Φιλοξενία ετοιμόγεννης γατούλας

Tωρα διαβασα το ποστ και θελω και εγω να σας βοηθησω.Υπαρχει λογαριασμος καπου?:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ανυπομονα πλάσματα!:)
Απο Δευτέρα είπαμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι εγινε τελικα την πιασατε να την πατε? Προσωπικα θεωρω χαζο βεβαια τα χρηματα γιατι σε ενα σωματειο θα εβρισκε ισως σπιτι φιλοξενειας δεν ξερω αν το εψαξε κανεις αλλα καταλαβαινω οτι ισως δεν ηταν δυνατο. Παντως εαν δεν πιαστηκε καλο ειναι να πιαστει γιατι μπορει να κινδυνευει εξω..απο τον σκυλο στο διπλανο σπιτι .. το λεω γιατι θυμαμαι μια που δεν ηθελαν στη γειτονια να στειρωσουμε ετσι ετοιμόγεννη κι εκεινη και συμφωνησα να την αφησουμε με το ιδιο σκεπτικο αλλα μας προλαβε μια αγελη σκύλων και το επομενο πρωι αυτοι που δεν ηθελαν την στειρωση την βρηκαν κομματια.. η καημενούλα δεν μπορουσε ουτε να τρεξει...

ΟΧΙ...:(:(:(οχι...

Τι οχι???..........

Τι οχι???..........

Ήταν σκληρή η εικόνα που μας έφερε στο νου η περιγραφή σου. Φαντάζομαι το όχι της zorica "πάει" στο φρικιαστικό αποτέλεσμα...:(

Γιασμίν, εδω προσπαθούμε να φέρνουμε αποτελέσματα χωρίς να επιβαρύνουμε τα σωματεία. Αυτό που λες για την φιλοξενία απαιτεί χρόνο και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο χρόνος δεν υπάρχει. δεν νομίζω ότι είπε ποτέ κανείς να την αφήσουμε να γεννήσει στο κρύο και στον δρόμο. όπως βλέπεις όλοι προσφέρθηκαν, ως εκ τούτου θεωρώ το παράδειγμά σου λίγο άτοπο. Ας μην μπούμε στη λογική ή στείρωση ή θάνατος, υπάρχουν και άλλες παράμετροι που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη.

εκτρωση και στείρωση θα ήταν ίσως καλή ιδέα αν η γατούλα ήταν στην αρχή της κύησης...τώρα πολύ αργά!!είναι σαν να τα σκοτώνεις τα μωράκια...είμαι και εγώ μέσα μέχρι 50 ε...θα περιμένω λεπτομέριες την Δευτέρα:)

Γιασμίν, εδω προσπαθούμε να φέρνουμε αποτελέσματα χωρίς να επιβαρύνουμε τα σωματεία. Αυτό που λες για την φιλοξενία απαιτεί χρόνο και στη συγκεκριμένη περίπτωση ο χρόνος δεν υπάρχει. δεν νομίζω ότι είπε ποτέ κανείς να την αφήσουμε να γεννήσει στο κρύο και στον δρόμο. όπως βλέπεις όλοι προσφέρθηκαν, ως εκ τούτου θεωρώ το παράδειγμά σου λίγο άτοπο. Ας μην μπούμε στη λογική ή στείρωση ή θάνατος, υπάρχουν και άλλες παράμετροι που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη.

Το παραδειγμα δεν ηταν για να προωθήσει την λογική στειρωση η θανατος αν και ισχυει σε επικυνδυνες περιοχες, το παραδειγμα ητα για να παρει γρηγορα καποιος την γατουλα απο κει να μη κινδυνευει.. εαν το ηξερα οτι και η δική μας θα κινδυνευε τοτε θα την ειχα παρει κι εγω η θα ελεγα οπωσδηποτε σε γειτονες να την φιλοξενησουν μεχρι να γεννησει αφου το ηθελαν...αν και εαν θυμαμαι καλα αυτοι ηθελαν να γεννησει αλλα πιστευαν οτι θα τους τα εφερνε μονη της τα μορα οπως ειχε ξανακανει.. δυστυχως δεν προλαβαμε να κανουμε τιποτα.. απο τοτε ειτε για στειρωση ειτε για γεννητουρια κοιταμε να μαζευονται αμεσως οι εγγυες

Παρεπιπτόντως παρόλο που ο δημος πλεον επιδοτει την στειρωση εγγυων γατων απο οσο ξερω ειναι και δυσκολο για τον γιατρο που το κανει οταν τα εμβρυα εχουν την πληρη φορμα τους.. καθολου ευκολο δεν ειναι...

Παιδια οπως δειχνουν τα πραγματα εχουμε γεννητουρια! :)
Η γατουλα ειναι στο κτηνιατρειο και θα γεννησει πολύ συντομα! Προφανως την αναστατωσε και η μετακινησε και επισπεύθηκε το πραγμα...

Ειναι 7 μηνων η ψυχη μου... γατακι σχεδον...:/:
Περιμενουμε με αγωνια. Αν εχω νεα πιο αργα θα γράψω, αλλιώς το πρωί.

Αντε, μετα την βασιλοπιτα του Mycat έχουμε και την Ψιψίνα του mycat! :)

Λοιπον την γατουλα την μετεφερα το απογευμα οπως σας ειπε η drusilia.
Ειναι παρα πολυ καλη γατα οπως ειπε και η κτηνιατρος, ειναι πολυ ησυχη και τρομερα χαδιαρα, μονο που την ακομπουσαμε γουργουριζε. Σε 2 εβδομαδες το πολυ ειπε η γιατρος πως θα γεννησει. Δεν ξερουμε ποσα και δεν υπαρχει λογος να πληρωσουμε για υπερηχο.
Τακτοποιηθηκε μια χαρουλα, εδωσα και 50 ευρω, οποτε για 10 μερες ειναι πληρωμενα τα εξοδα.
Απο Δευτερα θα περασω να την δω. Σε λιγο θα ανεβασω καινουριες φωτο να την δειτε!!! :)
Σας ευχαριστω ολους και παλι για την βοηθεια σας!!!!

Λοιπον την γατουλα την μετεφερα το απογευμα οπως σας ειπε η drusilia.
Ειναι παρα πολυ καλη γατα οπως ειπε και η κτηνιατρος, ειναι πολυ ησυχη και τρομερα χαδιαρα, μονο που την ακομπουσαμε γουργουριζε. Σε 2 εβδομαδες το πολυ ειπε η γιατρος πως θα γεννησει. Δεν ξερουμε ποσα και δεν υπαρχει λογος να πληρωσουμε για υπερηχο.
Τακτοποιηθηκε μια χαρουλα, εδωσα και 50 ευρω, οποτε για 10 μερες ειναι πληρωμενα τα εξοδα.
Απο Δευτερα θα περασω να την δω. Σε λιγο θα ανεβασω καινουριες φωτο να την δειτε!!! :)
Σας ευχαριστω ολους και παλι για την βοηθεια σας!!!!

μακάρι να είναι καλά εκεί και να νιώθει ασφάλεια!!εύχομαι να πάνε όλα ρολοι με τη γεννα και να γεννηθούν μερικά όμορφα και υγιή gatoulinia που θα βρούν γρήγορα σπιτάκια!:D:D

Λοιπον, βγηκε το πρώτο! :up:
Οπως μου εστειλε σμσ φιλη που ειναι εκει κα παρακολουθει τη γέννα, "είναι ασπρόμαυρο και μοιάζει με κατσαρίδα"! :lol:

Οι φωτο ειναι πριν την μεταφορα, Με το που την εβαλα μεσα στο γραφειο μπηκε κατευθειαν σε ενα ντουλάπι που ειχα ανοιχτο με χαρτικα!!! Εψαχνε φωλιτσα φαινεται, η πονηρο!!!

Aria4.jpg

Aria5.jpg

Aria6.jpg

:up:μα τι κούκλα!!!!!!!!

άντε με το καλό το γατιδάκι να γεννήσει. Την σκεφτόμαστε όλοι:).

Λοιπον, βγηκε το πρώτο! :up:
Οπως μου εστειλε σμσ φιλη που ειναι εκει κα παρακολουθει τη γέννα, "είναι ασπρόμαυρο και μοιάζει με κατσαρίδα"! :lol:

Γέννησε κιόλας;:blink: Δεν είναι πολύ νωρίς;
Ελπίζω να πάνε όλα καλά για τη μαμά και τα μικρά της.:|

Ναμε και εγώ σήμερα το διάβασα λόγω τρεξίματος:). Περιμένω που και πως. Αύριο άμα συναντηθούμε με την avrilio στην Κυψέλη να το θέσουμε ως θέμα?

Συγγνωμη γενναει τωρα η Αρια????

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back