτητα με κανουν να μην θελω αυτες τις εποχες .Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
φοβερή βροχή ρίχνει πάντως! απίστευτο! δεν βγαίνω από το σπίτι τώρα με τίποτα!
και ο γάτος τα έπαιξε!
Μόλις άκουσε η Νιάρα τον πρώτο πολύ δυνατό κεραυνό, κατατρόμαξε και πετάχτηκε σαν ελατήριο απ'τον ύπνο της.
Κοιμόταν σαν αγγελούδι
. Αγκαλίτσες και χαδάκια για να ηρεμήσει, και τώρα δεν ξεκολλά, με ακολουθεί όπου πάω και αδύνατον να ξανακοιμηθεί. Είχα δουλειά και ήθελε και παιχνίδια από πάνω (το γνωστό "τζα!").
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αλλά έχει τα καστανάκια!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Μου αρεσει να καθομαι στο σπιτι, εξω να βρεχει πολυ και να χαζευω τη βροχη...Αλλα οταν πρεπει να βγω για καποια δουλεια...αστα!!!
Τρελαίνομαι για βροχή,για κρύο, για χιόνι είμαι παιδί του χειμώνα ας πέφτουν όλα τα καιρικά φαινόμενα πάνω μου!
Τη ζέστη δεν μπορώ αργοπεθαίνω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Με το κρυο εχω τσακωθεί αγρίως. Δεν το αντεχω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Υποφέρω με το κρύο, ειλικρινά. Ουτε τζακι, ουτε σομπα, ουτε θερμοφορα με κανουν καλα Συνήθως χρειαζονται και τα 3
. Ισως κατι γινεται ετσι...Και τωρα που μικρυνε η μερα, νυστάζω από τις 8.
Ηδη χασμουριεμαι Απο βδομάδα αρχίζω και υπολογιστες στα παιδια και θα πήξω λίγο. Η θαλλασσα πάντως ήταν πολύ ωραία σήμερα λίγο πριν βρεξει. Αντε, καλά να είμαστε πάντως...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool